Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

The Garrett
TEgnap v. tegnapelõtt néztem meg a HELLSIGN -t.
komoly 1 film!

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Tikal
szerintem elõször nézd meg 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Bandew
Haggyámááááá! 😊

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Jano
Halálos képlet (Silent assassins)

Mindenki nézze az RTL Klubon MOST!

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

nagyon vontatott volt sztem is a pite3

Bandew
Megnéztem az Amerikai pite-az esüvõ-t.
Hááááááááááát!!!! Elég közönséges, de azért van benne pár jó poén!
3/10

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

CSOCSO
degeciiiiiiiiiiiiiiiiii😊))))))))))))))))))))))))))))))))
zaki
én most fogom itthon megnézni házimozin a gyûrük urát, biztos fasza lesz

LOL

Jano
Törjön ki a frász! ertéel

FBI-tag kérdezi Michael J. Fox-ot, hogy miért reszket? Nem tudja a bunkó, hogy szegény Parkinsonos?!?!?!?!

Bandew
Neked is jukas a zoknid? 😄DD

Én se értem a pontozást, a mesterséges feketejuk szerintem nem rossz ötlet. Szóval egyedi a film és megvan a hangulata is rendesen. Nameg az nagyon jó poén amikor kivülrõl lapogatja valami az acélajtót úgy hogy már hajlik befele erre megszólal a csávó a sarokból, hogy engedjük be.😄D

Hehe! Elolvastam a dvd boritót és nem vettem ki. Mivel a következõ szöveg van rajta: "olyan zseniális filmek rendezõje mint a 13 kisértet és a ház a kisértethegyen." vagy valami ilyesmi.. Úgyhogy nem nyaltam be mert mindkettõt láttam félig /addig birtam megnézni/ és mindkettõ gagyi, de nagyon.

CSOCSO
oviapu.. egész aranyos volt...edinek kéne megenn valami fasza beverli saru filmet cisnálnia😊)))
arghh

hja ki volt az elite ovodában az a fiatalcsaj? a fõbanya segédje?? argh nagyon jo kis bula !!!! mondjátok meg anevéééééét
Bandew
A Jelek tényleg jó volt, de a Kör meg a Sejt az két külön téma. A Körben szerintem az volt a legfélelmetesebb, hogy nem lehetett igazán tudni mivel néznek szembe. Ez egy ismeretlen erõ volt, ami úgy szedi áldozatait, hogy nincs menekvés, és szószerint a rettegéssel öli meg õket.

Dynamic
Nem én mondom, hogy gyenge a sztori, hanem azok akiknek nem tetszett.Ezért is írtam idézõjelbe.
Nekem, mint mondtam bejött.
CSOCSO
nekem az ilyen eldeformált kõr meg sejt, meg a többi baromira alapbol nem tetszik...
CSOCSO
gyenge sztori😞 miért kell nektek mindíg valami magaslatos isteni áldásos film amiben megváltják a világot.. mennyire valosznû hogy az ufok nem a víztõl félnek???és szerintem pont azért volt jo mert csak alegvégén mutatták meg hogy kik vannak jelen.. no meg a gyerekzsúros részlet über volt nagyon!! huhh
CSOCSO
😞( jo neked hogy paráztál...most csak a szellemhajo van.. de aszontátok az is hülyeség..😞
Dynamic
A Jeleket anno sokan fikázták, pedig szerintem is rohadt jó film.A látszólagos "gyenge" történet mögött(amit sokan kifogásoltak) legalább mondanivaló is van a filmben.
Bandew
Szerintem azért a Kör igazán félelmetes volt, és végig tele volt feszültséggel. Ami még nagyon para volt számomra az a 6. érzék, meg a Temetetlen múlt.

CSOCSO
horror??most... .. õõõh??..... egy horroron félni kéne vagy hányni kéne a gusztustalan jelenetektõl???
én 10 éve láttam az alieneket.. azota nem féltem sem horroron semmi más filmen.. hja igen.. a JELEK c. film!!! nah az kurvajo volt!! semmit nem mutattak és azon tuttam parázni.. nagyon tetszett...se 28 nap.. meg fear.com meg ring meg stb stb st .. ilyenek szerintem tök gagyik

hja meglestem a minden6ót.. mondjuk lehet hogy mondtam már😞 szerintem tök jó volt😊
PResident Evil
mondom 😊))

Bandew
Szerintem a Kör is nagyon jó volt és félelmetes. Mondjuk amikor elõszõr néztem meg egy csomó dolgot baromságnak találtam benne, de másodjára már egy csomó dolog összeállt. Bár azért így is van benne pár f@szság. Mondjuk a kiccsávó. Az rohadtúl idegesített. Mi a fenétõl olyan qrva okos??? Meg folyton rébuszokban beszél. ÁÁÁÁÁÁÁ!!!! Az idegeimre ment. De azért a film az király volt.

