Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hi púh
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Jaj anyam... miert ooo miert kell nekem egy ilyet vegig nezni? Mar a kettes es baromsag volt de ez...
Igaz felrohogtem parszot de azert mar kurvara eroltetett volt.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"
-Kontroll: Nekem nem nagyon tetszett, nem tudom mit ájuldoznak tõle olyan sokan! Az tény, hogy az alapötlet izgalmas, de néhol tulságosan is unalmas a film. Bár lehet hogyha megnézném kicsit jobb minõségben jobban tetszene, mert vmi gagyi version-t sikerült beszereznem (ronda kép, hang gyakran elmegy...stb). Én egy olyan 5/10-et adnék neki!
-Remény rabjai: Sok jót hallottam már a filmrõl, így nagyon kiváncsian ültem le megnézni! És nem csalódtam, tényleg nagyon jó film. Hihetetlen érzelmi világgal rendelkezik a film. Egyik kedvenc filmem lesz én úgyérzem, mert igaz h 2:20 körül van a film, de nem unatkoztam rajta. Igazi, mély érzések, jó sztori, és hihetetlenül jó színészi alakítások. 9/10!
Bazinga!
Bazinga!

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Bazinga!

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Nekem jobban bejött,mint az Ocean11.
Szereplõk:Edward Norton,Mark Wahlberg
Ráadásul pont ott forgatták az elejét,ahol nyáron jártunk.
Jó érzés volt Tv-n újra látni azokat a helyeket😊)
Szintén:7/10
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
2/10
Le se töltsétek!!!
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Szereplõk: Matt Damon,Edward Norton
Aki szereti a kártyajátékot,annak érdemes megnéznie.
Értékelésem:7/10
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Nagyon rossz film, unalmas és gagyi a történet...ez még nem is lenne baj, hiszen a Jackie Chan filmekben nem ez a lényeg! Na de itt a harci jelenetek is ultragagyik voltak szal nem volt benne semmi jó! Szal nagy csalódás volt....
2/10, ez a kettõ Jackienek szól, merthát azért mégis csak az egyik kedvenc színészem!
Bazinga!
Hétköznap este néztem meg, meló után igazán jól esett egy kis kötetlen marhulás.
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
Abszolute könnyû kikapcsolódás, de aki egetrengetõ poénokra vágyik, az ne erre üljön be...
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Mármint a film címe. Kellemes kis vígjáték, másfél óra könnyû kikapcsolódás.
Szerinte érdemes megnézni ha jót akarsz röhögni.
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
http://us.imdb.com/title/tt0258100/
ezen szétröhögtem magam annyira geci poénok vannak benne 😊
dzseki csen unfanoknak a vége miatt meg egyenesen kötelezõ!!!
az imd 6,5 adott én 8-at 😊
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Rainman 2/10
Az Underworld meg tetszik.
Szerintem ne pontozd!

\"... népszavazás döntsön a nép szavazásból történő kihagyásáról ...\"
Bakee mekorra allatsag. -1/10
\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Bazinga!
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
Minden tárgy kirepült a repülõbõl(nehéz tárgyakra gondolok),de Bond + a másik csávó megrendülés nélkül ütötték egymást.
amúgy a kocsi a rizsföldbe csapódott ami viszonylag "puha"...
Emiatt a szar film miatt most rémálmaim lesznek😄

Látszik, hogy nagyon össze akartak izzadni egy újabb Blöfföt, de nagyon nem sikerült.
Egyszer mindenképpen meg lehet nézni, még vicces is itt-ott, de hiányzik belõle az a valmi, amire azt mondod, hogy "húbazz, de jó film volt".
Nálam az ilyen klasszikus "hatpontos" 😊

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
nagyon lol, egyre jobban tetszik a filmek átmagyarítása..(
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

!