Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Blasta
Bizony bizony!
Ami BLASTA-éknak nem tetszik, azt csak óvatosan dícsérd és fordítva...
:-DDDDDD

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Dícsérd nyugodtan, én pl. szeretem.
De tipikus példája annak, amikor a kevesebb több lenne. Persze ez magánvélemény.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Blasta
Ebben kurvára igazad van!
Én már indultam volna ki a moziból, de nem vagyok tapló, megvártam a végét.
De az 15 perc szenvedés volt... :-D

Blasta
Ehhh, lassu voltam..
:-DDDDD

Blasta
Morgan Freeman-re gondolsz, de csak jelölték, TOm Hanks kapta meg helyette a Forest Gump-ért.

bdf
Hm. Érdekes meglátás! Akkor, mint újonc, vigyázok majd, mit dícsérek ill. mit fikázok! 😊

2 Dinamic:
Amikor Stallone a ferde szájával üvöltve lövi szét a várost... 😊

A nagyok csak azért tünnek hatalmasnak, mert mi térdelünk.

Én sem mondtam róla egy rossz szót sem (sõt)!
Csak a minden idõk második legjobb filmje pozíciót sokkaltam 😊

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Tényleg, ha már Kingnél vagyunk: az Atlantisz gyermekeit látta valaki? Érdemes megnézni?

(azt hallottam, hogy elég jó, de szinte köze nincs az eredeti kisregényhez)

Dynamic
Na, stimmel a 7 Oscar😊

Ízlések és pofonok, nekem is tényleg nagyon bejön.
Ezzel itt ha jól sejtem kisebbségben leszel (úgy rémlik Blasta-ék nem kedvelik 😊.
Maga a film szerintem sem rossz, de Spielberg nem sokat tett hozzá a kapott alapanyaghoz, csak
- csöpögést, nyálat
- felesleges 15 percet a végére (megvan dvd-n, és mindig késztetsét érzek, hogy kikapcsoljam ott, ahol szerintem vége kellene, hogy legyen).

Dynamic
Én azt hiszem 7 Oscarra jelölték, de talán egyet sem kapott meg.De ez nem biztos.Persze ez egyáltalán nem baj, mert maga a tény, hogy ennyi kategóriában jelölték már jelent valamit.

bdf:
Mindenképp nézd meg, nem fogod megbánni!Ez nálam az a film, amit akármennyiszer meg tudok nézni és nem találom unalmasnak egyetlen pillanatát sem.Pedig nincs benne lövöldözés, bullett time vagy robbanás😊
Utánanéztem nem kapott mégsem, csak 7 (!) kategóriában jelölték.

Amin viszont megdöbbentem, hogy az imdb-n minden idõk második legjobb filmjének van rangsorolva (a Keresztapa 1-2 között), ami azért kicsit túlzás. Ennek ellenére nagyon jó film.

bdf
Váltsunk rendezöt! Azért Spielberg is rendesen elengedte a fantáziáját a Mesterséges értelem-ben. Az is teccik! 😊

Pótold, zseniális alkotás. És valaki azért is Oscar-t kapott, most nem ugrik be, ki.

(no nem mintha az Oscar díj minden esetben jelentene valamit, de itt azért igen)

Az jó, én is okosakat hallottam róla.
Vazz, ha buzi lennék, biztos EN pöcsét szeretném szívni 😄
De szerencsére nem vagyok az

bdf
Most égek egy kicsit, de bevallom, én még nem láttam. De mihamarabb pótolni fogom!

Bizony. És én is nagyon szeretem a filmet.
Azért érdekes, hogy King mekkora "szórással" ír. Össze-vissza váltakoznak a nagyon jó és a hihetetlenül silány mûvei. Ez szerencsére könyvben is jó volt.

Dynamic
Az egy nagyon jó film.
Másik hasonló nagy-nagy kedvencem A remény rabjai.Mondjuk a hasonlóság "csak" annyi, hogy ez is Stephen King és ez is börtönben játszódik, de nincs benne semmi misztikus dolog(már nem mintha baj lenne).
Bár nem hiszem, hogy van itt valaki, aki nem látta.
Blasta
Beza, ki ne hagyd!
Ed bácsi ismét hozza a formáját!
:-D

bdf
Igen? Nem is tudtam. De, hogy öszinte legyek nem sajnálom töle! Mekkora sztorija van annak a filmnek! Nagyon nagy!

Azt tudod, hogy a nagydarab feka Oscar-t kapott érte? (legjobb férfi mellékszereplõ)

bdf
Nemrég volt szerencsém a Halálsoron-t megtekinteni. Ötödszörre néztem meg, és ismét leizzadtam!

Én már csak a színészatyaúristen miatt is kiváncsi vagyok rá!

Gery1980
Megnéztem tegnap Az utolsó éjjel címû filmet!
Nekem tetszett, érdemes megtekinteni!

Francba, pedig meg akartam nézni 😞
Tényleg unalmas már, hogy nem tudnak készíteni egy normális horrort.
Így utólag belegondolva a mostani trendbe, a hét elején említett May nem is volt olyan rossz.

