Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kandurex
elsõre azt olvastam Tesco..:p

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

The Garrett
eszméletlen durva volt látni az egész folyamatot, és szerintem elég hitelesen ábrázolva ... grrrrrrr

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Bandew
Jaja, nagyon brutkó.
A csaj volt a legsokkolóbb.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

zaki
én még nem láttam, de biztosss megfogom nézni!

The Garrett
EHhh megnéztem a requiem for a dreamet...
FILM ILYEN HATÁSSAL RÁM MÉG NEMVOLT.
egyszerûen szavakba önteni nembírom mit éreztem a film vége fele... valami olyan nyamasztó élmény volt hogy az nemigaz.
komolyan mondom mindenki nézze meg aki nemlátta!!!!!!!

Bandew

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

zaki
+néztem a Hulk-ot. nem is pazarlom rá a szót: ritka szar film volt, bár sok jóra nem számítottam, de akkor is

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Nem hiszem.
Egy ilyen mélyen filozofikus, elsõ megnézésre nem (vagy alig) érthetõ filmnél mindenképpen szükséges az elõzmények ismerete.
Legrosszabb esetben keressél rá a neten - több százezer fórum foglalkozik az alternatív értelmezésekkel, a mély tartalom boncolgatásával, és azzal a kérdéssel, hogy kik is valójában a vicces fekák.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

The Garrett
simán én se láttam az egyet 😄

zaki
amúltkor meg akartam nézni a retekklubbon az 1et, de annyira sux volt a szinkron, hogy inkább kihagytam

Tikal
kettonek semmi koze egymáshoz 😊, de a harmadik rész elõtt mindenképp nézd meg, mert ott derulnek majd ki dolgok 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

shaba23
nem
de
talán
HuAn82
igen

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

zaki
sztetek meg lehet úgy nézni a bad boys 2-t, hogy nem láttam az 1et?

Bandew

The Garrett
Beeed BoooyZ Duáá... jó kis vígjáték volt, többet röhögtem mint izgultam rajta szal jót szórakoztam végtére.
beeeeeed boyyz beed boyz Wacsigonadú 😊

shaba23
zaki
lol, elõszõr azt olvastam, hogy tesco, mondom milyen film lehet az a teszkó, vmi gazdaságos film 😛PP

shaba23
Ehh..Letöltöttem a Teso címû filmet és gondoltam rábutulok...ez azonban nem jött össze csak félig, mivel SVCD s azzal szívat, hogy nem full képernyõs...kb 15x15cm-es kocka a kép a monitor közepén. Minden más normálisan megy kivéve ezt 9es WMP 9es kodekkel+az uccsó pack
zaki
na, megint +néztem a ponyvaregényt, de most dvd-n házimozin... hihetetlen a film, nem is találok rá szavakat 😊

Igen, ezen még én is mosolyogtam 😊

Bandew
Én is épp ezt akartam beírni. 😄

The Garrett
M2 filozófia? 😄

Lynx_TWL
ja jó film volt az, csak rókabõrös lez már sajnos a téma😊

๏̯͡๏﴿

Dynamic
The Pianist - A zongorista
Már régóta meg akartam nézni.Most végre sikerült és nagyon tetszett.10/10
Lynx_TWL
matrix - film
reloaded - látvány és pénz
revolutions - látvány és pénz 😛

๏̯͡๏﴿

Igazság szerint azért szeretem kicsit a második részt is, mert - mint ahogy már többször írtam - nagyon nem szeretem általában az akció-filmeket, és talán ez volt az elsõ olyan, ami akciófilmként tetszett. És emiatt közel került a szívemhez, bár soha nem fog annyira közel kerülni, amenyire az elsõ és a harmadik, amik szintén teljesen különbözõ stílust képviselnek.
A harmadik rész is tele van hibával, felesleges akció-jelenetekkel a vége felé, de valahogy mégis megvolt a katarzis a végén, ezért gondolom 10-es filmnek. Meg lehetett volna jobban is csinálni, de ennyi erõvel mindent meg lehet.

Igen, ezzel egyetértek!
Annak idején végülis tetszett a második rész, de az csak egy akciófilm volt, semmi több 😞
A végén volt egy jó záró-negyedóra, de az önmagában kevés azért...
Pláne a harmadik részhez képest tartom most gyengének, ahol az elsõ 61 percben nincsen akció (csak 1-2 perces jelenetek).
Azt mondjuk el tudom fogadni, amikor azt írja valaki kritikának, hogy a 2-3-ik részeket egybe lehetett volna olvasztani, de végülis nem katasztrofális így sem a kép.

