Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
:-DDDDDDDDDD
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Trinity - Szentháromság
Morpheus - Változó
\"A bölcs nem az, aki soha nem szenvedett, hanem, aki átélte és legyőzte a kétségbeesést!\"
Én jeleztem, hogy nem.
Mi a gond? 😊
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Tömör vélemény. 😊
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
\"A bölcs nem az, aki soha nem szenvedett, hanem, aki átélte és legyőzte a kétségbeesést!\"
Szerintem is idõvel az embernek meg kel szabadulnia a materalista világnézettõl mert azzal mindig csak ujabb korlátokat állit magának, holott azt hiszi megdönti õket, pedig nem, egyre jobban elmerül az anyagi dolgok értelmezésében, megértésében.
Ezért kell fejleszteni a tudatunk, megszabadulni az elme korlátaitol. ( Erre van egy jo kis keleti/hindu magyarázat, ha érdekel majd bemásolom 😊
Egyébként ha az épitészt tekintjük az egész megalkotojának, a teremtõnek, és az orákulum az anyja, a teremtés anyja, akkor Neo szerepe a pusztitás, ami itt a szonak a jo értelmében kell vennünk, hiszen õ hozza a megujulást, a ciklikusságot ( keleti/hindu filozofia = szentháromság, a teremtõ, éltetõ és pusztito erõ)
Most ennyi 😊
T
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
De persze az is lehet, hogy nem az lesz, hogy matrix a matrixban.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Az csak puszta véletlen, hogy mind a két filmnél ugyanarra gondoltak a rendezõk.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Ezt a jövõbe látásra mondta...
Hétfõ van, és még nem reggeliztem, mindjárt összeszedem magam, aztán filozofálhatunk 😊
Aki nem hiszi, nézze meg valamelyik filmes oldalon!
Onnan pl azt iis ki lehet szürni hogy nincs kezdet és vég, csak végtelen, a mindenség öröktõl fogva létezik, csupán ciklikus a teremtés maga, a születés halál... szvsz 😊
Az Okárulum: -Bingó! Ez egy szálka, semmi kétség.A rossz hír, hogy nincs mód, hogy
valóban megtudd, hogy azért vagyok-eitt, hogy segítsek, vagy sem.
Csak rajtad áll, szedd össze agondolataidat legalább annyira,
hogy elfogadd, amit mondani fogokneked - vagy utasítsd el. Cukorkát?
Neo: -Már tudod, hogy el fogom fogadni?
Az Okárulum: -Talán nem lennék igazi orákulum,
ha nem tudnám.
Neo: -De ha már tudod,hogyan hozhatok döntést?
Az Okárulum: -Mert nem azért jöttél ide,hogy döntést hozz. Már megtetted.
Azért vagy itt, hogy megpróbáldmegérteni, miért tetted.
Azt gondolod, mostanra márkitalálhattad volna.
Ez a párbeszéd szolhat egy felsõbbrendû lényrõl, erõrõl (Isten) is, nem? Hogy látjátok?
Engem ez érdekel inkább, mint az hogy hányadik mátrix, meg mátrix a mátrixban, meg stb, ezek csak a filmhez kötödnek mint történet, magyarázat, a mondanivalot kéne megfejteni, mert ugye a srácok nem véletlenül bujták a keleti filozofiát...
Remélem a 3. rész nem egy 13.emelettel zár mert az lenne a filmtörténet szégyene.... 😊
Nem emlékszem hogy valaki elmondta volna hogy számára mit jelent a film, mi a mondanivaloja a mai embernek, mert hát ugye a jobb filmneknek ez lenne a célja, és nem a látvány és pénz...
Pl valaki elmesélné miért volt szükség olyan részekre mint a nagyon hosszu tácjelenet, egyes karaktereket megismertünk, másokat meg nem, a niggerrõl tudjuk hogy van egy nõje és kapott egy láncot, de a néger kapitánynõrõl (Will Smith csaja ) semmit sem tudunk, csak homályosat...
Szerintem nem alkott egészet a film, és ne mondjátok hogy de hát majd kiderül minden a 3. részben, mert ez gyenge érv...
Jelen esetben ez nem mondhato el.
JA, igazad van, akkor nem ülnénk be a harmadik részre, tehát lovérol szol az egész... számomra elég gyenge rendezés a film, a történet jo lett volna... szvsz
újjjat=újjat
"Az elsõt sem akciófilmek tituláltam, így most sem azt vártam. Mint mondtam, idegesített is jópár bunyós jelenet. "
Sajnos az orákulum-Neo és az építész-Neo párbeszédét nem tekintve számomra ez egy akciófilm lett....
A matrix 1-hez képest mindenképp!
Mi van?
Ez hol, ki által is lett kiderítve? 😊
Maradjunk a hipotézis szónál 😊
Gery: jókat írtál, egyetértek (bár ez gondolom már kiderült 😊. Fõleg a "ki nem szarja le, hogy sok pénzt kaszálnak, az élmény már az enyém" hozzászólással értek nagyon egyet. Annak idején Freakkel vitatkoztam sokat errõl a kérdésrõl (jó egy éve). Felõlem kiadhatják a Matrix hepimíl menüt, tolltartót, faszom-se-tudja-mit, én kaptam valamit, átéltem egy élményt: ez az, ami számít. A többi nem érdekel.
