Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"Nekem nincs elég intelligenciám, hogy megvédjem magamat."

😄DDD

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Blasta
Nekem a Kill Bill már a legelején megadta az alaphangulatot.
Valami alapigazság hangzik el a legelején.
Majd utána:
"Klingon közmondás" :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Persze, egy kicsit nyilván túloztam. Van benne valami, ami kiemeli a hasonló filmek közül, de ezt a valamit vehették volna erõsebbre, és akkor jobban tetszett volna.
R-tõl úgy istenigazából csak az Alkonyattól pirkadatig elsõ 3/4 órája tetszett 😊

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

precision
Kill Bill-rõl mi a véleményetek? Nem túl sokat beszélgettünk róla...
Nekem nagyon bejött! Jól váltakoznak benne a gyomorösszeszorító és a poénos részek! DE már korábban leírtam a véleményem, de nem túl sokat beszéltünk a filmrõl, pedig sztem megérdemli, mert nagyon rlz. film! 😊

Bazinga!

Blasta
Torkon kell szarni mások véleményét.
Fikázzanak, szóljanak be. És? ;-)
Meg tudod védeni magad, vagy nem?

Blasta
"Amúgy nálam a Toy Story-k, a Szörny Rt. és a Finding Nemo mind topon van (sõt, az Eszeveszett birodalom is majdnem befér közéjük), nem tudnék dönteni köztük. Mindet hatalmas alkotásnak tartom."

EBBEN MEG ÉN ÉRTEK EGYET VELED 100%-osan!

Blasta
AZ egy dolog, viszont volt benne pár komoly (tarantino rulez) poén. Meg érzõdik az egész filmen tarantino kezecskéje.
Csak ezért lett valamivel jobb mint bármi másik Z kategóriás cuccos...

Jó, ebben igazad van, csak éppen gyakran van az, hogy egyöntetû itt mindenkinek a véleménye valamirõl, és ha jön egy eltérõ, akkor az illetõ ki lesz röhögve, le lesz hülyézve, stb. Én ezt szeretném elkerülni 😊
Amúgy nálam a Toy Story-k, a Szörny Rt. és a Finding Nemo mind topon van (sõt, az Eszeveszett birodalom is majdnem befér közéjük), nem tudnék dönteni köztük. Mindet hatalmas alkotásnak tartom.

Galy
kábé...
(hogy ezért mit fogok kapni 😊))))

Hát, kövezzetek meg, de ha a Desperadoban nem játszott volna két híres színész, akkor a legutolsó Z-kategóriás szutykok között emlegetnénk, és a tv2-n menne a Krokodil 7 és a Véres ütközet 4 között.

Blasta
Miért kell félni egy befikázástól?
Ez a véleményed és kész.
Én telibefosom kinek tetszik és kinek nem az én véleményem.... :-)

Eddig nem mertem Finding Nemo ügyben leírni a véleményemet, mert féltem a befikázástól, de örülök, hogy leírtad helyettem. Kb. 100%-ban ugyanazt gondoljuk róla.

Blasta
JAHOGY JAAAAAAAAAAA!!!!!!
Értem már, nem figyeltem a smiley-kat :-DDD

Blasta
Hát nemtom.
Én tuti hülyén érezném magam egy Spykids 3 vetitésen.
Szines-szagos csilli-villi szupergyerekmegmentiavilágot filmet nem tudok tolerálni, akár Salma, akár bármilyen jó picsa játszik benne.
Salma amúgy más normálisabb filmekben többet is mutat magából, szal....

Bandew
Azt csak viccbõl írtam, mert te azt írtad, hogy van benne egy csomó poén, amit a kicsik nem vágnak le. 😄

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

FREAK
vannak filmek, ahol senkit nem érdekel a sztori, a látvány/zene/pina/pasi miatt ülnek be rá (pl. Mátrix 3, T3, Final Fantasy stb)

itt most nálam a látvány/pina páros érvényes

Riszpekk

Blasta
Stallone bácsi mint fõgonosz. MEKKORA LESSSZZZ!!! :-DDDDD

Blasta
Hát az a te bajod :-DDDDD

FREAK
rulez, Spy Kids 3D-re kíváncsi vagyok 😄

Riszpekk

Blasta
Mostanság a Spy Kids-szel szerzett magának "hírnevet"...

Blasta
Robert Rodriquez - Desperado pl.

Ez a mostani filmje lényegében a desperado folytatása.

FREAK
mé, van neki régi is? ki az? 😄

Riszpekk

Blasta
Akkor jó.
Rodriquez új filmjét meg ne nézd moziban!
Egy fos!

