Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Jövõ hét csütörtök...

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
nekem tetszett, fõleg dzsoni depp kalóz alakítása!
7.5/10
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
Jó kis film ez, fõleg kurva szép! Kicsit giccses a vége, mondom ezt én, aki abszolute nem anime rajongó!
A sztorival nincsenek nagyobb gondok, még túl nagy koppintásnak se mondanám, esetleg innen-onnan ráismertem pár elemre más filmekbõl.
De nem vészes.
Szal jó. A képi világa 5-ös! Ennyi!
Nézzétek meg!
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Willard: hat tobbet vartam tole, ember patkany kapcsolatbol kicsit tobbet ki lehetett volna hozni, ebbe meg jo nok se voltak 😞
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
Amúgy ezt is csak ajánlani tudom.
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
nekam nagyon bejött, jó kis kalandfilm, depp isten volt
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
Egy gond van van vele: a mangát, amibõl készült, itt-ott nagyon csúnyán átírták, cenzúrázták, rövidítették, stb.
Az utolsó rész pedig...hmmmm...na már csak azért érdemes megnézni a sorozatot.
Alap.
V9ykn8_TZL0
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Elkezdtem szedni a Berserkert, meg a Wonderful Day-s. Kíváncsi vagyok.
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

amugy nekem szép csalódás volt mert elég fikának állították be és hogy bukás volt koreában.. jo a film..szeritnem,...lehet hogy jobb is lehetne de jo ez .. meg ugysincs mostanság anime a piacon
V9ykn8_TZL0
Win installom volt és elvesztettem az FTP címét :-)

ftp://usteam.uw.hu
ott van az anime9 es mappában...
feliratot meg te is tudod hol találsz
hát..gyönyörû grafika, nagyon jó zene, a sztori meg az eksön végülis kicsit jobb a közepesnél..igy a vége felé közeledik a jó hoz... a vége szomorú de csodálatos...
MIvel nemsok anime-t nyomatnak mostanság ezért közelezõ mindenkinek!!!...
graf:4/5
zene:4/5
sztori:3.5/5
+0.5pont mert mostanság ugy is pang az anime és mégse volt annyira rossz mint az híresztelték..hja és ez a Helen táncos nõ gyönyörû volt😊)
Szerintem az elsõ két részt érdemes igazán megnézni (a második tényleg talán a legjobb a sorozatból), utána már a kocka és a cenobiták történetén kívül nem sok újat fogsz kapni, csak újfajta öléseket maximum...

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"
Olyan butácska. Teljesen nonszensz dolgok tömkelege.
Valahogy túl volt kavarva ez az egész a 2 pár körül.
Azt hogy rossz, abszolute nem lehet rá mondani, de nem vágyom rá, hogy újra megnézzem.
És nem azért, mert nem byrom a szerelmi vígjátékokat, vagy mittom én milyen kategória ez a film.... :-))))
\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"
Érdekes volt, de a vége nagyon kerekre zárja az egészet. Megint csak többet árultak el az egészrõl, végre lehet tudni mi is kocka múltja. Már csak 2 rész van hátra, kíváncsi vagyok mit hagytak még 😊
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
egyébként meg a tökét vágnám le annak aki összekarcolja a lemezt, nem igazán értem hogyan lehet megkarcolni egy lemezt mialatt beteszi vki a lejátszoba utána meg kiveszi...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"