Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
no mindegy..szerintem akkor is jo volt.. nem 10/10 es.. de egy jo 7/10 es megvan azért
Amúgy a filmben is a 101-es megjelölést használják!
Csocso: A kedvedért hagyom a T3 fikázást! :-DDDD
(Bandew: Az orgazmus a TX arcán szintén überszánalmas volt. Dehát ez van ezzel az egész cyborg felfogással a filmekben. Képtelenek megcsinálni emberi érzelmek nélkül....)
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
amugy meg Blasta😊
hagyd már ezt a hülye T3 at😊)))))))
minden filmbe bele lehet kötni hogy mé nem ez történt miért nem az...
BELEKÖTÖK MINDENBE!!! 😄
(na és az orgazmus a TX arcán, a vérnél? 😄DD)
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Újabb logikai faszságot találtam a T3-ban!
SPOILER!!!!!!!!!!
Amikor a T800-as elintézi a daruskocsit, ami ugye fejreáll, utánna a TX kiszáll a roncsból és VAD TEKINTETTEL (eleve faszság) bámulja a távolodó Toyotát benne az elsõdleges célponttal!
Kérdem én: Mi a bánatos fasznak nem szállt be bármelyik parkoló autóba és eredt utánuk? Alig lehettek még 200-300 méterre!!!!!
LOÁL mi?
És ez csak egy a tengernyi logikai baki közül!
Na pá! Nézem tovább! :-))))
(ja igen, 10/10 akkor is! :-DDDDDDDDDDD)
király

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Én a Corvinba.
Corvin Rulez!!!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
az egyik jo volt, a másik nem annyira.. 😊
Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.
Es a 4. reszben szerintem se kene megint parost kudeni hanem jacodjon tovabb a film hogy milyen a vilag az itelet napja utan.
Olvastal te T konyveket? En mindet 😊
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Mindig vannak kivételek, ne vard rá mindenkire ezt a bélyeget.
a zene majdnem ugyan az..a vágás is király huhh...tudom csunya gamez, de ha bele tudod magad élni pont leszarod hogy hogyan néz ki... utánna pedig jöhet az MGS2 film..ami viszont gyönyörû és kell is ozzá egy combos gép.. de mind kettõ 10 pontos gamez!!!
Mindegy, a lényeg az, hogy nálam A Terminator 2-vel véget is ér a sztori. A T3 egy név ami miatt majd az elsõ hetekben sokan megnézik a filmet. De az elõdökhöz nem tesz hozzá semmit.
Ja és (bár ez nem a film készítõinek hibája) a szinkron qrva gagyi egy szar volt.
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
amugy nekem legjobban a Szikla c. film jön be...tuti másolták egy kicsit az MGS gamezrõl mert baromira hasonlít egy két dolog.. nah mindegy...
Ha bele tudtam volna élni magam, akkor nem keresek hibákat, nem tûnnek fel a banális baromságok, amiket a Sephi féle arcoknak simán be lehet adni! Ez van! Volt benne pár rész ami jó volt, de ennyi!
Tessék. Ezért való pont nektek a film! Mert csak ezért nézitek meg, hogy legyen benne jócsomó ákció! Azaz! Az kell a népnek vázze! Ákció meg vér! Pfffffffff
Elegem van az egészbõl...
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
én pont leszarom hogy nem vol tbenne beszélgetõs rész.. ha olyat akarok lesni megnézek valami romantikát...
amugy persze lehetett volna valami beszélgetés benne..de akkor vagy 3 ora a film vagy kevesebb de akkor nicns benne annyi akcio.
már megint ez a: miért nem ölték meg az emberiséget már akkor: azért mertnem te írtad a filmet, és le kéne nyugodni, és feldolgozni hogy igy történt, gy akarták a robotok...csak a hülye conort akarták megölni....
természetesen nem jobb mint az elsõ 1-2.. de nem is csalodtam benne (lehet hogy ugy fogok minden filmre elmenni hogy tuti bukás.. és akkor csalodni fogok😊
no mindegy... a lényeg hogy jo volt..nekem tetszett... a wc-s rész jelenet amikor verekedtek nagyon álladék volt...a fejvisszarakás kicsit gáz volt.. pedig már azt hittem ennyi volt a terminatornak...
Amikor a TX lerúgja a T800-as fejét és újraprogramozza. (na persze ez sem sikerül neki teljesen, de ez most mind1)
A T800 magához tér, és szépen VISSZARAKJA A FEJÉT!!!!!!
Bazze, ilyen faíszságokat 20 évvel ezelõtti gagyi filmekben csináltak. De nem egy TERMINATOR filmben!
Egyszerûen GAGYI!
De hajrá Sephikém! 10/10! Gratulálok!!!
A hozzád hasonlóknak csinálják az akciófilmek folytatásait a 10. részig!
Mert mindegy mit látsz, csak "mennyen az eksön!!!!!!!!!!"
Sajnos most ilyen napom van....
Remek. És? Akkor most a T4-ben visszajön majd a negyedik terminator-páros és azt fogják az arcunkba vágni, hogy "de igen is, az ítélet napját meg lehet állítani"??????
Nameg ezt az eröltetett szarságot, már bocs:
A Skynet visszaküldi a TX-et, hogy kinyírja John Connort és a TISZTJEIT!!!!!!!
Vazze, a TISZTJEIT! Ezzel az erõvel mi a tökömért nerm küldött vissza még pár TX-et és kezdték volna módszeresen kiírtani az egész emberiséget????
Értitek , hogy miért izzadságszagu az egész film?
Ráadásul alig van másfél óra. Nincs benne semmi olyasmi, amikor kicsit lenyugodnak a kedélyek, esetleg beszélgetnek a szereplõk vagy ittudom én. Amikor a sztoriról kiderül pár dolog. Maximum akkor derül ki pár dolog amikor a terminator vezet. Az EKSÖN folytonos. Nincs benne olyan frankó rész, amikor van idõ elgondolkozni, kicsit lenyugodni. Mint a T2-ben a mexikói jelenet.
Azért rossz nem volt a film, unatkozni nem unatkoztam rajta (a matrix 2-n igen), de MINDENFÉLEKÉPPEN alulmúlta az elõzõ két részt!
TELJESEN FELESLEGES VOLT MEGCSINÁLNI!!!!!!!