Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ghost ship - könyörgöm, már annak örültem volna, ha egy darab eredeti, nem máshonnan lopott ötlet van benne.
Nem volt. Gyakorlatilag végig az az érzése az embernek, hogy ezt a filmet már látta többször, csak más címeken. Egyetlen rész volt benne, ami tetszett, amikor a kislány megmutatja a Vészhelyzet-néninek, hogy mi történt a hajón sok éve. Ez a három perc elviselhetõ, a többi kuka.
Kb. három pontot adnék rá, mert néhol azért érzõdik a munka (még ha silány is).
Mátrix 2 - megnéztem megint moziban. Azon lepõdtem meg a leginkább, hogy abszolút nem változott a véleményem se negatív, se pozitív irányban. Gyakorlatilag ugyanúgy áltam fel, ahogy az elsõ megnézés után. Ami nagy negatívum volt, az a szinkron (elsõre feliratosan láttam) - na az katasztrófa. Leginkább az volt a bajom, hogy láthatólag még csak meg sem próbáltak hasonló orgánumú szinkronokat találni, akik hasonlítanának az eredetihez.
Bepontozom ezt is, mert miért ne: 8/10.
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Akkor még egy-két gondolat, aztán részemrõl abbahagyom.
Freaknek teljesen igaza van abban, hogy mi a szó eredeti jelentése. Amúgy a voodoo vallásból származik, jelentése életre keltett halott.
Részemrõl azonban továbbra sem értem azt, hogy mekkora érzelmeket képes megmozgatni ez a téma, jómagam hihetetlen mód leszarom azt, hogy milyen kategóriába sorolnak be egy filmet (valamint így vagyok a játékokkal is, de az egy más kérdés). Egész egyszerûen nem érdekel. Döntse el mindenki saját maga, hogy az szerinte zombifilm, horrorfilm, tudományos-fantasztikus múvi vagy thriller. Én speciel nem fogok senkit lenézni a véleménye miatt.
"Nyelvújítás" dolog: nem kell szeretni, de ez van. Azt viszont nem értem, hogy a megalol Penge esetében miért nem háborodott fel senki a "vámpír" teljes újradefiniálásán.
Részemrõl téma lezárva.
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"
amugy ebbol a versenyautos filmbõl nekem elég volt a bemutato mikor átugrottak a hidon a full tuning gépekkel és semmi hiba, száguldottak tovább, ja meg a full gagyi számitogépes grafikák egy két jelenetben ultra szar 😊))))
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Viva la resistance!
:-D
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Még arra sem méltatom, hogy letöltsem...
:-D
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
de vazz ha élethû lenne a film akkor nem 1 percig versenyeznének hanem 10 másodpercig😊
Riszpekk
Riszpekk
Riszpekk
Riszpekk
A szokásos hülyeségeket leszámítva egyszer nézhetõ akciófilm.
Nem igazán tetszett a filmnek az a sajátossága, hogy párszor több szálon futott az esemény és ezeket 10 másodpercenként váltogatva mutogatták.Valamint Marc Dacascos szerepe is olyan semmilyen lett.Az utolsó 15 percet leszámítva alig van a filmben.
Ezeket leszámítva egynek elmegy...
6/10
Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"
ebbõl valami fergeteges filmet lehetett volna cisnáni..jo zenével és jo történettel, valamikis drámát belevinni vagy valami mert ez olyan volt mint valami tv sorozat egyik része😞
Én már láttam. SZVSZ elég gyenge, nem ajánlom senkinek...
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
Riszpekk
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
Kár hogy kevés az ilyen jól megcsinált "katasztrófa" film. 😞
kevin kline egy benntlakásos iskolában tanár, de jön egy bunkó amcsi diák, akinek tanításába belebukik
érdekes film, leköti az embert, bár igazi mélyenszántó sztori nincs
Az ember a közepén várná hogy beinduljon valami cselekmény, de folytatodik végig a történetmesélés, valahogy ugyéreztem nincs "kerete" a dolognak, van egy fõszereplõ, és az események lazán követik egymást, talán tul lazán, nemtudja az ember mit várjon, mikor jön a katarzis, mikor van vége
szinészi játékok, karakterjellemzések jók
elején azthittem ez is egyike lesz a szokásos diákcsinyes/angol iskolás filmeknek, de itt a tanár a fõszereplõ, és érdekesen mutatja be a konfliktusokat, hogy egy korábban rossz tanulonak milyen jegyet adjon, segítsen vagy ne, mivel ér többet, szigoruan a gyerek szempontjábol
elgondolkodtató film
7/10