Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Túl kevés második világháborús filmet láthattál eddig!
Más.
Open Range
Nézzétek meg. Egy amerikai !!! western. (Az olaszok a legjobbak.)
A vad banda óta nem láttam igazán eredeti ami westernt. Ha a Clint féle "Unforgiven" érdekes volt, ez duplán az.
Ebben Kevin "szélesvállú" (orig.: Robin Hood - Men in Tights" 😊 Costner nyumul Robert Duvallal.
Elõszedték még Anette Beninget is, meg a pufi srácot a "Parker az iskola réme"-bõl.
Mindegy. Egy nagyon is nézhetõ film. Az elején nyugodt, de talán még az olasz westernekben sem sikerült így megcsinálni a film végi leszámolást. Elég brutál. (Amúgy az egész film Kevin Costner rendezés.)
Esõs idõben érdemes megnézni! Ugyanis a filmben is állandóan esik, szóval senkit sem fog zavarni. 😊
A medve nem játék.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
Jó díszlet, meg ugye Michael Crichton írta az eredeti regényt, bár itt megkevertek sokmindent ...
A medve nem játék.
WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Büszke vagyok rá nagyon :-dDD
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Amõgy mi van az aláírásodban? Ezt kaptad valakitõl?
10-es skálán pontozni sem lehetne :-DDD
És mennyire idegesítõ popey nõjének a szinkronhanja PFEJJJJJ
Az HBO-n Popey film!
Robin Williams mint popey. Énekel és táncol.
Megáll az eszem...
Hálivúd sux :-D
Sajna nemtom most hirtelen a magyar címét, de nagyon eltaált film. Spike Lee bácsi aszem maradandót alkotott, nem gyakran látni olyan drámát, ami izgalmas is a nézõ számára. ha elkezded nézni akkor már véig is nézed egyhúzamban, szóval letehetlen. Jól tükrözi a szereplõk lelki világát és az öszes karakter is jól el van találva. Ja és a zene is nagyon szép😄
9.5/10
Kicsit olyan Liv Tyler-Milla Jovovich beütése van, némi melltöblettel megtoldva.

A medve nem játék.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Augustus az tenyleg jo kis film volt de aze' volt egy ket eros tulzas benne.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Elsõ kettõ nem teccett, ez jó volt. Kapott rendesen az 8 mile, a Jelek, a Kör, a Mátrix. Összeségében jó, parodiák között is kitûnõ, minõségi darab😄 8/10
A változatosság kedvéért - tegnap ugye láttam a Stuck On You-t -, (ebben is) Eva Mendes, + Denzel Washington.
A mostani egy krimi. Amiben Denzel kettõsen is hülye.
1. Rendõr.
2. Válik a feleségétõl, Eva Mendes. (Evatól válni? Pff. Hülye! 😊
Ráadásul bepalizzák. Aztán futhat az ügy után. Nem lövöm le a poént, bár nem lenne túl nehéz. A film, amolyan Colombo stílusú - rögtön lehet tudni mi is van - dolog, de azért jó nézni, ahogyan keveri a lapokat. 😊
7.5/10
A medve nem játék.
Amikor ott van Kairó terén, keresi a csajt, akit a kosárba rejtettek.
Megjelenik a kardos fickó.
Õ meg csak lazán ledurrantja, hát az állati volt.
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
Én pedig utána vagy 10-15 évig reméltem, hogy egyszer ajándékként egy masnival becsomagolt muffot kapok egy nõtõl 😊
Egy napon a tuskómnak biztos lesz mondanivalója erről.
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Mindenevõ vagyok, ugyhogy ezt is megnéztem! A film megvalósítása, Sohaország ábrázolása 5-öst érdemel! Véletlenül sem akar igazinak tûnni, mindvégig szürreális, meseszerû, csodálatos (Moulin Rouge operatõre)! A gyermekszínészek nagyon jol játszanak, aranyosak, viccesek! A kalózok szintúgy!
Magával ragadó mesefilm született, a vége felé kicsit már unalmas(persze lehet hogy csak nekem! "Öreg" vagyok én már kicsit ehhez)!
2ezer alatt van az ára, szereintem simán megéri.
Nagyon szép alkotás, tetszett, a színészi alakítások döbbentesek.
Eva Mendest amúgy nagyon felkapták. Jennyfer Lopeznek meg mintha csak bukásai lettek volna.
Amúgy egy új magyar film reklámja is volt. Érdekes lesz, ugyanis ritká forgat magyar filmes - aki itthon nyomul - Amerikában. 😊
A medve nem játék.
Nagyon sokan, akik látták így leszarozták, meg úgy leszarozták, aztán a végén kiderült, hogy csak azért nem tetszett nekik, mert nem értették meg a lényeget.
Hatalmas film, slussz passz 😊)
Amikor elõszõr mutatták a sorozatot, és Bob folyton bevillant a bal oldalon, azon hülyére röhögtem magam, fõleg azon, amikor megjelent a papírzacskó. :-D
Morbid, de nézhetõ. Farelli film ... 😊
A nevek után a végén is van egy nem vicces, de a film szempontjából "aranyos" jelenet.
Eva Mendes nagyon, nagyon korrekt.
A medve nem játék.