Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tetszett 😊 4/5
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

shit happens
de mikor a furdobe esett a srác az is jo volt...
lehet azért tetszett ennyire mert semmi infom nem volt a filmrõl, még a stilusát sem tudtam. Pl a lezuhan a repülõ az nagyon jo jelente volt, még a katasztrofa filmekben sem csinálták meg ilyen jol, életszagu volt, fõleg hogy csak belsõ képek voltak, igy a nézõ se tudott semmit csak amit az utasok, cool 😊 bár közben nekem is eszembe jutott hogy milyen hangja volt a 747-esnek mikor felszálltunk, nyekergett nyikorgott tényleg 😊
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
még az elején azt hittem vmi szar horror lesz, aztán mégse, jo film volt 😊 Volt para mert kész voltam és egyedül néztem, szoval izgi volt 😊
4/5
Ma beültünk suli után és megnéztük ujra. Asszem ez mindent elárult.
Az elmult kb 5-6 év legjobb magyar filmje.
Ilyenkor sajnálom a rendezõt, aki egy ilyen filmért máshol híres lesz, nálunk meg... :/
Szerintem az elsõ magyar film ami TÉNYLEG megállná a helyét bárhol a világban.
1 dolog még: most akkor ki nem volt igazi ember? MErt errõl mentek még a viták a 2. megnézés után is.
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
biztos meg kell még vagy 2x nézni, mire teljesen megértem....
amúgy No 1. anime!
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
shit happens
Bazinga!
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Köpjetek le, de szerintem nem volt akkora gáz. Olyan 6 körül dobnék rá.
shit happens
amugy most lestem mega ghost In The Shell 20-21. részt. nagyon zsír volt... csak az a rohadt nagy baj hogy összesûríteni egy ilyen dolgot ilyen kis idõbe..😞(.. kár érte
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Legyen mondjuk 4 :-D
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
7/10
Csak úgy
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Ez egy elég gyenge filmje Gibsonnak.
Fõleg az a rész idegesít, amikor kihordják a feleségeknek a gyászjelentéseket. Áhh
Volt benne sok túlzás, ráismertem Rodriquez kezére, de elvétette a súlykot.
Mondom, hiányzott az a kis fasza "fûszer" a filmbõl, amitõl olyan lett volna, mint a Desperado volt anno...
Amit írtál, az tipikus Rodriquez poén. Ilyen volt a Desperadoban is, mikor felrúgja a fószert a levegõbe és úgy lövi, vagy amikor hátraugrik a ház tetejére.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17