Tikal
Nem hittem hogy vége az egésznek, de szerintem jo volt hogy valamenyire a fantáziánkra bizták a dolgot, mellesleg mikor megláttam hogy repül Neo, meg legyõzi az ugynokoket, egyértelmuen arra gondoltam hogy mostmár no problem... persze örültem volna a folytatásnak de számomra a 2 elég gyenge. Mégpedig azért mert szerintem rosz uton indultak el: probáltak látványilag még nagyobbat alkotni, több akcio, legdrágább jelenetek, leghosszab autos üldözés stb és az elsõhöz képest már nem tudtak annyira lekötni ezek a jelenetek, és egész film alatt azt vártam mikor lesz már vmi rágcsálnivalo az agyamnak is, amin lehet gondolkodni, de hiába vártam, a története nagyon lapos lett, ilyet én is tudtam volna irni, semmi fordulat, kivéve hogy a végén megállitotta a robotokat...szvsz 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Bár ez esetben tényleg nem fogta akkor vissza a forgatást, mert apró szerep...

Lehet, hogy rosszul tudom, de szerintem a nagycsöcsû amazont játszotta volna.

Oké, elhiszem.
De akkor személyeskedés nélkül visszakérdezek: tényleg volt olyan ember, aki az elsõ rész megnézése után azt hitte, hogy 3 ügynök kinyírása után sitty-sutty megszûnik egy több száz éve uralt rendszer?
Szerintem ebben nem a folytatás lehetõsége volt, hanem egész egyszerûen egy prequel az egész elsõ rész, egy bevezetõ, olyan, mint egy 1000 oldalas könyv elsõ fejezete.
Csomó dologra van utalás az elsõ részben, amit még csak meg sem mutattak.

Blasta
Hát nem....

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Gery1980
Azért Niobe így sem lett rossz😄D

Tikal
és aaliyah mi lett volna a matrixban?

Blasta
Meghalt az orákulumot játszó színésznõ, meg Aalijah is, aki Niobe-t játszotta volna...

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

A Dawn of the dead minden idõk egyik legnagyobb zombifilmje, ennek a remake-je készül most.
A 28 nappal késõbb lopott tõle, nem ez a 28 nappal késõbbtõl...

Biztos rosszul írom a nevét: Aaliyah közvetlenül a második rész forgatása elõtt, valamint az orákulumot játszó színésznõ közben.
Ezen kívül volt Carie-Ann Mossnak egy több hónapos lábtörése is, ha jól emlészem, a forgatás kellõs közepén.

tomsolo
hmmm... én tegnap láttam egy previewt a dawn oft the death(?)-ról... és kérdezném, hogy amcsiknak miért kell mindent koppintani, amerikásítani, elbaszni?

Ezt gondolom a "28. napon" inspirálhatta úgyhogy már elõre félek...de persze nem úgy 😊))

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Gery1980
Igen, sajnos ez is olyan mint a többi szakma...pénzhajhász.
Pedig valamilyen szinten ez mûvészet, és nem a pénzrõl kellene, hogy szóljon, de sajna ez van.Ezért nem is törõdöm én soha a háttérinfókkal, a film körüli botrányokkal meg magyarázatokkal.Vagy tetszik vagy nem, ilyen egyszerû az egész😊

Tikal
semmit nem változtat...ugyanakkor már unalmas hogy ma már mindenki trilogiát akar, két év mulva meg majd kiderul mikor már a bad boys 3-at nézzuk hogy már az elsõ résznél trilogiának tervezték, csak ugye nem voltak biztosak a sikerben... naná

Loál János
He?

Ramza: "A második-harmadik részt egyben forgatták, és azért ilyen késõn, mert millió probléma közbejött (errõl sok helyen lehet olvasgatni, halálok, színészcserék, balesetek, stb., el is húzódott)"

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Pempő
alija

kurvanyu jó-johánzon!!44

Gery1980
az orákulum

Gery1980
Igazándiból azt nem értem, hogy mit változta az egészen az, hogy elõre tervezett volt-e a folytatás vagy nem?
Ha tetszett akkor örüljön neki az ember, gazdagabb lett egy újabb élménnyel, ha pedig nem, akkor sajnálja, hogy megnézt a folytatást, és legközelebb majd óvatosabb lesz az ilyen nagy nevekkel.

Tikal
kb annyit még hogy ha elõre betervezték a 2-3-t akkor legalább vmi tartalma lett volna a 2-nek mert szerintem elég gyenge volt egy folytatásnak, 3rol még nem nyilatkozom 😊

Loál János
Ki halt meg?

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Tikal
ha nem tünt volna fel a legtöbb film manapság ugy ér véget hogy esélyt ad egy folytatásnak, ocska hollywoodi trükk, 72-es IQ felett ez bárkinek feltünik, de ne menjunk át személyeskedésbe, ok?

MTV Music Channel-en nyilatkozták abban a több mint félorás szösszenetben ami a filmrõl szolt (2-3), és kb 10x leadták...