Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Itt végre nem az amcsi powwa volt a mérvadó

De nagyon sokat láttam, ami eddig itt felmerült, azt mind láttam, atémával kapcsoaltban is sok könyvet olvastam, leginkább német fél részérõl.

a.carkey
Dehogy ...
Túl kevés második világháborús filmet láthattál eddig!

Más.

Open Range

Nézzétek meg. Egy amerikai !!! western. (Az olaszok a legjobbak.)

A vad banda óta nem láttam igazán eredeti ami westernt. Ha a Clint féle "Unforgiven" érdekes volt, ez duplán az.
Ebben Kevin "szélesvállú" (orig.: Robin Hood - Men in Tights" 😊 Costner nyumul Robert Duvallal.
Elõszedték még Anette Beninget is, meg a pufi srácot a "Parker az iskola réme"-bõl.

Mindegy. Egy nagyon is nézhetõ film. Az elején nyugodt, de talán még az olasz westernekben sem sikerült így megcsinálni a film végi leszámolást. Elég brutál. (Amúgy az egész film Kevin Costner rendezés.)

Esõs idõben érdemes megnézni! Ugyanis a filmben is állandóan esik, szóval senkit sem fog zavarni. 😊

A medve nem játék.

Punker
igen 😊))

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

húú azt még nem láttam, vagy régen de már nem emlékszem pontosan rá, ja abban van az a fütyülés😄

Punker
jaja az nagyon nagy film, én most néztem hogy a Híd a Kwai folyón 1957-s film, azért az nem semmi hogy azóta se unják meg az emberek.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Sas Leszállt az eddigi legjobb ww2ös film amit láttam,ajánlom mindenkinek

Evil
nem volt az olyan rossz.

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

a.carkey
Nagyon jó! Az ostrom rész szerintem az eddigi legjobb!

Jó díszlet, meg ugye Michael Crichton írta az eredeti regényt, bár itt megkevertek sokmindent ...

A medve nem játék.

Punker
megnéztem egymás után az Utolsó Belövést és a Félelem és Reszketés Las Vegas-bant elég ütõs egymás után 😊

LezLee
Látta már valaki az Idõvonal (Timeline) c. filmet? Érdemes leszedni? Mennyire jó a sztorija?
Nekem teccett😄

intolerable crueltyt meg ne nézzétek! katasztrófa

Komoly 😊

WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473

Bandew

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Szerencsére vége😄

Blasta
Igen, ez egy privátüzi volt amit Jony küldött nekem!
Büszke vagyok rá nagyon :-dDD

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Bandew
Bocsika: Amúgy

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Bandew
Jaj, azt ne is mondd!

Amõgy mi van az aláírásodban? Ezt kaptad valakitõl?

Blasta
De vazze ez veri veri kemény!
10-es skálán pontozni sem lehetne :-DDD

És mennyire idegesítõ popey nõjének a szinkronhanja PFEJJJJJ

Bandew
Az már nagyon régi film.

Blasta
Vázze, ez veri hárd.
Az HBO-n Popey film!
Robin Williams mint popey. Énekel és táncol.
Megáll az eszem...
Hálivúd sux :-D

csak megint ez a nyitott vég, gondolkodnia kell az embernek😄

25th Hour Edward Nortonnal:
Sajna nemtom most hirtelen a magyar címét, de nagyon eltaált film. Spike Lee bácsi aszem maradandót alkotott, nem gyakran látni olyan drámát, ami izgalmas is a nézõ számára. ha elkezded nézni akkor már véig is nézed egyhúzamban, szóval letehetlen. Jól tükrözi a szereplõk lelki világát és az öszes karakter is jól el van találva. Ja és a zene is nagyon szép😄
9.5/10

a.carkey
Jó Õ mindenben!

Kicsit olyan Liv Tyler-Milla Jovovich beütése van, némi melltöblettel megtoldva.

A medve nem játék.

Tikal
A denzel-es filmben tényleg jo volt, mostanság több filmben is láttam, és ha már szoba kerult pélo, hát nála jobb az biztos....

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Sephi
Megneztem az Alex and Emma c. filmet. Hat aszonynak teccet de azert lehetett volna jobb is 😊

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Az nekem is teccet. Pedig tenyleg konnyu film.

Augustus az tenyleg jo kis film volt de aze' volt egy ket eros tulzas benne.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Scary Movie 3:
Elsõ kettõ nem teccett, ez jó volt. Kapott rendesen az 8 mile, a Jelek, a Kör, a Mátrix. Összeségében jó, parodiák között is kitûnõ, minõségi darab😄 8/10

a.carkey
Out of Time

A változatosság kedvéért - tegnap ugye láttam a Stuck On You-t -, (ebben is) Eva Mendes, + Denzel Washington.

A mostani egy krimi. Amiben Denzel kettõsen is hülye.
1. Rendõr.
2. Válik a feleségétõl, Eva Mendes. (Evatól válni? Pff. Hülye! 😊

Ráadásul bepalizzák. Aztán futhat az ügy után. Nem lövöm le a poént, bár nem lenne túl nehéz. A film, amolyan Colombo stílusú - rögtön lehet tudni mi is van - dolog, de azért jó nézni, ahogyan keveri a lapokat. 😊

7.5/10

A medve nem játék.

Sephi
De allat 😊

Punishert várom nagyon, msot jött ki a második trailere, jónak tünik

LittleL
Indyana Jones a legkirályabb király.

Amikor ott van Kairó terén, keresi a csajt, akit a kosárba rejtettek.
Megjelenik a kardos fickó.

Õ meg csak lazán ledurrantja, hát az állati volt.

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

Darko Ferkó
Ez de nagyon komoly!!! 😄

Egy napon a tuskómnak biztos lesz mondanivalója erről.

Darko Ferkó
Bezony...
Én pedig utána vagy 10-15 évig reméltem, hogy egyszer ajándékként egy masnival becsomagolt muffot kapok egy nõtõl 😊

Jano
Jesszus, elsõs voltam, az osztállyal néztük meg moziban. 😊 Utána sok osztálytársam elvárta, hogy Gumikacsának szólítsák õket! 😄DD

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Megszereztem gépre a Konvoj-t (kitünõ minõségben)és újra megnéztem, nekem még ma is tetszik, szerinem király.

INDY Faneknek:

Peter Pan!

Mindenevõ vagyok, ugyhogy ezt is megnéztem! A film megvalósítása, Sohaország ábrázolása 5-öst érdemel! Véletlenül sem akar igazinak tûnni, mindvégig szürreális, meseszerû, csodálatos (Moulin Rouge operatõre)! A gyermekszínészek nagyon jol játszanak, aranyosak, viccesek! A kalózok szintúgy!
Magával ragadó mesefilm született, a vége felé kicsit már unalmas(persze lehet hogy csak nekem! "Öreg" vagyok én már kicsit ehhez)!

Darko Ferkó
Igen, én is úgy vettem. DVD Film csillag.
2ezer alatt van az ára, szereintem simán megéri.

vhol most dvd melléklet,akkor megveszem

Darko Ferkó
Szarvasvadász - a Száll a kakukkhoz hasonlóan évek óta meg akartam nézni, mert könyvben többször is olvastam, és az egyik kedvencem volt.
Nagyon szép alkotás, tetszett, a színészi alakítások döbbentesek.

Hollywood Homicide - Nyomorék egy film...ha nem láttam volna ilyet vagy százat, még teccene is.

a.carkey
Igen. Hollywoodtól kezdtem el néha én is röhögni. Elõtte ritkán volt jó poén. A manager nagyon ott volt. 😊

Eva Mendest amúgy nagyon felkapták. Jennyfer Lopeznek meg mintha csak bukásai lettek volna.

Amúgy egy új magyar film reklámja is volt. Érdekes lesz, ugyanis ritká forgat magyar filmes - aki itthon nyomul - Amerikában. 😊

A medve nem játék.

Jano
Ábszolúte!!!

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

LezLee
Hát igen, legalább kétszer meg kell nézni, hogy fölfogd, mirõl is szól valójában, és akkor üt igazán nagyot, amikor megérted a film mondanivalóját. Nekem azóta is az egyik, inkább a legnagyobb kedvencem, minden tekintetben etalon szerintem, nálam 10/10 a film.
Nagyon sokan, akik látták így leszarozták, meg úgy leszarozták, aztán a végén kiderült, hogy csak azért nem tetszett nekik, mert nem értették meg a lényeget.
Hatalmas film, slussz passz 😊)
Bandew
Én is tegnap láttam. Nekem tetszett. Eva Mendes is tetszett.

Amikor elõszõr mutatták a sorozatot, és Bob folyton bevillant a bal oldalon, azon hülyére röhögtem magam, fõleg azon, amikor megjelent a papírzacskó. :-D

a.carkey
Túl közeli rokon (Stuck On You)

Morbid, de nézhetõ. Farelli film ... 😊

A nevek után a végén is van egy nem vicces, de a film szempontjából "aranyos" jelenet.

Eva Mendes nagyon, nagyon korrekt.

A medve nem játék.

Bandew
De bizony!

Tikal

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''