Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hétvégén:
Ghost ship - könyörgöm, már annak örültem volna, ha egy darab eredeti, nem máshonnan lopott ötlet van benne.
Nem volt. Gyakorlatilag végig az az érzése az embernek, hogy ezt a filmet már látta többször, csak más címeken. Egyetlen rész volt benne, ami tetszett, amikor a kislány megmutatja a Vészhelyzet-néninek, hogy mi történt a hajón sok éve. Ez a három perc elviselhetõ, a többi kuka.
Kb. három pontot adnék rá, mert néhol azért érzõdik a munka (még ha silány is).

Mátrix 2 - megnéztem megint moziban. Azon lepõdtem meg a leginkább, hogy abszolút nem változott a véleményem se negatív, se pozitív irányban. Gyakorlatilag ugyanúgy áltam fel, ahogy az elsõ megnézés után. Ami nagy negatívum volt, az a szinkron (elsõre feliratosan láttam) - na az katasztrófa. Leginkább az volt a bajom, hogy láthatólag még csak meg sem próbáltak hasonló orgánumú szinkronokat találni, akik hasonlítanának az eredetihez.
Bepontozom ezt is, mert miért ne: 8/10.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Látom ment szépen tovább a zombi vita.
Akkor még egy-két gondolat, aztán részemrõl abbahagyom.
Freaknek teljesen igaza van abban, hogy mi a szó eredeti jelentése. Amúgy a voodoo vallásból származik, jelentése életre keltett halott.
Részemrõl azonban továbbra sem értem azt, hogy mekkora érzelmeket képes megmozgatni ez a téma, jómagam hihetetlen mód leszarom azt, hogy milyen kategóriába sorolnak be egy filmet (valamint így vagyok a játékokkal is, de az egy más kérdés). Egész egyszerûen nem érdekel. Döntse el mindenki saját maga, hogy az szerinte zombifilm, horrorfilm, tudományos-fantasztikus múvi vagy thriller. Én speciel nem fogok senkit lenézni a véleménye miatt.
"Nyelvújítás" dolog: nem kell szeretni, de ez van. Azt viszont nem értem, hogy a megalol Penge esetében miért nem háborodott fel senki a "vámpír" teljes újradefiniálásán.
Részemrõl téma lezárva.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

I.C.ram
De láttam én! 😊 Csak az nem Viva, hanem Vive 😊 De egyébként tökmindegy 😄 Csak ma olyan mindenkibe belekötök napom van! 😄
I.C.ram
😉
I.C.ram
Szerintem még a Fordtól sem állnak olyan jól! Ford is elég erõs lett az utóbbi években.
I.C.ram
Ott a pont! 😄
GregSB
Ha ilyen akkor ne törõdj vele, ne vedd fel. Egy idõ után abba fogja hagyni. Ha elkezdesz vele vitatkozni a végtelenségig csinálni fogja 😊

CSOCSO
jo pontleszarom ki hogy áll.. a marci jön ide állandoan baszogatn hogy amcsi auto rulez (csitt csatt) más meg fika...nekem legalább tetszenek az amcsi autok is a japcsikon kívûl..
GregSB
Hát. A Fordtól valóban jobban állnak, de a GMhez tartozó autógyáraktól nem 😊

FREAK
érdekes, a GM nem amcsi?? 😄

Riszpekk

CSOCSO
lol.. ezért állnak jobb helyen mint az amcsi autogyárak, mi?
FREAK
már hogyne lenne?? nem láttad a múvit? 😄

Riszpekk

I.C.ram
Olyan nincs, hogy Viva la resistance! 😄 Egyébként nem sértésnek mondom, de a te csöcsöd olyan mitnha ráncos lenne. Mint a keresd a nõben az öreganyónak. 😄
I.C.ram
AKi a legkevesebbet fizeti az az autó törik. Ezekszerint a te kis Toyotád eléggé szûkölködi ka pénzben. 😄
CSOCSO
??? mirõl beszélsz??? mondtam hogy vanak benne gagyiságok..fõleg ez az átugratós..csak a supra törik darabokra😞((((( a barbi auto megkapja de csak keveset.. a skylineval ami sokkal nagyobb szögben érkezett lefelé hisz a suprábol szinte merõlegesen látuk az alját, de annak semmi baja nem lett..fujj..
Klon
Én is errõl beszéltem, csak csocso beleokoskodott... 😉

Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"

Tikal
uff, a tied már vagy a 8. amit látok 😊

amugy ebbol a versenyautos filmbõl nekem elég volt a bemutato mikor átugrottak a hidon a full tuning gépekkel és semmi hiba, száguldottak tovább, ja meg a full gagyi számitogépes grafikák egy két jelenetben ultra szar 😊))))

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Blasta
Alap!
Viva la resistance!
:-D

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Blasta
Ezen a fonalon tvábbmenve: ez a film egy nagy kalap LOL!
Még arra sem méltatom, hogy letöltsem...
:-D

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

CSOCSO
hjo igen az engem is zavart hogy nem ment el a skyline a zsernyáktol😊
de vazz ha élethû lenne a film akkor nem 1 percig versenyeznének hanem 10 másodpercig😊
FREAK
persze, persze, de ilyen alapon meg én azt mondom, a Skyline-ban sima Golf II motor volt, mert a lomha rendõrautó gond nélkül tapadt rá az utcán....... szal ne találgassunk, maradjunk a látottaknál

Riszpekk

CSOCSO
ez van😊amugy meg kitudja mi volt a motorháetõ alatt...csak pénz kérdése és csinálnak egy supr agyilkos autot egy olyan barbi autobol...
FREAK
egy dolog, hogy téged nem érdekelt, de a filmben benne volt, és ott loholt a Skyline mögött nyolcasban, százötvennel 😄DDDDDD

Riszpekk

CSOCSO
ilyenektõl tinilol film kategoria😊lol...pont leszartam a barbi autot hidd el nekem😊nem az érdekelt
FREAK
Már elmondtam, miért. Mert ez egy ismert kategória, amit rá lehet húzni a filmre, és erre sokan beülnek (100-ból 99 ember meg úgyis azt hiszi, zombikat lát, szal minek magyarázni?). Ha úgy reklámozzák, hogy tudományos-thriller, senki nem nézi meg.

Riszpekk

FREAK
hát azért 5 méterre ott volt a barbiverda is, szal maradjunk annyiban, hogy kaphat a film egy "tinilol" cimkét 😄

Riszpekk

Dynamic
Egyébként a külföldi site-okon "ZOMBI HORROR"-ként reklámozzák a 28 nappal késõbb c. filmet.
CSOCSO
😊
I.C.ram
CSOCSOnak (mostmár CSÖCSO) mindegy mi a film, csak legyen tele suprával! 😊
Dynamic
Bölcsõd lesz a koporsód:
A szokásos hülyeségeket leszámítva egyszer nézhetõ akciófilm.
Nem igazán tetszett a filmnek az a sajátossága, hogy párszor több szálon futott az esemény és ezeket 10 másodpercenként váltogatva mutogatták.Valamint Marc Dacascos szerepe is olyan semmilyen lett.Az utolsó 15 percet leszámítva alig van a filmben.
Ezeket leszámítva egynek elmegy...
6/10
CSOCSO
jo tele volt hülyeséggel, ezt már leirtam két napja...amugy az s2000 sehol nem vágott senit haza...s2000 vetekedett az rx7 el.. mig a supra a skylineval..nemtom miért kell igy "ennyi vagy"ozni...nem mondtam egy szoval sem hogy jobb volt akárminél is.. nem volt szar film nem nézem meg még1szer max csak akocsik miatt....hja és a fõhõsnénnye miatt😊
Klon
Te nagy supra rajongo vagy, de a kocsikhoz úgy látom szart se értesz. Az elsõ rész akkor is sokkal jobb volt mint ez. Ebben a kocsik alig jutottak szepehez. Ilyen részek mint pl: a mitchu-val kivisz egy 10-es vascsövet, és mégcsak meg sem karcolódik.... meg hogy az S2000 hazavágja a Skyline-t, és a Suprát.. na persze... Csocso: ennyi vagy 😊)

Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"

CSOCSO
amugy megnéztem a Blood Last Vampire anime-t..nemtom ki látta de sajna nagyon rövid és szvsz nem jo a sztori...
ebbõl valami fergeteges filmet lehetett volna cisnáni..jo zenével és jo történettel, valamikis drámát belevinni vagy valami mert ez olyan volt mint valami tv sorozat egyik része😞
CSOCSO
én láttam szvsz közel sem gyenge..oké nem egy hûdejo film de rohadtul nem láttam senit unakozni rajta és én sem natkoztam..fõleg az autok miatt😊 nagyon szépek voltak.. a történet sem volt annyira szar.. nemtom ki mit várt tõle..világmegmentés? vagy mi a szart he?

Klon
Láttátok már a Halálos Iramban 2. részét ??
Én már láttam. SZVSZ elég gyenge, nem ajánlom senkinek...

Jano
De azé nagyon ott volt! 😄DDDDD

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

CSOCSO
nekem is fájt az egész😊
ÁjjLe BoBBi
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁáá 😄DDDDDDDDDDDDDDDD

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

FREAK
öregem, te BETEG VAGY??? ott van minden leírva a diktatúra topikban, és semmi köze AMS-hoz, bazzeg neked beteges üldözési mániád van

Riszpekk

Jano
Ja, iszonyat dúva vót! 😄 Torzították a plüssfarkast valami eszméletlen effektussal! 😄

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

[Walaki]D`Lair
AMS-nak melle nõtt???

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

PResident Evil
hááát... a melleire 😄DD

Calver
Jujj ez nagyon durva volt!

"The trees move. Do you not see it?"

[Walaki]D`Lair
Hencegni? Mire?

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

PResident Evil
lol 😄DD hencegni !!! ;DDDD

[Walaki]D`Lair
ez most az új JÓARC-módi you know....mondjuk nem tudom, hogy AMS mit akar vele....

I.C.ram
Bazzeg mindenkinek csöcsös (nem CSOCSO-s) a logója? 😊
I.C.ram
Ki mondta, hogy szarul voltak megcisnálva az "elõ betegek" (csak a kedvedért 😉 ) Nekem nagyon tetszett a maszkmester munkája is. Nagyon megörültem, mikor felbukkant a bunkós a "New York Bandáiból" kb. pont ugyanazt a szerepet játszotta itt is. 😊

Kár hogy kevés az ilyen jól megcsinált "katasztrófa" film. 😞
Dynamic
Bázzeg, ahogy átváltozott az ürge, azt régi cseszlovák mesefilmekben jobban megcsinálták😊
Megnéztem emperors club

kevin kline egy benntlakásos iskolában tanár, de jön egy bunkó amcsi diák, akinek tanításába belebukik

érdekes film, leköti az embert, bár igazi mélyenszántó sztori nincs
Az ember a közepén várná hogy beinduljon valami cselekmény, de folytatodik végig a történetmesélés, valahogy ugyéreztem nincs "kerete" a dolognak, van egy fõszereplõ, és az események lazán követik egymást, talán tul lazán, nemtudja az ember mit várjon, mikor jön a katarzis, mikor van vége
szinészi játékok, karakterjellemzések jók
elején azthittem ez is egyike lesz a szokásos diákcsinyes/angol iskolás filmeknek, de itt a tanár a fõszereplõ, és érdekesen mutatja be a konfliktusokat, hogy egy korábban rossz tanulonak milyen jegyet adjon, segítsen vagy ne, mivel ér többet, szigoruan a gyerek szempontjábol
elgondolkodtató film

7/10