Blasta
Ûberfaszság....
Nem is tudtam, hogy egy szellemet fel lehet gyújtani! Csak a maszkját kell levenni róla....
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Dynamic
Na én pont most 10 perce néztem meg😊)
Már az elejét elkúrták azzal a mondvacsinált hülyeséggel, hogy miért is kezd el gyilkolni.Utálom az ilyen baromságokat, hogy valaki igazságtalanul megkínoznak,kivégeznek stb., majd visszatér és válogatás nélkül elkezd gyilkolni mindenkit.
Na mindegy.Az elsõ 5 perc még kellõen hangulatos volt(amikor a kis Kylie fexik a sötétben), de ennyi.Ezzel ki is fújt, gyakorlatilag lehetetlen volt ezután bármivel is megijeszteni.
A szeblámpákkal való szerencsétlenkedések már idegesítõek voltak.A genya legyõzésében meg semmi extra nem volt, gyenge.
Na meg rühellem a következetlenségeket is.Pár évente, hébe-hóba megölt egy embert a genya(annyira sok, nem lehetett, mert 150 év alatt feltûnt volna, hogy valami nem stimmel), most meg hirtelen legyilkolja a fél várost.
Instict
"Az egész nem szól másról, mint hirtelen egy kURVA hangos effektet benyomva valami szörnyüségességet mutassanak..."

😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Blasta
Baze én már annnnnnyira unom ezeket a gagyi horrorokat...
Az egész nem szól másról, mint hirtelen egy kURVA hangos effektet benyomva valami szörnyüségességet mutassanak...
Komolyan hányás.
Ráadásul az összes ugyan úgy kezdõdik. Az elején egy nagyon fosatós rész, minden árnyék mozog, semmi sem az aminek láccik, aztán látszólagosan egyegy viccel feldobják a nézõt, hogy aztán egybõl jöjjön az a kibaszottul hangos effekt, amitõl akkor is összeszarnád magad a moziban, sötét vásznat bámulnál...

Ehhh....

Jano
A tündinénié!
KÖSZI! 😄D

Basszus, mozog a fogam....

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

FREAK
Az élõ vagy a halott néni hangja?? Mert ha tetszett halott hörgése, olyat szerkesztek neked egy egész CD-nyit, aztán veheted a zseblámpákat 😊

Riszpekk

Jano
Nekem csak a néni hangja tetszett! 😄

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

FREAK
Darkness Falls

Kliséhegyek, gagyi, lineáris, lapos sztori, gagyi repülõ, hörgõ banya, a végén a gagyi feltámadás, stb stb stb

Jó messzire elkerülni

Riszpekk

Hát az lehet, hogy ez volt sláger, de hogy én nem ezt hallottam múlt héten, az hótziher.
Na mindegy, lassan én is feladom a keresést 😞

CSOCSO
el kell hogy keserítselek .. ezt a jakatta csinálta és ez az amit keresünk....ezt ment egy két helyen régebben... EZ AZ!!!
Blasta
Jaaaaj, én utálom ezt a Jakatta számot!
Remélem nem õk remixelték meg!
Amúgy ez a Joey Nego Club mix sem az szerintem, de hallgassátok meg, hátha....

Nem. Érdekes módon az OST-n nincs American dream címû szám, ellenben van egy majd minden számban (többek közt az American Beauty címûben is) visszaköszönõ "téma", ami fel lett használva minden mixben. És érdekes módon - ne kérdezd miért - minden mix, függetlenül attól, hogy ki csinálta, az American dream címet kapta 😊

Blasta
Oks!
De ez az American dream c. szám az amibõl a remix készült, vagy nem?

- "mindkét"?
- az ost-n természetesen nincs rajta...

Hát sajnos a #4563-ban leírtakon kívül nem tudok róla semmit 😊
Tehát az Amerikai szépség zenéjében volt egy nagyon szép visszatérõ motívum (valószínûleg zongorával elõadva, elsõ hallásra rögtön beugrana, hogy ismered), amit felhasználva csinált valaki egy finom elektronikus mixet. Na ezt keresem. Kevés az infó, tudom...

egyszerubb ha OST re kerestek rá mindkét filmnél, az a tuti

Blasta
Na ránézek én is!
PONTOSAN mit keresünk??????

No. Amit kerestem, azt sajnos még nem találtam meg.
Helyette ezek akadtak fent:
Jakatta - American dream (original + club mix) ez egy house feldolgozás, szerintem abszolút középszerû, nem tetszik különösebben
Jakatta - American dream (afterlife mix) - ez egy ambient mix, sokkal jobb mint az elõzõ, ez szerintem hallgatható (mondjuk én utálom a house-t, úgyhogy lehet azért)
Chemical Brothers - American dream mix - ez is csalódás volt, a vegytestvérektõl jóval többet várok 😞

Ami még egyelõre nem akar lejönni:
Pete Tong - American dream - reménykedem, hogy ez lesz az, amit várok.

Blasta
De mindenki tévedhet...
:-DDDDDDDD

Blasta
Ebben bizony van valami!!!!
:-D

Dynamic
Közben utánanéztem.Nem õ az😊
Dynamic
Nem tudom ki szerezte az American Beauty zenéjét, de igen erõs hasonlatosságot mutat Edward Shearmur - K-PAX zenéjével.Szinte csodálkoznék, ha nem õ lenne az.
Oké, hajtom rendesen.
Elõszõr a teljes filmzene albumot kell leszednem valahonnan, mert nem tudom, hogy egyáltalán melyik az eredeti szám (sajnos nem a címadó dal, azt már kipróbáltam). Ha ez megvan, akkor megkeressük az összes létezõ mixet hozzá. Elõbb-utóbb meglesz 😊

CSOCSO
ha megvan a zene szolj pls😊
Tikal
ok, tényleg nem tudom most mire gondolsz...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''