Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CSOCSO
rémálom az elm utcában... retek klubb😊)))
Tikal
Identity
tetszett 😊 4/5

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

FtranX
még hogy a légzsák életet ment! 😄D

FtranX
Vazze! Egybõl ez a repülõs jelenet jutott eszembe amikor egyszer felszállás után az Airbus jobb oldali motorja elkezdett furcsa mély búgó hangot hallatni. Egy pillanatra meghûlt bennem a vér...

CSOCSO
Nah.. Ghost In The Shell sorozat utcso részét is meglestem...ppff.. nagyon tetszett.. tök szép volt benne a zene.. én sak azt tudom ajánlani MINDENKINEK.. hog vegyenmagán erõt.. nyugodtan töltse le azt a 22 részt ami most kint van.. komolyan mondom minden második résznek komolyabb témái vannak mint a mostani filmeknek.. nembeszélve azenérõl stb.. eszméletlen zsír anime-t lehetne összerakni ebbõl a 22 részbõl...minden részben volt olyan ami isteni.. áárgh😞( már alig várom a Ghost In The Shell 2-t...
CSOCSO
hja.. bár annyira gagyi ahogy végigfolyik a benya meg az ilyen tipikusan átlátszó hülyeségel egyike😊) azok LOL ak szvsz...
cSuwwi
A vége se kutya, amikor a csajt ki akarják szabadítani a kocsiból a tûzoltók, majd beleáll a csaj fejébe a mûanyagcsõ. Brutál 😉 A liftes is yo volt szerintem, amikor lefejezi a csajt, csak ilyen poén már a resident evil-ben is volt... 😉

shit happens

CSOCSO
a legjobb a második részben az autopályás rész...szvsz ha lenne valami közuti baleset oscar akkor ez a jelenet kapná.. eszméletlen zsír lett
Tikal
azok nagyon jook voltak 😊 fõleg a buszos meg a vonatos...

de mikor a furdobe esett a srác az is jo volt...
lehet azért tetszett ennyire mert semmi infom nem volt a filmrõl, még a stilusát sem tudtam. Pl a lezuhan a repülõ az nagyon jo jelente volt, még a katasztrofa filmekben sem csinálták meg ilyen jol, életszagu volt, fõleg hogy csak belsõ képek voltak, igy a nézõ se tudott semmit csak amit az utasok, cool 😊 bár közben nekem is eszembe jutott hogy milyen hangja volt a 747-esnek mikor felszálltunk, nyekergett nyikorgott tényleg 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

FtranX
A második részen még jobban lehet röhögni! Az utolsó jelenet a legjobb, mikor a srácot 6 felé vágja a drótkertés. 😄DDDDD

Dynamic
Hát a halálesetek elég LOLok voltak.Akár az is lehetett volna a film címe, hogy "Durván megdögleni".
FtranX
Jó film, csak hiányzik belõle az a borzongató félelem, amit szeretek. Én inkább röhögtem az idióta haláleseteken. 😊)

Tikal
Final Destination
még az elején azt hittem vmi szar horror lesz, aztán mégse, jo film volt 😊 Volt para mert kész voltam és egyedül néztem, szoval izgi volt 😊
4/5

FtranX
egyetértek! csak a sorozat után szabad megnézni!

The Garrett
TEgnap este megnéztünk haverokkal a kontrol-t.
Ma beültünk suli után és megnéztük ujra. Asszem ez mindent elárult.
Az elmult kb 5-6 év legjobb magyar filmje.
Ilyenkor sajnálom a rendezõt, aki egy ilyen filmért máshol híres lesz, nálunk meg... :/
Szerintem az elsõ magyar film ami TÉNYLEG megállná a helyét bárhol a világban.
1 dolog még: most akkor ki nem volt igazi ember? MErt errõl mentek még a viták a 2. megnézés után is.

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Ahogy mondani szokták: ez is egy vélemény

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Igen, de meg ne nézd a sorozat nélkül magában!!!

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Blasta
ez egész estés múvi?

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

FtranX
Épp most néztem meg a Neon Genesis Evangelion - End of Evangelion moviját.
biztos meg kell még vagy 2x nézni, mire teljesen megértem....
amúgy No 1. anime!

CSOCSO
no meg a 10 percenként reklám
Pluskast
Most láttam a kontrolt. Az eleje gész jónak indúlt de fílm egy idõ utánn átment nagyon elvontba. Mindent összevetve egyszer érdemes megnézni.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

HuAn82
Eddig még csak egy elõzetest,de már vadászom rá! A hangulat szerintem nagyon ott lesz(van).

