Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BaLeeX
Nekem ezeknek a színészeknek a filmjei esnek ebbe a kategóriába: Bruce Willis (legjobb), Mel Gibson (bár a Jelek annyira nem jött be), Jim Carrey (bár több filmét sajna nem láttam), most így a listádból lopva Bill Murray (a Charlie angyalaiban is kb. Õ volt az ami miatt nézhetõ volt a film bár rezgett a léc, mondjuk a csajok bejöttek nem arról van szó 😊 ) és maradva a vígjáték kategóriánál Leslie Nielsen.

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

Blasta
Jó a logód!

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

tomsolo
nézzétek meg a Testfalók c. filmet Z kategóriás "horror" gyûjtõknek kihagyhatatlan. Nálam az Óriáspókok támadása mellet van

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

I.C.ram
Robert DeNiro, Jack Nicolson, Al Pacino. Fõleg õk.
bdf
Tegnap volt szerencsém a Kabel 1-en megnézni az Amerikai Shaolin c. filmet. Fel is lázadt a kritikus énem rendesen...

A nagyok csak azért tünnek hatalmasnak, mert mi térdelünk.

Blasta
Ez valami új remekmûve neki?

a.carkey
The Foreigner szenvedtem végig Seagalal. Hát szarságban, üti az Európa Expresst, amit ugye elég nehéz volt. Borzasztó! Az általam látott legszarabb filmek kategóriájában nagyon az élbolyban van ... Bruuuuuua!

Haverok ugrattak, hogy milyen jó film. A legjobb Seagal. 😊 Én meg beszoptam. De elrettentésnek is jó. Mint a Monthy Pythoonos gyilkos vicc. Ez is öl ... 😊

A medve nem játék.

Blasta
Nálam ilyenek:
Kevin Spacey, Clooney, Pitt, little Wahlberg, Carrey, Ed Harris.
Több most nem jut eszembe

FREAK
igen, és Rob Schneider, a Roy az Scheider 😄

Riszpekk

Blasta
:-DDDDDDDDDD
ALINES=ALIENS

faszom

Blasta
Aline=Alien...

Blasta
Írtam annop a Jóarcba pár régebbi gyöngyszemet...

-Sziki-szökevény
-Ezek a Roy (vagy Rob) Schneider-es "TÖK" szóval fordított filmek (Tökös csaj, Tökalsó, tökállat)
Nameg az ALine filmek címei is nagyon topossak.
Ráadásul a minap láttam egy könyvet, ami egy alternatív folytatás asszem az Alines vagy az Alien3 után. És a címe! A CÍME??????!!!!!

A VÉGSÕ VESZTES A HALÁL!!!!!!!!!

FREAK
ja, beugrott a Játékosok Klubja is jó film a jégkockától

Riszpekk

FREAK
Világos, de ha félreteszed a szexuális meggyõzõdésedet, akkor filmmûvészeti szempontból nem vitás, ki a beteg 😄

Riszpekk

Blasta
Pl. Ladies Love Cool James is jó színész szerintem.
Ice Cube az egyik legjobb a rapper-színészek terén.
Ice T elég fos volt. Meg a filmek is amiben nyomult.
Viszont Eminem játékával se nagyon voltak gondjaim, cask a film volt gagyi...

Blasta
De én azt mondtam még anno, hogy nem a film a beteg, hisz valós dolgokról szól, kvázi felfogható történelem, vagy dokumentum filmként is, számomra a rendezõ és a színészek betegek.
Az, hogy a Jet Li filmek vagy a színész a betegebb vagy Passolini volt az, arról nem kívánok vitázni. Mondjuk passolinit (ahogy itt a topikban mesélték) valami perverz hancúr közben érte a halál egy kis fiúcskával, szal errõl ennyit.
A lényeg, hogy mindkét filmet ugyan annyiszor fogom ezután megnézni! :-)

FREAK
nálam még mindig a Shanghai Knights - Londoni Csapás a citrom top

Riszpekk

FREAK
Másoknál is van olyan színész, aki egyszerûen top??? Úgy értem, akkor is megnézed a filmjét, ha szar, csak mert annyira megfog valami benne, hogy azt nem lehet leírni?

Nálam ilyen Michal Douglas, Clooney, a kis Wahlberg, Kevin Bacon, Depardieu, Bill Murray... Meg egy pár nõ is, de nem mind jó színészek, egyszerûen csak van bennük valami, ami miatt érdekel, mit alkotnak.

Riszpekk

Jano
Eszondom. Jó a fordítás. 😄

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

FREAK
a Gridlock az Utolsó Belövés angol címe

Riszpekk

Jano
Tim Roth-tal az Utolsó belövésben játszott, vagy ezek ugyanazok? Most volt az m1-en nemrég.

FREAK
A másik meg Gridlock, Tim Roth a partner

Riszpekk

FREAK
Megvan a film címe: Gang Related (1997)

utsó filmje volt, mielõtt lelõtték

http://us.imdb.com/Title?0118900

Riszpekk

FREAK
2 filmje maradt meg, mindkettõt imádom (ha megvan valakinek riadózzon!!!!!)

