Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

precision
Hol van benne buzulás bazzeg??? Te nem vagy normális. Attól még hogy TE buzulásnak látod, nem biztos hogy az...

Bazinga!

Tikal
sex azért nincs benne hogy megnézhessék a kis amerikai gyerekek is... amugy meg sex nincs benne de vérengzés meg buzulás az van 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

ez egy mese, igy nem is lehet benne szex
mondjatok egy grimm mesét amiben van egyetlenegy szeretkezés!

precision
Plusz az a hihetetlen fantáziavilág amit Tolkien megalkotott! Egyszerûen zseniális!

Bazinga!

Tikal
ettõl én nem esem hasra, negyedik legjobb film számomra biztos nem ez...trilogiának meg pláne...
Persze annak aki imádja a konyvet meg a stilust, annak nyilván, de nekem ez a film semmi olyat nem nyujtot amire azt mondanám hogy ejha... nem vagyok muvész film párti, de azért el várom egy filmtol hogy gondolatilag meg fogjon és adjon is vmit. Jo persze azt is lehet mondani hogy a filmnek szorakoztatnia kell, de ezt a részét már unom 😊
Persze azért a barátságrol mindenféleképpen jo példát állit a GYU, meg a hosieségrol, kitartásrol stb, de mégse kot le 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

precision
Index egy fos oldal! Nem is értem, hogy miért engedig még mûködni, hiszen semmi máshoz nem ért, csak a fikázáshoz! Még egy objektív kritikát sem olvastam rajta, meg pozitívat sem! Mekkora trágya egy oldal...

Bazinga!

Azt kéne már látnod, hogy a világ szerint ez minden idõk negyedik legjobb filmje és a legjobb filmtrilógiája!

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Tikal
azt kéne már látnod hogy ez nem az index szuleménye.... más forumok is foglalkoznak ezzel ,sot maguk a szereplok is....

Mivel ez a legjobb rész.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Ismerem a gondolatokat, kb. háromszor végigolvastam már az említett cikket.
Az Index legendás a filmkritikáiról , de ez eddig a csúcs...

Tikal
hátha az elsõ két rész tetszett, akkor ez is fog....

gPROject
na b@zz jól elvetted a kedvem a filmtõl
az elsõ 2 részt láttam és tetszett, de most hogy bogarat adtál a "fülembe", nem tudok majd rendesen a filmre figyelni

Tikal
index cikkbol van 😊

#9889-re ment.

Erre már inkább nem is írok semmit 😊
(mindketten jobban járunk)

Tikal
errol van szo, talpnyalo csicska....

Tikal
megpropálhatsz meggyozni, pl abban egyetértek hogy "sokkal értékesebbek, mint sok okosabb", a tobbi már csak mese 😊

Frodó sztem is 50 körül van.
Nekem nem a kedvencem Samu, csak sztem tényleg van ilyen fokú barátság... fõleg egy ilyen ostoba kis szar, szolgai lelkületû genny (mint Samu) érezhet ilyet a gazdája irányt 😉
Tikal
hát ha tolkien nem buzisnak irta a konyvet (amiben vitatkoznak még a rajongok is) akkor peter jackson minek csinálta buzisra? Tényleg elég kevés a nõi szereplo, meg a noi érzelmek, inkább samu meg frodo fut ezerrel.
Gandalf ráadásul még buzi is, mármint valojában, az életben....

szal nem az a baj hogy érzelmes a film, meg csoopogos, de akkor hol vannak a csaaajooook? 😊 Utolso epizodban pl van vmi "tunde jelenet" a szerelmével? 😊

Annyira védem amennyire az értékítéletem szerint kell 😊

Amúgy felnõttnek számítanak (Frodó 50 körül van ha jól emlékszem, de ennek utána kellene néznem).
Kicsi az intelligenciájuk? Lehet. Mégis
- sokkal értékesebbek, mint sok okosabb
- õk mentik meg a világot
- a bátorságuk annál nagyobb
- lehetne sorolni estig

De minek? Meg leszel gyõzve? Nem.

Errõl beszélek 😊
Erõteljesen buzi hajlamúaknak annak tûnhetnek

Tikal
vazze, akkor nem csak nekem tunt fel, lol

Tikal
egyébként jo látni mit vált ki egy kis szurka piszka egyesekbol ha kedvencuket bántják... ugyhogy nyugi, csak kérdeztem

Tikal
hehe, ne szivjátok mellre srácok, azért annyira nem kell védeni 😊
egész film alatt ez ment: jaj frodo, jaj gazdám, csöpögõõõõõs...

