Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Valaki nem nézte tegnap éjszaka a Felhõk a Gangesz felett címû filmet?
Én már régebben láttam, de kevés hitelesebb film van szvsz a hernyóról mint ez. És szegény Ternyák Zoltán utolsó filmje volt :(

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Galy
ja, szerintem nézd meg!
Elkezdtem tegnap este nézni a Wonderful days-t (bár csak 15 percet).
Húvazz, ez valami eszméletlenül gyönyörûen van megrajzolva!
Nem is emlékszem így hirtelenjében szebb animére, pedig egy-kettõt már láttam.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Aki elbír 160 megát és jót akar látni, az töltse ezt le:

Batman - Dead end

És kezdje el nézni, de úgy, hogy elõtte semmit nem olvas el róla. Összesen 8-10 perc az egész.

Guest
U-571 jó film? Csak mert most kezdõdik a TV2-n.
Blasta
Nem hinném, hisz a plakátokon is meg a hirdetésekben a neten mindenhol Kill Bill néven megy a film.
Nagy badarság lenne leforditani.

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Tikal

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

"Tehát ha hasonlonak nem neveznéd a két filmet, akkor mégis minek? :))"

Pl. nem-hasonlónak :)
Amúgy oké, értelek én, csak konkrétan hasonló témájút írtál, nem hasonló ténetvezetésût, úgyhogy csak vedd apró kiigazításnak :)

Tikal
A koppintás nekem is leesett mikor a filmrõl olvastam, de azért megnézem majd.
A memento nagyon tetszett anno, egy párszor megnéztem, néha el is tévedtem benne

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
"A Memento és az Irreversible között a történetmesélés módján kívül az égvilágon semmi hasonlóság"
errõl beszélek, az volt a célom hogy valakinek eszébe jusson a film, a mementohoz hasonlitottam, mert a történetmesélés modja (jelen esetben ez a legfontosabb a két filmeben) hasonlo :)
A célom elértem, megtudtam a másik film cimét, thx érte

Tehát ha hasonlonak nem neveznéd a két filmet, akkor mégis minek? :)) Persze ezerféleképpen meg lehetett volna fogalmaznom a kérdést, de ez volt a legkézenfekvõbb, és mint látod célravezetõ is volt :)

zaki
azért mondtam, hogy ijesztegetõs filmek

Drogos operatõr, vágó és "trükkfelelõs", ezen kívül semmi pozitív :)

Blasta
Pontosan.
Az irreversible csak lekoppintotta a Memento történetvitelét. De a Mementonak a sztorija is olyan, hogy a visszajátszás teljesen frankó és nem csak "reklámfogás".

"EZ A FILM VISSZAFELE VAN FORGATVA, ILYEN MÉG NEM VOLT" :-)))

Hát szerintem ezek (a Kõr kivételével) a mûfaj legrosszabbjai.

A Memento és az Irreversible között a történetmesélés módján kívül az égvilágon semmi hasonlóság nincs (minõségben sem, de ez már az én személyes véleményem), úgyhogy hasonlónak azért nem nevezném õket.

A "zombik" pontos definícióját leírtam lejjebb.
Ennél pontosabbat még maga egy zombi sem tudna adni :)

Blasta
Amúgy nekem se jött be túlzottan.
Azt mondták, hogy könyvben is veszettmód unalmas :-D

Blasta
A solaris láthatóvá teszi a lelkünk legrejtettebb vágyait.
A fõszereplõnek visszahozta a halott feleségét.
A csávó ugye kilökte az ûrbe egyszer, de aztán újra megjelent.
Ugyan ez történt a másik szakálas krapekkel is, csak nála pont fordítva történt, a "másolat" küldte el az eredeti "én"-t.

A végén meghal Clooney is és halhatatlanként élnek tovább együtt, de ebben nem vagyok biztos mert már rég láttam.

zaki
én kb 1 óráig néztem, aztán letöröltem a filmet, ennél unalmasabb filmet nem igen láttam még. de lehet, hogy bennem van a hiba

Adi
Mindjárt megnézzem!:)

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Adi
Én tegnap megnéztem a solaris-t de gy szót se értek belõle!!
Elmagyarázná nekem vki, hogy most mi van?

