Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PResident Evil
ehh ez nem kérdéses... 😊 a magyarok az Európa Express óta nyugiban vannak "akció film" terén...

Kandurex
pont azon variáltam, hogy simán meglehetett volna itthon is rendezni (mer' úgye nem volt valami sok a film költségvetése)...vajh' mér nem találnak a magyar rendezõk hasonlóan jó sztorikat?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

PResident Evil
és alacsony költségvetésû 😊

Kandurex
lol
(tényleg jó film)

ÁjjLe BoBBi
naja 😄DDDDDDDDDDDDD

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

PResident Evil
vagy ne küldd el a pizzást a gecibe.. 😄

ÁjjLe BoBBi
ehh 😊) zsír volt...😄D
nagyon tanulságos egy film az biza! tanulság:
ha voltál olyan marha hogy nyílvános fülke közelében megálltál, akkor ha az csörög szaladj amerre látsz 😊)))
vagy ne járj olasz ruhákban 😊))))))))))))

mind1 nagyon zsír volt 😊

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

PResident Evil
most jöttem a moziból... izé... a Fülke c. filmet néztem... hát nekem nagyon bejött, elég komoly, és télleg leszögezett a székbe... további elemzést bobbitól várjatok... 😊

Blasta
Hát rakd fel a régit.
Mondjuk nekem az új megoldotta a gondokat.

Ha felraksz egy régebbi ACE-t, az leszedi elötte az összes codec-et és felrakja újra a sajátjait...

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Sephi
Emberek amiota feltettem a legujabb ACEMCP -et azota a wmv es par avi file nem is megyen 😞(

Micsinajak? Sajnos nem akarom letelpiteni a codeket 😞

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

The Garrett
nincsmit 😊

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Kandurex
bekapod 😄D

The Garrett
szedem 😊

Kandurex

I.C.ram
Eleve múltba képtelenség menni! Míg jövõbe már most is lehet. Ami megtörtént, azt nem leeht változtatni, tehát felesleges azon vitatkozni, hogy mit változtat meg.
The Garrett
Tudom. DE elméletileg lehetnek ilyenek is.
Tehát az egyik síkon ottvan a világ ahol skynetet nem engedték szabadon. a Másik oldalon meg ottvan a világ ahol elszabadult.

Blasta
DE! ha megváltoztatsz valamit a múltban, aminek hatása lesz a jövõre, akkor az nem ebben az idõsíkban változik meg, hanem egy másik, párhuzamos idõsíkban.

The Garrett
na DE ha X mûltnak lett egy bizonyos X jövõje.
ÉS ebbõl a jövõbõl visszaküldenek valakit pl az X elõtt 1 nappalra. akkor ott már megváltozik ás uj jövõje is lesz. Szal lehet a multon is.

The Garrett
biztos kiszámolta 😊))

Amugy lehet hülyeség amit írtam de nagyonnemértettem Nyiri szövegét. elolvasom még1x 😊

jovon lehet, de a multon nem

Blasta
A jövõn folyamatosan tudsz változtatni, erre minden ember képes....:-)))))))))

De amúgy az idõutazás Einstein szerint lehetséges. DE CSAK AZ ÓRA MUTATÓJÁNAK MEGEGYEZÕ IRÁNYBAN.

Persze csak papiron bizonyitotta be, de kurvára érdekelne, hogy hogyan...:-)

The Garrett
De lehet, hogy lehet változtatni a jövõn nem?

Sokan akik azt mondjak, hogy nem jo a Terminator 3, olyan peldat hoznak fel ami szanalmas. Pl.: A robot csaj feje korbefordul. Ezzel most mi a baj? Lehetetlen? Irrealis? Az egesz film az, ne hozzatok mar fel olyan dolgokat egy olyan filmben amiben minden csak fikcio. Mondjatok olyan ellenerveket ami megallja a helyet. Ilyen erovel az egesz terminator trilogia hulyeseg mert irrealis. De en ugy vagyok vele, hogyha egy sci-fi nezek, hogy leszarom hogy az amit latok lehetseges e, mert csak szorakozni akarok. A T3 pedig jo film :>

Tortenetrol meg annyit, hogy jol osszehoztak azt, hogy amikor a csaj visszajott a jovobol, es telefonon felment az internetre, akkor inditotta el azt a virust ami miatt a skynetet elinditottak. Vagyis, ha nincs a csaj, akkor nincs a skynet, de ha nincs skynet nincs a csaj 😊 Hulyeseg, de jo. Kicsit megzavartak a ter, ido kontinuomot, mint ahogy azt a DOKI mondana. 😊
De gondolkozhatnank olyan dolgokon is hogy a Skynet minek kuldte vissza a TX-t megolni a Connort es a csajt? Mert tudta, hogy ugysem sikerul. Miert? Mert volt kinek visszakuldenie a Swarcit, mert ha megoli most akkor nem tudja visszakuldeni a jovobol. Vagyis semmi ertelme visszakuldenie mert tuti hogy a TX megbukik. De ez az osszes reszre igaz.

Ilyeneken amugy hulyeseg gondokozni mert ez egy a realitastol igen messze allo akciofilm. Annak meg nagyon is jo, a mostani felhozatalt nezve.

Egy szo, mint szaz. A T3 jo.

