Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
sztem nagyon jó film
8/10
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Nemtudom sokan mondták hogy szar film. De a sok logikai bukfenc ellenére elgondolkodtató volt. Kifejezetten tetszett.
sokkal jobb, mint az elsõ rész, kíváncsi vagyok a harmadikra, hamarosan az következik!
Szemét 😊
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
ps:
(kizárólag angolul érdemes nézni, van benne egy kurva jó bariton...és vigig dumálja a filmet)
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson
filmet. Nézzétek meg, nagyon jó. Kár, hogy nem
kapott Oscar-díjat. Olyan hanghatások vannak
benne, amit még a T3 készítõi is megirigyelnék!
Forever Bujtor!
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson
Marha jó odaszögezett a monitor elé annyira jó a történetvezetése,egyszeûen cool!
[allstars™] www.subaruklub.hu Az itt megjelenő vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,
Szal érted, Dzsí 😊 Köszike!
(átdobhatnád az egy cd-set is, megvagdosom aztatat is szívesen)
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
[...] Te romboló állat! Te sátán!
Bazinga!
Láttam már jobbat is.
A film izgalmas, érdekes Serlock Holmes sztorihoz hasonlít, amikor is egy vonaton, egy hajon, egy vidéki házban történnek a bûnesetek (na persze nem ilyen brutálisan), és a gyilkos a jelenlevõ pár ember közül valaki.
Ebben a verzióüban egy külvilágtól egy durva vihar miatt elzárt motelrõl van szó, itt történnek a furcsaságok. Ennyit a sztoriról.
Az egyettlen bajom a filmmel -és ez elég is volt a véleményem megváltoztatásához- hogy érdektelenné válik a 3/4-e után. Legalábbis részemre.
------FIGYELEM SPOILER!!!!!!!!!
Amikor kiderül, hogy egy nemlétezõ dolgot látunk, hirtelen megszünt az érdeklõdésem a sztori iránt. Már nem mozgott az agyam, nem próbáltam kideriteni ki állhat a gyilkosságok mögött, nem izgultam a végjáték alatt. Nem azt mondom, hogy rossz volt a sztori, csak szerintem túl hamar lõtték le a poént.
A végét meg már szinte sejtettem...
6/10 -a vége miatt.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Durva, ahogy a végén a csávó kihúzza az összes fogát!
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.