Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CSOCSO
szerintem akkor a legjobb egy film ha elötte mindenki fikázza és ugy ülsz be hogy tuti szarság lesz..aztán calódsz benne kellemesen..
mig amatrix2 re ugy ültem be hogy kurvajo lesz.. aztán egy fikányit se ér...
CSOCSO
meglestem a t3 at én is. moziban..nekem tetszett...semmi baja nincs a filmnek.. és az iylenek meg hogy ujraindítják magukat a terminátorok meg leszakad a lába stb.. ezt nem mi találjuk, ki hanem akik a sztorit irják.. ha az a terminator látásbol ezt azt meg tud állaptani akkor miért ne tudná magát ujraindítani...nem ember hogy kitörli a mamoját hanem egy robot..
nem egy hûbazzeg film de azért jo..
7 pont simán..
Blasta
-----------Terminator 3--------------

SPOILER!!!!!!! (bár már bemutatták)

6.5/10

Az értékelésem valszeg azért ilyen kevés mert itthon néztem meg az SVCD verziót. Moziban esetleg még a 7-est is megkapta volna!

Egyszerü akciófilm, kurvalátványosan megcsinálva. A csavarok benne elég triviálisak, szinte semmin nem lepõdtem meg, még a végén a Crytal Peek-es dolgot is éreztem...

Negatívumok: A T800-as újra indította magát. Persze. Én meg a Dalai Láma vagyok...

A végén a TX eléggé sérülékenynek tûnt. Pedig csak egy helikopter esett rá. Ezért leszakítani a saját lábát...

Nincs kedvem többet írni.
Annyira nem tetszett, fõleg a végén az a "skynet szétküldte magát a világ összes computerébe" szöveg, de azért nem volt rossz. A legvége jó volt azért...

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Sephi
Ha ha!!!! Megoldottam a peroblemamat! Siman letoltottem a WMP9 et es ujra telepitettem! I rule :)))) Minden a regi megy szepen!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

BaLeeX
Utóbbi pár nap termése:

Leon a profi
Nem egy mai darab a film, de nagyon ott van és elég hosszú. Van benne minden. Eltalálták rendesen.
8,5/10

Azonosság
Moziba láttam, szívesen megnézném még minimum egyszer, szintén tetszett, pedig régen láttam már moziban olyan filmet ami igazán bejött.
8/10

T3
Sokan fikázták, szerintem nem volt rossz. Volt benne egy csomó logikátlanság, aminek több, mint felérõl kiderült, hogy nem is volt az csak én nem figyeltem eléggé szóval nem volt rossz, a vége meg kifejezetten bejött.
7,5/10

Szinbád
Szintén mozis mûsor volt. Mesének jó volt, jól meg volt csinálva de azonkívül semmi extra. Minden teljesen lineárisnak tûnt, ki lehetett következtetni még a végén csattanónak szánt befejezést is. 1x meg lehet nézni
6,5/10

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

I.C.ram
Köszi már találtam linket, csak simán beíram, hoy feliratok.hu aztán dobott egy csomó linket.
http://feliratok.da.ru/

sanzik
probald ezt :http://subpage.freeweb.hu/
I.C.ram
Mi a feliratok.hu oldal címe? A www.felirat.sk és a www.feliratok.sk oldal sem jön be!!!!!!!!!
Blasta
Full értelmetlen amit leírtál, már bocs....:-)

Kandurex
ok. thx.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

PResident Evil
izé... nekünk nem kell félni... max 4 emeletes házak :))))

Blasta
Én most néztem meg a Volt egyszer egy amerikát!
Régi film (1984) de überkirály!
De Niro egyik alapfilmje! Csak kurva hosszú!
De ajánlom!

Kandurex
el se merem képzelni ;) szutyok egy film az biztos...nah...nagyából megnéztem azokat a filmeket amik erre a hónapra voltak betáblázva ("Fülke", "Identity","Halálosabb Iramban" Rogy réder 2 -õt kihagyva,)...valaki tud ajánlani valami JÓ filmet? Ne legyek már a retek-klub;kukac2 (direktbe így kis kezdõ betûvel, midegyiket...milyen szörnyû büntetés ez részemrõl:)) kárhoztatva....

Blasta
Johnny Englis még a kissé egyszerû, romantikus hülye filmeket szeretõ barátnõmnek se jött be. Képzelj el engem.... :-DDDDD

Davidus
Különben meg én is azt hittem hogy anime...
Anime fórumokat olvasgattam hogy mit érdemes letölteni és ott magyaráztak az Avalonról. Kicsit meglepõdtem mikor elindítottam:)

V9ykn8_TZL0

Davidus
Mert te mondtad hogy japán animációs filmnek volt írva. Szal lehet hogy olyan figura írta a mûsorújságot aki azt hitte hogy az Avalon anime:)

V9ykn8_TZL0

Kandurex
johnny english...10/100% (nem tudom kommenttálni ezt a szemetet, );

Identity: 70/100% (végre egy normális, valóban meglepetésekkel szolgáló kitûnõ thiller!...ha tetszet a Fülke, ez is fog ;))

ÁjjLe BoBBi
bizony !!! eszméletlen mekkora király film !!!