Factor_007
annyira azért nem volt jjó hogy pénzta adjak érte

dikki*yysw
Nem értem. Mi a francért nézel meg ilyent? Pár nap és nézheted moziban.

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

RelakSfromhome
BÁZKI!!! 😄DDDDDD

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Factor_007
magyarázd már el hol mondtam ilyet? 😊

Jano
Demontad!

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Factor_007
mondtam egy szóval is hogy én vettem fel? 😄
fater hozta kazin. Egyébként látszik hogy kamerás mert a film felénél kb. megáll és bejön valami lejátszó program, állitgat valamit a csávó és megy tovább a film. meg a minõségén is olyan. na ennyit errõl ha nem hiszitek járjatok utána 😄

SoDI---
Na most néztem meg az Amadeust. Ha valaki azt mondja nekem, hogy egy rohadt hosszú kosztümös film (amiben ráadásul nem is gyilkolásznak) nem feltétlenül unalmas, akkor lehet, hogy nem hiszek neki. Viszont kellemesen csalódtam, mert ásítás nélkül végig tudtam ülni, és azok közé a filmek közé fog tartozni, amelyeket többször is megnézek majd.

Csávó munka nélkül...

Mozart: - Ki kapta meg a munkát?
Salieri: - Herr Sommer.
Mozart: - Herr Sommer?! Hisz õ egy fajankó! Maga a megtestesült középszerûség!
Salieri: - Nem, nem, Ön túloz! ;b>Ahhoz még fejlõdnie kell!

:-))))))

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

Jano
De hogy vehetted fel a moziban, ha még nem is adják?!?!?!

ÁÁÁÁHHHÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Factor_007
de hogy érthetõ legyen kamerás felvétel volt...

Factor_007
fater hozta video kazin

The Garrett
ja most látom a 😄D -t a végén 😄

The Garrett
lol 😊 te se gondoltad komolyan ezt a kérdést. Sz.tem mindenki látta már.

Factor_007
Na én is megnéztem a T3at. Nekem tetszett hogy õszinte legyek, bár az elsõ két részt meg sem közelitette of course. Akcio mondanom sem kell, hogy 10/10. Történetrõl nem mondok semmit mert nem volt történet... 😄 Nekem legalábbis semmi olyan dolog nem jött le, ami valamyelyest elõrevitte volna az egész storyt. Épp ezért jöhet a 4. amiben remélhetõleg történik is valami, de lehet hogy ott is csak connor hegeszti a csajt és a gyerekeik megszületéssérõl fog szolni az egész, és ezért jöhet az 5.
Na visszakanyarodva a filmre sztem nem ártott volna ha a háboruról szol és csak pl.: az emlékeiben jönnek elõ ezek az akciok. De hát ez van. Az ilyen filmeknél mindig egy lama rendezõt fognak ki...😞((

RelakSfromhome
T3
Bazmeg, betegre röhögtem magam egyes jelenetein!!!
Pl terminátor vörös csillagos szemüvegben, csajt képennyomja a tartájjal, és körbefordul a feje, meg még tudomisén 😄D

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

I.C.ram
törpe dagi csaj no comment.
I.C.ram
most megy a tv2-n valami karatés szarség!!! Életem legszarabb filmje!!!!!! Ennél szarabbat még nem láttam!!!
Tikal
in the bedroom - a háloszobában

biztos jo film de nem birtam végig nézni olyan álmos lettem...

Ajánljatok már vmi jo filmet mert kezd az a meggyõzõdésem lenni hogy manapság nincs egy normális film aminek van története, tanulsága, mondanivaloja, a fasz ki van már a vigjátékokkal meg a rajzfilm hõsokkel stb...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

tomsolo
a lényegen akkor sem változtat 😄DD

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

I.C.ram
Tök mindegy, az a lényeg, hogy a DVD-s sokkal jobb!!! Tuti van különbség a két szinkron között.
sodinak ez az elsõ hozzászólása amivel egyetértek. ilyet! 😄DDDD

nekem megvan mind2 és a film szövegét is ismerem mint a tenyerem, gyerekkoromban 1000x láttam szóval tudom mirõl beszélek! 0😊

nem baj! 😄

Na utánanéztem ennek a B2TF szinkronnak.
Az okos internet szerint a dvd-verziót szinkronizálták újra. Tehát ha eltérések vannak a dvd verzió, és a tv-ben elhangzottak között, akkor az azt jelenti (hacsak nem készítettek harmadik szinkront...), hogy a tv-s és az elsõ magyar szinkron egyezett.
Ha nem a dvd-s és a tv-s között van az eltérés, akkor az #5806-ot nem tudom értelmezni.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

SoDI---
Most nézem meg a Dögölj meg Smaci-t!
VALAMI IRDATLANUL ISTENKIRÁLY FILM!

- Csak segíteni akartam szegény lurkókon!
- Ja, hogy te szereted a kicsiket!
- Igen, de még mennyire!
- Akkor biztosan nagyon sok mesét ismersz. Te, Danny, mondd már, melyik szól a hülye pöcsrõl, akit lefejeztek egy baltával?
- Ne! Ne! NEEEEE!

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

Ez a vita már lefutott 😊

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

párpedig van!

tomsolo
és hogy szivod le? :dddd

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo