Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SoDI---
Kokca 2:

- Tudja, hogyan került ide?
- Jaj, kedves, sose voltam jó filozófiából.

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

I.C.ram
Kijött valami terminátor 3 szinkronos verzió, ez gondolom moziból felvett dolog ugye? TS van mellé írv, csak mindig elfelejtem, hogy mit jelentenek ezek. 😊
I.C.ram
Szerintem gagyi! Itt pihen a gépen már vagy 3-4 hónapja, de még csak a Sample-t néztem bele, nagyon gagyi volt. Ez már nem a Jim Carrey-s!!! Két lökött tini-vígjáték szereplõ játszik bennük az alsóbb kategóriákból. Mondjuk lehet, hogy jó meló/iskola után feszültség levezõtenk, de ha teheted inkább mást nézz meg szvsz.
Sephi
Dumb and Dumberer van most meg de nem tudom hogy merjem e megnezni... milyen ez?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Tikal
5/5 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Bandew
Hamarosan lesz az HBO-n az Amélie csodálatos élete. AZ egy nagyon király film, mindenkinek ajánlom!
8/10

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Tikal
Vanilla Sky
jo film nagyon 4,5/5

Black Hawk Down
kategoriájában nagyon jo 😊

Nevem Sam, érdemes megnézni?

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

The Garrett
Na megtekintettem a Freddy vs Jason-t 😊

HIányzott már egy jó kis véresbelezõs muvi, ez asszem minden ilyenterû igényt kielégít. (amikor nem volt véres a jelenet gyorsan elkezdett folyni az ajtóból a vér 😊)) folyni??? ÖMLENI 😄

De azért volt benne 1-2 bugyutaság :
PL hogy a gyerektábor helyén PONT PB gáz telep van 😊 meg ilyenek. MEg a vége fele mikor Jason bekerül Freddy álmába az a rész kib gagyi lett. Amugy jól szórakoztam 😊

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Gery1980
..nem is tudom mi lesz velem ezután😞
Ez tényleg a nap legrosszabb híre, el is ment minden kedvem az élettõl😞
Lehet, hogy hazamegyek, beülök egy kád vizbe és bedobom a hajszárítót..

CSOCSO
arghh😊 hozom a mai legrosszabb hírt.. 😞((((

Wonderful Days Koreai Animére ugye mindenki emléxik.. koreábanmér nyomják másfél hónapja a mozikban, és akkorát bukkott hogy 1 héten belül kihozzák DVD-n...
oké valaki örül hogy kihozzák dvd-n jó hamar, de mit érünk vele ha a zene nagyon jó, a képi világ gyönyörû a röténet meg silány😞((((((
a kritikusok szétmarcangolták a filmet rendesen😞(((((((
codecpack ügyben teljes mértékben egyet értek azokkal, akik szerint csak ront a helyzeten - saját tapasztalataim is ennek megfelelõek.

ha gond van valamelyik filmmel, és nem tudni, hogy melyik codec is kéne hozzá, akkor javaslom letölteni a http://www.headbands.com/gspot/ cimrõl ezt az apró kis programot. néhány másodperc alatt beolvassa az avi (és asszem mpeg) filet, aztán pedig szépen kiköhögi, hogy melyik audio ill. video codec-kel lett tömörítve. ha pedig ez már magvan......

"a codecpackokat meg szerintem felejtsétek el"

Ott az igazság.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Kandurex
Eccer én is találkoztam 180 megfordulással....agresszíven rimúvoltam a winfost 😊

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Laalee
ha megforditja a képet a vobsub, akkor asszem összeakad a video-driverrel, idaig csak nvidia kartyaval lattam ilyen problémát. részemröl a problem megoldása vobsub uninstall, divxg400 telepítés. a codecpackokat meg szerintem felejtsétek el. felrak 47millio felesleges codecet ami csak bekavar mindenhova, és igazábol kb 4 codec kellene.

