Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A kategóriát én sem szeretem, de azt el kell ismerni hogy készül pár jó film belõle.
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
Amikor megláttam sz@rrá röhögtem magam!!!!!!!
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Nincs meg valakinek a tegnap este vetitett Con Train - A fegyencvonat cimû film? Sajnos nem láttam mert a másik csatornán néztem a Kíméletlen vadászok cimû izgalmas akciofilmet

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Nekem nagyon tetszett!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
szerintem semmi baja a filmnek...
egint csak ezt tudom kérdezni: miért mit vártál hogy szarrá röhögöd magad vagy hogy elsrod magad olyan drámai mûalkotás lesz vagy mi??????
szerintem tök cool film volt.. mindenképpen érdemes volt megcsinálni..lehet nem fogom meglesni soxor......sõõõt.. lehet hoyg csak egyszer lestem meg de nagyon jo volt...
minimum 6.5/10
Stephen King ≠ Steven Spielberg
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
Felkiáltójel és egy egyenlõségjel :-DDDDDDD

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Bazzzeee! Én hülye, egész eddigi életemben abban a hitben éltem, hogy ez 2 ember....

Aki meg egy kicsit is hitelesen játszik, annak Oscar-t! :-DDDD
LOL ez a csávó...
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
Íme még egy ember aki úgy gondolja, hogy az a jó film ami sokat hoz a konyhára. 😞
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Amúgy valóban nem lehet nehéz neked filmet készíteni, ha minden 10...
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
T3 - 10/10
Finding Nemo - 10/10
Pirates...- 10/10
Sephi, most komolyan. Minek értékeled a filmeket, ha csak egy féle pont létezik nálad?
Írd csak le simán a véleményed és ne pontozz, mert ez LOL.
Mióta?
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
A KTK-ban talanaz az egyetlen baj hogy mivel Disney alakitas ugye semmi ver nem lehetett es par kemenyebb szo is kimaradt. De ettol fugetlenul hulye aki azt mondja hogy gyerek mese mert igenis rohadt jo film es nem csak gyerekeknek. Maga a vizalati tamadas eszmeletlen volna csak elkepzelni is. Igaz itt ott kicsit tan eroltetett volt egy ket poen de az mar nem szamitott 😊 Az tuti hogy anyam halalra rohogte magat 😊
Álomcsapda meg lol, nekem 22k-s hanggal vinyítózik egy kis csáp 😄 de nagyon fasza... Spielberg mû...
most én kérdezek ? Darkness Falls ? megvan... megnézem 😊
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Bár asszem nekem is van egy ilyen haverom!
:-DDDDDDDDDDD
A hellraiser 2 viszont nem tetszett. Egymás után néztem meg a 2 részt.
Túl gagyi volt az a Fight a pokolban Pinhead és haverjai meg a dokibácsi között.
Valahogy túl könnyen elkapta õket a dokibá.
Nem jött be.
Nameg ebben már jobban lejött a technikai visszamaradottság, lévén többet próbálták használni ezeket az elemeket.
Erõsen elvett az élménybõl szvsz.
Remélem a 3. rész jobb lesz.
Meg ahogy néztem az IMDB-n, lesznek köv. részek is...
Én van hogy 2 hétig nyúlom õket a DC-n....
Ez már különálló rész, nekem tetszett, hogy a pali, hogyan építi ki a saját poklát és hogy Pinhead végre nem kap akkora szerepet, bár azért a végén elvégzi a rutinmunkát.