Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

FREAK
mi a baj vele?

Riszpekk

Tikal
A lovas rész nagyon jo volt, meg persze voltak benne más franko jelenetek is....
JLo-t még ebben a filmben el is viseltem, nem volt rossz, fõleg mikor rágyujtott egy spanglira 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Laalee
a filmmel a legnagyobb bajom JLO, jobban utalom mint dikapriot a part megtekintese elott, azota elviselem. 😊

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Blasta
Jaja, abban is volt ez, de azzal sem volt sok gond, hiszen egyrészt az a ló be volt szórítva abba az üvegkalickába, másrészt ez az egész egy beteg elme agyában "játszódott" és nem akarták azt elhitetni, hogy a valós életben ilyesmi így szokott történni....

Amúgy a Sejt Rulez film szerintem.

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Laalee
akkor meg mit sajnalod 😄 mindig jobb mintha lsdt szednenek, mert akkor ilyen sejt szeru filmek lennenek 😄

tenyleg abban is volt hogy a lovat uveglapok felszabdaltak milimeteres csikokra 😄

Blasta
Ó neeeem!
Nincs nekem ilyen extra narkotikumra lóvém!
Szipu oszt kész...
:-DDDDD

Laalee
felsz hogy neked nem jut? 😄

Blasta
Na.
Szóval üzenem a hálivudi uraknak, hogy abba lehet hagyni ennek az effektnek az alkalmazását, mert ultra szánalmas.
Nameg azt is üzenem, hogy le lehet állni a kokainnal....
:-DDDDD

PetruZ
Aha, a RE-ben az a forgó lézerháló különösen érdekes volt, tekintve, hogy a padlón és a plafonon nem volt semmi lézersugárzásra alkalmas cucc. 😊
De egyébként a Cube-ban is van egy ilyen szoba, ahol egy lecsapódó drótháló felkockázza a betévedõket. 😉
Kandurex
28 day later...most néztem (vagyis tegnap iccaka), háát, írták, hogy ilyen faxa olyan faxa...sztem meg hót xar vót..

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Blasta
A resident evilben még mondjuk okés a dolog és hihetõ, hisz ott Lézer vágta szét emberünket.
Nade ezek a blõd faszságok, hogy drótkerítés, meg acélsodrony....
Pfffff

Laalee
te is az old meg romeotra gondoltal mint d kategorias gagyi? 😄

PetruZ
Á, ez már sokkal régebbi, csak most újra "feltalálták". A régi szamurájfilmek egy része is tele van ilyenekkel, meg egy halom anime-ben is látható volt már.
Dynamic
Ezt én is észrevettem.
Jól emlékszem, hogy a Resident Evil indította el a sort?
Blasta
Hát én nem irtózom tõlük azóta sem...
:-DDDD

Blasta
Akkor had legyek az elsõ, aki rosszat mond róla!
Blõd elhalálozások jellemzik a filmet!
Kicsit kezd elegem lenni (igazából már nagyon) a mostani trendbõl, miszerint bármilyen vékonyabb kábel vagy vágófegyver képes az emberen úgy áthatolni, hogy 3mp-ig szinte semmi nyomát nem látjuk ennek, csak akkor miután 3 mp elteltével darabokra szakad a test. Ez a tárgy lehet 10-15mm-es acélsodrony (Szellemhajo), Katana (Equlibrium), Rozsdás drótkerités (F.d 2), netán egy penge a csízmában (Ichi the killer)...
Ez egyszerüen már nevetséges.
Kiadtak egy programot, aminek ez volt a fõ effektje és egybõl 20 külön filmben elhasználták!
Full gáz!
A film maga is gyengébb az elsõ részénél, kivéve Csocso által említett karambol jelenetet.

The Garrett
mondjuk aki látta a filmet azóta irtózik a galamboktól. Miért is?

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

The Garrett
FEhér csõ 😄

The Garrett
Ez a végsõ állomás 2?
CSak hallottam róla, csupa jókat.

CSOCSO
kb😊) de az a rész jobb mindennél😊azért van még egy két jo részlet..pl amikor a csaj fejét átnyomja a...
Laalee
nem, a tobbi kivegzest meg ossze lehetne vagni egybe 😄 es utana kikapcsolni.

bar nekem jobban tetszett mint az elso resz.

És aztán ott ki is lehet kapcsolni 😊

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

CSOCSO
másodikat les dmeg. az autopályás rész nem egyszerû....
Carlos
Final Destination
Nagyon komoly!!! 😊 Párszor ráparáztam a dolgokra... 😊

Þór vígi þessi rúnar

Igen, meg is lepõdtem, hogy ez az együttes még létezik és alkot.
A 90-es évek végén elég sok hasonló stílust képviselõ banda tûnt el a homályban.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

PetruZ
Nem láttam a Titanic-ot, így fogalmam sincs, mekkora "ballépést" követett el benne (bár hallottam / olvastam róla eleget). Legutóbb a Catch Me If You Can-ban láttam, abban is jó volt. Mindössze arra céloztam, hogy azok is, akik általában véve is utálják (mondjuk a Titanic miatt), nyugodtan megnézhetik, nem kell tartaniuk semmi nyálhömpölytõl. 😊
Laalee
az ritkan ir ertelmeset is, szoval tuti nem 😄

Amúgy megjegyezném, hogy Fluke - Zion kötelezõ darab!

