Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Két óra alatt le lehet kapni a két cd-t

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

The Garrett
Jólenne ha nekem is lejönne végre 😛PP

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Bandew
Erre már én is baromi kiváncsi vagyok!
Jövõ hét csütörtök...

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

CSOCSO
örülök hogy tetszett...
Ams
Pirates.of.the.Caribbean:

nekem tetszett, fõleg dzsoni depp kalóz alakítása!

7.5/10

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

Blasta
Na megnéztem a vándörful déjsz-t!

Jó kis film ez, fõleg kurva szép! Kicsit giccses a vége, mondom ezt én, aki abszolute nem anime rajongó!
A sztorival nincsenek nagyobb gondok, még túl nagy koppintásnak se mondanám, esetleg innen-onnan ráismertem pár elemre más filmekbõl.
De nem vészes.
Szal jó. A képi világa 5-ös! Ennyi!
Nézzétek meg!

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Evil
Blue Crush: eleg lagymatag, csak aze szedtem le mert nem volt mit toltenem, de a szorfos picsak jok voltak 😊

Willard: hat tobbet vartam tole, ember patkany kapcsolatbol kicsit tobbet ki lehetett volna hozni, ebbe meg jo nok se voltak 😞

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

Nincs magyar felirat (bár azért ránézhetsz az animevilag.hu-ra, ha van felirat, akkor ott találsz), de szerintem "megfejthetõ", nem kell felsõfokú angol hozzá (inkább akció-horror, mintsem agyoncsavart sztori).
Amúgy ezt is csak ajánlani tudom.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Punker
angol van én azzal néztem

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Blasta
Én most a Hellsing-et szeretném megnézni, de nemtom van-e a sorozathoz felirat????

Laalee
karib tenger kalózai

nekam nagyon bejött, jó kis kalandfilm, depp isten volt

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Berzerk az egyik legjobb fantasy anime sorozat, amit valaha készítettek.
Egy gond van van vele: a mangát, amibõl készült, itt-ott nagyon csúnyán átírták, cenzúrázták, rövidítették, stb.
Az utolsó rész pedig...hmmmm...na már csak azért érdemes megnézni a sorozatot.
Alap.

Igen, ha ezt egyszerre tetted, akkor vedd úgy, hogy már bannolva is vagy.

The Garrett
k 😄

Davidus
Te inkább ne olvasd el mert SPOILERES

V9ykn8_TZL0

Davidus

V9ykn8_TZL0

The Garrett
JAja sokat hallottam róla, most végre látom is 😊 Van 1 pár része 😊)

Bandew
Berserker? Valami fantasy-s akció??? 😄

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Davidus
A zenéje különösen büntet.

V9ykn8_TZL0

Davidus
Berserk nagyon nagy!

V9ykn8_TZL0

Blasta
Nekem is most indult el...

The Garrett
Nekem megy ... Asszem le fognak korlátozni.
Elkezdtem szedni a Berserkert, meg a Wonderful Day-s. Kíváncsi vagyok.

Bandew
Engem is. Az Amélie király film, akárki akármit mond. Punk-tum.

CSOCSO
nekem se megy..szerintem mindenki a filmet szedi😊)))))))))))
amugy nekem szép csalódás volt mert elég fikának állították be és hogy bukás volt koreában.. jo a film..szeritnem,...lehet hogy jobb is lehetne de jo ez .. meg ugysincs mostanság anime a piacon
Davidus
Mégsem szedem mert nem müxik az ftp😊

V9ykn8_TZL0

Davidus
Hm Koreai anime😊 Na kiváncsi vagyok milyen anime-t tudnak csinálni Starcraft országban. Már töltöm is😊

V9ykn8_TZL0

Blasta
Ja, kösz a címet Csocso!
Win installom volt és elvesztettem az FTP címét :-)

Blasta
Júúúúj, az fasza, akkor este mégis azt nézem, Hllraiser 3 még uccse fog lejönni. :-)

