Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

cSuwwi
Helyesen: 😉)

shit happens

Bunyós Pityu
Magasfeszültséget látta walaki? A János fõleg nézz meg!

hi púh

Tikal
miért tesznek 3 halott szereplot a plakátra? és amugy se februárban lesz 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Sephi
Scary Movie 3

Jaj anyam... miert ooo miert kell nekem egy ilyet vegig nezni? Mar a kettes es baromsag volt de ez...

Igaz felrohogtem parszot de azert mar kurvara eroltetett volt.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

wizy
jajajajaja:-))) Rohadtjó a film, bár moziba még nem láttam, csak gépen. De akkor is...

\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"

mukika
Lord of the Rings: Return of the king nálam 10/10-es a skálán! B@szott jó kis film.

precision
Megnéztem a 2 filmet!

-Kontroll: Nekem nem nagyon tetszett, nem tudom mit ájuldoznak tõle olyan sokan! Az tény, hogy az alapötlet izgalmas, de néhol tulságosan is unalmas a film. Bár lehet hogyha megnézném kicsit jobb minõségben jobban tetszene, mert vmi gagyi version-t sikerült beszereznem (ronda kép, hang gyakran elmegy...stb). Én egy olyan 5/10-et adnék neki!
-Remény rabjai: Sok jót hallottam már a filmrõl, így nagyon kiváncsian ültem le megnézni! És nem csalódtam, tényleg nagyon jó film. Hihetetlen érzelmi világgal rendelkezik a film. Egyik kedvenc filmem lesz én úgyérzem, mert igaz h 2:20 körül van a film, de nem unatkoztam rajta. Igazi, mély érzések, jó sztori, és hihetetlenül jó színészi alakítások. 9/10!

Bazinga!

precision
Igen, egyik barátom ajánlotta, azt mondta h kegyetlen jó film...már kiváncsi vagyok rá, eddig még csak jót hallottam róla😊)

Bazinga!

Akkor te vagy az imdb?

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Alien!
szal a remény rabjai nálam benne van az elsõ 2-ben....óriási film!!!!!!!

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

precision
Én ma fogom megnézni a Kontroll-t és a Remény rabjai-t. Majd írok véleményt estefelé v. holnap reggel!

Bazinga!

Punker

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

BADE
Ja és az Olasz Meló!Na az is egy marhajó film.
Nekem jobban bejött,mint az Ocean11.
Szereplõk:Edward Norton,Mark Wahlberg
Ráadásul pont ott forgatták az elejét,ahol nyáron jártunk.
Jó érzés volt Tv-n újra látni azokat a helyeket😊)
Szintén:7/10

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

zaki
én már 2X láttam, nagyon jó kis film, és cool a vége 😊

Blasta
Hollywood homicide

2/10
Le se töltsétek!!!

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

BADE
Tegnap néztem meg a Pókerarcok címû filmet.
Szereplõk: Matt Damon,Edward Norton
Aki szereti a kártyajátékot,annak érdemes megnéznie.
Értékelésem:7/10

Sephi
Bake de annyire elbaszni egy filmet! Es nezd meg mert az egesz szereplogardat imadom! Dehat ekkora baromsagot hogy lehet csinalni???

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

precision
Ma néztem meg a medál c. filmet...bár ne tettem volna! 😊
Nagyon rossz film, unalmas és gagyi a történet...ez még nem is lenne baj, hiszen a Jackie Chan filmekben nem ez a lényeg! Na de itt a harci jelenetek is ultragagyik voltak szal nem volt benne semmi jó! Szal nagy csalódás volt....
2/10, ez a kettõ Jackienek szól, merthát azért mégis csak az egyik kedvenc színészem!

Bazinga!

vizes
Valóban nem intellektuális humor, de a két fõszereplõ a kedvenceim közé tartozik és jól elidétlenkednek.
Hétköznap este néztem meg, meló után igazán jól esett egy kis kötetlen marhulás.

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

Blasta
Szerintem is jópofa, bár kb. 3-szor nevettem fel a filmen.
Abszolute könnyû kikapcsolódás, de aki egetrengetõ poénokra vágyik, az ne erre üljön be...

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

vizes
Pofa be!

Mármint a film címe. Kellemes kis vígjáték, másfél óra könnyû kikapcsolódás.
Szerinte érdemes megnézni ha jót akarsz röhögni.

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

Jano
Nikki Cox !

