Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Oké, hajtom rendesen.
Elõszõr a teljes filmzene albumot kell leszednem valahonnan, mert nem tudom, hogy egyáltalán melyik az eredeti szám (sajnos nem a címadó dal, azt már kipróbáltam). Ha ez megvan, akkor megkeressük az összes létezõ mixet hozzá. Elõbb-utóbb meglesz 😊

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

CSOCSO
ha megvan a zene szolj pls😊
Tikal
ok, tényleg nem tudom most mire gondolsz...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

FREAK
áhh nem vágod, na majd megnézem, és kikeresem

Riszpekk

Tikal
A tettet és nem a szándékot, ez van a szinkronban, a feliratban, és az angol feliratban a DVD-n is... persze utána mondja a prekog hogy mások jövöjét nem látja, meg hogy választhatsz stb.....

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

FREAK
nem az, hanem hogy konkrétan mit érzékelnek a precogok

Riszpekk

Tikal
predeterminácio? 😊 mikor a golyot elkapja az ügyész 😊

FREAK
mivel nem történik meg, így nem lehet történésnek hívni

de emlékszem, amikor elmagyarázzák, hogy mûködnek a precogok, valami másról van szó, amit megéreznek, csak nem jut eszembe a kifejezés

Riszpekk

tresure planetet megnéztem
technikailag kiváló, kreatív fantáziadús alkotás
9/10

Ja, én is szeretem, bár már láttam.
A legnagyobb öröm az volt, hogy éppen pénteken hallottam a zenéjét egy nagyon érdekes trance-verzióban, és nem tudtam hova tenni. Tudtam, hogy egy ismert film zenéje, de nem ugrott be melyiké. Most már tudom, csak a számot kell felhajtani.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Tikal
Még szép, nagyon jooo film 😊

CSOCSO
jah nemtom ki hogy van vele nekem a tegnap amcsi szépség bejött
Tikal
Eredeti nyelven meghallgattam, hát valahogy ugy értelmezem, hogy nem a szándékot látják, tehát hogy megaakrod ölni, hanem azt hogy megfogod tenni (hacsak nem érnek oda a rendõrök)

Tikal
Nem a szándékot látják, hanem a tettet. Ez tuti, most néztem meg...
Tehát nem azt látják mit akarsz, hanem azt hogy megteszed, a rendõrõk ezt akadályozzák meg...

FREAK
A tettet nem láthatják, mivel sosem történik meg. Már letöröltem a filmet sajnos, nem tudom megnézni. Amúgy ha kilövöd magad a holdra, az azt jelenti, hogy LÁTTAD a jövõt, és így természetes, hogy el is tudod kerülni.

Riszpekk

Tikal
Értem értem, de ezért mondom hogy ezek a jövõs témáju filme elég rizikosak, mert ha pl kilõném magam a holdra akkor holnap biztos nem ölném meg Kis Gézát 😊))) Végülis igy választanék, ez lenne a választásom mint ahogy a prekog mondta is, van választáss....meg azt is mondták hogy a prekogok nem a szándékot hanem a tettet látják.... na mindegy 😊))

Gunfighter: és a hanggal mi van? Ha leszinkronizálják a filmet miért nem lehet azt is 5.1-ben? Technikai akadály? Mert stereoban megette a fene a DVD-t 😊))

FREAK
Ez szerintem szépen le van tisztázva a filmben. A zsaru ügyében pont az a lényeg, hogy õ ISMERTE a jövõjét, amit ezáltal meg is változtatott az utolsó pillanatban. És hogy miért indult el mégis a gyilkosság felé??? Hát mert õ nem tudta, hogy ezen lehet változtatni. Ha neked valaki azt mondja, hogy holnap megölöd Kiss Gézát, és ez FIX, akkor te is feladod a küzdelmet, hisz EZ A JÖVÕ, valahogy akkor is megölöd, ha bezárkózol a kutyaólba. Ezért indult el Anderton megkeresni a faszit, mert fogalma sem volt róla, hogy ez csak akkor fix, ha nem ismeri elõre, de mivel õ már látta, így megvolt a lehetõsége a változtatásra.

