Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alien
jaja izlések és pofonok:)

a játsz/ma-t láttad?

zaki
Pofa be! c. filmet látta valaki? én most néztem meg, jó vót :) igaz, a vége kicsit össze lett csapva, de tetszett a film, sokat lehetett rajta nevetni :)

Blasta
Kenny most feltenné ha itt lenne...
Én nem vagyok ilyen :-))))
Tolvaj gecó vagyok HUÁ

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

A nagy kedvenceket igyekszem mindig megvenni dvd-n, még akkor is, ha megvan divx-ben.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Mike
van itt olyan aki nem ellopja, hanem meg is veszi a filmeket?

tegye fel a kezét!

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

zaki
valaki esetleg tudna segíteni? itt is megkérdezem hátha: a Bourne-rejtély c. film legvégén hallható szám címére lennék kíváncsi... lecibáltam a soundtrack-ot is, de nem volt rajta :(

Nem kapsz makkot!

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Blasta
Nincs mekk sajna.
Tõccsd le!

Davidus
Shaolin Soccer

V9ykn8_TZL0

Kapsz cserébe egy zsák 82-es olasz horrort, azokat úgyis szereted

Nézz utána vazze, mert köll :)

Sephi
Ja az nekem is teccet :)

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

SoDI---
Na megnéztem a Hajó a vége-t (Boat Trip).
Háát... Ha a "kötelezõ" tolerancia-monilógokat kivágnák belõle, egész vicces film lenne---

A tipikus "szar, de halálra röhögtem magam rajta" kategória :)

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülõk kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

Blasta
Ízlések és pofonok.
Nade, hogy gyenge lenne?!

Blasta
Majd kölcsön adom neki.
(vagy nincs is meg???????? ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ. Utána kell nézzek.... :-DDDD)

Blasta
Örülök Sephi fiam, hogy bejött!

Fejlõdsz vazze, határozottan fejlõdsz!
Büszke vagyok rád! :-))))

A közönséges bûnözõk nagy iskolafilm! :-)
Csak így tovább!!!!!! ;-)

zaki
en meg ha várok 1 hetet, akkor a dvd verziót látom, nem azt a borzalmas minõségû mozisat

Sephi
Ohh nem tudok rola... mi is az a fontos elem?

Alien
háááát nekem nem jött be ez a film, sõt egyenesen gyenge szerintem

Alien
igen én is láttam, hogy kijött!:) én a dvd verziót várom, szedem le egybõl ha kijön:)

Alien
Szerintem is jó film! Mel Gibson pedig különben is egy remek szinész.

Sziki Szokevenyben is :]

Ez nem az a film, aminek egy nagyon fontos elemet felhasznaltak a Scary Movie-ban?

Alien
nekem is volt szerencsém(vagyis inkább szerencsétlenségem) látni ezt a filmet. Hát mit mondjak... Valami iszonyatosan béna, pocsék, rossz film.... Sokkal-sokkal jobbra számitottam, helyette kaptam egy borzadályt... szörnyû film...

zaki
utolsó szamurájból ma jött ki a dvdrip-es verzió. gondoltam szólok :)

Sephi
Koszonseges Bunozok

nem tudom elhinni hogy soha sem halotam meg errol a filmrol!

Tegnapelott amikor haver nezte mik vannak jo filmej kezembe nyomta ezt a filmet mire en megkerdeztem hogy mijez es majdnem pofan vagott hogy micsoda kerdes ez es hogy volt ra merszem hogy nem lattam meg.

Most mar ertem miert volt ennyire felhaborodva!

Sephi
The Usual Suspect

- a film 1995-ben keszult es en 9 evre ra sikerult megneznem ma este. Jelenleg szedem fel a fodlrol a pofamat. Egyszeruen nem hittem el hogy engem meg valaha valami le tud majd ennyire nyugozni! Foleg ami allat es extra utos az a film vegen levo csattano. Egyszeruen mualkotas es le vagyok tol nyugozve!

A vegeig a story nagyon bonyorult de a vegen egy kurva jelenettel minden megmagyarazodik es valami eszmeletlen mennyire erdeti otlet.

Ramza kolegga javaslom azonal szerezze be a filmet mert nem tudgya mirol marad le!

Magyar címe mia filmnek?

Szerintem a Mel Gibson-s Patriot nem volt rossz. En azert nem neztem meg sokaig, mert csak rosszat hallottam rola. De miutan megneztem, szvsz nem rossz.

Nem kell mindig hallgatni masokra :P

zaki
az is megvan, de még azt sem néztem meg

magus
geci jo film, megeri megnezni, enis megneznem meg1x majd vmikor.

Mike
te most utálsz? :)

zaki
megnéztem az álomcsapdát. hát nem tudom, ohgy most sírjak, vagy nevessek, borzalmas egy film volt, a vége meg valami ultraLOL. ideges vagyok, elvett 2 órát az életembõl a film

De legalább nem alszom el alapfilmeken

Hogy baszódnék meg :(

Blasta
Vazze szóba sem állok veled addig amíg nem nézed meg a Közönséges bûnözõket Te MUCSAI JOBBÁGY!
:-)

Blasta
HUHHA HUHHAA!
ECCERRE! :-D

Blasta
Nade melyik patriot-ról van szó?
A Sztívün Szegálosról, vagy a Mel Gibzonosról? :-D

Mike
no várjunk csak, mert 2 Patriot is van - én a Mel Gibson félérõl beszéltem, nem Segalról

zaki
húúú, nagyon régen láttam azt a filmet, majd vmikor újra megnézem, felelevenítem a régi emlékeket :)

Mike
Patriot-ot feltétlenül, de csak eredetiben, mert a szinkronban a lelõtt kiscsávesznek rettenetes kappanhangja van, és az ember a falat vakarja kínjában - meg hát egyébként is, általában az eredeti jobb (persze jó számmal vannak üdítõ kivételek)

The 51th State - Guy Ritchie koppintás, szerintem rakás szar, bár vannak benne jó poénok

Heist - passz

The Usual Suspect - sokak szerint minden idõk egyik legjobb filmje, én basszameg még mindig nem láttam

The Patriot - én kihagynám...

The 13th warrior - ezt is

Hullajo - ez pedig szerintem minden idõk egyik legnagyobb filmje :D De szvsz nem fogod szeretni.

Hülye :D
Das Boot minden idõk legnagyobb tengeralattjárós filmje arról, hogy milyen érzés lehet a második világháborút egy eddig ritkán mutatott helyzetben megélni.

Punker
jaja :)

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Loál János
HULLAJÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!!! :DDDDD

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Sephi
Pah... tuti nem nezem meg.

Gyerekek van itt par film :

The 51th State
Heist
The Usual Suspect
The Patriot
The 13th warrior
Hullajo

Melyiket eri meg megnezni?

Egy kiégett rendõr (akinek lelõtték a társát, elhagyta a felesége a gyerekével együtt és elkezdett erõteljesen inni) felveszi a harcot a maffia és a rendõrségi korrupció ellen.
Alapfilm.

Mike at home
ne bazz, gyerekek
erre kattanjatok!

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
mivel a velemenyemre nem vagy kivancsi, nem is mondom el, hogy en mar moziban is lattam anno, meg DVD-n is megvan

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]