Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mindenkinek ajanlom, nagyon jo lett !!!!!
Szet fogtok szakadni a rohogestol !!!!
Bye(z)
Márcsak a címe miatt is. Mondjuk eddig sem akartam látni. :-)
Okádás....
BOOOÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
nagyon bejött... akinek tetszett a tök állat, meg a tök alsó, az ne hagyja ki ezt a filmet se!
egyszer érdemes megnézni "izgis" krimi, azt nem tudom, hogy mennyiben azonos a 60'as években készült verzióval de nem rossz. Akinek tetszet a Bourne rejtély annak befog jönni!
6.9/10
Segal filmbõl nekem évente sok fél óra!!!!! :-D
A film hozza a kívánt szivonalat. ha szar az ember hangulata akkorcsak megnézni valamelyik epizodót és tök jó kedve lesz! :)
7/10
minden nap egy fél óra maximálisan elég belõle :-)))))
Tegnap néztem meg a Scorched-et.
Eglész aranyos kis múvi!
Teljesen szórakoztató.
Woody Harelson-on nagyokat röhögtem, fõleg a keritéses jelenetnél...:-)
John Cleese a végén meg istentelen jó, ahogy belenéz a bankfiókjába....:-DDDDDD
Legyen 7/10
hát irtó szar! :)
15 perc után már vártam , hogy vége legyen :)
mostanában nem néztek filmeket?! : )
Amores perros (Korcs szerelmek)
A BMW filmek 1ik rendezõjének, Alejandro González Iñárritu-nak a filmje, kurva jó dráma ajánlom 'mindenkinek, aki szereti' az ilyen típusú filmeket! Remek operatõri munka, jó sztori, hangulatos zene! mi kell még....
DE ja drága: (Mikor van az a rész hogy hirtelen megjelennek a galambok az ablakban: ááááááááááá jáj hajjjjj.
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Addig kizárólag nyálfilmekre szabad!
:-DDDDD
Röviden: unalmas szar.
Bõvebben: Ez tipikusan az a ketagória, amit az RTL KLUB-on azokon az estéken tûznek mûsorra, amikor semmi más normális mûsort nem sikerült megvásárolniuk. A lehetõ legsilányabb B MOVIE, amit néha valóban feldob a színészi a játék egy-két másodpercnyi poén erejéig; azonban ez édeskevés ahhoz, hogy megmentse a filmet.
Ui: "Golyóálló üvegen túlról vagyok kénytelen megnézni, amíg a tetovált kezû ember le-shotgum-ozza a társamat"-jelenet valami ultra-szánalmasan gagyi!!!
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülõk kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
Tök jó ez a nyár, semmi dolga sincs az embernek, csak filmeket nézni :-)))
Elég sokan hordták le a sárga földig a filmet, azonban nekem kifejezetten tetszett. Az egyetlen negatívumként talán csak azt említhetném meg, hogy túlságosan is sokszor ismétlik el hogy "hallál listája" "nem menekülhetsz elõle" "sorrend", és ez a tizedik alkalommal már kezd nagyon nagyon de nagyon unalmas lenni.
Az elsõ rész a kedvenceim közé tartozik, olyan hatalmasat ebben sem csalódtam, bár tény, hogy itt már a halálnemek tényleg elég agyamentek; még akkor is, ha az elsõ rész kinyúvadásait nézzük.
Ugyanakkor a karabolos jelenet minden kétséget kizáróan a valaha mozifilmen látott leglátványosabb karambolja. Ezt is, mint ahogy a felrobbanó tévékocsi-repülõ drótkerítés részt - egymás után többször is visszanéztem, olyan király.
Bár ez a szeletekre hulló ember koppintás.
Elõszõr a Resident Evil-be volt ilyen, utána a Equilibriumban, most meg itt... (Bár a készítõk javára mondható, hogy amíg az elõzõ példákban nem borultak ki belsõségek a hullából, itt egy kicsit igen- tehát ezzel vittek az effektbe egy apró változatosságot).
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülõk kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Cube2 /hypercube/ (A kocka /HIPERKOCKA (lol) 0,2/10. ez meg nem.
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
\"Elõbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Na uff.
[...] Te romboló állat! Te sátán!

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Mindenesetre, ha valaki felvette a fókuszból, rakja mán fel, megnézném.

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Nos, tényleg megvan a varázsa annak, hogy nem tömték tele a szellemeket mesterkélt számítógépes trükökkel (kizárólag jelmezes emberekkel dolgoztak), de valahogy -akármennyire is ijesztõnek szánták a filmet- egy pillanatra se fogott el a rettegés.
Ez nyilvánvalóan az tök egyenes, derékszögekbõl álló világos környezet miatt van (ebben egy kicsit a Kocka feeling-jét lehetett érezni); de én továbbra is azt mondom, hogy a szellemek sötét, kopott kõfalak közé valóak, nem pedig rabsági átokkal telerót üvegfalak közé :)
Egyszer megnézni jó volt, de sokkal többször nem is fogom...
Aki azt mondja, hogy van valami elképzelése, hogy mirõl is szólt a film lényegében az írja meg nekem mailben, mert kíváncsi vagyok rá. Nekem is van egy bár én még csak egyszer láttam és kissé zavaros az egész.
Ide meg nem írom be, mert aki nem látta az inkább nézze meg és mondjon véleményt.
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Volt egyszer egy amerika, kuuuuuuuuuuuuurvaaaa hosszu :)))
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
Amugy semmi jo filmet nem láttam mostanság, mivel hogy nincs.... kivéve a k-paxet ami régi ugyan, de még csak most láttam :), és jo film...
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
szal én nem vágom
Gondoltátok volna hogy egy miskolci Nõ?