106870
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • CSOCSO
    milyen vagatlan jelenetek??

pl nekem a legdurvabb jelenetek azok voltak mikor...

SPOILER!

leharapta a madar fejet es ivott a testebol.. vagy mikor a kutya elharapta a csavo nyakat meg az ember belebaszta az ember fejebe a csakanyt.. ilyenek? vagy ennel volt durvabb is?
  • zaki
    Én most néztem meg. Nem rossz, bár tele van klisékkel. Szódával azért elmegy. Vágatlan verziót néztem meg, volt benne pár brutkó jelenet...

6/10
  • CSOCSO
    mar irtam rola... durvanak "durva" de idegesito dolgokkal van teli.. a film szamomra maz az "elmegy" kategoria
  • Harly18
    Sziklál Szeme: aki egy nagyon durva filmet akar nézni, akkor ezt a filmet ne hagyja ki....Nem mondom, hogy egyedi maga a film, elég sok momentuma már volt más filmekben, de összességében egy nagyon jó és durva film :)
  • I.C.ram
    Kutyaszorítóban... háááát elég karcsú film volt, már-már unalmas volt. Szereplők viszont jók voltak, bár mindegyik a szoásos szerepét játszotta, amik nélkül már elképzelhetetlenek lennének. A szinkron itt-ott hibádzott, pl Tim roth magyar hangja szornyű szar volt.

Tarantino még mindig nem tudom számomra igazán jót alkotni, inkább presztizs rendező számomra.
  • Blasta
    Jellemző
  • Iori
    jeepers creepers:
    10 percíg bírtam, aztán sátdáun tévé
  • React
    jajó, persze, csak gondoltam hátha tudsz vmit
  • Bandew
    Fúúú nem tom...
    Ez egy régi, igazi oldschool akcióregény.
    De egy kis utánanézés (Google) és minden kiderül.
  • Bandew
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A könyvben Creasy nem hal meg, a kiscsaj viszont igen, csakhát amerikai filmekben nem gyakran ölnek szőke kék szemű kislányokat. :-)
  • React
    Spoilerbe, mer én elakarom olvasni! Kiváncsivá tett! :)

Amúgy Bandew... lehet még kapni a könyvet? Van rá némi esély?
  • Sephi
    Ird mar le hogy ott mi a vege :D
  • CSOCSO
    kivancsi vagyok mi lesz a districkt b13 filmbol.... yamakasi ong bak keverek...
    kis fast and furious beutessel:D
  • Blasta
    Aszta
  • Bandew
    Nem, ez egy régebbi könyv, Apám egyik kedvence, régen mindig morgott, hogy miért nem csinálnak belőle filmet. :)
    Amúgy neki sem tetszett a film, mert nagyon eltér a könyvtől.
    Egyébként 1987-ben is készült belőle egy filmadaptáció:
    Man on Fire (1987)

A könyvet A.J. Quinnell írta és Magyarországon A Zsoldos néven jelent meg.
  • Blasta
    WOW, a könyv nem a filmről készült?
  • Calver
    Kegyetlen Játékok 3 - 6+1/10
    egyszer nézhető, +1 Kristina Anapau teste miatt alap h befigyel...
  • React
    igen? van könyvbe? hmmm... azt lehet megkóstolom :D
  • Bandew
    Nekem nem tetszett, de valszeg azért, mert olvastam a könyvet.
    Blasta is mondta, hogy a vége nyál, nos a könyvben nagyon brutális (teljesen más) vége van.
  • REALista
    GoToGoToGoToGoToGo!!!!!!!!!!
  • Blasta
    Abszolute bejövős, kemény, izgalmas thriller, a vége kicsit nyál... :-D
  • Sephi
    Remek muvi! komolyan!
  • React
    Man on fire? már jó rég láttam, de nekem bejött :)
  • zaki
    Tetszett nagyon. Főleg DVD-n. Tűéles kép, és brutális DTS hang.
  • Jhon Balu
    mi a véleményetek a Tűzben Edzett Férfi című filmről?
    én megnéztem jó kis akció dus film.Denzel Washington jácca benne a főszerepet egy kislány testőrét alakítja .
  • EmThor
    szürreális film, de nekem nagyon tetszett, vicces is, kemény is :)
  • Petruska
    A Hős. Gyönyörű. Mélto arra h együtt említsék a tigris és sárkánnyal.
  • Loál János #26453
    Survive Style 5+