Minden jót!
Majd mesélek! :-DDDDDD
Naaaa.
Asterix másmilyen mese, mint a mártix....
:-DDDDDD
Az elsõ rész szinte teljesen érthetõ volt!
Én is, meg te is megértetted mirõl van itt szó!
Erre megcsinálják a folytatást, és minden eddigi szabályt, és tényt ÁTHÁGNAK, MEGVÁLTOZTATNAK!
Kérdezem: ettõl most ez a mû komolyabb lett?
Hozzátettek valamit a Matrix 1 már-már festõien egyszerü és tökéletes történetviteléhez?
Szerintem NEM! Egyszerúen összezagyválták az egészet mindenféle kulcskészítõvel, felszabadított szoftverekkel, meg idióta verekedõs jelenetekkel, amikbõl már olyan sok volt, hogy unalmasan tekintettem magam elé.
Sajnálom, ezt érztem! Az a tökéletesség hiányzott ami a Matrix 1-re jellemzõ volt (persze Freak szemében az egy bakiparádé.....tudjuk. :-DDDDDD)
"De ami a legjobban kikészített, az az a szöveged, hogy az épitész monológját leegyszerüsíthették volna"
Szerinted hány ember értette meg annak a monológnak az 50%-át?
Ja és szerinted TE azt 100%-osan MEGÉRTETTED?
Én sem akciófilmre ültem be. Én a matrix második részére ültem be, így tudtam, hogy mire számítok. Az elsõt sem akciófilmek tituláltam, így most sem azt vártam. Mint mondtam, idegesített is jópár bunyós jelenet.
Más részt.
Én kurva fogékony vagyok a témára, de ne degradálj le azzal, hogy kijelented, hogy te igenis megértetted az egészet és akinek ez kusza vlt az gázos, mert még egy sort nem írtál a filmlényegérõl a már eddig kiderített 13. emelet effektusról!
Ez nem kérdés!
Blasta, a nem tetszett listád nagy részével egyet tudok érteni, nagyjából ezek a részek nem tetszettek nekem sem (csodálkozom, hogy az Asterixel még senki nem hasonlította össze a 100 Smith-es harcot, én most megteszem 😊.
A különbség a véleményünkben a hangsúlyokon van, ugyanis a töménytelen hiba ellenére nálam ez egy nagyon jó film, nálad nem.
Az építészes párbeszéd, mint értelmetlen szöveg: úgy gondolom, ha néhány embernek sikerült megértenie (vagy legalábbis egy értelmezést adnia neki, amit majd a harmadik rész úgyis átértelmeztet 😊, akkor már nem igaz a "hablaty"-emélet. Van értelme, összeáll egy értelmes egésszé -> akkor mi a gond vele. Nem sikerült megérteni? Meg kell nézni még egyszer, meg kell kérdezni a havert, hogy neki mi jött át, fórumozni kell. Pont ettõl jó ez a film, vagy többszöri megnézés, vagy több ember kell a részletek összerakásához.
De semmiképpen nem az egy megnézés utáni kijelentés: ez egy értelmetlen összevisszaság...
13. emelet: látom itt lassan tényként lesz kezelve a dolog, azért várjunk még ezzel. A csavaroktól volt számomra jó eddig ez a két rész, miért ne lenne még sok csavar benne? Miért lõnének el egy olyan poén, ami friss, amit három-négy éve egyszerre ketten is lelõttek?
Én bízom benne, hogy lesz itt meglepi a befejezéskor.
Engem egyes jelenetek már-már idegesítettek, és ez nem az a dolog, ami egy filmet naggyá tesz!
Nálam!
(Talán le kéne állni a kokainról nem, tisztelt uram?????? :-DDDDDDDDDDDDDDD)
Ez viszont már gáz!
Ez akkor is csak egy film, és amíg nem láttad a 3. részt lehet, hogy Mikiéknek van igaza és a végén SEMMI ÉRTELME nem lesz!
Én sem arról akarlak téged meggyõzni, hogy "márpedig ha én unatkoztam a filmen (mert unalmas volt) akkor ismerd el, hogy te is", hanem arra próbálnék rájönni, hogy mitõl olyan fantasztikus?
Mitõl egyedi? A 13. emelet egy tisztább, szárazabb érzés!
Ez egy elborult massza, amibõl oké, hogy csa 2/3-ot láttunk, de akkor is már-már úlmutat a józan ésszel értelmezhetõ dolgokon...
És téged nem zavar, hogy egy ilyen lelõtt poénnal próbálják meg eladni a filmet, csak még jobban megkavarják a kakit, hogy még véletlenül sem CSAK 1-szer nézd meg??????
Aztan lattam a The Recruit ami igen erdekes film volt de lehetett volna gyubb is 😊
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"