Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mi a mely tema benne? hogy nem mernek felmenni.. es mar nekem is bezartsagierzesem volt a kozepen? vagy hogy mennyire csorik az ellenorok? vagy hogy a fiatalsag mennyire elcseszett es verekednek meg anyaznak az ellenorokkel???..hmm.. hmm??.. akkor magyarazd meg mit nem lattam a filmben pls!!! mert eddig hha valami nem tetszett nekem akkor ahhoz biztos suta vagyok...
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Ha megérintett az a világ amiben Búlcsú él, ha érezted már magad 0-nak életedben, ha érezted már úgy, hogy legszivesebben a föld alá bújnál és nem vennél tudomást a világról és annak bajairól, akkor élvezheted a filmet. Nemcsak a poénokat.
Akkor esetleg felfogod, hogy ki is volt a metrós gyilkos, hogy mi-miért is történt.
Ha a sztoriból csak azt vágtad le, hogy a srác a metróban alszik, izgis üldözések vannak, jó poénok, mindenféle kavarás meg fények meg valami álomvilágféle akkor EZ NEM A TE FILMED.
Ennyi.
"Másrészt meg. Ha nem értékeled a komolyabb mondanivalót tartalmazó filmeket, akkor ne is fikázd õket!"
Ki mondta, hogy nem értékelem az olyan filmeket? Ez azonban nem az volt...
"Elhiszem, hogy nem tetszett, megértem, de a Kontroll akkor sem akciófilmnek vagy vígjátéknak készült."
Nem számít, hogy Te, vagy én mit gondolunk, de Antal Nimród is azt mondta, hogy sokféle típusú filmbõl merítettek, így nem nevezhetõ mûvészfilmnek!
"Elismerem, hogy mindenbõl van benne egy kicsi, de akkor is KOMOLYABB a mondanivalója mint egy átleg hálivúdi fostaliga akciófilmnek, komolyabb poénok vannak benne mint egy szarfaszú Eddie Murphy filmben, és még mondanivalója is van, amit egész ügyesen adagoltak."
A poénok többsége nekem is tetszett, de kérlek fejtsd ki, hog ypontosan mi is volt benne az a nagy mondanivaló! Elõre is köszi.
Ez van amikor remek szereplõk játszanak el sablonszerepeket.
Tea Leoni-t meg egyenesen imádom! :-DDD
Már nem azért, de az külön kategória, hogy "sikerfilm"????????
Másrészt meg. Ha nem értékeled a komolyabb mondanivalót tartalmazó filmeket, akkor ne is fikázd õket!
Elhiszem, hogy nem tetszett, megértem, de a Kontroll akkor sem akciófilmnek vagy vígjátéknak készült.
Elismerem, hogy mindenbõl van benne egy kicsi, de akkor is KOMOLYABB a mondanivalója mint egy átleg hálivúdi fostaliga akciófilmnek, komolyabb poénok vannak benne mint egy szarfaszú Eddie Murphy filmben, és még mondanivalója is van, amit egész ügyesen adagoltak.
Nem mondtam, hogy mûvészfilm. Egyáltalán nem az.
Egy nagyon fasza, leginkább egyedinek mondható film a kontroll, de basszus amikor "elcseszett akciófilmnek" minõsítik, az kissé sok nekem...
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
elõször Trainspotting majd Rekviem egy álomért...
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
DF életem egyik legrosszabb filmje, és nem csak a horrorokat tekintve.
Hogy a francba vagy kepes a HOD kategoriaba sorolni baszuuuuuss?????
😊
"téynleg nem neked készítették!"
"Mélyebb mondanivaló"
Na máááá, ez egy sikerfilmnek szánt cucc volt, nem mûvészfilm!!! Ezt csak Te szeretnéd belemagyarázni...
Nem rég néztem meg a Texasi Láncfûrészest (2003-as változat) nekem tetszett, azt hiszem, hogy moziban is meg fogom nézni.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Szépen elteszem a Ringu 2 és a Darkness falls mellé.
2/10
Amivel nem teljesen: lehet, hogy 84-es film volt az alapja, de akkor azt meg a Taxasi láncfûrészesrõl csenték 😊
Ami az ijesztgetést és a horror-elemeket illeti: ez a film egy rendkívül beteg világot mutat be, néhol erõteljesen eltúlozva, néhol naturalisztikusan ábrázolva: nem célja az, hogy ömöljön a vér a falakból, sem az, hogy ijesztgetni lehessen vele (amúgy egy személyes megjegyzés: szerintem egy horror akkor rossz, ha rámondják, hogy "ijesztõ" - brrrr... megijedni általában hatásvadász jeleneteken szoktak az emberek, a jól összerakott horror nem ijedtséget vált ki, hanem szorongást, mély félelmet, rossz hangulatot, stb...).
