Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megkockáztatod?
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Pedig az Undead-en kurva sokat röhögtem! 😄
ÓRIÁS PÓKOK TÁMADÁSA
DAREDEVIL
UNDEAD(😄)-A ZOMBIK VÁROSA
ÕSZ NEW YORKBAN
JURASIC PARK -2-3
BATMAN ÖSSZES
STEVEN SEAGAL ÖSSZES
SZANDI-SZERELMES SZÍVEK
HARMADIK GENERÁCIÓ (volt rtl sorozat)
.... most így hirtelen ennyi emberiségelleni büntett jutott az szembe. 😄
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
görkoris filmek (volt vagy kettõ amiben arénában játszanak görkorin..)
volt egy pokos film.. (sikoltoznak a pokok meg hasonlok.. éves lehet kb.. fujj de szar volt)
az összes elmult eltorzult szar horror filmecske :
sejt, fear.com, jasonx, a kör-... egyik se volt se ilyesztõ se jó.. sõõõõõõõt...
nahkb ennyi jut eszembe..
szoval:
annyira még azota ne nayon tetszettek filmek
azóta nem bírtakolyan filmeket kiadni mint amilyen hatással voltak azok a régi filmek rám..
de már tényleg kezd elegem lenni hogy blasta ur minden filmet lehúz.. mi a fasznak megy moziba egy ilyen ember???
És te Csocso, leírod a saját listádat?
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Ettõl függetlenül nem értem, hogy a "rendezõ" vajh miért nem rendezett se elõtte, se utána még csak egy két perces kisfilmet sem.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Ha még szar is, akkor is utálom ha mellettem hangosan anyázzák a múvit. 😄DD
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Én kicsit jobbat vártam, bár az elsõ részben mutatott anyázásokra számitottam, hogy végig ezt fogják csinálni, de hogy ennyire szar lesz, hát azt nem vártam volna....
Valahol gyanítottam, hogy ilyesmi lesz 😞
Mondjuk õszintén szólva eszembe sem jutott megnézni, az amerikai akciófilmek és vigjátékok (a kettõ egyben pláne) nálam általában a megalol kategóriába tartoznak.
Emlékszem a pillanatra, amikor a Nemzertbiztonság bt. bemutatóját adták egy film elõtt, az egész mozit rázta körülöttem a nevetés, én meg sírva szerettem volna fakadni.
Kb. ezt vártam volna ettõl a filmtõl is.
Elvetemült akciófilm rajongók kéretik ugorják át a filmelemzésemet, mert lehet, hogy idegrángásokat fognak kapni...
Szpojler meg ilyenek elõfordulhatnak!!!
BAD BOYS 2!
EMBEREK! ILYEN SZAR AKCIÓFILMET RÉG LÁTTAM!!! TALÁN A 2 FAST 2 FURIOUS közelitette meg.
Haverommal 2-en néztük meg, õ is ugyan úg yérzett mint én.
2 óra 15 perc egy ilyen lófaszgeci akciófilmért, aminek a fele teljesen értelmetlen ANYÁZÁSBÓL ÁLL!
Hát ezt az én gyomrom nem veszi be basszameg és nem értem, hogy mi tetszhet ebben a filmben az embereknek.
Egy szánalom az egész az elejétõl az elbaszott végéig....
Hogy miért?
-Mint már említettem, nem tudom kinek jön be a "egész filmben szivatom a haveromat és a legveszélyesebb akciórészek közt anyázom õt jó durván" stílus, de szvsz nekem irtózat idegesítõen hat.
-Autós üldözések: A filmben megtudhatjuk, hogy egy Maranello-nak kemény 10 percbe telik egy kocsikkal megrakott kamion nyomába érni, és padlógázzal kerülgetni a kamionról hulló kocsikat.
Ja és a híd kb 50km hosszúnak tûnt, mert kb annyi utat tettek meg rajta azzal a kurva maranelloval. Szánalmas.
-Idegesítõ közjátékok a kötelezõ akciórészek közt mint pl:
Patkányírtásnak álcázott poloska-elrejtés. Baze, ezt az átlátszó faszságot a nagyanyám is kiszúrta volna. Azok az idegesítõ mentegetõzések, hát komolyan SÍRTAM már-már egy két "viccesnek" számító beszólástól.
A 2 jómadár folytonos vitázása és lelki problémáik kezelése. SZARTAM RÁ JÓ MAGASRÓL. EGy halálos fegyverben 1000-szer hitelesebben tudták ábrázolni az idegbeteg vagy a kiégett keményzsarut. Itt nem sikerült.
-Megtudhatjuk a filmbõl, hogy a HUMMER 2 szinte mindent kibír, egy egész vályogfalun keresztülgurulva is egy hegyoldalról lefele, mérföldeseket ugratva. Egyedül a lökháritója szakadt FÉLIG(!!!!!!) le. Ezt mondjuk még beveszem. Dehogy ugyan ezt utánacsinálja egy ZSUK stílusu fikaterepjáró is, na azt már köszi, nem.
Aztán, a rettentõ poénos hullaházas jelenet. Az meg inkább volt ocsmány és gusztustalan mint humoros.
És persze pont be kell kapnia Martin Lawrence-nek 2 extasy-t MERÕ VÉLETLENSÉGBÕL..... ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Oké, az extasy-s rész tetszett. Egye fene, azon mulattam.
De kálváriám még nem ért véget.
Jött a keménykezünek TÛNÕ rendõrkapitány, akit persze simán meg lehet fûzni az akció folytatásáról egy olyan üldözés utána, aminek nincs eredménye, max az a 30db totálkárosra tört autó/motorcsónak etc. HÁT PERSZE!!!
Aztán jöhet a kötelezõ szöveg: "...aztán meg nekem kell kivakarni mindenki seggét a szarból, mert a polgármester már eredményeket akar...." stb. NEM UNJÁK MÉG EZEKET A FASZSÁGOKAT AZ EMBEREK????????????????
Kedvenc részem következik:
A végén. Egy aknamezõre üldözte a csúnya drogbácsi hõseinket és a hugicát. Sakk matt. A hugica az utasitásnak megfelelõen szép lassan rakja le a pisztolyt, de hogy a gyökerebb nézõk is teljesen értsék a dolgot, még szépen kommentálja is:
"okéééééééé.......ledobom.....aaaaa.....pisztolyt.........PONT AZ AKNÁRA OTT ELÖTTED!!!" és vetõdés, majd rosszbácsi akna általi elhalálozása következik.
KI ENGEDTE MEG EZEKNEK A HÁLIVUDI FASSZOPÓKNAK, HOGY ENNYIRE BALFASZNAK NÉZZENEK ENGEM ÉS A TÖBBI EMBERT?
MEGÉRTETTEM VOLNA BAZZEG KOMMENTÁR NÉLKÜL IS EZT A RETTENETFRAPPÁNS MEGOLDÁST.
Na itt már majdnam kimentem a moziból, de mondom mostmár megvárom a legvégét, aztán usgyi. Komolyan, csak azért maradtam benn, mert sok emberen kellett volna keresztülmásznom....
Az akciójelenetek még türhetõek voltak, de sajnos nem feledtették a film telejesen hétköznapi szoriját és a sok-sok szarabbnál szarabb poént. Se nevetni, se izgulni nem sikerült ezen a sokak által MEGAKIRÁLY AKCIÓFILMNEK nevezett hálivudi bullshit-en.
Tehát ezek után 2/10-et adok a filmre és a józanabb lelkü nézõknek masszívan az elkerülését javaslom.
Ráadásul 2 óra és 15 perc ez a fos. Ennyi még Spielbergbõl is sok, nemhogy Jerry Bruckheimer-bõl és Michael Bay-bõl...
Még biztos eszembe jut egy rakat szánalmasnál szánalmasabb dolog, de azokat mér inkább nem írom le.
Úgy tünik 26 év felett már nem élvezhetõek ezek a fosok...
Amúgy ezt a Robert Eldert miért nem ismeri a világ legnagyobb filmes adatbázisa?
A filmrõl már nem is beszélve.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Nagyon tetszett, hogy szinte természetesnek hatott az az óriási vérengzés... Szuper
-the invisible-

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Elég véres...

Keresel ra mert a vegen megneztem es a Sometimes September mellet zarojelben valami szoveg utan ez alt Ever September Working Title ... lehet a folytatas vagy a film alternativ cime?
királyságos volt semmi bajom a filmmel😊))))moziban kéretik meglesni.. ez nem egy sux divx szintû film...
Bazz..DC-n 150TB-bõl senkinek nincs meg (igen, százötven terabyte...😊
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
A legnagyobb a végsõ csata során a zene volt: Santa esmeralda, ha valaki emlékszik még rá. Gyönge nosztalgiám támadt.