Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

az nekem is tetszett.

Kilgore
AMERICAN WEDDING !!!!

Mindenkinek ajanlom, nagyon jo lett !!!!!
Szet fogtok szakadni a rohogestol !!!!

Bye(z)
CSOCSO
tökös sorozat az álladék...
zaki
miért, ennyire nem jönnek be nálad az efféle vígjátékok?

Blasta
Akkor én kurvamessze elkerülöm.
Márcsak a címe miatt is. Mondjuk eddig sem akartam látni. :-)
Okádás....

BOOOÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

zaki
én nemrég néztem meg a Tökös csaj-t
nagyon bejött... akinek tetszett a tök állat, meg a tök alsó, az ne hagyja ki ezt a filmet se!

CSOCSO
Memphis Bell.. régi film.. nekem tetszett..egész jo kis film
The Italian Job (2003)
egyszer érdemes megnézni "izgis" krimi, azt nem tudom, hogy mennyiben azonos a 60'as években készült verzióval de nem rossz. Akinek tetszet a Bourne rejtély annak befog jönni!
6.9/10

Galy
hát van benne egy jó csaj, szerintem le fog vetkõzni valamelyik nap, szal....

Dynamic
Minden napra egy Seagal.
Blasta
Te beteg vagy!
Segal filmbõl nekem évente sok fél óra!!!!! :-D

American Wedding
A film hozza a kívánt szivonalat. ha szar az ember hangulata akkorcsak megnézni valamelyik epizodót és tök jó kedve lesz! :)
7/10

Galy
Én most már napok óta egy Seagal filmet nézek, asszem az a címe, hogy : Half dead.

minden nap egy fél óra maximálisan elég belõle :-)))))
pedig eléggé lehúzták, de így én is leszedem! :D

Blasta
Na topic up.

Tegnap néztem meg a Scorched-et.
Eglész aranyos kis múvi!
Teljesen szórakoztató.
Woody Harelson-on nagyokat röhögtem, fõleg a keritéses jelenetnél...:-)

John Cleese a végén meg istentelen jó, ahogy belenéz a bankfiókjába....:-DDDDDD

Legyen 7/10

Galy
ultraszar! :)
az tényleg szar! :D

Galy
hú én tegnap megnéztem a "How High" c. amerikai filmet

hát irtó szar! :)

15 perc után már vártam , hogy vége legyen :)

mivan má'!
mostanában nem néztek filmeket?! : )
Amores perros (Korcs szerelmek)
A BMW filmek 1ik rendezõjének, Alejandro González Iñárritu-nak a filmje, kurva jó dráma ajánlom 'mindenkinek, aki szereti' az ilyen típusú filmeket! Remek operatõri munka, jó sztori, hangulatos zene! mi kell még....

The Garrett
Loal õ mondta ezt a filmet nem én :). Tulvagyunk a filmen. Hát másodszorra is csak röhögni tudok rajta.

DE ja drága: (Mikor van az a rész hogy hirtelen megjelennek a galambok az ablakban: ááááááááááá jáj hajjjjj.

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Sir Quno Jedi
Meg ha elõször, akkor nézd meg a Hellraiser szériát, mielõtt ilyet állítassz !

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Nézd már meg halálhajót, ha belsõségeket akarsz a szeletelt emberekbõl, hát ott van bõven !

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Blasta
Lányt horror filmre csak ha már jársz vele!
Addig kizárólag nyálfilmekre szabad!
:-DDDDD

The Garrett
hehe én azt ma fogom másodszor megnézni. egy jánnyal :)))) Remélm megijed rajt'.

SoDI---
Na ma a Nemzetbiztonság Rt-n vagyok túl.

Röviden: unalmas szar.

Bõvebben: Ez tipikusan az a ketagória, amit az RTL KLUB-on azokon az estéken tûznek mûsorra, amikor semmi más normális mûsort nem sikerült megvásárolniuk. A lehetõ legsilányabb B MOVIE, amit néha valóban feldob a színészi a játék egy-két másodpercnyi poén erejéig; azonban ez édeskevés ahhoz, hogy megmentse a filmet.

Ui: "Golyóálló üvegen túlról vagyok kénytelen megnézni, amíg a tetovált kezû ember le-shotgum-ozza a társamat"-jelenet valami ultra-szánalmasan gagyi!!!

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülõk kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

I.C.ram
Szvsz ugyanarról szólt a mindkettõ egy az egyben, csak maga a "KOCKA" volt kicsit tuningolva pár +featurerrel :D
SoDI---
Na most néztem meg a Végsõ állomás 2-t.
Tök jó ez a nyár, semmi dolga sincs az embernek, csak filmeket nézni :-)))

Elég sokan hordták le a sárga földig a filmet, azonban nekem kifejezetten tetszett. Az egyetlen negatívumként talán csak azt említhetném meg, hogy túlságosan is sokszor ismétlik el hogy "hallál listája" "nem menekülhetsz elõle" "sorrend", és ez a tizedik alkalommal már kezd nagyon nagyon de nagyon unalmas lenni.

Az elsõ rész a kedvenceim közé tartozik, olyan hatalmasat ebben sem csalódtam, bár tény, hogy itt már a halálnemek tényleg elég agyamentek; még akkor is, ha az elsõ rész kinyúvadásait nézzük.

Ugyanakkor a karabolos jelenet minden kétséget kizáróan a valaha mozifilmen látott leglátványosabb karambolja. Ezt is, mint ahogy a felrobbanó tévékocsi-repülõ drótkerítés részt - egymás után többször is visszanéztem, olyan király.

Bár ez a szeletekre hulló ember koppintás.

Elõszõr a Resident Evil-be volt ilyen, utána a Equilibriumban, most meg itt... (Bár a készítõk javára mondható, hogy amíg az elõzõ példákban nem borultak ki belsõségek a hullából, itt egy kicsit igen- tehát ezzel vittek az effektbe egy apró változatosságot).

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülõk kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

Jano

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

tomsolo
az nullaegészkéttized kisfijam, ha már jelentkezel, legyél pontos :D

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Jano
Nullaegészkettõ

loál

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

tomsolo
Cube (A kocka) 7/10. ez még teljesen rendbe volt.
Cube2 /hypercube/ (A kocka /HIPERKOCKA (lol) 0,2/10. ez meg nem.

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Csacsi
Cube, Cube 2 : Valaki írja már le nekem mirõl szólt, mert nem akarom a butaságom miatt esetleg lehúzni mind a két filmet, de szerintem, mind a két film értelmetlen volt, sem normális zene, sem jó színészi játék, sem érdekes történet. A mûfaját sem tudnám igazán meghatározni. Szóval valaki magyarázza el a lényegét, mert nem akarok hülye dolgok miatt lehúzni egy filmet. Egynelõre mind a két film max 3/10.

\"Elõbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

batman
Tegnap megnéztem a Hajó a vége c. filmet, és azt kell mondjam az utóbbi évek egyik legkirályabb vígjátéka. Én 10-bõl 10-t adok neki gondolkodás nélkül. Mindenkinek ajánlom, aki jót akar röhögni.
Na uff.

[...] Te romboló állat! Te sátán!

The Garrett
Egy olyan jó 50 es kövér nõ :P

The Garrett
höö Balázs? :)

RelakS
Ez a cucc teljesen felbszta az agyamat! MÉ ILYEN RÖVID?!?!?!?

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

RelakS
Nos, nemtom, bocsiék mikor kapták meg, nekem haver tavaly jutatta, de abban a pofa simán leuramozza. Lehet, hogy õ sem tudta megállapítani a nemet (buzi pali, vagy idõs nõ)? :)

Mindenesetre, ha valaki felvette a fókuszból, rakja mán fel, megnézném.

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

PResident Evil
csá szomszéd :DDD

SoDI---
Na túl vagyok a 13 kíséteten is.

Nos, tényleg megvan a varázsa annak, hogy nem tömték tele a szellemeket mesterkélt számítógépes trükökkel (kizárólag jelmezes emberekkel dolgoztak), de valahogy -akármennyire is ijesztõnek szánták a filmet- egy pillanatra se fogott el a rettegés.
Ez nyilvánvalóan az tök egyenes, derékszögekbõl álló világos környezet miatt van (ebben egy kicsit a Kocka feeling-jét lehetett érezni); de én továbbra is azt mondom, hogy a szellemek sötét, kopott kõfalak közé valóak, nem pedig rabsági átokkal telerót üvegfalak közé :)

Egyszer megnézni jó volt, de sokkal többször nem is fogom...

BaLeeX
Na megnéztem én is ezt a Donnie Darko-t.
Aki azt mondja, hogy van valami elképzelése, hogy mirõl is szólt a film lényegében az írja meg nekem mailben, mert kíváncsi vagyok rá. Nekem is van egy bár én még csak egyszer láttam és kissé zavaros az egész.
Ide meg nem írom be, mert aki nem látta az inkább nézze meg és mondjon véleményt.

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

Coine, The A&O
Reméljük, sokat ront(ana) az élményen.

The Garrett
Tikal koma kicsit szétcsúszott a logod :)

The Garrett
simán :))

Tikal
ja meg láttam a tripla x-et, de el sem hittem hogy ez egy ekkora fos film, B kategoria, nem értem mit reklámozták annyira....

Volt egyszer egy amerika, kuuuuuuuuuuuuurvaaaa hosszu :)))

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Punker
jaja az alap, szeretem a beteg filmeket talán mert én is az vgyok???? :)

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Tikal
autopályás jelenetben morpheus egyx karddal felboritja a jeep-et :)))))) ami leelõször lefékez, keresztbe fordul, majd 1mp után gondol egyet és az oldalára fordul :)))))))))

Amugy semmi jo filmet nem láttam mostanság, mivel hogy nincs.... kivéve a k-paxet ami régi ugyan, de még csak most láttam :), és jo film...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Dynamic
HAZUGSÁG!ÁTVERÉS!
CSOCSO
hja én is odakapcsoltam.. de nem hiszem el:) n hallottam az egészet a bocskoréknál.. az nem nõi hang volt:) vagy kurvára be volt rekedve akkor éppen a csaj vagy nemtom de az nem nõi hang mondta hogy hanyas vagy?? de a többit se...
szal én nem vágom
PResident Evil
Miskolci vagy ? :)

The Garrett
hehe mosz volt a Fókuszban a tudakozó panaszos BETELEFONÁLÓ!!!!!!!
Gondoltátok volna hogy egy miskolci Nõ?