Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Egész fasza film lehetett volna, de valahogy az egész annyira nyilvánvaló volt, hogy számomra elrontotta egy kicsit az élményt. McConaughey megint jó alakítással jött, de szerencsére a Ramirez fazon is rendesen oda tette magát. Viszont a női karakterek nagyon biodiszlet státuszba süllyedtek a végére. Pedig azért Bryce Dallas Howard szerintem többet érdemelne, még ha jó is őt nézni. Csak a kiszámíthatóság ne lett volna és akkor tényleg élveztem volna...
6/10
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Mindenesetre jobbnak igerkezik mint a legutobbi filmjei.
masik film.meh...
"de van maaasiiik!" Ez erdekelne talan a legkevesbe
Aki aztán persze összejöhetett volna Mikaela-val. ;)
Most, hogy ezt végig írtam jutott eszembe, hogy van benne egy fekete bőrű karakter, akinek elég idióta megszólalásai vannak, de annyira keveset szerepel, hogy túl lehet rajta lépni. Már a nevére sem emlékszem.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Utoljára szerkesztette: LasDen, 2017.06.27. 19:00:54
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"Shot Caller" - imdb --- (Nikolaj Coster-Waldau)
ami számomra nagyon hasonlít erre a filmre:
"The Prison" - imdb --- (Han Suk-Kyu)
(ez utóbbit mindenképp megnézem)
"American Made" - igaz történet alapján - imdb --- (Tom Cruise)
A "The Equalizer" végjátékának egész filmre kinyújtott változata:
"Security" - imdb --- (Antonio Banderas)
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Részemről, nekem ez tetszett. Aki beéri ennyivel, az tovább is görgethet..
Aki viszont szeret olvasni és kíváncsi egy részletesebb szakvéleményre a film kapcsán, az elolvashatja
Vajdovich Györgyi az ELTE Filmélet és filmtörténet szakának adjunktusa velősebb véleményét is.
Én ezt a hibátlan jellemzést, csupán két exkluzív fotóval egészíthetem ki.
Csak túrázgatunk az Eger környéki hegyekben, amikor egyszer csak ez bukkant elő a semmiből:

<#nyes>#nyes><#taps>#taps>
Szerintem nem is kérdés, hogy mi volt az első film, amit azóta megnéztem..
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.06.27. 10:39:25
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
A Memento koncepcióját használják fel annyiban hogy a végétől halad az eleje felé a film, viszont a nullszaldós történet erőtlenségén ez sem tudott segíteni. Egy zavaros bankrablás részleteit ismerhetjük meg gyengécske színészi tálalásban, de próbálkoznak csavarokkal feldobni itt-ott a sztorit, viszont én ettől sem estem hanyatt éppenséggel. Meg ennél többet is várnék a Netflixtől. Persze nem katasztrófa a film, végig lehet nézni, csak semmi maradandó élményt nem okoz... kb. addig marad meg a fejedben, mint Béla bácsiban a langyos söröcske.
5/10
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
Csalad elmegy nyaralni a karibi szigetekre es sikerul az egyik pici lakatlan szigeten ragadni ami jo messze van a tobbitol. Szerencsere rajuk talal valaki aki kihasznalja a helyzetet es penzt akar kicsikarni az apukabol, hogy megmentse oket.
Nem valami hu de jo film de azert eleg ertelmesen indult a film. Voltak jo pillanatok benne de neha nagyon felidegesitett. Foleg a vege. legyen 6/10
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
Pedig még epilálták is egy kis tűzzel :D
Utoljára szerkesztette: Seth, 2017.06.26. 23:23:54
PSN ID.: Beegabor
Akkor lesz ez igazán impresszív, mikor megnézed, hogy 7 ember munkája ez a film. Köztük Akiva Goldsman Oscar-díjas íróé. Aki elméletileg vezeti is ezt az úgy nevezett írói szobát. Minden rész után szomorúsággal tölt el, hogy annyi lehetőség van a Transformerekben, annyi érdekes karakter és megannyi történet. Helyette kapunk 2,5 óra reklámot a legújabb játék kollekciónak. Még az se zavarna, hogy a Föld és az emberek vannak a középpontban, ha ki lennének dolgozva. De minden karakter papír vékonyságú. Majd egyszer talán...
Semmivel sem volt rosszabb vagy másabb mint az előző részek. Így, csalódás sem ért és jól tudtam szórakozni a filmen. De még hogy!! IMAX-ben valami elképesztően ultra király volt! Biztos benne van az is, hogy ritkán járok IMAX-be meg úgy általában 3D-s vetítésre, de ez ütött! Így kell 3D-s filmet készíteni!