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

I.C.ram
Kipróbáltam a feliratos cuccot, hát nem jött be 😞( Agressive remover meg már volt vagy 5x sõt, még windows reinstall is.
Ams
Azonosság:

nem volt para, és ez a skizó story nekem nem jött be, és hamar lelõtték a poént.

5/10

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

RelakS
Csúcsformában 2
WÁÁÁÁ!!! 😄DDDDDD

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Sephi
Ahm megneztem az Atlantis: Milo viszater rajzfilmet ami alitolag a folytatasa a korabbi Atlantis : the lost empire-nak ami nekem egy kedvenc Disney rajzfilmem volt mert olyan jok voltak a poenok hogy napokig rohogtem rajtuk. Ez a masodik resz mint minden disney masodik resz ami csakvideora jon ki nem lett annyira jo szerintem... sajnos a rajzfilm minosege is veszitett a minosegebol de ertekelendo hogy nagy resze a szereplok eredti hangjainak megmaradtak es van egy ket poen ami ismetlodik csak maskepp. a story atlagos de otletes. Nem is volt olyan rosz 😊

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Blasta
Ja, jó volt a szinkronja, fasza beszólások voltak benne.
A végén a nyáladzás már túlment minden határon, de szarom le. :-D
Ari volt 😊))

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Blasta
A felirat kavarhat be!
Szedd ki a feliratot a könyvtárból, vagy nevezd át teljesen másra, hogy a vobsub ne nyissa meg és máris jól fog menni a film.
Sajnos a megoldást nem tudom, esetleg ACE MCP reinstall.
Az installnál az úgyis letisztítja a kodeketõl a gépet, legalábbis hagyd neki, had tisztítsa meg, mert meg fogja kérdezni!
(agressive remover....)

Lacc
Fordítsd meg a monitort 😛
I.C.ram
Az miért van, hogy fejjel lefelé megy a film? Minden más film teljesen oké! ACE MCP van fent, legújabb verzió.
Manta
xvid
Lehet, hogy dedós meg minden szart mondtok rám, de az Apafej c. film tetszett valakinek?
Jano

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Jano
Úgy tûnik Te már láttad! 😄D

Nyomhatnál egy véleményt a Horror-filmek topikba, lécci!

Jano
És eléggé dícsérik!

CSOCSO
ja joh...
I.C.ram
Már ki is jött rég. Freddy vs. Jason
CSOCSO
jól láttam hogy jön az uj fredy kruger film?????
Bandew
Ja, meg arról, hogy miért nem változik 40 Kg. ebola vírussá, vagy BOMBÁVÁ, amit már kitárgyaltak a 2. részben. De amugy tök mindegy, mert nem a kedvenc filmem kritizálta. 😄

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Blasta
De Bandew, te azt mondtad, hogy alpári, ami ABSZOLUTE NEM!
És teljesen objektyv, egyáltalán nem túloz a filmmel kapcsolatban!
Mi volt ami felháborított téged ebben a cikkben????

Ha tudnék így fogalmazni akkor én is kb. ezt írtam volna.
Egyedül az a rész gáz kicsit, amikor a TX fegyverzetérõl bezsél. Amúgy teljesen frappáns kis cikk :-D

PetruZ
Bruce Almighty
Határozottan kellemes film, és egyáltalán nem tartozik a Carrey-féle néha már-már gyomorforgató ökörködések közé. A legjobban a Truman Show-hoz tudnám hasonlítani, azaz komoly hangvételû, némi humorral, és egy kevés "nyállal" (jó értelemben véve, nem degradálóan mondtam 😊 ) fûszerezett történet, amit érdemes megnézni. Itt-ott még elgondolkodtatónak is mondanám.
A sztori, csak röviden: Bruce Nolan (Jim Carrey) a világ legszerencsétlenebb embere. Egy különösen kiborító nap után, miután összevész a barátnõjével (Jennifer Aniston) és kirúgják a tévériporteri állásából is, végsõ elkeseredésében az Istent okolja minden balszerencséjéért. A szavai meghallgatásra találnak és Bruce találkozik az Istennel (Morgan Freeman), aki hét napra és hét órára rá hagyja a hatalmát. Mindössze két szabályt nem szeghet meg: nem mondhatja el senkinek, hogy õ az Isten, illetve nem akadályozhatja meg a szabad akarat döntéseit. Bruce persze alaposan ki is használja az ölébe pottyant szerencsét, de hamar kiderül: Istennek lenni sem fenékig tejfel... 😊

Kategóriáján belül: 8/10.

