Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dynamic
Tehát 160 percnél kell felállni és azonnal kimenni a termbõl😊
A király visszatér:
elsõ 160 perc -> 11/10 (igen, tizenegy!)
utolsó 20 perc -> 3/10 (ezt majd holnap kifejtem)

Összességében ez sem vágta tönkre, tökéletes alkotás. Fokozhatnám, de bármilyen pozitív jelzõ önmagában kevés lenne!

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Blasta
NEMNEKEDVALÓÓÓÓ! :-DDD

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Tikal
uh, megnyitom az oldalt, a legutolso feltoltot felirat: Amy's Orgasm ez milyen film lehet? 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Blasta
feliratok.hu
itt van az aktuális tükrözés!

Tikal
once....mexico-hoz kéne, flix svcd verzio

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
feliratokat hol találok?

Bandew
Ja és mostantól áttérek a százalékos értékelésre.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Sephi
Vazz en csak holnap latom meg 😊

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Bandew
A Gyûrûk Ura - A Király Visszatér
Ehhez nem kell duma...
100%

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Sephi
Az volt az elso muvi amit a Westend City Centerbe neztem meg hehe 😊 Tudom hogy kurvara teccet baaz

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Dikkma
Amikor én FC-ot elsõre láttam, oda sem figyeltem a filmre és nem is nagyon érdekelt.
Aztán egy fél év múlva ültem, néztem magam elé, és azt mondtam: meg akarom nézni megint.
Elkértem ismerõstõl, megnéztem vagy 15x és váááááá.

És olyannyira nincs köze a mainstreamhez, hogy nem is ismer olyant akinek a haverja már látott mainstreamot 😊
Loál János
Nekem elsõre bejött, és nagy meglepetés volt a film, mert azt hittem, hogy tényleg csak a bunyó lesz benne a lényeg, és már elõre ideg voltam, hogy Brad Pittet, és Edward Nortont elküldték egy 1hónapos tréningre, hogy aztán a filmben látványos harcokat produkáljanak. Csalódtam egy rohadt nagyot - a lehetõ legpozitívabban.

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Laalee
az fc elsõ megnézésre szar nagyon nem tetszett aztan adtam neki mégegy esélyt kezdett valami megfogni 4-5 megtekintés után egyik kedvencem lett

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Blasta
Mások az igényeid mint nekem/nekünk.
Én emléxem, hogyan álltam fel a moziban a FC után. Azzal a tipikus "PFFFFFF, Na ez jóóóó volt" érzéssel...

Ha Te ezt nem érezted, akkor ez van. Én biztos nem foglak és nem is akarlak meggyõzni a véleményed ellenkezõjérõl.
Mások vagyunk. De a FC tényleg nem mainstream film...

A mainstream filmekhez szvsz nem kell gógyi, nem kell érteni mi történik, nem igényel szürkeállományt, csak a képi világával és az egyéb filmes klisékkel szórakoztat.
Lásd: Alien 4

Akkor ezexerint ide gyûlt egy csomó "sznob", aki szerint a FC (ami nem mainstream) egy jó film. :-)
Jól van, jól van. Nem akarom itt szítani a kedélyeket, csak úgy éreztem kell egy kis üdítõ vita ide a topicba. :-)
Egyébként szerintem tényleg rossz film volt a FC. Vagy legalábbis nem nyújtott olyan élményt amekkorát én elvártam tõle.

Tiszteletben tartom a véleményedet, de egy dolgot megjegyeznék: a FC szvsz tipikusan nemmainstream film, hanem pont az ellenkezõje.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Bandew
Egyáltalán nem KELL dícsérned azt, amit mások, de azért ne is csináld azt, hogy "hoppá, ez mindenkinek tetszik, ezért én lefikázom". Nem mondom, hogy a Fight Clubnál ez van.

Nekem speciel annyira nem tetszett, hogy már nem is emléxem rá. Egyszer láttam csak, és annyira nem kötött le, hogy utána csodálkozva olvastam a mindenféle magasztaló kritikákat.
Egyébként szerintem elég szubjektív dolog az, hogy valaki azt mondja egy filmre, hogy az jó.
Mondjuk nekem az Alien4 jobban tetszett a Fight Clubnál. Gondolom ez sokak szerint egyfajta színvonalat sejtet(mármint az ízlésemmel kapcsolatban), de sz@rok rá. Nem tudom miért kéne nekem is dicsérni azokat a mainstream filmeket amikrõl mindenki áradozik, de nekem nem nyeri el a tetszésemet. A Fight Clubot pontosan egy olyan alkotásnak tekintem, ami indokolatlanul túlhype-olt.

Loál János
Miért nem?

Szerintem meg nem jó film a Fight Club.

Loál János
Esseaz! 😄

Blasta
ráadásul az IMDB-n ha beírod ENDOR-t csak ezt kapod

Loál János
Ugyanezt akartam mondani, ugyanis én sem emlékeszem a címére. :/

Õ írta a sztorit 😊
Azt nem is tudtam, hogy folytatása is volt.

Blasta
Egy darabig nekem is tetszett, de azért 80 percig nem :-DDDD

Blasta
És volt a filmnek folytatása is, de nem emléxem a címére...

