Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tikal
Jelen esetben Cat kollégára is mondhatnók, de ugy általában az embör az ilyen...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

FREAK
mindegy, hát ha valami szar, annak oka van, és meg is szoktam magyarázni, nyilván õ is ezt teszi

Riszpekk

Tikal
Kinek van már meg a jegye a mátrixra?

Én megvárom mig kijön DVD-n

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

FREAK
az "ember" globálisan, vagy Cat kolléga?

Riszpekk

Tikal
Szerintem is szar volt

Melyik filmrõl van szó?
Na kábé ilyen az ember néha 😊

FREAK
hagyd csak, reggelre másképp fogja látni 😄DD vagy a filmet, vagy a fórumozást 😄

Riszpekk

Blasta
Nem vagy komplett!
Semmi baj ne volt azzal a filmmel!
Max nem a te kategóriád, viszont akkor meg miért szarozod le?

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

FREAK
ja az megvolt

Riszpekk

FREAK
na akkor mesélj csak, én ráérek, mi szar neked ebben a filmben?

Riszpekk

Tikal
és bemeneti volt? 😊

FREAK
nálam megállt, egy sornál, csak akkor frissített, ha beletekertem

BSPlayer, Media Player+Vobsub...

Riszpekk

pedig annak iszonyat kurvajó a felirata, én azzal néztem meg
nagyon nagy munkát csinált vele a fordítója, egy szar filmen ennyit dolgozott... nem semmi 😉

FREAK
ja, és amikor fülön lõtte a faszit (nem semmi), nem volt kimeneti lyuk a fülkén, de ez már csak kötekedés 😄

Riszpekk

FREAK
na aszongya Phone Booth.....

ahhoz képest, hogy sose hallottam róla, VALAMI KIBASZOTT NAGY FILM!! Ritkán kekszelek be idegileg egy filmen, de itt eléggé összeszûkült a gyomrom, úgy a 10. perctõl, és nem is tudtam ellazulni a végéig...... Íme a példa, hogy lehet aránylag kis tõkével, egyetlen helyszínen, mindössze egy kibaszott jól kidolgozott sztoriból tökéletes filmet csinálni.

Hibák:

1. A sniper és a Glock kalibere aligha stimmel, a lövedékrõl nem is beszélve, vagyis emiatt nem csukták volna le, de le sem lõtték volna ugye a kamerák miatt, szal ez a rész kicsit zavaros így elsõre. Mi értelme volt?

2. A killer mindent hallott, ezt felettébb csodálom.

3. Abba már bele sem gondolok, hogy került a pizzafutár egy felfegyverzett szobába, ahonnan azelõtt a killer telefonált, meg hogy mi a szarért nem evakuálták az utcát, meg hogy hol maradt a SWAT a mindent látó cuccokkal, szal ezt ugorjuk át 😄

Marad egy geci jó, kurva izgalmas, és kibaszottul magvas film 😄 Amiben sok ronda szó is elhangzik (mivel a felirattal valami bug volt, így tényleg csak hallgattam 😊

Riszpekk

Blasta
Pixar a király!

I.C.ram
Egyébként nem csalódta ma Walt Disney féle faszságokban. Walt Disneyt, már a mikiegérkor is utáltam, bugyuta szar rajzfilmek. Dagobert bácsi meg arra tanította a gyereket, hogy legyen zsugori köcsögök, mert akkor lesz az ember gazdag. Szar rajzfilmek.
I.C.ram
Dolph Lundgern most a menõ. 😊
I.C.ram
Megnéztem ma este Bigyó felügyelõ 2-t. Bakta Rider fíling befigyelt rendesen, mikor úgy oldották meg a kocsi gyors sebességét, hogy felgyorsították a képet, de annyira igénytelenül, hogy mindenféle lelkiismeret furdalás nélkül a háttérben hagytak kurvasok járókellõt, és azok is rendesen begyorsultak, aztán hirtelen lelassultak. 😊 Elég tré film. Szokásos történet, hogy elvesztik bizalmukat az emberek a fõhõs iránt, és kirugják, aztán õ oldja meg inkognitóban az ügyet. Katasztrófális szar.
na emberek megnéztem az Armageddon 2-t vagy mit az RTL-en. Hát ez borzasztó! Ilyet még nem láttam, mármint ekkora óriási szart. Azt hittem néha valami paródiát nézek. A létezõ összes films hülyeség egy filmben! Ráadásul a szinkron is trágya. Az hogy Armageddon 2 lett a címe, az már csak hab a tortán. Kíváncsian várom mondjuk a Terminator 4-et, esetleg Michael Dudikoffal a fõszerepben.
Jano

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Blasta
Na addig én befejezem az ADAPTATION-t!

FREAK
😄DDDDDDDDDDDDDDDD

te mocsok 😄

Riszpekk

Blasta
Azért ezt, mert elsõsorban nekem ez tetszett a legjobban, és kiváncsi vagyok a véleményedre Colin Farrel játékával kapcs. mert páran leugatták a színészi teljesítményét és tehetségtelen szépfiúnak nyivánították, pedig szerintem nincs gond a játékával!