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Punker
HBO-n volt

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

zaki
én is, csak mínuszba 😊

cSuwwi
Nem tudtam hogy megy a tv-ben, mivel nemigen nézek tv-t. De ha tudtam volna akkoris DVD-rõl nézem meg, mert marhára unom az rtl meg a tv2 elszart szinkronjait. Megazért 5.1-ben egy kicsit másképp szól 😊

shit happens

traXion
S.W.A.T.

Nagyon feelinges, érdemese megnézni!

precision
Tegnap volt vmi Van Damme-os film asszem az rtlklub-on! Kb fél órát néztem belõle...de komolyan mondom ilyen szart még nem láttam. Ez nem hogy B kategóriás film, hanem inkább zs kategóriásnak nevezném. Pfej...kegyetlenül sux volt!!!

Bazinga!

tomsolo
én tegnap bátor voltam és megnéztem a tv2-õn a stallone filmet... ott a helye a testfalók és az óriás pókok támadasa mellett a polcon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Te hallgatsz, mert jóindulatból nem szóltam be a Desperado-ra 😛

Blasta
Phejjj
:-DDDDD

Ha jól emlékszem eddig 1 darab pozitív kritikát nem olvastam itt a Szövetségrõl.
Köpjetek le, de szerintem nem volt akkora gáz. Olyan 6 körül dobnék rá.

CSOCSO
értem.. te is ugy csinálod hogyha megy a tv ben akkor inkább beteszed dvd be.. jobb minõség meg minden...
cSuwwi
most lett vége a Katonák voltunk c. filmnek (DVD-n). háát, nem is tudom mit mondjak róla, nem volt rossz, de egy kicsit másképp képzeltem el. Gibson mászkál mint egy majom, kilõnek mellõle mindenkit, de neki semmi baja sem lesz, naaa...

shit happens

CSOCSO
a Mint a villám jobb volt anno..
amugy most lestem mega ghost In The Shell 20-21. részt. nagyon zsír volt... csak az a rohadt nagy baj hogy összesûríteni egy ilyen dolgot ilyen kis idõbe..😞(.. kár érte
Tikal
indy?

Punker
amúgy szerintetek ez milyen fajta autóverseny volt? mert én nem bírtam beazonosítani...

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

RelakSfromhome

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Blasta
Durva lesz az a 7 pont :-DDDDDDDD
Legyen mondjuk 4 :-D

RelakSfromhome
Driven
7/10
Csak úgy

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

CSOCSO
LOL az én voltam😊)))))))))) esküszöm pont ott röhögtem a haverommal mert az beszolt valamait😊))))))))))))))))))))))))))))))))
Blasta
HBO - Katonák voltunk
Ez egy elég gyenge filmje Gibsonnak.
Fõleg az a rész idegesít, amikor kihordják a feleségeknek a gyászjelentéseket. Áhh

Blasta
Van benne egy ütközés, amitõl azért elég nagyokat néztem. Kurva jól megvan csinálva...

I.C.ram
maga a film is szar volt.
Punker
hogy ennek a felpörgetvének milyen szar a szinkronja.......

Blasta
Csakhogy ebben a részben ez már hülyén nézett ki.
Volt benne sok túlzás, ráismertem Rodriquez kezére, de elvétette a súlykot.
Mondom, hiányzott az a kis fasza "fûszer" a filmbõl, amitõl olyan lett volna, mint a Desperado volt anno...

Bandew
"Egyik kedven jelenetem: Enrique egy elég vastag oszlop mögött áll, és a 2 kezében pisztoly. Annyit látunk, hogy az oszlop mögül 2 kéz kidugva és tüzel. Persze eltalálja az õrt. Szánalmas, komolyan."

Amit írtál, az tipikus Rodriquez poén. Ilyen volt a Desperadoban is, mikor felrúgja a fószert a levegõbe és úgy lövi, vagy amikor hátraugrik a ház tetejére.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Blasta
CIA póló kemény volt :-DDDD

tök ismerõs volt az estu irigy honaj mirigy háttérzenéje, nem vmelyik játékból való volt pár szám?

HuAn82
bikaviadalon

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

HuAn82
Johhny Depp volt tényleg a legjobb. Pl:amikor a CIA polóban feszített a bika viadalon!:-D