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

tomsolo
Run.Ronnie.Run

http://us.imdb.com/title/tt0258100/

ezen szétröhögtem magam annyira geci poénok vannak benne 😊
dzseki csen unfanoknak a vége miatt meg egyenesen kötelezõ!!!

az imd 6,5 adott én 8-at 😊

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

zaki
megnéztem tegnap az A.I. mesterséges értelmet: hát nem tudom, nekem ez az 1. spielberg film, ami nem tetszett, pedig csípom a sci-fi-ket, de ez nem tetszett. megnéztem a traffic-et is, az viszont nagyon ott volt, ha osztályoznom kellene akkor 8/10

PREMIERE1
Medallion -1/10
Rainman 2/10

Az Underworld meg tetszik.

Szerintem ne pontozd!

\"... népszavazás döntsön a nép szavazásból történő kihagyásáról ...\"

Sephi
The Medallion - szal errol a filmrol nem tudok nyilatkozni a jo izles hatarain belul.

Bakee mekorra allatsag. -1/10

wizy
csak hogy legyen valami, ide is beszólok:-) jó sok hozzászólás van:-)

\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"

Bandew
Jézusom, már két napja semmi!

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

precision
Nem volt olyan rossz film ez a die another day, de vmi iszonyatosan szar volt benne. Halle Berry magyar hangjának mafaxért tették be Liptai Claudiát??? Olyan sux volt, hogy az már embertelen, egyáltalán nem illett neki! Én még anno eredeti nyelven láttam a filmet, úgy kb. 1000x élvezhetõbb volt, ezzel a liptai izével élvezhetetlenné vált számomra!

Bazinga!

Sephi
Night of the living dead kene nekem az a film melt lattam par bemutatot rola 😊 Enyhe brutal 😊

zaki
hát köszi, akkor nem valószínû, hogy megnézem

Jano
Jaaaaaaaa! Jó.

Punker
nem kell felrobbania, de azért legalább kicsit piszkos lehetne miután becsapódik a "mocsárba" 😊)))

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Jano
Miért kell 1 autónak 1 ütközéstõl/becsapódástól mindjárt felrobbanni? Vegyetek vissza az akciófilmnézésbõl! 😄

Punker
vazze akkor ezentúl csak dokumentum filmet nézz, Bond-t nem azért nézz az ember hogy realisztikus dolgokat lásson...

BADE
Akármilyen puha azért 1000 méter magasbõl nem hiszem,hogy csak belefúródik.Másik:
Minden tárgy kirepült a repülõbõl(nehéz tárgyakra gondolok),de Bond + a másik csávó megrendülés nélkül ütötték egymást.

Punker
te tényleg hitetlen vagy vagy bazze 😊))
amúgy a kocsi a rizsföldbe csapódott ami viszonylag "puha"...

BADE
Most néztem meg a 007 - Halj meg máskor címû iszonyat nagy gyökér filmet.Az értékelésem 0/10.Pl egy kocsi 1000 méter magasból kizuhan a repülõgépbõl,erre orral belefúródik a földbe,hát érdekes.Észszerû,hogy fel kellene robbannia,de nem ez minden képzeletet felülmúl.
Emiatt a szar film miatt most rémálmaim lesznek😄

És még mindig nem jött le az Erotic nights of the living dead! 😞

Hát én is a fintorgók táborát erõsítem 😞
Látszik, hogy nagyon össze akartak izzadni egy újabb Blöfföt, de nagyon nem sikerült.
Egyszer mindenképpen meg lehet nézni, még vicces is itt-ott, de hiányzik belõle az a valmi, amire azt mondod, hogy "húbazz, de jó film volt".
Nálam az ilyen klasszikus "hatpontos" 😊

Sephi
Down With Love - ekkora baromsagot 😊 Nem eri meg az ido.

HuAn82
Jah, király film!

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Tikal

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Sephi
Jaj errol megint feleves nyitatlehet nyitni. Nem fogok! Neked az teccet nekem meg ez ozt punktum.

Davidus
elég gyenge film

V9ykn8_TZL0

zaki
samuel jackson, és a csávó az alul semmibõl? nem láttam még, pedig meg volt. ha megnézted majd írj róla pár szót pls, thx 😊

a.carkey
Blöff szinû "múvi" . Kötelezõ! 😄

A medve nem játék.

Kandurex
Tárgytalan, megzavart a magyar fordítás: A hetedik mennyország

nagyon lol, egyre jobban tetszik a filmek átmagyarítása..(

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Kandurex
51. állam -ról hallott már valaki valamit? Semmi infót nem találok róla ?(

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