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

zaki
nekem annyira nem jött be, szellemhajó sokkal jobban tetszett

A Félelem.com hogy tetszett nektek? Szerintem nagyon fain!
Tikal
például ezeket amiket te irtál :) ugy értem nem hajkurászom az ilyen filmeket :)

zaki
pedig az írtad a kör kategóriájában belül 4/5 volt. akkor gondolom láttál ezen kívül más filmeket is, ha ilyet mondasz

Tikal
nem tudok, mert nem szoktam nézni ilyeneket :)

zaki
mondjál már vmi hasonlóan para filmet (félelem.com, szellemhajó, 13 kísértet, ház a kísértethelyen, ezeket láttam)
bejönnek ezek az ijesztegetõs filmek

Tikal
Pedig már az elején gondoltam hogy egy lelket kell majd megszabaditani hogy happy end legyen... az ilyen filmeknek mindig ez a vége.... történt vmi borzaszto a multban, egy szellem itt maradt a világban, nem tud mit csinálni ezért ijesztgeti a jo népet, a végén megmentik és ennyi
Kategoriájában jo film volt 4/5

Tikal
A Kill Bill magyar cime Bill meg fog halni lesz? Ez komoly?

zaki
na én a kört néztem meg (elég para volt, de nem esküdnék meg rá, hogy teljesen értettem a filmet), meg a beavatást (izgalmas volt, nem derült ki a film végéig, hogy most végülis mi a f*sz van :))

Tikal
Van egy a mementohoz hasonlo témáju film, 2000 ben készült ha jol tudom francia, nem tudjátok mi a cime?

Tikal
Ha figyeltetek volna akkor irtam hogy tök mindegy minek nevezzük õket, zombi vagy nem zombi teljesen mindegy, csak hosszu lettt volna leirnom hogy düh körban szenvedo emberek öldöklik egymást, ami számomra elég gyenge, mert a hörgö hangjukkal meg a véres szájukkal már tele van a tököm
A zenéje jo volt, a DVD meg egy nagy szar, mert semmi extra nincs rajta.

Egyébként most már akkor tényleg irja le vki hogy mik a zombik? Élõ halottak? Akik vmilyen uton modon feltámadnak?
Egyébként meg nem érdekes, a lényeg hogy nekem nem jött be a "zombi stilus"

Laalee
ujra tiszta a terep :D

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Jano
Sõt, DC-n már terjed egy dmt-28dl-dvdrip-xvid.avi.

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Jano
Láttam a dvd-t is, tutira. Jól a kezembe is vettem!

dvd?
Elvileg okt. 15. a hivatalos megjelenése.

Dynamic
Persze, hogy muszáj 15 éves,szemüveges,görbe hátú még nem volt nõvel, valahol kell élvezkedni.
Jano
2 hét múlva? Kölcsönzõkben már 2 hete van.

Vazz, nem értem én ezeket a faszokat...
Két hét múlva jön a 28 nappal késõbb dvd-n, és szinte semmi extra nincs rajta, pedig az usában még alternatív befejezéssel is bemutatták... hogy azt miért nem lehet rátenni dvd-re???

RelakS

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Blasta
Azt nem...

Jano
Vagy nemtommennyi!

Jano
Beszabadult egy elmebeteg! :DD

Jano
És Kovács Wili, az Ali-ban? Vagy azt nem láttad?

Blasta
Semmit!
Inkább ezerszer egy Rocky 4 mint ez...

Tegnap este lefekvés elött gondoltam elalszom a Dr. Szöszi 2-re.
Annyira idegesített 10 perc után, hogy inkább kikapcsoltam és ledõltem. Fostaliga....

Jano
Én csak azért vagyok kíváncsi arra filmre, mert érdekel mit hoztak ki 'boxilag' a szereplõkbõl.

Blasta
Okés, elszálltunk! :-DDDDDDDDD

Egyértelmû, de néztem errõl egy mûsort:DD és ott valami nagyon okos emberek bizonygatták ezt. Szóval a majdnem végtelenbe rengeteg zene fér bele. De nekem azt súgja valami, hogy nagyon elszálltunk.:D Vagy csak én?

Blasta
Amúgy megnéztem a vitathatatlan-t is.
Semmi új. Semmi extra. "garfield" szemekkel végig lehet nézni.
Meg persze elõre lehet tudni, hogy ki nyeri a boxmeccset.
Szal csak üres órákra ajánlom, egyébként nem éri meg a sávszélességet se.... :-D

Így van, ugyanezt akartam írni.