Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jano
;D

Most már nyíltan kimondom, hogy ász a logód! 😄

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Büszke vagyok Rád, tesó!

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

cSuwwi
Russell Crowe a fõszereplõje, jó régi film...

shit happens

cSuwwi
A Romper Stompert látta már valaki. Elég brutál...

shit happens

VinylToy
Okés, azért köszi...nekem az inglisem még nem olyan jó 😞

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Sephi
Sajnos nem tudok mert en anelkul neztem meg 😞

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Jano
Most nem néztem. 😞
Az elsõ 1 óráján behaltam, csak kár, hogy vége átmegy egy kicsit nyálba. 😄

VinylToy
Out of Time...nekem is bejött...jó film 😊

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

VinylToy
Nem találok hozzá feliratot, ha esetleg neked van, elküldhetnéd...köszi elõre is 😊

cSuwwi
Moszkva tér. Most adták a Duna Tv-ben a 35. magyar filmszemle alkalmából.

Jó kis film volt 😊

shit happens

Most néztem meg A Mag-ot, nekem tetszett, szeretem az ilyen filmeket.

Jano
-Donnie Darko-

Elöljáróban annyit, hogy valószínû nem fogok tudni egy kerek, értelmes gondolatsort írni róla. 😊

Semmit nem tudtam a filmrõl azon kívül, hogy Ramza barátom élete 5 legjobb filmje közé sorolja.

Az 1. jelenet rögtön öregségemet juttatta eszembe. 😄 Ugyanis a zene, ami benne felcsendül, rajta van az elsõ videokazijaim egyikén (1985-ben vettük az 1. videot). Gyerekkoromban is tetszett ez a szám, és rendesen röhögtem, amikor leesett, hogy miért választották a filmhez. Echo & The BUNNYMEN - The Killing Moon. 😊)) Óriási! Soha nem gondoltam volna, hogy valaha filmzene lesz belõle. 😄

Iszonyúan tetszett a film.
Nem tudom van-e benne hiba. Lehet, hogy most még nagyon a hatása alatt vagyok, és ezért nem tudok negatívumot mondani róla. 😄
Rohadtul tetszett, ahogy a vége felé fokozatosan összeállt a kép. Mindvégig gondolkoztam a miérteken, de mindig az utolsó pillanatokban ugrott csak be, hogy mi miért van, mibõl következik. Spoiler! A legjobban talán az tetszett, mikor a moziban Donnie Frank-kel beszélget, leveteti vele a nyúlmaszkot, és megkérdezi mi történt a szemével. Frank annyit mond: "Nagyon sajnálom!". Mikor a végén elüttöték Gretchen-t, és kiszállt Frank a kocsiból, ott bizony akkora BAZZEG-et nyomtam... 😊 /Spoiler
Baromi sokat röhögtem is a filmen, a mocsokszájú szinkron is tetszett, ez a Jake Gyllenhaal fiú kikészült arca, bekómázott tekintete baromi jó, filmbéli apja egy igazi arc, Patrick Swayze egy igazi gyík, szóval tényleg nem tudok rosszat mondani a filmrõl. 😄 Bár, talán annyit, hogy már a közepénél fostam, hogy vajon mi lesz a vége, de a befejezés elõtt 5 perccel az is nyílvánvalóvá vált.

Na mindegy, többet nem is akarok írni. Nézze meg mindenki, aki eddig nem tette meg. Ha kell, akkor 10x. Gyengébb képességûek akár többször is. 😛 😄

A DVD-verzióra máris kíváncsi lettem, azt mondják sok a kivágott jelenet.

Telitalálat.

Dynamic
Csak röviden:

-I am Dina-
Szeretem a drámákat, de ezt talán nem kellett volna erõltetnem.Egyébként elmegy, de nem fogott meg.
6/10

-In Hell-
Újabb börtönös film Van Damme-tól.Érdekes módon Seagal és Van Damme újabb filmjeiben már nem játszanak igazi szuperhírót.Ebben sem, de azért van benne bunyó, hiszen pont errõl szól(illegális meccsek a börtönben), de a köríves rugásokat hiányoltam😊Talán egy leheletnyivel jobb mint az elõzõ filmjei(mondjuk azoknál csak jobbat lehet csinálni), de a "visszatérés" nem sikerült.
5.5/10

-City of God-
Király!Ennyi😊
Csak sajna az utolsó 15 percet még nem tudtam megnézni, mert valami hiba van a fileban mert mindig lerohad egy bizonyos résznél, úgyhogy most k*va ideges vagyok
De addig is:
10/10
Sephi
Egyebkent megneztem az Anything Else c. filmet amit ugye a kedvencem Woody Allan rendezeseben sikerult es ujra ugyancsak egy remekmuvet alkotott. Ez az egyetlen rendezo.szinesz akibe meg nem csalodtam!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Lantee_ en is meg akarom nezni! Mar par napja itt van gepemen es meg nem volt ra alkalmam.

