Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az utóbbi idõben megpróbálok utánanyomozni, hogy ezeknek a filmeknek mi lehetett a címük, és ha lehet, megszerezni õket. Ennek az eredménye lett a Zombie flash eaters beszerzése is.
Az volt a legkellemesebb élmény, hogy volt néhány jelenet, amire 14 év után is emlékeztem.
Most jön lefelé a dawn és a day of the dead is, már alig várom õket.
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Donki
Chopper Chicks in Zombietown
Spoiler
Azok közé a filmek közé tartozik, amelyekben az elsõ 5 percben kiderül, hogy kibaszott szar, de mégis érdekelheti a nézõt, hogy mehet-e még ennél is lejjebb a film.
- Mehet
Amik benne vaannak:
- Bányában kényszermunkára fogott zombik, akik kiszabadulnak
- Zombi nõ leszopja/megdugja a papot (persze csak sejtetve)
- kisbabát rögbilabdaként dobálva menekítik ki a zombik karmai közül
- Vak gyerekek csoportja kirándul(?) és persze õk is menekülnek majd, a kísérõik felszívódnak.
- Vak gyerek lövöldöz egy uzival aminek olyan hangja van, mintha kopogtatnának és 10 kopogtatás után vakon! megállapítja, hogy elmúlt a veszély
- Szénné égett motoros maca késõbb zombiként visszatér de nem ám szénnéégve, hanem normálisan, kis rúzselmaszatolódással
- A pap nem hal meg kézigránáttól, elgázolástól, zombiharapdálástól, a végén viszont az autó ablakénak felhúzásával levágódik a feje
- A vak gyerekek énekléssel csábítják a zombikat a templomba (vasárnap lévén), hogy majd együtt felrobbantsák öket. Közben az egyik gyereknek aggályai támadnak a templom felrobbantásával kapcsolatban.
- A pap egyben õrült tudós is, õ "foglalkoztatja" a zombikat.
- A pap végrehajtó embere egy törpe.
- A törpét büntetésbõl koporsóba zárja majd egy vízzel teli kútba dobja, de a törpe nem hal meg.
- Megy a csajok felé 100 zombi leütnek vagy 10-et, vágás egy helyiségben beszélgetnek, hogy mit kéne csinálni. Az egyik ráló egy lakatra, nem nyílik, ezután a srác odalép a kulccsal, kinyitja, eredmény csomó dinamit.
- Megfejtik, hogy le kell ütni a zombik fejét, hogy kinyiffanjanak. Elmennek hát szerszámokért. Erre visszajönnek egy hggesztõpisztollyal, egy "fóliarögzítõ szögbelövõvel"
- És még szinte el sem kezdtem : ))
szóval: 10/2 (a zene miatt)
Nem egy nagy röhögtetõs film, de Jack Nicolson nagyon ott van a szerepben!
A Hasfelmetszõs poénnak viszont, ha lett volna igazi vége, úgy lett volna nagyon jó! Így csak derültem egyet ... 😊
A Tigris és Sárkány + nem egyedi film volt. A kínai filmmûvészetben több ilyen is van, csak ebben két hatalmas kínai sztár játszott, így a nyugat ezt nagyon felkapta. A repülés + szerintem is baromság, de a Tigrisben a zene és a képek keveréke miatt elviselhetõ volt, bár szerintem túlzottan sok ilyen volt benne. De, mint írtam nem ez az egyetlen kínai film amiben voltak hasonló jelenetek ...
Ha kínai film, akkor nálam az abszolút NO1 az "Élni!" (Hucse) címû film.
A 2. világháború utáni idõkben kezdõdik (1948-49), és a kulturális forradalom "vívmányaiig" tart (Fuck Mao!). Egy kínában nagyon õsi foglalkozás, egy árnyékbábos és családja életét mutatja be a háború utáni nyomoron, a diktatúrán és a tisztogatsokon keresztül. Nagyon megrázó ...
A medve nem játék.
A párnacsatás simán kurvajó, de a hasfelmetszõs egyenesen szenzációs 😄DD Ha nem figyel az ember, könnyen lemarad róla 😄D
Riszpekk
Neked jó film.
Én hülyét kapok ettõl a stílustól.
Mint a HERO is. Egy jó sztori lenne, de repülnek benne az emberek.
Nevetséges...
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
A Jet Li filmekhez képest nem volt rossz ...