Az utolsó lövés (vagy belövés?) 😊

a másiknak nem emlékszem a címére, de Belushival játszott zsarut, elég kemény film

Riszpekk

FREAK
Nos, így utólag én már nem is találom annyira betegnek. Hogy miért?? Sorolom:

-ezek valós dolgok, sajnos ilyen gyakran elõfordult akkoriban, mármint az emberkínzás (de elõtte és utána is bõven, lásd arabok)
-pisi/kaki téma... talán az ókori Róma óta ismert (de jóval régebb óta létezõ), és bizonyos rétegekben kedvelt formája, kiegészítése a szexnek. Nem kell és talán nem is lehet megérteni, de el kell fogadni. Ha valakinek az a jó, hogy belehugyoznak a szájába, hát csinálja! És hidd el, csinálják is, sokkal többen, mint hinnéd.
-buzik a másik olyan téma, amihez nem kell kommentár, 2003-ban fõleg.... sokan vannak, szerintem már ez sem egy nagy extra perverzió

a póráz, a verés stb ma már mindennapos dolgok olyan körökben, ahol unják a paplan alatt zajló házastársi szexet

Mi marad tehát a végén? Egy tényeken alapuló, "szókimondó" mûvészfilm, ami segít az embereknek rádöbbenni, hogy ILYEN is volt a háborúban, és nem csak a zsidók szenvedtek a lágerben meg a katonák a fronton. És visszatérve Jet Li-re... Az az ember sokkal betegebb, aki képes ilyen szintre alacsonyodni egy kis pénzért.

Riszpekk

Jano
Igen? Nem nagyon láttam.
Hátha DMX, vagy BMX is az lesz.

FREAK
nem igaz!!! Ice Cube bár nem egy színészisten, de voltak jó filmjei!

ha más nem, a Three Kings

Riszpekk

FREAK
de 2Pac nagy arc volt, és jó színész

Riszpekk

I.C.ram
Pedig sajnos ezekbõl van a legtöbb... eminem, ice-t, ice cube stb. Ezek mind szerepeltek már filmben és az összes film szar votl, amibe belekotnyeleskedtek.
Jano
Azért, amiért 2Pac-ot is benyomták 1-2 filmbe.

Blasta
Azt tudom, hogy rapper, de még egyettlen számát sem hallottam, és olyan hüddenagy rapper hírévre sem emléxem.
Azt sem értem, minek kell foglalkotratni a filmiparban.
Semmivel nem több/jobb mint a többi "rapper-színész"....

Blasta
Nem betegség, hanem egyszerûen pénzhajhász dolog.
Más kategória.
A Salo az beteg. Egyedi, de beteg, és ocsmány szernitem. fõleg a rendezõ, és a színészek elméjére gondolván.
A Jet Li akciófilmek meg egyszerûen GAGYIK.
Nem jobb egyik sem a másiknál, mert a Salo-t sem fogom többször megnézni mint a másikat.
A Salo egyettlen erénye a másikkal szemben, hogy egyedi és botrányos.

FREAK
Na most szerintem a Cradle 2 betegebb, mint a Salo, gondolj csak bele... Mi a nagyobb betegség, készíteni egy egyedi és máig legenda botrányfilmet, vagy kibaszni dollármilliókat egy olyan tömegfilmre, amit fél év alatt mindenki elfelejt?

Riszpekk

PetruZ
Szted mi ért ebben a hulladékban két pontot? Én nem bírtam egyre valót sem összekaparni belõle. 😉
I.C.ram
az.
Jano
DMX repperbácsi.

Blasta
----------Cradle 2 the grave-----------
(bölcsõd lesz a koporsód)

Nem sokat akarok mondani a filmrõl, egy nagy tucat fos.
Megtudhatjuk belõle, hogy DMX (ki a faszom ez a csávó és miért lett ekkora nagy sztár????) tud a falon futni, és Jet Li ismét csak egy tûzkör közepén képes elverni a fõgecit!
Csak most közben esik is az esõ.
Szánalmas...

Na ennyi.
2/10

magus
tulipanos fanfan...

Jano
Hmmmmmmmmm!

Õ dzsedáj volt régen! Még érzem benne a jót!

a Sith rend lovagjának, Darth Vadernek magyarországi látogatása okozza ezeket az anomáliákat

Jano
Akkó azé bizseregtem!

Jano
Egész gyorsan, kb 8 óra alatt! 572MB, DivX

Jano
KaZaA-rú!

érzitek a rezgést az erõben?

mateos
na megnéztem a kört .. jó oké volt .. de csináltak má jobb filmet is
Evil
hunnan?

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

Jano
Lejött a City of Living Dead!

PetruZ
-Shanghai Knights
Jópofa darab a nézhetõ fajtából, a poénok is jól ülnek benne, bár nem az az überalleskafa-mindentlealázunk film. A harcjelenetek viszont szvsz gyengék voltak, a "huppanós" ponyvatetõs kivételével. Ja, és a végén Donnie Yen is megmutatta, mit tud, kár, hogy errefelé kevésbé ismert figura.
6 of 10
Mármint letöltésre? Sajnos nem 😞

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Jano
...találtam meg. 😊