Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
nagyon tanulságos egy film az biza! tanulság:
ha voltál olyan marha hogy nyílvános fülke közelében megálltál, akkor ha az csörög szaladj amerre látsz 😊)))
vagy ne járj olasz ruhákban 😊))))))))))))
mind1 nagyon zsír volt 😊
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
Mondjuk nekem az új megoldotta a gondokat.
Ha felraksz egy régebbi ACE-t, az leszedi elötte az összes codec-et és felrakja újra a sajátjait...
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Micsinajak? Sajnos nem akarom letelpiteni a codeket 😞
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Tehát az egyik síkon ottvan a világ ahol skynetet nem engedték szabadon. a Másik oldalon meg ottvan a világ ahol elszabadult.
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
ÉS ebbõl a jövõbõl visszaküldenek valakit pl az X elõtt 1 nappalra. akkor ott már megváltozik ás uj jövõje is lesz. Szal lehet a multon is.
Amugy lehet hülyeség amit írtam de nagyonnemértettem Nyiri szövegét. elolvasom még1x 😊
De amúgy az idõutazás Einstein szerint lehetséges. DE CSAK AZ ÓRA MUTATÓJÁNAK MEGEGYEZÕ IRÁNYBAN.
Persze csak papiron bizonyitotta be, de kurvára érdekelne, hogy hogyan...:-)
Tortenetrol meg annyit, hogy jol osszehoztak azt, hogy amikor a csaj visszajott a jovobol, es telefonon felment az internetre, akkor inditotta el azt a virust ami miatt a skynetet elinditottak. Vagyis, ha nincs a csaj, akkor nincs a skynet, de ha nincs skynet nincs a csaj 😊 Hulyeseg, de jo. Kicsit megzavartak a ter, ido kontinuomot, mint ahogy azt a DOKI mondana. 😊
De gondolkozhatnank olyan dolgokon is hogy a Skynet minek kuldte vissza a TX-t megolni a Connort es a csajt? Mert tudta, hogy ugysem sikerul. Miert? Mert volt kinek visszakuldenie a Swarcit, mert ha megoli most akkor nem tudja visszakuldeni a jovobol. Vagyis semmi ertelme visszakuldenie mert tuti hogy a TX megbukik. De ez az osszes reszre igaz.
Ilyeneken amugy hulyeseg gondokozni mert ez egy a realitastol igen messze allo akciofilm. Annak meg nagyon is jo, a mostani felhozatalt nezve.
Egy szo, mint szaz. A T3 jo.
:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
fater hozta kazin. Egyébként látszik hogy kamerás mert a film felénél kb. megáll és bejön valami lejátszó program, állitgat valamit a csávó és megy tovább a film. meg a minõségén is olyan. na ennyit errõl ha nem hiszitek járjatok utána 😄
Csávó munka nélkül...
Mozart: - Ki kapta meg a munkát?
Salieri: - Herr Sommer.
Mozart: - Herr Sommer?! Hisz õ egy fajankó! Maga a megtestesült középszerûség!
Salieri: - Nem, nem, Ön túloz! ;b>Ahhoz még fejlõdnie kell!
:-))))))
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
ÁÁÁÁHHHÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
Na visszakanyarodva a filmre sztem nem ártott volna ha a háboruról szol és csak pl.: az emlékeiben jönnek elõ ezek az akciok. De hát ez van. Az ilyen filmeknél mindig egy lama rendezõt fognak ki...😞((
Bazmeg, betegre röhögtem magam egyes jelenetein!!!
Pl terminátor vörös csillagos szemüvegben, csajt képennyomja a tartájjal, és körbefordul a feje, meg még tudomisén 😄D
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
biztos jo film de nem birtam végig nézni olyan álmos lettem...
Ajánljatok már vmi jo filmet mert kezd az a meggyõzõdésem lenni hogy manapság nincs egy normális film aminek van története, tanulsága, mondanivaloja, a fasz ki van már a vigjátékokkal meg a rajzfilm hõsokkel stb...
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Az okos internet szerint a dvd-verziót szinkronizálták újra. Tehát ha eltérések vannak a dvd verzió, és a tv-ben elhangzottak között, akkor az azt jelenti (hacsak nem készítettek harmadik szinkront...), hogy a tv-s és az elsõ magyar szinkron egyezett.
Ha nem a dvd-s és a tv-s között van az eltérés, akkor az #5806-ot nem tudom értelmezni.
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
VALAMI IRDATLANUL ISTENKIRÁLY FILM!
- Csak segíteni akartam szegény lurkókon!
- Ja, hogy te szereted a kicsiket!
- Igen, de még mennyire!
- Akkor biztosan nagyon sok mesét ismersz. Te, Danny, mondd már, melyik szól a hülye pöcsrõl, akit lefejeztek egy baltával?
- Ne! Ne! NEEEEE!

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!