Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elõszõr a teljes filmzene albumot kell leszednem valahonnan, mert nem tudom, hogy egyáltalán melyik az eredeti szám (sajnos nem a címadó dal, azt már kipróbáltam). Ha ez megvan, akkor megkeressük az összes létezõ mixet hozzá. Elõbb-utóbb meglesz 😊
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
de emlékszem, amikor elmagyarázzák, hogy mûködnek a precogok, valami másról van szó, amit megéreznek, csak nem jut eszembe a kifejezés
Riszpekk
technikailag kiváló, kreatív fantáziadús alkotás
9/10
A legnagyobb öröm az volt, hogy éppen pénteken hallottam a zenéjét egy nagyon érdekes trance-verzióban, és nem tudtam hova tenni. Tudtam, hogy egy ismert film zenéje, de nem ugrott be melyiké. Most már tudom, csak a számot kell felhajtani.
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Tehát nem azt látják mit akarsz, hanem azt hogy megteszed, a rendõrõk ezt akadályozzák meg...
Riszpekk
Gunfighter: és a hanggal mi van? Ha leszinkronizálják a filmet miért nem lehet azt is 5.1-ben? Technikai akadály? Mert stereoban megette a fene a DVD-t 😊))
"ergo a prekogok tévedhetnek"
Õk nem tévednek, mivel konkrétan NEM A JÖVÕT látják, hanem emberi agyhullámok vagy mi alapján lehetséges történéseket haluznak. Ha belegondolsz a PRECRIME munkájának célja pont az, hogy ezeket megakadályozzák, így gyakorlatilag egyetlen vízió sem válik valósággá, vagyis azt is mondhatnád, hogy a prekogot mindig tévedtek. Pedig nem, ugyanis ha senki nem szólna közbe, valóban az lenne a jövõ, amit láttak.
Riszpekk
Az imdb alapján kicsivel többet vártam, ez így kicsit Amelié horroral beoltva. Nem rossz, az utolsó 20 perc nagyon beteg, de mintha egy-két ötlet visszaköszönne más filmekbõl.
Erõs közepes, tízbõl mondjuk 6,5.
Tanulság: hanyagoljuk az olyan nõket, akik túl gyakran akarnak belénk harapni 😊
unalmas szar, végigszenvedtem az egészet
3/10 a kidolgozás minõsége miatt
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
Star Trek: NemesiS: Mé kellett détának megpusztulni?!?...
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Majd még este lehet megnézem 😊
De ez a jövõs dolog szerintem nem vmi okés, mondjuk igy hogy a lehetséges jövõt látta, igy már emészthetõbb, de egyáltalán minek láttak ilyet a prekogok?
Namármost én azt nem vágom hogy: tegyük fel nekem jelezne a prekog hogy madridban meg fogok ölni vkit. Erre én bepöcenek hiszen senkit nem ismerek madridban, de a hir halatán utnak indulok és elõbb utobb megtalálom az áldozatom majd õ mutat nekem egy fütyiszt és ezért lelövöm. DE ha nem látom a jövömrõl a videot akkor tuti nem indulok madridba... tehát a gyilkosság az csak egy lehetséges jövö, ergo a prekogok tévedhetnek, mi van ha bezárkozom egy szobába a gyilkosság idejére? Mondjuk a zsaruk is erre utaznak hogy bezárják az elkövetö és igy nincs bûncselekmény... na elõbb utobb megmagyarázom magamnak LOL
A szemes dolog tényleg gyenge...
Nem figyeltél rendesen, ez csak egyetlen városban mûködött. Nézd meg mégegyszer, érdemes. Csak jobban figyelj a részletekre!
Riszpekk
a fõgeci gyilkosságát asszem azért nem érzékelték, mert Agatha (így hívták?) nem volt bekötve a rendszerbe, és az csak vele mûködött rendesen
Cruise meg nyilván azért indult útnak, mert látta a LEHETSÉGES jövõt, de ez bele is volt kalkulálva
a sztorival semmi gond, egyetlen nagy hiba, hogy a saját szemével jutott be a végén az épületbe, nos nem hiszem, hogy ezt akár már a mai biztonsági rendszerek megengednék, hisz mibe kerülne letiltani?
amúgy az egész szemes ügy kicsit gyerekes
Riszpekk
és most akkor tom cruise gyilkosságát hogy látták elõre? mert ha cruise nem látja a saját gyilkosságát akor meg sem történik a dolog, ahhoz egy elinduljon a nyomozáson a gyilkosságfelé szükség volt a jövõbeni eseményeket látni.... nem értem igazán, vki esetleg? 😊
Nem rossz, bár ez a jövöbe látás elég izé dolog... lehet nem figyeltem de azokat a gyilkoságokat is látják amik pl moszkvában történnek?
DVD-n néztem és elég idegeitõ hogy minden olyan film ami ki jön szinkronosan, az nem 5.1-es hanem csak stereo, a másik hogy a felirat és a szinkron között is van különbség, a felirat és az eredeti között meg néha égbekiállto a diferencia. A másik hogy nem tudom hogan készitik a feliratokat meg ki csinálja de akkora helyesirási hibák vannak hogy az borzaszto, pl az névelõ másalhangzoval kezdõdõ szó elõtt ( menj be az házba) , értelemtlen mondatok, mert kihagynak egy "ha" szocskát meg ilyesmik.... És erre adjon ki az ember 4-5000 ft-ot.
nem voltam lelkizõs hangulatban, de azért lejött a sztori lényege, a magány és annak hatásai stb... mélypont, céltalan pusztítás, az élet értelmetlensége....
ennyi
Riszpekk
Moziba ne üljetek be érte, de videón élvezhetõ!
:-DDDDDDDDDDDDDD
Viccet félretéve, én most értettem meg a végét, a szar magyar fordítás miatt!
Ugyanis most eredeti nyelven láttam.
Amikor a végén Dick Jones az OCP elnökét tartja maga elött túszként, akkor ugye ROBO nem tehet semmit, mert a 4-es direktívája, hogy nem
támadhat feljebbvalójára!
Ekkor az elnök úr megszólal:
(magyar szinkron): "Fiam, ki van rúgva!"
Pedig igazából azt mondja, hogy "Dick, you are fired!"
Ezért nem értettem én a magyar verziót.
KIRUGJÁK A ROBOTZSARUT ÉS ATTÓL SZÜNIK MEG A 4-es DIREKTÍVA??????
Mert ez jött le a magyar szionkronból, hisz az elnök a végén is FIAM-nak szólítja ROBO-t!
Na mindenki örüljön, hogy kitisztult a dolog...
:-DDDDD
(Robo2 nincs véletlenül valakinek? Megkívántam...)
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Megneztem a Hot Chick cimu filmet es tok jo volt! Aszony reg rohogott ilyen jol 😊
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
(Eszement Freddy)
Most néztem meg.
Ez valami irtózatosan undorító baromság!
Nézhetetlen fos, 5 percenként kellett félperces szünetet tartanom a film megtekintése közben, mert egyszerûen elviselhetetlen.
Ízléstelen trágár f@szság!
Egyszóval egy isteni vígjáték!!!!

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
egy ilyen hogy hustlerXXX, ez vajon mi lehet? 😊))))
a final destination 2 megleshetõ.. van egy jelenet benne ami huhhabazzzeeeeee a többi kicsit gázoabb de azért a jelenetért is érdemes leráncigálnia filmet!!!! de azt max hangerõvel lesd!😊
the quiet american-t ne mláttam
a többi sux
de a fear.com-ot mindenképp hanyagold....
:-)
the quiet american
fear.com
final destination 2, mondjuk az egyet sem láttam 😊
the recruit
A hulk story persze biztos nem ilyen 😊
Én ugyis csak az akciot néztem, hogy utána meg legyen a feeling a péjnbólhoz 😊
Eszement giccsparádé, ultra Broáf!
Kedvenc részem:
-Brúsznak el kell mennie a csapatával egy faluba (A pont) ahonnan ki kell mentenie pár amcsi embert
-Brúszt ráveszi a csodaszép Mónika doktornéni, hogy vigye magával a falubelieket is
-Brúsz belemegy (nem a nõbe, az egyezségbe)
-Elindulnak a felvevõhely felé, ahol a blek hókok felveszik a csapatot (B pont). Ez azért kell, mert a helyszín lázadóktól zsúfolt, tehát forró... AMúgy ez jó nagy séta, jópár mérföld.
-Elérnek B pontba. Brúsz közli, hogy csúnyán rászedte a csodaszép Mónika doktornénit, és a falubelieket nem viszik el
-Mónika néni sír
-A blek hókok elrepülnek
-Közben mutatják, ahogy a lázadók benyomulnak a faluba és rosszat mávelnek (A pont)
-Hogy-hogy nem, a blek hókok megjelennek a falu felett és Mónika doktornéni mégtöbet sírhat, mert láthassa, ahogy a kedvenc faluját lemészárolták a rosszak! Brúsz bácsi meg rájön, hogy nem cselekedett helyesen
Kérdezem, mi a tökömnek kellett B pontba elsétálniuk, ha azután úgyis átrepültek A pont felett???????????
És ilyeneket akarnak megetetni az emberekkel....
Phöjjj
Nekem elég volt a trailer is 😊))))))