Dynamic
No mindegy.Ettõl függetlenül kíváncsi volnék Jony véleményére a Ghost Ship végét illetõen.
Galy
izé....megfeledkeztél rólam...
Blasta
Ugyan!
Nem lehet mindenki tökéletes! :-DDDD

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Tiszta hülye vagyok, emlékeztem arra, hogy nem event horizont, hanem egy "t"- vel kevesebb, és barom módra az event-bõl vettem le (holott öt perce még jól írtam le) 😊
Bocsika.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Blasta
Azaz ESEMÉNYHORIZONT :-D
Jó kis név egy hajónak :-D

Blasta

Even, nem event, és ez volt a hajó neve.
És persze várható volt, hogy a magyarok átfordítják. Lehetett volna például: "Rettegés az ûrben" is 😊

Amúgy szerintem jó film, én õszintén meglepõdtem, hogy az imdb-n csak 5,6-on áll (egy ponttal többre gondoltam), míg a Ghost ship 5,3-on.
Na mindegy, a Szellemhajónál szerintem még a fear.com is klasszisokkal jobb film.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Blasta
Nekem is ez az egyik kedvencem :-DDDDD

Jano
Tök jó a cím fordítása!

Igen.
Csak én voltam elveszve, mert én meg végig szájtátva olvastam, hogy mik nem voltak a Halálhajóban 😊

Halálhajó (Event horizon) = egész jó sci-fi horror, bõven nézhetõ, bejön
Szellemhajó (Ghost ship) = muháháháááá 😊 nem is emlékszem, azt hiszem kettõ vagy három pontot adtam neki anno.

Dynamic
Akkor most mi van?Egy filmrõl beszélünk mindannyian csak a címekkel van kavarás?
Dynamic
Az lehet, a Halálhajót tényleg nem láttam😊
És te is

Dynamic
Na én is ezt mondom, csak még nem volt benne a kommented, ezért írtam le én is ugyanazt😊
Te is!

Te kevered a Szellemhajóval, Dzsí!

Dynamic
Szerintem egyszerûen az a vége, hogy a gonosz nem pusztul el, közben felviszik a megtalált aranyat egy másik hajóra(a valóságban) és tul.képpen ezzel kezdõdik elõrõl az egész.De miért a pokolban?Nem értem.Meg különben miért került a csaj a pokolba??
Blasta
Szerintem nincs a pokolban.
Miért lenne?
Mi utal erre?

Te vetted le a film végét rosszul szvsz. Azért ne képzeljünk egy ilyen Z kategóriás horrorról ilyen befejezést :-DDDD

Egyszerû: A csajszi túlélte és a gonoszbácsi is. Pedig mindenki azt hitte, hogy a gonoszbácsi megmurdált.
Na bumm. Ennyi. Nincs ott semmiféle pokol :-DDDDDDD

Blasta
Utóbbi idõk egyettlen jó (rettenetjó) horrorja:
28 days later!

Nincs semmi más!

Dynamic
Annyira nem fogott meg a film, hogy túlságosan belemerüljek...De az mibõl derül ki, hogy már a pokolban van???
Igen ! Még egy ember aki rosszul vette le a film végét./sory/ Szerintem nézd meg mégegyszer. Tulajdonképpen nem menekül ott meg senki. Hanem a csaj már a pokolban van.😄 Szerintem a vége a legijesztõbb, ahogy ott nyugtatják ok nincs semmi baj..😄 Na az a jelenet már a pokolba van.

Dynamic
Annyira van jó/rossz vége, mint mondjuk a T3-nak.
Kicsit idiótán megfogalmazva:azért jó, mert megmenekül a fõhõs meg a "lelkek", de annyiból rossz, hogy a fõgonosz túléli.
Ha már itt tartunk szerintem nagyon rossz vége van és azért kérdeztem mert akivel beszéltem és látta az mind azt mondta hogy "happy end".

Akkor menj el azt nézd meg a darkness-t. Ezekután, hogy ilyen "szigorú" vagy kiváncsi vagyok a kritikádra. Mondjuk akárhogy erõltetem magam én sem emlékszem jó horrorra a közelmúltban. Ami nézhetõ volt az az álomcsapda, de azon többet röhögtem mint féltem.

Én fordítva vagyok: a ketegóriát szeretem, de manapság szinte semmi jó nem készül.
A Halálhajós kérdésre azért nem válaszolok, mert már nem emlékszem a _pontos_ befejezésére.