"ergo a prekogok tévedhetnek"

Õk nem tévednek, mivel konkrétan NEM A JÖVÕT látják, hanem emberi agyhullámok vagy mi alapján lehetséges történéseket haluznak. Ha belegondolsz a PRECRIME munkájának célja pont az, hogy ezeket megakadályozzák, így gyakorlatilag egyetlen vízió sem válik valósággá, vagyis azt is mondhatnád, hogy a prekogot mindig tévedtek. Pedig nem, ugyanis ha senki nem szólna közbe, valóban az lenne a jövõ, amit láttak.

Riszpekk

May
Az imdb alapján kicsivel többet vártam, ez így kicsit Amelié horroral beoltva. Nem rossz, az utolsó 20 perc nagyon beteg, de mintha egy-két ötlet visszaköszönne más filmekbõl.
Erõs közepes, tízbõl mondjuk 6,5.
Tanulság: hanyagoljuk az olyan nõket, akik túl gyakran akarnak belénk harapni 😊

tears of the sun

unalmas szar, végigszenvedtem az egészet
3/10 a kidolgozás minõsége miatt

Laalee
hogy legyen drama is a tortenetben 😄 de a hepiend ugyis az hogy ott az uj data, a regi emlekeivel

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

RelakS
A Mag: Nem rossz, de kicsit sûrû a történet...

Star Trek: NemesiS: Mé kellett détának megpusztulni?!?...

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Tikal
Akkor helyhez van kötve a jövöbe látásuk? ha átvitték volna õket moszkvába akkor a moszkvai gyilkosságokat látták volna? gondolom igen...

Majd még este lehet megnézem 😊

Tikal
ok, az agatha-s dolog kilõve, elfogadom 😊

De ez a jövõs dolog szerintem nem vmi okés, mondjuk igy hogy a lehetséges jövõt látta, igy már emészthetõbb, de egyáltalán minek láttak ilyet a prekogok?
Namármost én azt nem vágom hogy: tegyük fel nekem jelezne a prekog hogy madridban meg fogok ölni vkit. Erre én bepöcenek hiszen senkit nem ismerek madridban, de a hir halatán utnak indulok és elõbb utobb megtalálom az áldozatom majd õ mutat nekem egy fütyiszt és ezért lelövöm. DE ha nem látom a jövömrõl a videot akkor tuti nem indulok madridba... tehát a gyilkosság az csak egy lehetséges jövö, ergo a prekogok tévedhetnek, mi van ha bezárkozom egy szobába a gyilkosság idejére? Mondjuk a zsaruk is erre utaznak hogy bezárják az elkövetö és igy nincs bûncselekmény... na elõbb utobb megmagyarázom magamnak LOL

A szemes dolog tényleg gyenge...

FREAK
"azokat a gyilkoságokat is látják amik pl moszkvában történnek"

Nem figyeltél rendesen, ez csak egyetlen városban mûködött. Nézd meg mégegyszer, érdemes. Csak jobban figyelj a részletekre!

Riszpekk

FREAK
magas ez neked, úgy látom 😄

a fõgeci gyilkosságát asszem azért nem érzékelték, mert Agatha (így hívták?) nem volt bekötve a rendszerbe, és az csak vele mûködött rendesen

Cruise meg nyilván azért indult útnak, mert látta a LEHETSÉGES jövõt, de ez bele is volt kalkulálva

a sztorival semmi gond, egyetlen nagy hiba, hogy a saját szemével jutott be a végén az épületbe, nos nem hiszem, hogy ezt akár már a mai biztonsági rendszerek megengednék, hisz mibe kerülne letiltani?

amúgy az egész szemes ügy kicsit gyerekes

Riszpekk

Tikal
mikor a gonosz csávo a végefelé megölte azt a nyomozot, azt miért nem látták?

