Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Blasta
Na pl. Nekem a Magnolia az egyik legszörnyübb alkotás EVER!
NAGYON nem tudtam élvezni azt a filmet. Valahogy csak vártam-vártam hogy történjen valami és csak nem történt, leszámítva a békaesõt :-)

Mások vagyunk na.

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

harakiri
naugye 😊)

\"A bölcs nem az, aki soha nem szenvedett, hanem, aki átélte és legyőzte a kétségbeesést!\"

Blasta
Igen, pl. a Donnie Darko meg a Magnolia is....:-DDDDD

harakiri
hát akkor íme:

Szárnyas fejvadász
Egy veszedelmes elme vallomásai
Donnie Darko
Leon a profi
Magnólia
Szerelemre hangolva
Harcosok klubja
Párnakönyv
Amerikei szépség
Nagy kékség

amint láthattad volt köztük magyarul is mer' az ciki

\"A bölcs nem az, aki soha nem szenvedett, hanem, aki átélte és legyőzte a kétségbeesést!\"

Blasta
Yeah, az Elpusztíthatatlan HUMMER Two :-DDD

Blasta
Fura.
Tuti velem meg a haverommal van a baj.
De a mozi többsége sem nagyon dõlt a röhögéstõl.
Én nem értem mi volt benne vicces az extasy-s jeleneten kivül...:-))

I.C.ram
Abban volt a Hummer 2, aminek vissza nõ a visszapillantója, akár kétszer is 😄
I.C.ram
Nehogy véletlenül magyarul írjuk a ki a címeket, mert az olyan ciki 😄
seAke
Bad Boys 2 állati nagy igaz kicasit félve ültem be..de a hatás nem maradt el..majdnem kiestem a székbõl a röhögéstõl!

[allstars™] www.subaruklub.hu Az itt megjelenő vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,

Az a gáz ezekkel a listákkal, hogy eddig mindenkinél a homlokomra csaptam néhányszor, hogy "Tényleg, ezt is kihagytam...!".
Ilyenkor derül ki, hogy a tizes lista valójában minimum ötvenes, és a sorrendet is képtelenség néha megállapítani.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

harakiri
akkor neked peched van

Dynamic
Hm, így sem ismerem😞
harakiri
Szerelemre hangolva a magyar címe, Wong Kar-wai a rendezõje, és a filmzenék 10-es listájában is benn lenne nálam.
2000-ben jött ki a múvi.

Dynamic
Elnézést a tudatlanságomért, de mi ez a "In a mood for love
"?Azt látom, hogy valami japán film, de van esetleg magyar címe?Szerintem ezt nem ismerem.
harakiri
Gyorsan átgondolva asszem az alábbi 10 a kedvenc:

Blade Runner
Confessions of a dangerous mind
Donnie Darko
Leon the professional
Magnolia
In a mood for love
Fight club
Párnakönyv
Amerikan beauty
Big Blue

Vazz, én meg a Száll a kakukkot és a Remény rabjait hagytam ki 😊

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Blasta
ÁÁÁÁ, igen igen igen!
A Blöfföt hagytam ki az öröklistámról :-(
Asszem az Alien trilogy-t így kiüti a Top10-bõl...

Dynamic
Tudom, hogy mindenki arra várt, hogy én is beírjam, most megteszem😊
Számot azért nem írtam elé, mert nincs fontossági sorrend.

A remény rabjai
Mátrix 1
Blöff
Memento
K-PAX
Száll a kakukk a fészkére
Tökéletes világ
Amélie csodálatos élete
Jelek
Más Világ

Ezeknek a filmeknek nagy részét legalább 5-ször láttam és bármennyiszer újra tudnám nézni.Az utolsó 4-5 fõleg a hangulatában fogott meg.Szívem szerint A Tanút és az Indul a bakterházat is beleírtam volna😊

Hát igen, ezen röhögtem én is, hogy a tizes listádról egy kivételével mindet szeretem én is.

(nem, nem árulom el, melyik az az egy 😊

Igen, tudom, minden igényes filmet kedvelõ ismerõsöm, akinek adok a véleményére, teljesen odavan érte.

Blasta
Azonnal pótold, szerintem utána a matrix 1 lekerül a listáról :-DDD

Blasta
Hmmm.....
MÁSOLNI NEMÉR! :-DDDDDDDDDDDDDDDD

A Közönséges bûnözõket még mindig nem láttam, pedig 4 éve próbálom megnézni 😞(((

No, dobok én is egyet (bár a kutyát nem érdekli 😊)

1. Twin Peaks sorozat + Fire walk with me
2. Donnie Darko
3. LOTR: FOTR
4. Keresztapa trilógia
5. Mulholland drive
6. Lost highway
7. Amerikai história X
8. Rekviem egy álomért
9. Ponyvaregény
10. Mátrix 1. (mert tetszett és kész 😊

Éppen kiestek a tízbõl: Amerikai szépség, Harcosok klubja, Sekély sírhant, Grave of the fireflies, Star Wars 4-6, LOTR: TTT.

És ki tudja még mit hagytam ki.

tomsolo
én annó a Jacob's Ladder-rel voltam így... talán még a Fight Clubbnál voltak hasonló érzéseim...

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Blasta
Jó kérdés!
Egyszerûen olyat éreztem azután a film után a moziból kijövet, amit semmi más filmnél nem éreztem.
Nagyon kemény, nagyon ütõs, nagyon meghökkentõ és nagyon reális volt.
Az egész, úgy ahogy van.
Utána zsinórban 2-3 cigit kellett elszívnom, mert úgy fel voltam dúlva. Aztán meg hazáig sétáltam mert csak mentem és néztem az eget...

Ilyet csak ez a film mûvelt velem. Hát ezért.
És imádom Ed Nortont azóta a film óta. De mindenki más is perfektül játszott, fõleg az anyukáját játszó néni, a neve nem ugrik be, detökjó lábai vannak :-DD

Loál János
Hát, hogy kinek mit jelent a látvány, azon felesleges vitatkoznunk. Egy (fõleg) kompútergenerálta trükkfilmet nem is hasonlítanék össze egy maszkmester remekmûveivel. Képtelenség, és hülyeség.

Kérdezhetek? De. 😄

Miért az Amerikai história X az elsõ?

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Blasta
Oan dlága vagy :-DDDD

És igen, fájt kláb csak 9.
Számitógépes demókat meg hagyjuk. :-)))))
Ha belegondolok azokba a sok csodaszép gumibaba-kecsap-ömlikavér filmekre, akkor asszem már látványban leveri azokat az a 2 demo....
:-)))))))))))))))

Blasta
Ez alapján ugye levágható, hogy Kevin Spacey és Ed Norton a kedvenceim.
De van még sok más is...

Loál János
Fájt Kláb csak 9.??? 😄

Érdekes. (Mármint az összlista.)

(De nem bírom megállni, hogy legalább zárójelben ne jegyezzem meg, hogy mennyire szúrja a szememet a 6. helyen az a két... két... számítógépes... DEMÓ!)

Blasta
Csak, hogy örüljetek! A mindenfika-Blasta TOP 10-es listája:

1. Amerikai história X
2. Amerikai szépség
3. Blájen élete :-)
4. Memento
5. Ponyvaregény
6. Toy Story 2 & Monsters Inc (ezek közül nem tudom eldönteni melyik tetszik jobban)
7. Black Hawk Down
8. Közönséges Bûnözõk
9. Fight Klub
10. Alien 1-2-3

Amit nem tudok a kedvencek közé sorolni, az a Requiem for a dream. De csak azért, mert annyira erõteljes és kemény az a film, hogy nincs kedvem újra megnézni, mert csak befordulok tõle nagyon. De mindezek ellenére egy REMEKMÛ!

Loál János

Loál János
Ne merészeld megnézni! 😄D

Aztatat nem láttam.

Loál János
Na és az Utolsó cserkész?

Ááááá! 12 majom mínuszba még felírandó!
A végén kiderül, hogy szeretem BW-t 😊

Elküldtem.
Gondolom már érted miért nem akartam ezt leírni 😊

Loál János
Jaja, hát van, amiben nem értünk 1-et.

Privátban küldd már el azt a maradékot! 😄D

tv2 - rtl B-múvikat nem írtam, mert azok annyira szánalmasak, hogy említést sem érdemelnek.

Végülis... úgysem vagyok egy népszerû ember, rosszabb nem lesz 😊)))

Bud Spencer & Terence Hill összes
Jackie Chan összes
Bruce Willis összes (kivéve: Hatodik érzék, Ötödik elem, Sebezhetetlen)
Blade 1-2
Vicces amerikai vígjátékok - összes
Vicces amerikai akciófilmek - összes (fõleg ha van benne poénos feka, mert az kell!)

Hirtelenjében ezek jutottak eszembe, a Blade-en kívül nem írtam konkrét címeket, mert a stílusból szinte semmit nem szeretek.
Végül azt, amivel nagyon beletapostam volna sokak lelkivilágába nem írtam le, mert rájöttem, hogy egyáltalán nem utálom, csak nem értem, miért van hype-olva.

Ja, és biztos sok minden anti-kedvenc most nem jutott eszembe 😊

Ja, és tudom, szánalmas vagyok.

Blasta
Ez nem igaz, olvass vissza.
De mondom, nem én tehetek arróül, hogy az ízlésemnek sok ez a rengeteg gagyi faszság amit mostanában az álomgyár elénkbasz.
Ha nem értesz egyet a kritikámmal, akkor ez van.
Szerintem minden negatív dolog amit a filmrõl írtam jogos.
Ennyi

tomsolo
de, rossz volt az is!!!

CSOCSO
de kiváncsi agyok m a top 10 en mert eddig csak fikázni hallottalak
Loál János
Simán!!!

BaLeeX
Hátában a Szegállnak voltak jó filmjei is. Nem az összes gagyi. Igaz szállnak a testrészek az összesbe szerte széjjel de akkor is volt pár jobb próbálkozása. Pl. Úszó erõd szerintem nem volt rossz. Jó többet nem is tudok hirtelen mondani, de csak azért nem mert a címekre nem emléxem.

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

tomsolo
engem is érdekel😄

De olyan is lenne benne, amit te is szeretsz szerintem.
Megkockáztatod?

tomsolo
jaj kihagytam a kevincostner féle POSTAL-t 😄