Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
elsõ 160 perc -> 11/10 (igen, tizenegy!)
utolsó 20 perc -> 3/10 (ezt majd holnap kifejtem)
Összességében ez sem vágta tönkre, tökéletes alkotás. Fokozhatnám, de bármilyen pozitív jelzõ önmagában kevés lenne!
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
ez milyen film lehet? 😊''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
itt van az aktuális tükrözés!
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Ehhez nem kell duma...
100%
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Aztán egy fél év múlva ültem, néztem magam elé, és azt mondtam: meg akarom nézni megint.
Elkértem ismerõstõl, megnéztem vagy 15x és váááááá.
És olyannyira nincs köze a mainstreamhez, hogy nem is ismer olyant akinek a haverja már látott mainstreamot 😊
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
Én emléxem, hogyan álltam fel a moziban a FC után. Azzal a tipikus "PFFFFFF, Na ez jóóóó volt" érzéssel...
Ha Te ezt nem érezted, akkor ez van. Én biztos nem foglak és nem is akarlak meggyõzni a véleményed ellenkezõjérõl.
Mások vagyunk. De a FC tényleg nem mainstream film...
A mainstream filmekhez szvsz nem kell gógyi, nem kell érteni mi történik, nem igényel szürkeállományt, csak a képi világával és az egyéb filmes klisékkel szórakoztat.
Lásd: Alien 4
Jól van, jól van. Nem akarom itt szítani a kedélyeket, csak úgy éreztem kell egy kis üdítõ vita ide a topicba. :-)
Egyébként szerintem tényleg rossz film volt a FC. Vagy legalábbis nem nyújtott olyan élményt amekkorát én elvártam tõle.
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Egyébként szerintem elég szubjektív dolog az, hogy valaki azt mondja egy filmre, hogy az jó.
Mondjuk nekem az Alien4 jobban tetszett a Fight Clubnál. Gondolom ez sokak szerint egyfajta színvonalat sejtet(mármint az ízlésemmel kapcsolatban), de sz@rok rá. Nem tudom miért kéne nekem is dicsérni azokat a mainstream filmeket amikrõl mindenki áradozik, de nekem nem nyeri el a tetszésemet. A Fight Clubot pontosan egy olyan alkotásnak tekintem, ami indokolatlanul túlhype-olt.
Azt nem is tudtam, hogy folytatása is volt.
FUll komoly mese volt!
AMi megmaradt bennem, hogy a stáblista a végén több mint 15 percig ment! Durva volt!
Lucas-nak ahhoz a filmhez mi köze volt? :-D
A film elsõ 80 percében nem tudtam, hogy miért kapott ez a film közepes kritikákat, ugyanis teljesen rendben volt.
Addig. Aztán 30 perc alatt elõszedtek minden létezõ klisét, amit ebben a mûfajban fel lehet mutatni, a vége szép cukros hepiend, a jók gyõznek, a rosszak meghalnak.
Ez így összességében 5/10 nálam.
De ettõl eltekintve nekem tetszett.
SPOILER
- habar a rendezo ugyesen oldotta meg az egyes kamera manovereket amiket lehetne ugy is nevezni enyhen hogy volt benne egy csiaptnyi muveszet , sajnos a film mesze nem jo. Ugyertem tele van szereplokkel hogy mar lassan azt sem tudgyuk most ki kicsoda majd es beszelve arrol a gyenge mukez trukrol amivel meg Benny Hill csinalt jo poenokat.
A story maga egy atlag baromsag. Boszu. Mar lattunk ilyet. Igaz hogy a szereplo garda jo de hat alig latunk valamit. Jonny Deep csak setalgat bajuszban es a vege fele megfordul ketszer majd Antonio agya a kis stilusat de mesze nem azt amit a Desperados -ban megismertunk. Salma Hayek-nak vagy ot sora van az egesz filmben. Mikey R-t meg minek raktak be? Arrol enm is beszelve hogy ugy elvoltak tulozva azok a fegyverek jelenetek hogyrosz volt nezni. Piacon lovoldozik a gepfegyverel es pont a gonoszokat talalja el mi?
Szal az egesz egy nagy baromsag volt. De megis azert volt benne valami erdekes is. A vege.
Nalam a film 2/10.

Emléxik rá valaki?
tökjóvót...
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Ewoks - The battle for Endor
Emlékszik még rá valaki? 😊
FCben is ugye. Snatchben a boriszelütõs-tejfröccsenõs-tejkidobós csavar volt gyönyörû. A Memento meg... 😛PP
És a kedvenc könyvem a 22-es csapdája.
___Top1 film EVER___ Fight Club
És mostantól az én privát listámon #2 a Memento.
Aszittem leesek a székrõl 😊
Leonard Nimoy (Spock)
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
- <...>
A-Kicsim el nem tudod kepzelni milyen fasza volt!
S-Gondolom mert lattama bemutatoban milyenfasza a jelenet mikor Gandalf lovagol a csataba a mezon es lotte tiz tonna szorny van es valami feny gyulad meg a botjan.
A-A az kutyafasza ahoz kepest ami mas is van benne!
(ekkor razott at a hideg mert ha mar az aszony asozngya hogy jo egy film akkor tenyleg az mert neki jo izlese van)
S-Dehat kicsim hogy beszelsz?

HOLNAP GYÛRÛK URA!!!!!!!
Bocsi Blasta, de teljesen fel vagyok pörögve, és nem bírok magammal.