A Jackieben melyik az a két poén??? 😊
Amik nekem bejöttek: a Hasfelmetszõs, a kopasz pasi a párnacsatában, Jackie és az új pozitúra a kupiban, Owen "ügyes" üzletiérzéke ahhoz, hogy mibõl kell rosszkor kiszállni, ami szerinte a jövõben "nem hozhat pénzt" (autógyártás, Zeppelin léghajók stb.), egy-két verekedés (fõleg a tetõs Londonban), a baby sitter elszólása a bakik között, a royal guardos poén, Sherlock Holmesos ökörködés (a név+regények=Owen szerint hülyeség), a "pöttyös farok", Owen kámaszutrás álma + birka, a végén a mozi minõsítése és jackie + a rádiótelefon a bakik között ...
A medve nem játék.
Már tegnap akartam, de nem volt normális kapcsolattal meg senkinek a DC-n...
SHANGHAI KNIGHTS
Chan filmek között 7/10, ha 9-10 körül a Csúcsformában-t és az Elveszett Zsarut értékeljük. Szerepel benne vagy egy tucat történelmi és irodalmi személyiség, és van benne 2 akkora poén, hogy sírtam a röhögéstõl.
Ami az akciókat illeti, az öregfiú kezd kiégni. Viszont a bakik a végén szokász szerint mindenért kárpótolnak. Ja, és a nõi fõszereplõ egy igazi ázsiai gyémánt, nekem nem esetem az ilyen típus, de õt tudnám szeretni farkam minden apró rezdülésével 😄
Riszpekk
Genyózást félretéve, tényleg minden idõk legnagyobb horror-klasszikusáról van szó, a zombi mûfaj õsatyjáról, a modern civilizáció egyik alapkövérõl. 😄DD
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
"Akinek NEM ajánlom: popcorn emberek, gondtalan fiatalok, megrögzött optimisták és Jet Li rajongók."
Figyu Freak!
Ugyan nem vagyok kimondott "Jet Li rajongó", de azt sem tudom mondani, hogy pl. nincs olyan filmje, ami nem jött volna be. Ez az utolsó (Cradle 2) pl. egy "The One" után felüdülés volt ...
Ja és Jet és Jack között mi a párhuzam? Ilyen alapon pl. irhattál volna "gagyi horrorfilm rajongóknak"-ot is ...
Viszont a Schmidt története engem is megérintett. De ez nem meglepõ, Nicholsonnnak tul. képpen a Farkas kivételével az összes filmje amit láttam bejött.
A medve nem játék.
Riszpekk
Ki van írva, egyik nap én is megnézem mindenképpen, bár gyanítom, hogy mi lesz a végeredmény.
Az "ilyenek" tetszeni szoktak.
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Ez olyan, mintha egy ismerõsödnek meghalna valakije, és te leosztályoznád a viselkedését... Ez egy 100% valóságos film, a történetben SEMMI különleges vagy érdekes nincs, egyszerûen betekintést nyerhetünk egy ember életébe, abból a 6,3 milliárdból. Akit érdekel, az megnézi, akit nem, az nem nézi meg, de lehetetlen leosztályozni. A kamerák nem remegnek, a hang tiszta, a zene épphogy ott van. Egy teljesen kész film.
Osztályozni olyan filmeket lehet, amik egymással kelnek harcra látványban, zenében, furfangos történetben. Ebben semmi ilyen nincs, csak egy sztori.
Riszpekk
😊
"Osztályozzam? Minek?"
Igen, ez egy örök kérdés, hogy van-e értelme mûalkotásokat pontozni, de én pl. mindig kiváncsi vagyok a számszerû véleményekre is. Érdekes szok az lenni.
Akinek ajánlom: Jack Nicholson rajongók, és olyan komoly emberek, akik el szoktak gondolkodni az élet értelmén (vagy értelmetlenségén), emberi sorsokon, és érezték már a "mi a szart csinálok én ezen a bolygón?" érzést. Érzelmekre felkészülni!
Akinek NEM ajánlom: popcorn emberek, gondtalan fiatalok, megrögzött optimisták és Jet Li rajongók.
Osztályozzam? Minek?
Riszpekk
Gyakorlatilag a könyv 60%-át átemelték a filmbe.
A legjelentõsebb különbség, hogy a könyvben óriási növények és nem pedig biorobotok (= zombinak látszó lények) vannak.