Egyébként ezek a hobitok most gyerekek vagy már felnottnek számitanak, mert az intelligenciájuk elég kicsi, pl a másik két hobitnak is, akik pipafûvet szivnak 😊

Laalee

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

az igazi barátságot kevered a homoszexuális vonzalommal..
Nem csókolja meg, és sem a filmben, se a könyvben nem köcsög.
Ellenben erõteljesen buzi hajlamú emberek számára annak tûnhet

Tikal
samu megcsokolja végre a foszereplot (neve nem ugrik be)? ugyis mindig buzult a kis. 😊 Nem is értem a szerepét, a konyvben is ilyen kis faszjanko samu?

hen-tes
tökös csaj
vmi pópos
meg kedvencek temetõje
meg hp2 félig....

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

precision
Jah. Mondjuk engem nem zavart volna, ha nem a mi sorunkban ül, mert akkor nem ment volna el mindig elõttünk!

Bazinga!

Blasta
Áááááááááááááá de nem bírom ezt!
Mondjuk nem tehetnek róla, DEAKKORISIDEGESÍTÕ a fél óránkénti pisi...

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

precision
Westenden is így volt! Lekötötte õket a film, azért nem dumáltak! Leszámítva egy kiscsajt aki félóránként ment ki a wc-re, pont elõttünk ment el mindig...

Bazinga!

precision
Vettem egy literes üditõt és adtak egy posztert. Aragornos van ezen a héten...kiscsajjal nem lehetett megdumálni hogy Gollum-osat adjon...na mind1, ez se rossz. Vmelyik lány ismerõsömnek majd jó lesz... 😊)

Bazinga!

Ja, és egy pozitívum: ilyen csendes, normális, kulturált telt házas közönséget még életemben nem láttam!

precision
Én már egy héttel a film elõtt megvettem a helyszínen a jegyet (westend). Utsó elõtti sorban ültem a haverommal, középen...szal a hely is sirály volt 😊

Bazinga!

Az egyes teremben az elsõ sor kivételével telt ház volt.
A telefonon rendelt jegyemet meg elkeverték 😞 (úgy kellett könyörögni, hogy kapjak másikat...)

Blasta
Sokan voltak az Új Udvarban?

Nekem sem a hosszúságával volt bajom, reggelig elnéztem volna a filmet, annyira élveztem!

precision
Na de ! Sokan vannak akik még nem látták!

Bazinga!

precision
Sztem a végével sem volt semmi baj! Kellett az, bár igaz hogy egy picit hosszú volt, de nembaj...

Bazinga!

precision
Megnéztem tegnap a gyûrûk ura 3. részét! Csak annyit mondok hogy 10/10...százalékban 100%. Nem mondok róla többet, nehogy elrontsam azok szórakozását, akik még nem látták...

Bazinga!

Igazság szerint nem lenne gond, mert ennek így kellett lennie.
Egyrészt azért, mert a könyvben még több dolog történik a végsõ csaták után, és érdemes volt bemutatni ezeket a történéseket.
Másrészt azért, mert egy 10 órás trilógiát igenis le kell zárni valahogy, és nem pedig elvágni egy helyen csak úgy.

Közben aludtam egyet rá, és már nem érzem annyira gáznak a végét. Igazság szerint az volt vele a gondom, hogy annak ellenére, hogy alapvetõen kedvelem a megható dolgokat, és nagyon távol áll tõlem a topik átlagfórumozóinak macsó szemlélete (= ha egy filmben pl. csókolóznak, az már nyálas), de az utolsó 20 percben a szereplõk és történések "könnyfakasztó" ábrázolása még nekem is sok volt (negatív értelemben).

Ettõl függetlenül úgy gondolom, hogy sokkal többet kaptam a harmadik résztõl, mint amennyit vártam (amúgy a trilógia eddig háromszori elolvasásával még fanatikusnak sem vagyok nevezhetõ, maximum egy egyszerû rajongónak), pedig így is magasak voltak az elvárásaim!
Mind látványban, mind tartalomban nagyon komoly alkotás. Ugyan lehet azt mondani, hogy az Oscar semmit nem számít, én mégis azt mondom, hogy ha nem kapja meg a rendezõi és a legjobb film Oscarját, akkor az usa ismét szegénységi bizonyítványt állít ki magáról...

Blasta
Valahogy sejtettem, hogy ez lesz.
Jó kis leülõs 20 percet csináltak neki mi? A csaták után leültetik az embert a szereplõk sorsának alakulásával?!
TUTTAM :-D

Én 180-185 percet "mértem" (plusz a felirat a végén)

gPROject
Battle Royale 2 3/10,
mert az elsõ rész lényegesen jobb volt, sõt más mûfaj is talán

Underworld 6/10

A tale of two sisters 8/10

O0D:
Swimming Pool ról volt itt szó?

Van már hozzá felirat? Mert én csak akkor nézem meg, a francia tudásom kissé... :-DDDD

Szinkronnal nézném meg, szívesebben. Feliratosan láttam, moziban.
Na senki semmit róla?

Hajrá Dózsa György!

Sephi

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

I.C.ram
Király István film megy a tv2-n.
Kandurex
Nem egészen, valami 3 és fél órás..😊

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

I.C.ram
3 órás?????? a kurvaanyjukat! 😄