Roll aruld el kerlek hogy mi teccet benne?

precision
Tetszett az a sz*r? Hááát, végülis mindenkinek más az ízlése...

Bazinga!

Ma néztem meg A medált, nekem tetszett szerintem jó a sztori. + a nõci benne, az se semmi.

Jano
😄 Kösz.

zaki
behalok a logodon... mekkora azz a búra, ááááá

Jano
Oks, megosztom. 😊

zaki
kíváncsi vagyok majd a véleményedre 😊

Jano
Asszem kihozom a Donnie Darko-t.

Punker
most nézem a Düne triológiát, x+1-dik megnézés után is nagyon jóóóóóóóó

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

mukika
Underworld 8/10 picit tulzásokba esnek egyszer kétszer, de Qurva jó kis film!

VinylToy
Megnéztem a Lost In Translation-t

Nekem nem tetszett, pedig Golden Globe díjas...ha jól emlékszem...

DELETE 😊

SoDI---
Na megnéztem végre én is a Kill Bill-t.
Az elõzetes alapján szarnak találtam, ezért nem kerítettem sort rá eddig. A második rész elõzetese hozta meg a kedvem hozzá... A fejem a falba verem, hogy eddig nem tettem meg.

ISTENKIRÁLY!!!

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

Sephi
Szip a fogad Jano

sannyi
mitörtént itt ?

na mivan mi ? nevem sanyi, a kirá\' sannyí ! te kizs buta™ & te ostoba™

Jano
LOÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁL! 😄DDDDDDDDDDDDD

hen-tes
anyád

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

hen-tes
anyád

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

hen-tes
ghostship
klassz 😊

hen-tes
ghostship
klassz 😊

precision
www.port.hu ?

Bazinga!

shaba23
off

A Cinematrixon kívül hol lehet megnézni, hogy xy filmnek mi a magyar címe?
Sok olyan film kerül fel ftp-kre, amirõl fogalmam sics mi lehet, de esetleg a magyar címe alapján már hallottam róla és letölteném
Elõre is kösz
PREMIERE1
Elírás "törpént". A + "d" (az a ",de"-bõl jött át). Én is tudom ... Sorry ... 😊 Nem néztem át, mert bejött a fõnököm.

Az említett filmeket láttátok?

(Megjegyzés: Másokra meg egy kis helyesírási nyelvkönyv férne rá! Inkább azon akadnátok ki!)

"Menyjetek már!"

\"... népszavazás döntsön a nép szavazásból történő kihagyásáról ...\"

Galy
John Woo:

John Wood:
Galy
:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Blasta
Az John WOO :-DDDD

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

PREMIERE1
A Better Tomorrow I-II-II.

Így egyben elég durva volt megnézni, de megérte!

Chow Yun-Fat legjobb filmjei, bár a 3. rész már nem John Wood, de az is hasonlóan jó, mint a megelõzõek.

\"... népszavazás döntsön a nép szavazásból történő kihagyásáról ...\"

Sephi
Secondhand Lions - hat na szal egy kedves kis vigjatek aminek a vege elegge meghato. Egy film amit erdemes egyszer megnezni de nem tobszor.

Mike
Új faj 😊

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Mike
Na meg megnéztem az Úf faj-t, hogy az mekkora kaka

Mike
szerintem ritka pocsék egy film volt

Blasta
Én attól készültem ki leginkább, hogy a csajszi neve SZERÁFIN volt.
BROÁÁÁÁÁÁF :-D

Szerintem is egész jó film. Ha az elsõ órát vesszük, akkor nagyon jó. Ha a második órát, akkor minõsíthetetlen szar.
Összességében tehát közepes 😊
Bruce Willis pedig hetvenhatodszor is eljátssza ugyanazt a figurát, ezért tehát túlságosan ne dícsérjük meg...

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Ez az IGAZI farkasemberes múvi, a párizsi csak közepes folytatás:
American werewolf in London

mukika
jó kis film az! 😊

Blasta
Az a gagyi? Menyjetek már!
Mekkora blamázs az a film...

Egy amerikai farkas Párizsban:
jó poén 😄 5/10