Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
Nagyon szeretem Tim Burton-t, bízom benne, hogy nem fogok csalódni.
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Azért írtam, mert én eddig egy komolyabb kritikát olvastam róla, és az pont ezt állította.
Nem volt ebben semmi kötözködés 😊
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Holnap meg elmegyek moziba megnezni a Big Fish-t aszem mert az is eros pontozasal van.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
A nyitó mondatok után egy 5-öst vártam kb. a végére.
Nálam amúgy 6, nem errõl van szó, ez nyilván mindenkinél más, semmi baj nincs ezzel.
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
Azért legyünk már következetesek....
7 pontot egy olyan filmre adunk, amin jól szórakozunk, leköt, tetszik a sztori, nincsenek nagy bajok vele, max érezni, hogy nem egyedi a történet és egyéb extrák nélkülözve vannak.
Nálam az álmatlanság amúgy max 6 pont, de inkább 5.
Unalmasa volt és mindkét szinész nyújtott már jobb teljesítményt és sokkal jobb filmben is szerepeltek.
És mint thriller sem kiemelkedõ.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Elég lassan indul be a film, és a sztori sem egy nagy durranás. Mellesleg Al Pacinonak is voltak már sokkal jobb filmjei is. Azért nagyon messze van ez a film a tökéletestõl. 7/10
De már nem lepõdöm meg ezeken a pontozásokon.
Objektivitása 0 a nagyközönségnek...
Csak úgy repkednek a jó filmekre a 9-10 pontok. Nem az a gond ezzel, hogy ne lennének valóban jó filmek, hanem inkább az, hogy szvsz 9-10 pontos film évente ha 3-5 darab készül (és akkor lehet, hogy sokat mondtam).
Tiszteletben tartom mindenkinek a véleményét, de nem biztos, hogy a jónak egyenlõnek kell lennie a kiválóval/tökéletessel, nem?
WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473
WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473
Ben Stiller, Drew Barrymore
Rendezte: Danny De Vito
Szombat délutáni mozizáshoz megfelel...CD-re nem kerül szerintem. 😊
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Csak gondoltam szólok.
Jó minõség, de sajna 4:3-as
http://epica.nl
A Titanic, Ben Hurral a fedélzetén elsüllyed, aki a víz alól háborúba kezd a csillagokkal. (Michael Jackson, Britney Spears és más "gigamegaüber" sztárok megpróbálják legyõzni. Nem hagyja magát. Végül az izraeli Schindler nevû tengeralattjáró Captain E.T. parancsnoksága alatt elsüllyeszti ... 😊
\"... népszavazás döntsön a nép szavazásból történő kihagyásáról ...\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Legjobb rendezés: Peter Jackson (A Gyûrûk Ura)
Legjobb férfi fõszereplõ: Sean Penn (Titokzatos folyó)
Legjobb nõi fõszereplõ: Charlize Theron (Szörnyeteg)
Legjobb férfi mellékszereplõ: Tim Robbins (Titokzatos folyó)
Legjobb nõi mellékszereplõ: Renée Zellweger (Hidegyhegy)
Legjobb külföldi film: Barbárok inváziója
Legjobb operatõri munka: Russell Boyd (Kapitány és katona)
Legjobb animációs film: Némó nyomában
Legjobb vágás: A Gyûrûk Ura (Jamie Selkirk)
Legjobb látványterv: Grant Major (Art Direction); Dan Hennah and Alan Lee (Set Decoration) (A Gyûrûk Ura)
Legjobb speciális effekt: Jim Rygiel, Joe Letteri, Randall William Cook and Alex Funke (A Gyûrûk Ura)
Legjobb jelmez: Ngila Dickson and Richard Taylor (A Gyûrûk Ura)
Legjobb smink: Richard Taylor, Peter King (A Gyûrûk Ura)
Legjobb hangvágás: Richard King (Kapitány és katona)
Legjobb hangkeverés: Christopher Boyes, Michael Semanick, Michael Hedges and Hammond Peek (Gyûrûk Ura)
Legjobb eredeti forgatókönyv: Sofia Coppola (Elveszett jelentés)
Legjobb adaptált forgatókönyv: Fran Walsh, Philippa Boyens és Peter Jackson (Gyûrûk Ura)
Legjobb filmzene: Howard Shore (Gyûrûk Ura)
Legjobb betétdal: Annie Lennox (Gyûrûk Ura)
Legjobb dokumentumfilm: The Fog of War
Legjobb rövidfilm: Two Soldiers
Legjobb animációs rövidfilm: Harvie Krumpet
Legjobb rövid dokumentumfilm: Chernobyl Heart
Korábban én ezeket tippeltem:
Legjobb film:
A Gyûrûk Ura - A király visszatér
Legjobb férfi fõszereplõ: Johnny Depp (A Karib-tenger kalózai)
Legjobb nõi fõszereplõ: Keisha Castle-Hughes (Whale Rider)
Legjobb férfi epizódszereplõ: Ken Watanabe (Az utolsó szamuráj)
Legjobb nõi epizódszereplõ: Renée Zellweger (Hideghegy)
Legjobb rendezõ: Peter Jackson (A Gyûrûk Ura - A király visszatér)
Legjobb operatõr: John Schwartzman (Vágta)
Legjobb eredeti forgatókönyv: Sofia Coppola (Elveszett jelentés)
Legjobb adaptált forgatókönyv: Frances Walsh, Philippa Boyens és Peter Jackson (A Gyûrûk Ura - A király visszatér)
Legjobb animációs film: Némó nyomában (alap ...)
Legjobb külföldi film: The Twilight Samurai (Japán)
Legjobb eredeti filmzene: Howard Shore (A Gyûrûk Ura - A király visszatér)
Legjobb betétdal: "Into the West" (A Gyûrûk Ura - A király visszatér)
Legjobb vágás: Vágta
Legjobb mûvészeti rendezés: Az utolsó szamuráj
Legjobb jelmez: A Gyûrûk Ura - A király visszatér
Legjobb smink: A Gyûrûk Ura - A király visszatér
Legjobb vizuális effektus: A Gyûrûk Ura - A király visszatér
Legjobb hang: Az utolsó szamuráj (kb., de itt is becsúszhat egy Kapitány és katona vagy egy LOTR)
Legjobb hangvágás: Kapitány és katona - A világ túlsó oldalán
Legjobb dokumentumfilm: A háború ködében (csak tipp ...)
Legjobb rövidfilm: Two Soldiers (szintén tipp, Irak után szabadon ...)
Legjobb rövid dokumentumfilm: Chernobyl Heart (kb.)
Legjobb animációs rövidfilm: Nibbles
Hát, ez van (volt) ...
\"... népszavazás döntsön a nép szavazásból történő kihagyásáról ...\"
De Niro a végére kicsit bekattan.
A kis-kurva szerepében meg Jodie Foster,
az tettszett, amikor ott volt a kuplerájban.
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !