Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
----------Wes Craven: They-------------
Hát emberek, ez a film osztályozhatatlan. Egyszerûen ennél rosszabb horrort vagy mit, én még életemben nem láttam....
Még azt a 3 órát sem éri meg, amíg letöltöd!!!!!
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Megértem, ha valakinek nem jön be, nekem tetszett...
Csak a vége nem annyira
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
milyen ?
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Ez egy kicsit most olyan, mint amikor én a fear.com-ról mondtam jókat.
Bocs Blaszti, de szvsz a harmatnál is gyengébb film.
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Kenny SUX
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
megint sokat szívtam, azt hittem az OScarról beszél!
LXG te.
A L.O.E.O.G?????????
Nem mai film, de Christian Bale az új kedvenc f.fi szinészem, és ebben a filmben aztán tényleg bebizonyítja, hogy SZÍNÉSZ a javából.
A film röviden:
Egy New York-i menõ bróker megkattan és elkezdi kinyírni a legváltozatosabb embereket. Kurvákat, csöveseket, egy kollégáját stb...
Az õ ámokfutásáról szól ez a történet. Bale rettenetjó a szerepre, igazi nyálas macso, aki reggelente annyit készülõdik mint egy nõ, vagy kicsit többet. És ugye nagyon beteg.
Aki szereti az ilyesmi filmeket, annak nagyon ajánlom. Aki szereti látni, ahhogy egy színész eggyé válik a szerepével, annak melegen ajánlom!
Aki egy szokásos psziho-trillert szeretne látni, tele szokásos klisékkel annak nem ajánlom!
A vége egy kicsit érdekesnek tûnt nekem, nem ezt vártam, de így is nagyon jó.
Csak ne csináltak volna neki folytatást (amiben persze már simán nem Bale a fõszereplõ). Az nem is érdekel...
[...] Te romboló állat! Te sátán!

St megkérte, hogy távolítsam el a régit, úgyhogy most csak ilyen szar van:(
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson
80-as évek feeling, Florida, maffiozok, mi kell meg?😊))hmm
Egyebkent sztm De Palma-nak messze legjobb filmje...
Hogy én mekkora egy fasz vagyok! Olyan szinten 10 pontos nálam a cucc, hogy ihaj.
Hát letagadlak!!!! :-))))))))))
Kite - szvsz nagyon jól eltalált sztori, bár ez meg stílusában marad el a Blood mögött.
Mindkettõ stabil nyolc pont nálam.

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
(amúgy nekem a kilnecedik kellene, az az egyetlen, amit még nem sikerült egyszer sem megnézni)
Nagyon jó film. 3 ember találkozása a 2. vh. végén, egyik se beszéli a másik nyelvét ebbõl aztán jó kis szituációk jönnek létre! 😄
8/10