Egyébként az abszolút közepes TCM 2003 is jobb ennél, szóval tényleg nem egy jó film 😄
Ha másért nem is, de azért a jelenetért érdemes volt megnézni :-DDDDD
Megvan Swarzi utóda. Ez a pasi tehetséges. A Skorpió kiály után - ami irtó szar film volt - nem reménykedtem benne, hogy van esélye. De most, a film után, ami szintén nem egy dirr-durr, azt mondhatom, hogy van benne valami. Kb., mint Arnoldban volt. Amúgy utalnak is rá rögtön az elején. "Tiéd a pálya, öcsi!". 😊
Borzasztó nagy hülyeség a forgatókönyv, logikátlan a sztori is, de 1x nézhetõ. Mint akciófilm, megállja a helyét. Semmivel nem rosszabb, mint a tûzoltós Swarzi film, egy Eraser vagy akármelyik legutóbbi Swarzi film ...

Ezek mind voltak benne. Fõleg a
.A medve nem játék.
Mondtuk, hogy nem neked készült. Kicsit mélyebb mondanivalót kéne látnod a filmben, mint egy gyilkolászós akciófilmet ami -szerinted- el van kúrva. Há nincs elkúrva. Mert ez nem egy gyilkolászós akciófilm, tele frankó hálivudi klisékkel, amiket Te ajánlottál.
Nem errõl szól, de már csakazértsem fogom Neked elmagyarázni, hamár voltál olyan láma, hogy egy ilyen szar verziót nézz végig és semmit nem vágtál az egészbõl...
Sorry, nem bántani akarlak, csak az ilyen vélemény egyszerûen NEM objektív vélemény.
Ez kb olyan, mintha azt mondanád a 20 évvel ezelött felvett Hófehérke és 7 törpére (a VHS fekete fehér már a sok másolástól és 50%-ban nincs hang :-DDDD), hogy ebbõl lehetett volna egy fasza horrorfilmet csinálni, csak elbaszták a törpékkel mag a hülye állatokkal meg a nyáladzással a végén.... :-DDDDDDDDDDDDDDDDD
House Of 1000 Corpses - ekkora baromsagot pontosan par napja nem lattam mar. Ez talan egy ket fokkal jobb mint a House Of The Dead a jelmezek es a szereplok miatt de maga a film minden egyes jelenete kiszamithato volt , egyszer sem ijedtunk meg es a zene az kozepes volt.
Maga a tortentett lelotek mar egyszer 1984-ben a Dr.Satan : Chronicles -ba amit Antony Farlen irt szal en mar az elejen tudtam mi kene legyen a vege. Baby , Otis , Tiny , az anyuk es Hugo mesze nem Rob Zombie kitalacioi hanem Edward G. Koral szulemenyei.
En nem tudom mit irjak ki hogy A Rob Zombie irta es rendezte mert vegulis az o otlete az a benzin kuti dolog csak es a tobbi mint koppintas.
Tehat Rob Zombie oszerakott egy filmet ket masik iro konyv alapjaira. Es egybkent is a film tul puhany ha mar horror akkor legyen horror a picsaba. Volt benne egy ket ijeszto jelenet de ennyi.
Borzalmas.
a. szar zene nélküli vhs verziót láttál. 50%-ot elvesz az élménybõl!!!!!!!!!
b. ha nem vágod le a látottakból, hogy mirõl is szól a film, és hogy mekkora poénok vannak benne, akkor sorry
téynleg nem neked készítették!
Javasolnám, hogy nézd meg moziban, de ezek után nem nagyon élveznéd, lévén elõítéletekkel tele ülnél be rá.
Legyen elég annyi, hogy VILÁGVISZONYLATBAN egy nagyon nagyon jó fil a Kontrol!!!!!!!
The salton sea/Igazság helyett/ látta vki? vagy csak nekem új???
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
\"A bölcs nem az, aki soha nem szenvedett, hanem, aki átélte és legyőzte a kétségbeesést!\"

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
A Rocsfilm az memnnyire jo szerintetek?
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10