Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Én elmebeteg állat!
Most látom, hogy másfél órája a HATODIK részt szedem! :-DDD
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
a többit még nem láttam, majd ma v. holnap
THX az infót! :-)
Ma érkezik hozzám a 4. rész, a többi már itt van, de sorrendben nézem meg 😊
A kérdésem az, hogy az eléggé lehúzott elsõ rész kapcsolódik a sorozathoz szervesen, vagy netán kihagyhatom????
Gondolom kapcsolódik, de kitudja, hátha nem kell egy szar részt letöltenem/meglesnem :-DDDDD
No? Vélemény?
Interstate 60 ruleeeez 😊)
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
Nézzétek meg, ha még nem láttátok!
A Banton nevû városban játszódó részt...
Drogliberalizáció. 😊))
(röviden: mivel értelmetlen volt harcolni; engedélyezték. rendõr bácsi szintetikus cuccot nyújt át a függõvé lett gyerek anyjának. így együtt lesznek. A srácnak pedig, aki az aggódó anyát a városba hozta az önkormányzat fizet fejpénzt :-))
mókás film, bár elrettentõ borzalomnak szánták ezt jelenetet, de nekem mókás 😊))
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
Egyenkent ma megneztem a Hulk c. filmet es nekem teccet 😊
A View from the top c. filmet ne nezetek meg jo ?
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Egyre jobbak ezek a részek, bár szinte már akciófilm magasságokba emelkedett, de tetszett maga a sztori kidolgozása, hogy egyre többet tudunk meg a rendszerrõl, ki is Pinhead stb.
És még elõttem van a többi 3 rész 😊
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
George.of.the.Jungle.2.2003 -at neztem meg negyedeig aztan toroltem a filmet. 😞
Sajnalom hogy ez lett a folytatasa. -vagy csak en nem kepzeltem el ilyen folytatast es azert nem tetszet? 😞
Udv:Tertovan
Sokkal jobb volt, mint az elsõ rész, igazából egymás után kellett volna megnéznem mind a két részt, de így se rossz, ez a rész kifejezetten tetszett !
Tegnap néztem meg a tomb raidert hát maga a film nem egy nagy durranás az elsõ rész sokkal jobb volt!
Az elején az a jelenet a cápával nagyon durva! (lara a vizalatt bever egyet a cápának)
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
KB olyan szint mint az elsõ rész. DE azt is csak jolie adta el 😛
MEg ez is televan hülyeségekkel 😛 a Végén a nagy falbamászó 4 méteres szörnyek 😊
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Még mindig tök penge!
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
- Tudja, hogyan került ide?
- Jaj, kedves, sose voltam jó filozófiából.