Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mig amatrix2 re ugy ültem be hogy kurvajo lesz.. aztán egy fikányit se ér...
nem egy hûbazzeg film de azért jo..
7 pont simán..
SPOILER!!!!!!! (bár már bemutatták)
6.5/10
Az értékelésem valszeg azért ilyen kevés mert itthon néztem meg az SVCD verziót. Moziban esetleg még a 7-est is megkapta volna!
Egyszerü akciófilm, kurvalátványosan megcsinálva. A csavarok benne elég triviálisak, szinte semmin nem lepõdtem meg, még a végén a Crytal Peek-es dolgot is éreztem...
Negatívumok: A T800-as újra indította magát. Persze. Én meg a Dalai Láma vagyok...
A végén a TX eléggé sérülékenynek tûnt. Pedig csak egy helikopter esett rá. Ezért leszakítani a saját lábát...
Nincs kedvem többet írni.
Annyira nem tetszett, fõleg a végén az a "skynet szétküldte magát a világ összes computerébe" szöveg, de azért nem volt rossz. A legvége jó volt azért...
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Leon a profi
Nem egy mai darab a film, de nagyon ott van és elég hosszú. Van benne minden. Eltalálták rendesen.
8,5/10
Azonosság
Moziba láttam, szívesen megnézném még minimum egyszer, szintén tetszett, pedig régen láttam már moziban olyan filmet ami igazán bejött.
8/10
T3
Sokan fikázták, szerintem nem volt rossz. Volt benne egy csomó logikátlanság, aminek több, mint felérõl kiderült, hogy nem is volt az csak én nem figyeltem eléggé szóval nem volt rossz, a vége meg kifejezetten bejött.
7,5/10
Szinbád
Szintén mozis mûsor volt. Mesének jó volt, jól meg volt csinálva de azonkívül semmi extra. Minden teljesen lineárisnak tûnt, ki lehetett következtetni még a végén csattanónak szánt befejezést is. 1x meg lehet nézni
6,5/10
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Régi film (1984) de überkirály!
De Niro egyik alapfilmje! Csak kurva hosszú!
De ajánlom!
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Anime fórumokat olvasgattam hogy mit érdemes letölteni és ott magyaráztak az Avalonról. Kicsit meglepõdtem mikor elindítottam:)
V9ykn8_TZL0
V9ykn8_TZL0
Identity: 70/100% (végre egy normális, valóban meglepetésekkel szolgáló kitûnõ thiller!...ha tetszet a Fülke, ez is fog ;))
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
egyébként nálunk hol vannak olyan felhõkarcolók mint ott ? :))
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
V9ykn8_TZL0
a wmv fileokat nézd meg 6.4es mediaplayerrel is
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Vaéentin napon meg écfordulón (egybe esik :) van romantika, azt be kell osztani 364 napn keresztül:)
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Na jó, nem bántom, általában egyezik az ízlésünk.
Itt nem jött be.
Az asszonynak nem tetszet, de rajta kívül minden élõ ember szerette :)
És az emerek többsége 8/10-re pontozta