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

I.C.ram
Legnagyobb lolka, hogy nem rég jöttek ki egy vulkán magmájából, és már olyan hideg a borítása a gépnek, hogy meg is fogjak szabad kézzel :D
ÁjjLe BoBBi
utcsó 3 szót lehagytad volna akkor lemarom a hajad :)) Üvegtigris power :)))
egyébként nálunk hol vannak olyan felhõkarcolók mint ott ? :))

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

I.C.ram
Itt is volt egy kristálykamra, aho lgyémántok voltak stb. Ez már szánalmas!!
I.C.ram
LOL a sztori tök ugyanaz!!! Mindenben!!!! Ugyanúgy van egy csaj, akivel az elején nincsenek jóban, majd dugás lesz a vége, aztán van egy gonosz, aki bûnhõdni akar a tetteiért! Ugyanúgy bezárja magát az egyik kamrába! Az egész gép uugyanolyan. Borzalom, hogy ennyire másolják egymást a filmek!!
I.C.ram
LOL!! TV2-n megy ez a deep core címû film! egy az egyben ugyanaz a The Core-ral!!!! Mindenben ugyanaz!! LOL az egész! :D
Factor_007
és ezt mér mondod?

Sephi
de eddig ment minden a 9-essel is vazz... en nem tudom mi lehet a baj...

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Davidus
A film rendezõje Mamoru Oshii aki eddig fõleg anime-ket rendezett. Pl Ghost in the Shell:)

V9ykn8_TZL0

blue crusht feltétlen nézzétek meg, de elõtte zsepit készítsetek oda

Factor_007
Most néztem ameg az Avalont az HBO-n. Az ujság az irta hogy japán animációs film. De én ebben a filmben rohadt kevés animációt láttam. Ennyi erõvel a T3 is animációs film. Na a filmrõl annyit, hogy hangulatban nem hagy kivetnivalót maga után, és történet is egyedinek mondható, sõt még üzenetet is hordoz magában. Akár a Vidocqban, itt is a képi világ eléggé más mint a többi filmben. Egyetlen negativumként azt találtam hogy kicsit unalmas. 7,5/10

a pár avi file az esetleg nem xvid?
a wmv fileokat nézd meg 6.4es mediaplayerrel is

Factor_007
meg is van a könyv

Sephi
Kerem valaki segitsen. Az a baj hogy a .wmv filokat nem jacca mar le a Windows Media Player 9 es ha nincs kodec fent akkor se... es van meg par avi file amit nem jaccik le mert valami Errort ad ki nekem. Semmivel nem tudom orvosolni. Ha letelepitem a WMP9-et akkor semtelepiti le mert megy rendesen...mar voltam windows update izen is es meg neztem sok helyen de nem tudom orvosolni a bajt. Talatam valami patchet de alkalmazaskor aszongya nem kell feltelepiteni mert mar megvan.... pls help me!

I.C.ram
Mivel õ a franciák Sherlock Holmes-ja. Elég híres regény volt.
Bandew
Ja a Vidocq-ban nagyon jók a színek.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

The Garrett
lejött az X man 2 megnézem ujra. MOziba kuul volt.

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Factor_007
Na énis megnéztem a vidocq-ot HBO-n. Szvsz k*va jó film! Az egésznek a képi világa nagyon bejött, és még történet is király volt. Csak ajánlani tudom mindenkinek!!!

Bandew
Nem a virust indította akkor. Hanem dekódolt hangot nyomott a telefonba, és így nézzett utána a célszemélyek információi (lakcím, telefonszám...stb.)után. Mutatta is a lencséjén. Szóval neki minek beírnia címeket, amikor tudja használni az internet kodólását. Persze az emberek nem tudnak ilyen hangot kiadni. A virus pedig maga volt a Skynet, ezt Connor is mondta. Elkezdte tisztogatni a terepet, még mielõtt teljes szabadságot kapott. A kis rohadék!!!:D

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

PResident Evil
hehhh, jó az idõzítés :D

Jaja!
Vaéentin napon meg écfordulón (egybe esik :) van romantika, azt be kell osztani 364 napn keresztül:)

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

PResident Evil
semmi romantika ? :D akkor majd évfordulón ! ;-D

Hat év után már csak Õ fõz, nuku vacsorázni vivés :DDDDD

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

PResident Evil
huá :DDDDDDDD azután elvinni vhova vacsorázni ;-DDD

Bár még mindig jobb volt, mint amikor betettem neki a Braindead-et :))))))

Nem. Nem volt francia mûvészfilm :)
Na jó, nem bántom, általában egyezik az ízlésünk.
Itt nem jött be.

PResident Evil
így van... lol asszonynak nem bejövõs ? :D

Fülke mindenkinek bejövõs.
Az asszonynak nem tetszet, de rajta kívül minden élõ ember szerette :)
És az emerek többsége 8/10-re pontozta

PResident Evil
ehh ez nem kérdéses... :) a magyarok az Európa Express óta nyugiban vannak "akció film" terén...

Kandurex
pont azon variáltam, hogy simán meglehetett volna itthon is rendezni (mer' úgye nem volt valami sok a film költségvetése)...vajh' mér nem találnak a magyar rendezõk hasonlóan jó sztorikat?

PResident Evil
és alacsony költségvetésû :)

Kandurex
lol
(tényleg jó film)