Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Riszpekk
Én megvárom mig kijön DVD-n

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Melyik filmrõl van szó?
Na kábé ilyen az ember néha 😊
Semmi baj ne volt azzal a filmmel!
Max nem a te kategóriád, viszont akkor meg miért szarozod le?
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
BSPlayer, Media Player+Vobsub...
Riszpekk
nagyon nagy munkát csinált vele a fordítója, egy szar filmen ennyit dolgozott... nem semmi 😉
Riszpekk
ahhoz képest, hogy sose hallottam róla, VALAMI KIBASZOTT NAGY FILM!! Ritkán kekszelek be idegileg egy filmen, de itt eléggé összeszûkült a gyomrom, úgy a 10. perctõl, és nem is tudtam ellazulni a végéig...... Íme a példa, hogy lehet aránylag kis tõkével, egyetlen helyszínen, mindössze egy kibaszott jól kidolgozott sztoriból tökéletes filmet csinálni.
Hibák:
1. A sniper és a Glock kalibere aligha stimmel, a lövedékrõl nem is beszélve, vagyis emiatt nem csukták volna le, de le sem lõtték volna ugye a kamerák miatt, szal ez a rész kicsit zavaros így elsõre. Mi értelme volt?
2. A killer mindent hallott, ezt felettébb csodálom.
3. Abba már bele sem gondolok, hogy került a pizzafutár egy felfegyverzett szobába, ahonnan azelõtt a killer telefonált, meg hogy mi a szarért nem evakuálták az utcát, meg hogy hol maradt a SWAT a mindent látó cuccokkal, szal ezt ugorjuk át 😄
Marad egy geci jó, kurva izgalmas, és kibaszottul magvas film 😄 Amiben sok ronda szó is elhangzik (mivel a felirattal valami bug volt, így tényleg csak hallgattam 😊
Riszpekk
Mondhattam volna a Queen o.t.d-et is, de arról nem lehetne sok jót írni, szal túl könnyü dolgod lenne!
Riszpekk
Phone Booth
Final Destination 2
Trapped
From Hell
Battle Royale
Big Trouble
Crash
Chicago
Queen of the damned
10 percig lehet szavazni 😄
Riszpekk
olvastam kb. 15 éve lem könyvet, már csak nagyon távolrol rémlett valami az idegen bolygórol, de az biztos, hogy ennél az izénél sokkal jobb volt
a film szar. Unalmas, semmi fordulat, kiszámítható, és annyira idegesit a föhõs viselkedése (egy férfi, és az érzelmei befolyásolják, a néger nö meg racionálisan gondolkodik, brrr) hogy nagyon
a sci fi környezet ugyan jol meg van csinálva, meg amugy a szinészi játékkal sincs baj igazán, csak az egész filmmel, ezért
4/10
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
töled is szeretnék aktuális filmekrõl kritikákat olvasni, amiket megnéztél és pontoznád, aztán majd mi is jol lefikáznánk 😄
A legborzalmasabb második rész amúgy (ha az egyáltalán) a Twister 2.... Se szereplõk, se sztori, se helyszín nem közös.... És ultra erõltetett gagyi. 😊
Riszpekk
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Õ az, a képen...:-DDDDDDDD
A jövõ megmentõjének a faterja :-))
persze az elsõ részt csak egyszer láttam németül, azt is jó régen...
Riszpekk