Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sok jót olvastam errõl a magyar filmrõl és nem csalódtam.Nekem nagyon tetszett, csak ajánlani tudom!Aki szereti a magyar filmeket annak kötelezõ!

\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"
BOSS PARA SUX :-D
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Merthogy azért írod be, hogy elolvassuk, nem?
Akkor plíz olvasd át az irományodat mielött elküldöd.
Iszonyatos bogarászni benne a mondanivalódat...
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Amúgy tudom ajánlani mindenkinek, hatalmas, nagyívû alkotás.
Bár aki akciófilmre vágyik, annak nem fog bejönni.
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
- utánrendelés (3-4 dvd-s lap is egy kézben van, ezek közül megveszed bármelyiket, benne vannak a rendelési feltételek)
- Mediamarkt-okban néhány hónapja ki van rakva egy zsák ilyen típusú újság, hátha van köztük
- újságosok is több hónapon keresztül árulják, vanb rá esély, hogy valahol még van elfekvõben
- valahol csak van egy honlapja is ennek a kiadónak 😊 (bár néhány hónapja amikor néztem, nem volt)
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
A tortenet harom konyv es a filmbet az elso 30 perceben megtortenik a ket elso konyv cselekmenye majd telyesen a fejere alitva a tortenetet olyan befejezese van hogy felaltam es idegesen kimentem a mozibol 😊
Pl.
Danglars mintha egy keregeto lenne es valami 5 jelentben jelenik meg a filben mikor a konyvben o a legfontosabb szemely es meghozza meg is hal ami nem is igaz.
Szines gravalt meghihovak kuld szerte szejel a grof amelyeket meg most 2004-ben is eleg nehez megcsinalnies kell hozza es jo nyomtato 😊
Villefort meghal a konyvben nem lecskjak.
Fernand pedgi fejbe lovi magat a konyvben nem hogy nagy csatajelenet van a vegen lool.
Fernand a konyvben nem is megy az elejen Edmond-al Elba szigetere itt meg a legjobb haverok.
Villeford lanya a filmben Villeford anya 😊))
Meg meg sorohatnam eleget.
Tudom hogy nem lehetett volna megcsinalni rendesen mert sok penz meg ido de akkoris ha egy fiatal gyermek megnezi a filmet mar nem fogja elolvasni a muvet es elete vegeig teves informaciokkal fog elni errol a remek konyvrol.
Rohelyes...
Nem új film, de nekem bejött.

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
érdemes megnézni ?
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
10/10
DeNiro, Sharon, meg a többiek.
Nagy alakítások, meg a zene sem semmi.
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473
mindegy, Honfoglalózni szoktál ?
Meg mit lehet még csinálni ilyen szar idõben?
(a szexfilmletöltésen kívül
)Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
mi újság nálad ?
De azért a csajszi az jó volt.
3/10
ZS kategóriás James Bond/Jackie Chan/Taxi keverék tele megmagyarázhatatlan jelenetekkel. Még izgulni sem lehet rajta, mert nincs kiért...
2/10
Riszpekk
és ezt is csak azért mondtam, mert az biztos, hogy nem egy többségnek tetszõ darab...
majd mesélj mi volt másodszorra a hatás
\"A bölcs nem az, aki soha nem szenvedett, hanem, aki átélte és legyőzte a kétségbeesést!\"
\"A bölcs nem az, aki soha nem szenvedett, hanem, aki átélte és legyőzte a kétségbeesést!\"
Nem vagyok maradi vagy homofob de 100 perc tomeny buzi tema nem nekem valo 😊