Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- Tudja, hogyan került ide?
- Jaj, kedves, sose voltam jó filozófiából.

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
8/10
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
jo film nagyon 4,5/5
Black Hawk Down
kategoriájában nagyon jo 😊
Nevem Sam, érdemes megnézni?
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
HIányzott már egy jó kis véresbelezõs muvi, ez asszem minden ilyenterû igényt kielégít. (amikor nem volt véres a jelenet gyorsan elkezdett folyni az ajtóból a vér 😊)) folyni??? ÖMLENI 😄
De azért volt benne 1-2 bugyutaság :
PL hogy a gyerektábor helyén PONT PB gáz telep van 😊 meg ilyenek. MEg a vége fele mikor Jason bekerül Freddy álmába az a rész kib gagyi lett. Amugy jól szórakoztam 😊
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Ez tényleg a nap legrosszabb híre, el is ment minden kedvem az élettõl😞
Lehet, hogy hazamegyek, beülök egy kád vizbe és bedobom a hajszárítót..
Wonderful Days Koreai Animére ugye mindenki emléxik.. koreábanmér nyomják másfél hónapja a mozikban, és akkorát bukkott hogy 1 héten belül kihozzák DVD-n...
oké valaki örül hogy kihozzák dvd-n jó hamar, de mit érünk vele ha a zene nagyon jó, a képi világ gyönyörû a röténet meg silány😞((((((
a kritikusok szétmarcangolták a filmet rendesen😞(((((((
ha gond van valamelyik filmmel, és nem tudni, hogy melyik codec is kéne hozzá, akkor javaslom letölteni a http://www.headbands.com/gspot/ cimrõl ezt az apró kis programot. néhány másodperc alatt beolvassa az avi (és asszem mpeg) filet, aztán pedig szépen kiköhögi, hogy melyik audio ill. video codec-kel lett tömörítve. ha pedig ez már magvan......
Ott az igazság.
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
nem volt para, és ez a skizó story nekem nem jött be, és hamar lelõtték a poént.
5/10
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
A végén a nyáladzás már túlment minden határon, de szarom le. :-D
Ari volt 😊))
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Szedd ki a feliratot a könyvtárból, vagy nevezd át teljesen másra, hogy a vobsub ne nyissa meg és máris jól fog menni a film.
Sajnos a megoldást nem tudom, esetleg ACE MCP reinstall.
Az installnál az úgyis letisztítja a kodeketõl a gépet, legalábbis hagyd neki, had tisztítsa meg, mert meg fogja kérdezni!
(agressive remover....)
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
Nyomhatnál egy véleményt a Horror-filmek topikba, lécci!
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
És teljesen objektyv, egyáltalán nem túloz a filmmel kapcsolatban!
Mi volt ami felháborított téged ebben a cikkben????
Ha tudnék így fogalmazni akkor én is kb. ezt írtam volna.
Egyedül az a rész gáz kicsit, amikor a TX fegyverzetérõl bezsél. Amúgy teljesen frappáns kis cikk :-D
Határozottan kellemes film, és egyáltalán nem tartozik a Carrey-féle néha már-már gyomorforgató ökörködések közé. A legjobban a Truman Show-hoz tudnám hasonlítani, azaz komoly hangvételû, némi humorral, és egy kevés "nyállal" (jó értelemben véve, nem degradálóan mondtam 😊 ) fûszerezett történet, amit érdemes megnézni. Itt-ott még elgondolkodtatónak is mondanám.
A sztori, csak röviden: Bruce Nolan (Jim Carrey) a világ legszerencsétlenebb embere. Egy különösen kiborító nap után, miután összevész a barátnõjével (Jennifer Aniston) és kirúgják a tévériporteri állásából is, végsõ elkeseredésében az Istent okolja minden balszerencséjéért. A szavai meghallgatásra találnak és Bruce találkozik az Istennel (Morgan Freeman), aki hét napra és hét órára rá hagyja a hatalmát. Mindössze két szabályt nem szeghet meg: nem mondhatja el senkinek, hogy õ az Isten, illetve nem akadályozhatja meg a szabad akarat döntéseit. Bruce persze alaposan ki is használja az ölébe pottyant szerencsét, de hamar kiderül: Istennek lenni sem fenékig tejfel... 😊
Kategóriáján belül: 8/10.
U.i.: Mrs. Pitt, ne aggódjon, az Ön melleinek a világon semmi baja sincs. 😉
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Legközelebb szervezünk egy bulit, ahol az lesz a progi, hogy megnézzük ezeket az alkotásokat és 200 ft-os cukorkát rágunk hozzá😄DDD
Amúgy a második részt érdemes még megnézni (nekem az a kedvencem), a többi szerintem felejtõs.
De jó, legyen igazad, legyen slasher.
(nem tudom, az azért feltûnt, hogy nem abba kötöttem bele, hogy milyen minõségû a cucc, hanem abba, hogy milyen kategóriába tartozik?)
De a logódból látszik, hogy fanatikus vagy, tehát felejtve az egész...
Nagyont tetszett, Sandler kurva jól játszik, a forgatókönyv állat az operatõri munkával egyetemben! Ajánlom mindenkinek, aki szereti a romantikus komédiát.
7.5/10
Rengeteg dolog miatt volt fos a 3. rész, egy szóval sem mondtam, hogy akkor jobb lett volna, de legalább ha kitaláltak volna valami újjat akkor nem sütne errõl a részrõl ANNYIRA az izzadtságszag...
Gratula...
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Vagdalkozóhorror = slasher
Slasher -> pl. Péntek 13, Halloween sorozat.
Azért a Hellraisert talán ne ide tegyük.
Dühömben vissza is teszem a Pinhead-es logómat 😊