CSOCSO
van.és baromi királyságos minõség... usteamon fent van...
ftp://usteam.uw.hu

ott van az anime9 es mappában...
feliratot meg te is tudod hol találsz
Dynamic
Nekem is eléggé tetszett.Nem szokványos vígjáték, engem egyértelmûen az enyhe meseszerûsége és emberközelisége fogott meg.
CSOCSO
Wonderful Day
hát..gyönyörû grafika, nagyon jó zene, a sztori meg az eksön végülis kicsit jobb a közepesnél..igy a vége felé közeledik a jó hoz... a vége szomorú de csodálatos...
MIvel nemsok anime-t nyomatnak mostanság ezért közelezõ mindenkinek!!!...

graf:4/5
zene:4/5
sztori:3.5/5
+0.5pont mert mostanság ugy is pang az anime és mégse volt annyira rossz mint az híresztelték..hja és ez a Helen táncos nõ gyönyörû volt😊)
Galy
minum, mi?

😄
punch drunk love ot meg ne nézzétek, valami katasztrofálisan pocsék film

Az "eléggé lehúzott elsõ részt" én eddig életemben egy ember által hallottam lehúzni 😊

Szerintem az elsõ két részt érdemes igazán megnézni (a második tényleg talán a legjobb a sorozatból), utána már a kocka és a cenobiták történetén kívül nem sok újat fogsz kapni, csak újfajta öléseket maximum...

Laalee
igen 😄

Ugye jól sejtem, hogy a felháborodók <u>sokallják</u> a 10%-ot az Ali G-ért?

Gnome
Tõllem távol áll a szerelmi vigjáték de épp ezért tetszett ez a film mert más volt mint a többi...Szal engem megfogott😊)..Téged nem..hát nem vagyunk egyformák 😛

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

Laalee
azokat inkább ne 😄

Blasta
Nekem nem jött be az a film.
Olyan butácska. Teljesen nonszensz dolgok tömkelege.
Valahogy túl volt kavarva ez az egész a 2 pár körül.
Azt hogy rossz, abszolute nem lehet rá mondani, de nem vágyom rá, hogy újra megnézzem.
És nem azért, mert nem byrom a szerelmi vígjátékokat, vagy mittom én milyen kategória ez a film.... :-))))

Gnome
Most ment a HBO-n az Amélie csodálatos élete.Szerintem eszméletlen jó volt...Nemtudom kinek jön be ez a stilus de aki teheti nézzen bele...ehh😊...furcsa érzés szokott elfogni az ilyen filmek után...Jó kedvvel fogok lefeküdni😊)

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

Coine, The A&O
kultikus õs "horrorsorozat".

Bandew
Mi ez a Hellraiser? Sosem hallottam még róla.

Coine, The A&O
Hellraiser 4 - Bloodline

Érdekes volt, de a vége nagyon kerekre zárja az egészet. Megint csak többet árultak el az egészrõl, végre lehet tudni mi is kocka múltja. Már csak 2 rész van hátra, kíváncsi vagyok mit hagytak még 😊

Sephi
jah ha eppen jol odavagjuk/odavagunk valamihez/valamit 😊)

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

The Garrett
Lejátszó is karcolhatja 😛

Sephi
sokasbol leejti de ne tud meg... szal tudod a DVD dobozat... csak egy kirva kis szoszmosz kell rakerujon es amikor mar berakod a DVD-et a helyesere mar karcolodik 😞(

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Tikal
300-600, értelemszerüen az uj filmek drágábbak, a kölcsönzéseel szerintem a legnagyobb szopás mikor a dvd rohadt karcos és pechedre a lejátszod akadozik 😞 ilyenkor vagy kicserélik vagy nem 😊
egyébként meg a tökét vágnám le annak aki összekarcolja a lemezt, nem igazán értem hogyan lehet megkarcolni egy lemezt mialatt beteszi vki a lejátszoba utána meg kiveszi...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Punker
Egerben átlag 500 HUF

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

I.C.ram
Mennyi egy DVD kölcsönzése?
Tikal
bedöglött a DVD-m, majd két hét mulva tudom csak megnézni, de az lesz az elsõ amit kiveszek tékábol...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''