Bajban vagyok ezzel a filmmel.
    Jól szórakoztam rajta, viccesen áll össze a történet az 5 szálból, jó a fényképezés, a díszletek is érdekesek, tartalmaz kellő mennyiségű humort, sok bizarr, feketekomédiás elemet. Nézése közben a Ponyvaregény, a Ravasz, az agy, és a Blöff jutott eszembe (márcsak Vinnie Jones miatt is, aki bérgyilkost alakít a szokásos stílusában), amik annak idején nagyon tetszettek, viszont ebből a filmből hiányzik valami. Nem tudom, hogy mi, de hiába a fentebb leírt pozitívumok, egyszerűen a néhány nevetésen kívül nem volt rám más hatása a filmnek.

Utóbbi miatt csak 6.5 pont.
  • CSOCSO
    nem volt csak tele volt ilyen tipikus sikoly meg egyebb fasz tinihorrorokban latott baromsagokkal.. ez a tipikus futunk.. elesunk osszevissza lovunk hiaba azt se tudjuk ki hol van fasszsagok.. meghat mikor a rohadt 3 meteres lakokocsiban ki be maszkalnak es nem latjak hogy az agyon ott van a lanyukon egy 2 meteres szornyszulott:D:D:D:D LOAL
  • vg
    Szerintem nem volt az a tipikus tinihorror...
  • CSOCSO
    hills have eyes

szar szar szar es szar!!!!! engem felidegesitett minden harmadik jelenetben...

komolyabb horror tipikus tinihorror klisekkel

azon nem csodalkozom hogy ilyedtukben nem a telitaras pisztollyal dobaltak meg a mutansokat... plusz a mutansok nemhogy erosek hanem ubergyengek es megpusztulnak 30 eves korukban vagy alatta...
  • zaki
    Csütörtöktől, nem? Legalábbis nálunk. Kint már megy.
  • Calver
    fordított arányosság? he? (ő is fáradt)
    nemtom, nekem bejött az egész, bár ez első részben volt pár olyan jelenet ami számomra kicsit túl csöpögős volt...
  • Blasta
    Szvsz a második rész hulla gynege, a harmadik meg aztán pláne.
    Inkább a film eredetijét ajánlom, ami sokkal hihetőbbé teszi ezt a fajta mentalitást, ez pedig a Veszedelmes Viszonyok, olyan apró szereplőkkel, mint Malkovich, Glenn Close, Michelle Pfeiffer, Keanu Reeves és Uma Thurman (meztelenül!!!! :DDDD).
  • desigo
    a Verdákat mikortól játszák?
  • Teofil
    huh, amennyire felülpontoztad az elsőt, fordított arányosságban írtál róla véleményt... vagy csak én vagyok fáradt
  • Calver
    Kegyetlen Játékok - 9/10
    hogyan dugjunk meg mindent ami él és mozog, majd váljunk egy kis nyálas féreggé c. műsorunkat látják. profin eltalált. miután mégnéztem, elkezdtem szedni a "folytatást" is...

Kegyetlen Játékok 2 - 8/10
    nem folytatás, valójában előzmény, bár nekem jó ideig ugy tünt egy teljesen különálló film, ugyanazokkal a nevekkel. imdb-n nemtom hogy kaphatott 4.1-et. igazándiból nem egy nagy pörgős film, de a végkifejlett erősen pofánbaszós. olyan féltégla szint. nagyon eltalált... még ha nem is stimmel 1-2 dolog teljesen elsővel.

most jön 3, de az már a holnap műsora lesz...
  • Blasta
    ...meg a kalapácsos rész :-D
  • Iori
    úgyis a zene a lényeg :)
  • desigo
    de a film az ott van a szeren