és most akkor tom cruise gyilkosságát hogy látták elõre? mert ha cruise nem látja a saját gyilkosságát akor meg sem történik a dolog, ahhoz egy elinduljon a nyomozáson a gyilkosságfelé szükség volt a jövõbeni eseményeket látni.... nem értem igazán, vki esetleg? 😊

Tikal
Minority Report

Nem rossz, bár ez a jövöbe látás elég izé dolog... lehet nem figyeltem de azokat a gyilkoságokat is látják amik pl moszkvában történnek?

DVD-n néztem és elég idegeitõ hogy minden olyan film ami ki jön szinkronosan, az nem 5.1-es hanem csak stereo, a másik hogy a felirat és a szinkron között is van különbség, a felirat és az eredeti között meg néha égbekiállto a diferencia. A másik hogy nem tudom hogan készitik a feliratokat meg ki csinálja de akkora helyesirási hibák vannak hogy az borzaszto, pl az névelõ másalhangzoval kezdõdõ szó elõtt ( menj be az házba) , értelemtlen mondatok, mert kihagynak egy "ha" szocskát meg ilyesmik.... És erre adjon ki az ember 4-5000 ft-ot.

FREAK
Battle Royale

nem voltam lelkizõs hangulatban, de azért lejött a sztori lényege, a magány és annak hatásai stb... mélypont, céltalan pusztítás, az élet értelmetlensége....

ennyi

Riszpekk

CSOCSO
ehh Hot Chick😊 idiota ez az ember😊 ari film meg lehet lesni de nem nagyon röhögtem rajta...
Tikal
Reméljük Hulk 2 nem lesz, viszont X3 tuti lesz, és ha már comics sorozatok, akkor inkább ez mint bármi más... Pokembertõl mentsen meg minket a sors 😊)

Blasta
ROBOCOP 1

Moziba ne üljetek be érte, de videón élvezhetõ!
:-DDDDDDDDDDDDDD

Viccet félretéve, én most értettem meg a végét, a szar magyar fordítás miatt!
Ugyanis most eredeti nyelven láttam.

Amikor a végén Dick Jones az OCP elnökét tartja maga elött túszként, akkor ugye ROBO nem tehet semmit, mert a 4-es direktívája, hogy nem
támadhat feljebbvalójára!
Ekkor az elnök úr megszólal:

(magyar szinkron): "Fiam, ki van rúgva!"

Pedig igazából azt mondja, hogy "Dick, you are fired!"

Ezért nem értettem én a magyar verziót.
KIRUGJÁK A ROBOTZSARUT ÉS ATTÓL SZÜNIK MEG A 4-es DIREKTÍVA??????
Mert ez jött le a magyar szionkronból, hisz az elnök a végén is FIAM-nak szólítja ROBO-t!

Na mindenki örüljön, hogy kitisztult a dolog...
:-DDDDD

(Robo2 nincs véletlenül valakinek? Megkívántam...)

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Sephi
Ja! Szerintem is ez a Hulk film tok eltulzott szar lesz! mit kepzelnek hogy lehet meg valaminek eseje a X-Man utan? Az igaz hogy keszitik a Batman otodik reszet ahol a Madarijeszto es a Bolond Kalapos lesz a gonosz (amiert majdan ha kigyum megnezem mert erdekesnek tunik). De valahogy nekem is eleg volt a trailer es en meg se fogom nezni az tuti.

Megneztem a Hot Chick cimu filmet es tok jo volt! Aszony reg rohogott ilyen jol 😊

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

PResident Evil
egyetértek...

a galambos nagyon lol volt... 😄DD

és még így menjek fogorvoshoz 😄DD

SoDI---
Freddy Got Fingered
(Eszement Freddy)

Most néztem meg.
Ez valami irtózatosan undorító baromság!
Nézhetetlen fos, 5 percenként kellett félperces szünetet tartanom a film megtekintése közben, mert egyszerûen elviselhetetlen.
Ízléstelen trágár f@szság!