Blasta
ÉÉÉééééééééééééééén igen!!!!
FUll komoly mese volt!
AMi megmaradt bennem, hogy a stáblista a végén több mint 15 percig ment! Durva volt!
Lucas-nak ahhoz a filmhez mi köze volt? :-D

A nap könnyei:
A film elsõ 80 percében nem tudtam, hogy miért kapott ez a film közepes kritikákat, ugyanis teljesen rendben volt.
Addig. Aztán 30 perc alatt elõszedtek minden létezõ klisét, amit ebben a mûfajban fel lehet mutatni, a vége szép cukros hepiend, a jók gyõznek, a rosszak meghalnak.
Ez így összességében 5/10 nálam.

Bandew
Akárki akármit mond, nekem tetszett a Volt egyszer egy Mexikó. Szerintem nagyon vicces volt, és engem le tudott kötni. Engem inkább az zavart, hogy Banderasnak nem volt most annyira kiélezett szerepe a filmben. Úgy is mondhatnám, hogy olyan volt, mintha Banderas mellékszereplõ lenne.
De ettõl eltekintve nekem tetszett.

Sephi
Once upon a time in mexico

SPOILER

- habar a rendezo ugyesen oldotta meg az egyes kamera manovereket amiket lehetne ugy is nevezni enyhen hogy volt benne egy csiaptnyi muveszet , sajnos a film mesze nem jo. Ugyertem tele van szereplokkel hogy mar lassan azt sem tudgyuk most ki kicsoda majd es beszelve arrol a gyenge mukez trukrol amivel meg Benny Hill csinalt jo poenokat.
A story maga egy atlag baromsag. Boszu. Mar lattunk ilyet. Igaz hogy a szereplo garda jo de hat alig latunk valamit. Jonny Deep csak setalgat bajuszban es a vege fele megfordul ketszer majd Antonio agya a kis stilusat de mesze nem azt amit a Desperados -ban megismertunk. Salma Hayek-nak vagy ot sora van az egesz filmben. Mikey R-t meg minek raktak be? Arrol enm is beszelve hogy ugy elvoltak tulozva azok a fegyverek jelenetek hogyrosz volt nezni. Piacon lovoldozik a gepfegyverel es pont a gonoszokat talalja el mi?

Szal az egesz egy nagy baromsag volt. De megis azert volt benne valami erdekes is. A vege.

Nalam a film 2/10.

En nem lattam, de a konyvet olvasva, biztos szar film lehet. Mivel tuti keves penzbol volt keszitve es a konyvben azert vannak helyszinek rendesen...

Bandew
Állítólag sz@r, én nem láttam.

Sephi
Ti lattatok Rejto Jeno muven alapulo " A Harom Testor Afrikaban" c. filmet amit a Bujtor Pista rendezett? Jofilm?

The Garrett
megvan DVD-n 😊

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Bandew
Áááááááááá! Hát hogy a fenébe ne!

Frank99
Piedone Afrikába'

Emléxik rá valaki?

tökjóvót...

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Ezt találtam dc-n:
Ewoks - The battle for Endor

Emlékszik még rá valaki? 😊

Dikkma
Egyébként rájöttem, hogy minden kedvenc filmemben van valami idõrendi csavar.
FCben is ugye. Snatchben a boriszelütõs-tejfröccsenõs-tejkidobós csavar volt gyönyörû. A Memento meg... 😛PP

És a kedvenc könyvem a 22-es csapdája.
Dikkma
Ezt megnézem még vagy 5x.
Akkor már kb. 1/3-ad annyiszor fogom látni, mint a FC-t láttam.
Dikkma
Igen. De ahogy látom te is ezt mondod, nem? 😊
___Top1 film EVER___ Fight Club
És mostantól az én privát listámon #2 a Memento.
RelakSfromhome
Nah, az eredeti Atlantisz-ban ki volt az atlantiszi király hangja?
Aszittem leesek a székrõl 😊
Leonard Nimoy (Spock)

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

The Garrett
én nem várom annyira a lotr rotk-t a story-t ugyis ismerem, max a látvány miatt fogom megnézni, az meg ráér ha olcsó lesz a jegy és nem lesz tele a terem.

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Sephi
Szeretnem megragadni az alkalmat hogy idezzek az elobbi telefon beszelgetesembol amit a baratnommel folytattam amikor felhivott a film utan (A meg S) :

- <...>
A-Kicsim el nem tudod kepzelni milyen fasza volt!
S-Gondolom mert lattama bemutatoban milyenfasza a jelenet mikor Gandalf lovagol a csataba a mezon es lotte tiz tonna szorny van es valami feny gyulad meg a botjan.
A-A az kutyafasza ahoz kepest ami mas is van benne!

(ekkor razott at a hideg mert ha mar az aszony asozngya hogy jo egy film akkor tenyleg az mert neki jo izlese van)

S-Dehat kicsim hogy beszelsz?

Sephi
Amen amen amen !!!!

Bandew

Loál János
Most már nem csak Blasta az ellenséged! 😄

Bandew
ÉS IGEN EZAZEZAEZAZ!!!!!!!!!!!!
HOLNAP GYÛRÛK URA!!!!!!!

Bocsi Blasta, de teljesen fel vagyok pörögve, és nem bírok magammal.

nah azt már jobban megértem 😊)
Sephi
Veszekszik a fene nekem mind a kettonagyo nagyon teccet de inkabb a FC volt egy csoppet jobb.