Tegnap éjjel megnéztem én is a "28 Days Later"-t. Eléggé tetszett, mindenképpen érdemes megnézni, kiemelkedik az átlagos horror-thrillerek közül. Bár nekem a legeleje, a magyarázat rész nem nagyon tetszett, talán ütõsebb indítás lett volna, ha rögtön azzal kezdenek, mikor Jim felébred a kórházban. 😊 Így szinte mindent lehetett tudni elõre, valahogy kevésbé volt izgalmas. Valamint volt egy olyan érzésem is, hogy egy nagyon hasonló sztorit már olvastam valahol / valamikor, de nem jut eszembe...
(8/10)
Valamelyik dupla rész tékás változata?
És amúgy nem szeretek az X-aktákat, vagy ez nem tetszik csak?
Cradle 2 - The Grave (A bölcsõd lesz a koporsód)
Jet Li, de nem a The One vonalból. Nagyon ott van. Kb. annyira ütõs, mint a Romeo Must Die volt. Stílusra nagyon hasonlóak. A dagadt srác itt is bentvan! 😊
+ van benne egy nagyon szexi hangú fekete csaj. Nagyon szép nõ ...
A medve nem játék.
Jó film. Nem egy nagy ász, de jópofa vígjáték Jackietõl, amibe belevitték Sherlock Holmes, Sir Arthur Conan Doyle, Charlie Chaplin és Hasfelmetszõ Jack személyét. (Az utóbbival van egy ari poén ... 😊) (8/10)
The Hot Chick (Tökös csaj)
A Mulachy atyás poén tényleg üt mindent, de azért vannak benne más Rob Schneideres poénok is. Adam Sandler, mint "láncfüves" karaktere is nagyon üt. De nekem legjobban Rober Davi mellékszerepe jött be. 😊 Mekkora arc! Nagyon jó a filmben. (9/10)
Who is Cletis Tout? (Baklövészet)
Christian Slater és Tim Allen. Tim Allen, mint régi film kedvelõ bérgyilkos, aki mindenkit fejbelõ. Nem rossz film, de volt már ilyen. Meg lehet nézni. (6.5/10)
Daredevil (Daredevil a fenegyerek)
Hagyjuk! (nem is minõsíthetõ)
The X-Files - Deadalive
Ezt is! (Detto)
Phone Booth (A fülke)
Nem rossz! Hülyén fejezték be, de végül is nem unatkoztam, bár az egész film egy fülkében játszódik ... (8/10)
A medve nem játék.
Szeretni bolondulásig - az asszony miatt néztem meg, azt hittem valami csöpögõs romantikus film lesz, ennek ellenére nagyon kellemes csalódás volt. Azért a franciák még tudnak klisék nélküli filmet készíteni, szerintem zseniális a "dupla sztori" alapötlete. Nyócat megér nálam.
Zombie flesh eaters - errõl nem is igazáõn akarok írni, minden idõk egyik legjobb és legdurvább zombi-filmje (még a Freak-féle definíció szerint is az) - folyamatosan felállt tõle a faszom, annyira jó 😄
Egyébként azon vitázom magamban, hogy a Doom 3 kövér zombiját (?) ebbõl, vagy a Night of the living dead-bõl szipkázták-e vajh? 😊
Ja, természetesen 10/10!
Nem hittem volna, hogy másfél órán át izgalmas tud lenni egy telefonfülkében játszódó film, de húhúhhúúúúú, néha az embernek jobban a torkában volt a szíve, mint amikor más filmben lángoló rendõrautók csapódnak helikopterekbe 😊
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
BTW, mia a francért itt vitázunk errõl a témáról, miért nem az autós topicban?

City by the sea - újabb "mélyrepülõs" De Niro film, még a színész-atyaúristen se tudja megmenteni ezt az alapvetõen unalmas filmet 😞 A kétharmadánál elmentem aludni, 5/10.
Hiba ugyan nincs benne, de elég lapos az eleje, az elsõ órában gyakorlatilag alig történik valami. Amolyan pszicho-krimi, nem az én mûfajom.
Riszpekk
10/10
Sötét, kemény, igazi film a kábítószer-zsarukról!
Rettenetjó! Mindenkinek kötelezõ! Najó, nem mindenkinek!
Ray Liotta meg rulez és kész!
még szép, hogy több a Toyota, mivel az a legolcsóbb
Riszpekk