U.i.: Mrs. Pitt, ne aggódjon, az Ön melleinek a világon semmi baja sincs. 😉
Bandew
Mondam, hogy valahol egyeetértek vele. De semmiképp se írjon ilyen kritikát. Akkor írja le ezt a fórumba, de egy filmkritikát nem lehet így megírni. Meg mondom, vannak dolgok amiket nem is figyelt meg rendesen.

Gery1980
Én lehet, hogy megnézem, mert anno oda voltam a sorozatért, és imádom visszanézni az ilyen filmeket mai szemmel😊Jókat mulatok rajta és elnosztalgiázom kicsit😊

qwert
Ez biztos érdekes egy film lehet😊)

Gery1980
Az alap, aztán õ úgyis elfekszik alamelyik szobába..Elég csak egy vödröt mellérakni és minden rendben lesz!😄D

De akkor hoznod kell a haverodat is, aki fizet 😄DDDD

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Kandurex
ma lesz az rtlklub-on az amerikai ninja 4: azúj küldtés ....szinte rágom a körmöm az izgalomtól

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Gery1980
Egyébként én még egyiket sem láttam😊)))
Legközelebb szervezünk egy bulit, ahol az lesz a progi, hogy megnézzük ezeket az alkotásokat és 200 ft-os cukorkát rágunk hozzá😄DDD

Amúgy a könyvbõl sem derül ki sokkal több, mert az elsõ rész nagyon-nagyon vékony (alig több, mintha forgatókönyv lenne), a többi meg nem jelent meg magyarul.
Amúgy a második részt érdemes még megnézni (nekem az a kedvencem), a többi szerintem felejtõs.

Coine, The A&O
Nem akartam, ettõl függetlenül megnézem a többi részt is.

Nehogymár felelõsségre vonj amiatt, mert kijavítottam egy hibát...
De jó, legyen igazad, legyen slasher.

(nem tudom, az azért feltûnt, hogy nem abba kötöttem bele, hogy milyen minõségû a cucc, hanem abba, hogy milyen kategóriába tartozik?)

Gery1980
hihi😄DDD
Azzal a mondattal beletapostál a lelkébe a mi Ramza barátunknak!😊

Coine, The A&O
Nehogymár felelõsségre vonj, azért mert más véleményem van öreg ! Nem volt annyira kidolgozva a misztikusabb része a dolognak, hogy megfogjon, lehet, hogy a könyvebn minden nagyon szépen le van írva, de így az elsõ részben nem sok derült ki, hogy mi honnan miért stb.
De a logódból látszik, hogy fanatikus vagy, tehát felejtve az egész...

Punch Drunk Love (Kótyagos Szerelem)
Nagyont tetszett, Sandler kurva jól játszik, a forgatókönyv állat az operatõri munkával egyetemben! Ajánlom mindenkinek, aki szereti a romantikus komédiát.
7.5/10

Blasta
Félreértettél.
Rengeteg dolog miatt volt fos a 3. rész, egy szóval sem mondtam, hogy akkor jobb lett volna, de legalább ha kitaláltak volna valami újjat akkor nem sütne errõl a részrõl ANNYIRA az izzadtságszag...

Mayday
Csak akkor lett volna jobb a 3. resz, ha extrabb az aktualis Terminator-modell, vagy mi???
Gratula...

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Jano
😄DD

😊
Vagdalkozóhorror = slasher
Slasher -> pl. Péntek 13, Halloween sorozat.
Azért a Hellraisert talán ne ide tegyük.
Dühömben vissza is teszem a Pinhead-es logómat 😊