Mondhattam volna a Queen o.t.d-et is, de arról nem lehetne sok jót írni, szal túl könnyü dolgod lenne!

FREAK
na akkor elkezdem, 1 óra 17 perc múlva jövök

Riszpekk

Jano
Basszunk ki vele srácok! CHICAGO! 😄

FREAK
amúgy azért ezt, mert ennél a legvalószínûbb, hogy nem fogok fikázni, vagy esetleg pont ebben van sok olyan dolog amibe bele lehet kötni?

Riszpekk

FREAK
na??
akkor mi legyen?

mirõl akartok kíméletlen véleményt olvasni? 😄DDDDDDDDDDDDD

Riszpekk

Blasta
Jóvan, elütöttem....

Guest
Te kis rosszmájú... 😉
FREAK
phoone? 😄DD

Riszpekk

Blasta
Én a Phoone Booth-ra szavazok!

FREAK
ok, akkor választhatsz, melyik filmet nézzem meg, hoztam ma egy párat, és egyiket se láttam:

Phone Booth
Final Destination 2
Trapped
From Hell
Battle Royale
Big Trouble
Crash
Chicago
Queen of the damned

10 percig lehet szavazni 😄

Riszpekk

ma megnéztem solarist, george clooney film
olvastam kb. 15 éve lem könyvet, már csak nagyon távolrol rémlett valami az idegen bolygórol, de az biztos, hogy ennél az izénél sokkal jobb volt

a film szar. Unalmas, semmi fordulat, kiszámítható, és annyira idegesit a föhõs viselkedése (egy férfi, és az érzelmei befolyásolják, a néger nö meg racionálisan gondolkodik, brrr) hogy nagyon

a sci fi környezet ugyan jol meg van csinálva, meg amugy a szinészi játékkal sincs baj igazán, csak az egész filmmel, ezért
4/10

GregSB
Akkor még nem láttad a Fortress 2-t.

Alien!
csak az RTL szerint második rész....így többen kiváncsiak rá....

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

freak, ma este vhogy eszembejutottál 😉 mondjál már valami pozitivat is néha, folyton csak itt fikázol hogy mi nem jo meg miért nem jó

töled is szeretnék aktuális filmekrõl kritikákat olvasni, amiket megnéztél és pontoznád, aztán majd mi is jol lefikáznánk 😄

megy a film mellettem, valami rettenet b kategoriás movie

FREAK
LOL!!!!! 😄DDDDDDDDDDDDDDDD

A legborzalmasabb második rész amúgy (ha az egyáltalán) a Twister 2.... Se szereplõk, se sztori, se helyszín nem közös.... És ultra erõltetett gagyi. 😊

Riszpekk

Alien!
ehhh....ez má' felháborító...Most megy az RTL klubon az "Armageddon 2"...Angol címén Doomsday Rock....Király...Még Jó,hogy 1997-ben csinálták,az Armageddont meg 1998-ban....Mindent a nézetségért...Jövõhéten Matrix 3 Lorenzo Lamas-szal...😊

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Blasta
Igen Freak!
Õ az, a képen...:-DDDDDDDD
A jövõ megmentõjének a faterja :-))

shaba23
Kyle megváltozott a T1 óta. Persze a mamája is más lett...
Jano

shaba23
pedig a filmben is mondják, amikor lemegy a T a bunkerbe és a kutya veszi észre hogy nem ember
FREAK
ki az a Kyle? a zsidó kiscsávó? 😄DD

Riszpekk

Blasta
...hát igen, az elsõ részben Kyle elmeséli ezt és az egész T800-as sztorit Sarah-nak...

FREAK
ezt gondolom könyvbõl tudod, mert a filmben ilyet nem hallottam

persze az elsõ részt csak egyszer láttam németül, azt is jó régen...

Riszpekk

Blasta
veszivárogjanak=BEszivárogjanak

Blasta
Tévedsz, elõször a T800-asokat arra fejlesztették ki, hogy veszivárogjanak az emberi bázisokra és a skynet megtudja azok koordinátáit...

Alien!
naja...télleg nem feltûnõ...egy toppmodell madár feszülõs cuccban...😊 Egyébiránt tényleg f*szság volt megint egy bombázót berakni,vagy ha mindenféleképpen nõt akartak,akkor valami kevésbé szép karakteres nõt kellett volna...Linda Hamiltonban is pont ez volt a jó....Mindenesetre a trailer az teccett,bár szerintem elég balszerencsés filmet rendezni Cameron után(lásd: Aliens).....

FREAK
"A skynet nem arra készítette a terminátorokat, hogy könnyen elvegyüljenek a 20-21.századi LA-ben, hanem arra, hogy 2029-ben kiírtsa az összes embert"

De amit visszaküldenek, azt felkészítik. Hisz alapból csak vas az egész.

Riszpekk