Blasta
Azt ugye vágod, hogy ha nem értesz egy rakat poént, akkor nem a filmben van a hiba! :-DDDDDD

FREAK
ja, ma reggel 10-kor Corvinban, 4 másik ember társaságában 😄

4 széket foglaltam el 😄

de tényleg nem gáz, egyáltalán nem jön le ez a szuperhõs hazafi téma... tény, hogy a kapitány kattant, de van a filmben jellemfejlõdés, és az általad idézett (jellegû) mondatok messze nem olyan drámai pillanatokban hangzanak el, mint a trailerben (2 dobpergés, üstdob és nagyzenekari összbaszás között)

Riszpekk

Bandew
Szerintem nem is volt vicces. Egy csomó poént nem is lehetett érteni.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Blasta
Szörny Rt-ben is volt egy rakat olyan poén, amit a kicsik kurvára nem vágnak le.

Nekem az jobban bejött. Ennyi

Blasta
Wow.
Pedig a trailer és a rádiós reklámok alapján ("a lehetetlent csak a bátorság gyõzheti le" BROÁF) messzire elkerültem volna a filmet.
Na akkor megnézem.
Moziban láttad?

Bandew
Szvsz ami eddig tökéletesen megállta a helyét minden korosztályban (bár nem egész estés hanem sorozat) az a Tom&Jerry. Annyira jól meg vannak csinálva szivatások, hogy gyerekként röhögsz a bénaságokon, míg az érettebbek a fekete humort látják benne. A zene pedig tökéletes.

Bandew
Nemrég arról volt szó, hogy a Szörny Rt. mennyire inkább felnõtteknek készült. Szerintem egyáltalán nem.

CSOCSO
hát az a hal is LOL😊 szenilke..
CSOCSO
l amikor a Bad Boys 2 ben a kubai házba mennek..és laurence probálja meggyõzni a kubaiakat szép szoval akkor ezt üvöltözte: Meghoztuk a zöldkártyát.. hát a haverommal sikitozva visongtunk.. miközben az angol verzsönben tök gagyi szöveg volt...
FREAK
nem volt kaki, csak az inkább szólt gyerekeknek

kétlem, hogy a Nemoban a kiskrapekok levágták a mélytengeri ragadozóhalas részt, vagy különösebben értékelték a medúzás akció látványát

sõt, szerintem a szenilis halcsaj poénjaihoz is érettebb kor kell, nem azért meg olyan összetettek, hanem mert sokkal viccesebb, ha ez ember pontosan tudja, mivel jár a rövid távú memória elvesztése

Riszpekk

CSOCSO
jah😊 tááp..tááp..táp😊)))) jo a magyar szöveg.. csak néha rosszul fordítják..
Bandew
Azért a táp az jobb
Az "sirályosabb" 😄

mine, mint "enyém"

Bandew
Tényleg az angol verzióban mit mondtak a sirályok? A magyarban azt kiabálták, hogy "táp", ha valami kaja volt a közelben. Az tök vicces volt, csak kiváncsi vagyok, hogy angolul melyik az az "á" hangzás, ami kaját jelöl, vagy valami hasonlót.

Bandew
Nekem is jobban tetszett. Számomra (meg ne sértsek senkit) a Szörny Rt. egy nagy kaki volt.

The Garrett
nemtom én angolul néztem ott más volt a neve

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

A monstersel nem is lehet egy lapon emliteni. a Nemo ezerszer jobb mint a Szorny Rt.

Bandew
Nekem az tetszett, hogy a mini Golf áramlatot egyszerûen csak M.G.Á.-nak hívták. 😊

The Garrett
Jah meg a teknõsök 😄 Rock on dude!

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

CSOCSO
a nemo egy aranyos kis mese.. nem a legjobb.. szörny rt és shrek is jobb volt sztoriban és poénokban... én a hülye piros ruhás szuperhõst várom😊 angol bemutaton szarrá röhögtem magam.. a magyar bemutato meg természetesen FIKA
precision
Bár amikor a Sullivan-en egyenként mozogtak a szõrszálak az nem volt semmi. U.a. a stúdió csinálta mind2 rajzfilmet, szal nem lehet köztük olyan nagy különbség!

Bazinga!

precision
Lehet hogy veri grafikában, de nekem a történet sokkal fontosabb. És nekem a szörny rt. története sokkal jobban tetszett...jobb poénok voltak benne sztem!

Bazinga!

FREAK
nekem kevés a 6, azért az átlagnál ez is sokkal jobb volt

nálam kb. egy szinten van a Monsters-szel (grafikában meg simán veri)

Riszpekk

precision
Finding Nemo
6/10
Nem olyan rossz! De lehetett volna jobb is. Sztem szörny rt. sokkal jobb volt! A vega cápák viszont rulez!

Bazinga!

Na, ennek örülök, végre egy komoly film!

Tikal
épp most töltöm, remélem megéri 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''