2,5 óra CG akció jelenet. Ne várjon senki mélyen szántó filozofikus mondandót, amin még napokig el lehet gondolkodni. De ezt a filmet nem is ezért csinálták. Aki erre vágyik az ne nézze meg mert csalódni fog, de legalább is ne siránkozzon!
7/10
Utoljára szerkesztette: BaliBoy, 2017.06.26. 22:49:03
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Utoljára szerkesztette: ProGabe, 2017.06.26. 22:38:21
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Masoktol is hallottam mar, hogy olyan horrorfilmet szeretnenk latni, ahol a fohosok nem azert kerulnek bajba mert idiotan viselkednek, hanem annak ellenere kerulnek bajba, hogy mindent teljesen jol csinalnak, ahogy mi is tennenk. Sokkal felelmetesebb lenne.
Es ennel a filmnel a fentiekhez minden potencial megvolt. Csak kis iroi odafigyeles kellett volna hozza, hogy ne logikatlan idiotasagok miatt keruljenek bajba, hanem minden realisztikus legyen. Es ez nem szuperhos film, a realisztikussagat meghagyva is izgalmas lett volna, sot...
Elgondolkoztato es izgalmas alapotlet, amit elrontott az iroi megvalositas. Kapufa.
5/10
Ejj, ez a Kong egy igazi nőcsábász. Alig, hogy egy csaj belenéz a szép szemeibe, máris elalél tőle. Tudja ez a gorilla, hogy mitől döglik a légy...
Amit amúgy ki lehet emelni pozitívumként a filmből az Larry Fong fényképezése. Szép beállítások és még szebb akció jelenetek. Maga a koreográfia nem túl különleges, de az hogy egyetlen egyszer sincs kamera rángatás már megéri. Minden tök stabil, jól látni, ritkán látni ilyet manapság. Kár hogy a film többi része nem ért ennyit. Kíváncsi leszek mit tud majd Godzilla ellen...
6/10
(2017.06.24) (104 perc, hongkongi) - Action, Comedy
Jackie Chan ikres filmje.
A 90-es évekhez képest nagyon jól meg lett oldva az "ikrezés" a közös jeleneteknél is.
Amúgy meg a szokásos Jackies akció-humor, két fincsi leányzóval meghintve.
Délutáni szórakoztató matinénak tökéletes.
Talán SPOILER lehet valakinek
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Vannak JÓ filmjei. Az "igen jó"-t már kicsit túlzásnak érzem. :D
Armageddon
Pearl Harbor - Égi háború
A sziget
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.06.23. 10:45:11
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Why so serious?
GOOBY, pls
Utoljára szerkesztette: Prof William, 2017.06.23. 08:49:09
1,5 óra és egy marék végtelenség hosszú. Valahol a lovaknál kezdtem elveszteni az érdeklődésem a film iránt. És eleve nem volt túl sok. Logan szenvedése nekem olyan megalapozatlan volt. Igen, elvesztette a családját meg minden, de az hogy ezeket elmondják nekem én még nem fogok jobban kötődni a karakterhez. Minden jelenetben vonszolja magát, de nem éreztem semmit tőle. Ellenben a Prof. jobban bejött, pedig ő is ugyanúgy néhány csak néhány kimondott/kimondatlan dolog miatt szenvedett. A kettő+Caliban kapcsolata és a karakterek közötti kémia jól működött, ezt a film javára kell írni. Ami szintén tetszett, hogy itt-ott volt pár jó akció jelenet.
Mindenki oda volt a kiscsajért is. Én nem tudom értékelni, hogy valaki dühösen néz, erőlködve néz, dühösen erőlködve néz, vergődik, üvöltözik és sikoltozik. És semmi másra nem képes. Teljesen unszimpatikus és egy dimenziós volt számomra. Az meg hogy addig nem hajlandó beszélni, amíg a film nem követeli meg, az külön röhej. Így aztán egyáltalán nemvoltam érdekelt az ő sikerében.
5/10
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
A legjobb az lett volna ha nem fordítják. Marad volna Resident Evil. Vagy ha semmiképpen nem bírnak ellenállni a méhészeti hajlamaiknak, akkor Resident Evil: Kaptár.
Mellesleg nemrég újranéztem a Resident Evil 2-ik részét és bár rengeteg marhaság volt már abban is de még így is elégé élvezhető volt. Úgy-ahogy még ez követte a Raccon City szálat. Az Umbrella (bocsánat Védernyő) se volt még annyira mindenható itt (bár azért a várost így is egymaguk zárták karanténba) akik főleg a -saját- károk minimalizálásra törekedtek mindenféle idióta világuralmi tervek helyett.
A Resident Evil CGI filmek mérföldekre verik ezeket a "Kaptár" filmeket játékhűség terén.
Utoljára szerkesztette: Prof William, 2017.06.22. 10:25:27
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"