Tikal
Akkor HW-n nem te osztod az észt Freak néven? 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Laalee
mondjuk ugy hogy a kosaras naploja es a part amiben ertekelni tudtam amit nyujtott, es lattam is

FREAK
még nem

Riszpekk

A sajnos itt Leo-nak, nem Blasta-nak szólt 😊

Sajnos egyet kell értenem Blastával.
Bármennyire is ellengyógyszertáros nekem, igen jó színész.

bazze dolgozz ne fórumozz!!!

EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock

Laalee
kevesebb olyan film van amiben jol jatszott, tehat azokat konyebb felsorolni 😄

Háromszor elolvastam, de nem teljesen értem még mindig 😊
De azért megpróbálom:
- Neo nem tudta, hogy így lesz, teljesen meg voltt zavarodva
- A mikulásos hasonlatot sem vágom, de ha arra gondolsz, hogy az építészt így tévesztette meg, akkor ismétcsak nem a válasz, nem volt semmi megtévesztés. A monitorokon hiába ment más és más, gyakorlatilag mind ugyanaz volt összességében (hiszen eddig ötször ugyanúgy döntött Neo), kivéve a végsõ döntést, ami most elõszõr történt így.

Ha nem ezt kérdezted, vagy az általam leírtak evidensek voltak, akkor kérlek tedd fel újra, máshogy, értelmesen a kérdést 😊

PetruZ
Megerõsíteném, a Gangs of New York tényleg jó film. Akik fújnak DiCaprio-ra, azok is nyugodtan megnézhetik, igazi színész lett belõle. De sztem a legjobb karaktere Daniel Day Lewis-nek van, egyszerûen mindenkit lever a színrõl. Szó szerint. 😊
Gunfighter: a véleményedbõl ítélve azt hiszem, jól tettem, hogy nem néztem meg

Coine, The A&O
feliratosan néztük meg, a film attól még ugyanúgy gyenge a szememben.

The Garrett
Ja és k.nagy negatívum, de ez nem a film hibája:
Magyar szinkron nagyon nagy mértékben SZUKKKSSSSZ!

The Garrett
Messze van az még 😊

Taptarap
Na ebbõl írd a szakkdolgozatodat.

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

The Garrett
Egyébként további játék a szavakkal:
Neo=> One

The Garrett
Folytatva az eszmefuttatást a ciklikusság mellett szól Zion 6. lerombolása.

a Végén volt valami amiben nem vagyok egész biztos. Mikor a teremtõnél a kivetítõn mindenhol Neo ment.
A kérdés feltevése után mindegyik monitoron neo más más válasza jelentkezett ugyebár. És mindig arra a válaszlra ment tovább a kamera, amire a " teremtõ" gondolta hogy neo válaszol. Neo viszont tudta hogy ez így lesz és szándékosan válaszolta azt amit vártak tõlle hogy válaszoljon. ÉS így vezette félre azt a mikulást?????????

hu bazz lehet kicsit nagyon értelmetlen lett. Aki ki tud belõle valamit bogozni az értelmes válszt adjon plize!

Coine, The A&O
Femme Fatale

Na végre egy jó film, amit (remélem) nem csak az agyonmûtött tökéletes cicababák adnak el, hanem mert van mondanivalója, amivel bár nem értek 100% egyet (hozzá kell tenni ez nem gond), de végre valami amirõl lehet beszélgetni, ami felpezsdít. Jól esett.

Blasta
Hát hogy milyen isten volt, azt nem tudom, de a Morph az változást jelent.
A latin amúgy nem az erõsségem! :-D

shaba23
A matrixos élményeket nem akarjátok a matrix topicban elemezni?
Tikal
Ray "Bones" Barboni: devo egy hete késik a fizetéssel

Chilli Palmer: meghalt
R: honnan tudod hogy meghalt, tán õ mondta?
C: ja õ mondta hogy meg van halva
R: személyesen?
C: igen személyesen mondta hogy meg halt abban a repülõszerencsétlenségben....

LOL

C: az ego azt jelenti én, talán ergo-t akartál mondani.
R: az ego ugyanazt jelenti csak röviditve.

LOL

Get Shorty 😊

I.C.ram
Nem rég láttam a Gangs of New Yorkot. Nagyon fasza kis film! Nézzétek meg, mert végre nem egy hülye látvány film ez is. Nagyon jó szinészek játszanak benne. Cameron Diaz is büntet benne. 😊

A karakterek nagyon ott vannak a topon!
Blasta
Ja látom, ez is errõl szól...