Egyszóval egy isteni vígjáték!!!!

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

Tikal
Most nézem mennyi filmet nem láttam még, de komolyan mondom egy értelmes film nincs mostanság...

Tikal
tyûûû van itt
egy ilyen hogy hustlerXXX, ez vajon mi lehet? 😊))))

CSOCSO
hja amugy most töltöm a matrix 2-t hát akármennyire nem tetszett egy két dolog a moziban akkor is kiráz a hideg a filmtõl😊 azért ez mégis csak a matrix😊
CSOCSO
félelem.com szaaaaaaar
a final destination 2 megleshetõ.. van egy jelenet benne ami huhhabazzzeeeeee a többi kicsit gázoabb de azért a jelenetért is érdemes leráncigálnia filmet!!!! de azt max hangerõvel lesd!😊
recruit nem rossz, al pacino van benne asszem, egyszer nézhetõ a benne lévõ kavarás miatt

Blasta
the recruit

the quiet american-t ne mláttam
a többi sux

de a fear.com-ot mindenképp hanyagold....
:-)

Tikal
Ezek közül melyiket érdemes leszednem/megnézni?

the quiet american
fear.com
final destination 2, mondjuk az egyet sem láttam 😊
the recruit

The Garrett
hát nem film, de METALLICA LIVE ON MTv.
Király volt 😊

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Tikal
Ezt a storyboardot nyugodtan mellékelhetnénk a filmek 90%-ához 😊

A hulk story persze biztos nem ilyen 😊

Tikal
Hát a sztori az nem egyszerû, de egy ilyen filmtõl mit várunk 😊
Én ugyis csak az akciot néztem, hogy utána meg legyen a feeling a péjnbólhoz 😊

Blasta
Tears of the sun:

Eszement giccsparádé, ultra Broáf!
Kedvenc részem:

-Brúsznak el kell mennie a csapatával egy faluba (A pont) ahonnan ki kell mentenie pár amcsi embert
-Brúszt ráveszi a csodaszép Mónika doktornéni, hogy vigye magával a falubelieket is
-Brúsz belemegy (nem a nõbe, az egyezségbe)
-Elindulnak a felvevõhely felé, ahol a blek hókok felveszik a csapatot (B pont). Ez azért kell, mert a helyszín lázadóktól zsúfolt, tehát forró... AMúgy ez jó nagy séta, jópár mérföld.
-Elérnek B pontba. Brúsz közli, hogy csúnyán rászedte a csodaszép Mónika doktornénit, és a falubelieket nem viszik el
-Mónika néni sír
-A blek hókok elrepülnek
-Közben mutatják, ahogy a lázadók benyomulnak a faluba és rosszat mávelnek (A pont)
-Hogy-hogy nem, a blek hókok megjelennek a falu felett és Mónika doktornéni mégtöbet sírhat, mert láthassa, ahogy a kedvenc faluját lemészárolták a rosszak! Brúsz bácsi meg rájön, hogy nem cselekedett helyesen

Kérdezem, mi a tökömnek kellett B pontba elsétálniuk, ha azután úgyis átrepültek A pont felett???????????

És ilyeneket akarnak megetetni az emberekkel....
Phöjjj

CSOCSO
én csak a grafxos trükkökre vagyok kiváncsi
Pupcika
Vér Kötelez (Vato Loco, VIVA LA ONDA)

Tikal
muhahahaha
Nekem elég volt a trailer is 😊))))))

hali
The Hulk

Nem rossz kis film, egyszer erdemes megnezni mindenkinek 😊

www.napisajto.hu

Tikal
Tears of the Sun

Jo kis film...

Fuck Politicians!