Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez nem a The eye címû film?
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
- a Kill Bill ötlete és a forgatókönyv nagy része a Battle Royale elõtt kb. 5 évvel megvolt.
- elsõsorban az Ichi the killer hatásai érezhetõk a filmen (ami szintén késõbbi a KB alapötleténél 😊
De amúgy BR tényleg nagyon jó film.
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Ami teccet benne az néhány egyedi kameramozgás volt valamint a sztori alapötlete, DE sokkal többet és jobbat ki lehetett volna hozni belõle... ráadásul a vége egy elég nagy LOL szerintem... (A CUBE 1 pl sokkal jobb mindezekben...)
értékelés: 4/10
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
It\'s not my fault you suck.
Nem véletlenül olyan hosszú, amilyen, a hangsúly a kapcsolatok alakulásán, a személyiségek változásán van - a vége valóban üt, de ettõl függetlenül lesz azért meglepi, nyugi.
És felkészítésnek: nagyon súlyos alkotás minden szempontból, erre készüljön fel mindenki, aki meg akarja nézni.
En nem hiszem hogy neked teccene hogy alig varsz megnezni egy filmet amirol oly sok jot halottal es akkor spontan veletlenul valaki lelovi a vegen a poent.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Hellraiser 2 - nálam az egyik etalon horror-mûfajban, bár most kb. hatodszorra itt-ott egy kicsit vicces volt, de összességében nagyon szeretem 8/10
Texas Chainsaw Massacre 2003 - errõl most íhrhatnék egy fél oldalt, de inkább mégse. Maradjunk annyiban, hogy az elsõ 1 órában az gondoltam, hogy kiváló remake lett, de az utána következõ kliséhegyek alapján maximum közepest érdemel. Kár érte. 5,5/10
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
egy jó filmet nem azért nézne meg az ember mert nem tudja mi a vége...
Hajrá Dózsa György!
Egész jó kis vígjáték volt, bár nem az a fajta, ami sokáig megmarad az emlékezetemben. De azért sokszor megnevettetett. Mondjuk pont olyan hangulatban voltam, mikor néztem, hogy ilyesmi vígjátékot akarok nézni.
70%
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Végül is abban az idõben csak úgy ömlöttek a science fictionok nem???
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
állítólag ilyen jófajta német belezõsvérehorror 😊
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
biztos nem a hamburger zabáloknak valo 😊
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
De de mind1 most ma' cseszhetem...

Világok háborúja (HG Wells) 1953
Micsoda egy ...
Irtó "B" kategóriás sci-fi volt, de annyira rossz, hogy az már jó. 😊

\"... népszavazás döntsön a nép szavazásból történő kihagyásáról ...\"
Akkoris azt nem olvastam 😊))
"ja a film befejezése:"
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
A lakosok úgy döntenek hogy feladják a lányt, mert csak a bajt hozza majd rájuk. Megérkeznek a hívott autók, és kiderül egy maffia fõnök lánya mászott ide, aki félt átvenni az apjától a hatalmat. Egy rövid megbeszélés után a hatalmat fel is használja, "vannak olyan helyek, amik eltünésével jobbá tehetjük a világot", és már lángol is az egész tanya 😊))))
"Vannak dolgok amiket magunknak kell elintézni" és a lány revolverrel lövi tarkón a helyi okostónit..
Hajrá Dózsa György!
díszletek: kölcséghatékony értékelés: 0/100 hossz: 3 óra
Úristen ezt a filmet nehogy végigüljétek! Még ha valaki nagyon elvakult, annak sem ajánlom!!!!
Nos az egész egy nyomortanyán játszódik (történet szerint), a kivitelezés borzalmas. Végig, teljes 3 órán keresztül egy kicseszett színpadon játszódik, amire krétával vannak felfestve a házfalak,... ajtó sincs, de a színészek nyitják az ajtót és az recseg is hozzá. Borzalom!!! Ami még festve van: egy kutya. a körvonala van felfestve a fekete színpadra, és ugat, meg csontot is adnak neki.
Történet: na ez az amiért nem mínusz pontot adtam a filmnek. Csak kár volt 3 órán keresztül elhúzni, ami belefért volna fél órába. Egy menekülõ félben nõ érkezik a teljesen zárt közösségbe, akit Nikole Kidman alakít. Pár hónapig él itt, ahol elõször csak befogadják, majd a tanya kurvája lesz, minden férfi hozzá jár estére..
Hajrá Dózsa György!
Szerintem tok fasza lenne ha valaha is csinalnanak folytatast igaz ha nem baszak el.
Valaki el tudgya nekem arulni hogy a rajzfilben annal a jelenetnel amikor a kis cica enekli a dalt azon a bulin... na az letoltheto e rendes minosegben mert valami eszmeletlenul teccik !
Egyebkent a Kontroll c. magyar filmben a foszereplo az Bucsu vagy Bulcsu ?
shit happens
Nem mindegy.
Én még 2002-ben láttam moziban a "Beszélj hozzá"-t, tényleg gyönyörû és kötelezõ mûvészfilm.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
6/10
Egész jó kis western Kevin Costner és Robert Duval szereplésével! Nyugis, tartalmas, és a végén még látványos is.
Minden esetre ne várjon senki adrenalin bombát, ez nem az a film. Ha jól emléxem a 3/4 részében nincs is lövöldözés. Egy darab sem. Ettõl függetlenül jó kis western.
Csak a végén nyáladzanak keveset, azt kihagytan volna. Elnyújtották. Amúgy tetszett.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Out Of Time : kellemes vasarnap delutani muvi Denzel Washingtonnal. Erdemes meg nezni de othon es nem moziba 😊
Dicsértétek, hát megnéztem én is...
Húb@zzzzzzz.
Nem semmi a film. Kezd összeállni a dolog, de még azért kell egy kis idõ. Lehet,hogy még 1x megnézem. Tök kész vagyok tõle.
10/10 !!
www.satriani.com
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF