Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Egy kiégett rendõr (akinek lelõtték a társát, elhagyta a felesége a gyerekével együtt és elkezdett erõteljesen inni) felveszi a harcot a maffia és a rendõrségi korrupció ellen.
Alapfilm.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Mike at home
ne bazz, gyerekek
erre kattanjatok!

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
mivel a velemenyemre nem vagy kivancsi, nem is mondom el, hogy en mar moziban is lattam anno, meg DVD-n is megvan

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
nem tetszett a bazlihtir? 😞

zaki
DVD Magazinhoz

Bucser
Megnéztem és tetszett.... Mármint a Farkasok szövetsége... Jó volt nagyon, hogy nem az akció dominált végig...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Punker
enyém láttad, melyik újsághoz volt?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

zaki
ok, azt tudom, mert azért elolvastam a borítóját 😊

csak a véleményekre voltam kíváncsi

Punker
pár francia fószer valami farkasra vadászik

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

zaki
sokkal okosabb nem lettem a filmmel kapcsolatban 😊

Punker
hát mivel az olyan kiábrándító volt hogy utánna elkapcsoltam

Punker
Zaki tudja hogy poén volt

Dynamic
Csatlakozom, nekem is az egyik kedvenc filmem.A fanyalgók meg tipikusan a kungfuzó indián kifogással jönnek, mintha e körül forogna a film.
Blasta
Áhhh, úgyse tenném! Ennyire nem vagyok elvakult! :-D

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Blasta
Jó, de akkor ezt mond, és ne mást buzdíts arra, hogy dobja ki a DVD-t!
Nem fogott meg, nem fogott meg. Elõfordul az ilyen. :-)

Punker
ha gondolod

Punker
hát nem tom engem nem fogott meg

Blasta
"mátrix-os indián harcstílus és a többi"

Korrekt. Ezt bemásolhatom pár filmes fórumba ugye?
:-)))))))))))))

Blasta
Mondj még egy olyan NEM AMERIKAI filmet, ami egyszerre akció/történelmi/thriller/kalandfilm és mégis VÉRPROFIN van megcsinálva!

Mert ez egy vérprofi munka, francia létére!

Punker
õ az indián?

Punker
hát ezen én csak sírni tudok, mátrix-os indián harcstílus és a többi.....

Blasta
Az a vicc, hogy tényleg ez van!
Egy Z kategóriás akciószínész, aki ebben a filmben annyira jó hogy kész!
Az ember el se hinné...
Nagyon nagy Mani szerepében...

Bandew
Wazz, most nézem, hogy a fõszereplõ Marc Dagascos, akin mindig röhögök, mert annyira béna B kategóriás akciófilmjei vannak.
Õ felér Michael Dudikoffal, Dolph Lundgrennel, meg Chuck Norrissal. Lorenzo Lamasról már nem is beszélve.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Blasta
Talán gyõzd meg róla, hogy miért gyenge, hmmm?

(max egy jót röhögünk)

Punker
dobd ki nagyon, iszonyat gyenge film....

zaki
LOOOOL, csak most olvastam el az aláírásodat 😄DD

zaki
megvan dvd-n néhány hónapja, de még nem néztem meg

Blasta
Semmi.
Futballmeccs

Bandew

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Punker
mi ez a szar?

Dynamic
Megnézem mán 10-edjére
Blasta
TV2 - FARKASOK SZÖVETTSÉGE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nézni gecik!!!!!!!! :-)

Sephi
Nekem teccet 😊

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Túl közeli rokont nézem, eddig teccik, bár nem egy egetrengetõ film.

Sephi
Az mirol is szol?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

zaki
megnéztem a Kill Bill-t. a topicjában már írtam egy pár szót róla. 10/8

harakiri
megéri szerintem...
én mégegyszer is vállalkoznék rá 😊

\"A bölcs nem az, aki soha nem szenvedett, hanem, aki átélte és legyőzte a kétségbeesést!\"

Elkezdtem nézni a Das Boot rendezõi változatát (több mint három órás).
Már az eredetit is szerettem, ebben meg aztán minden benne van.
Alap.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Szívesen.
Ha nem leírásokat akar olvasni az ember, hanem csakis a bevételekre, összehasonlításokra, stb. kiváncsi, akkor a legjobb boxoffice oldal, iszonyatos mennyiségû számadattal.

Donnie Darko: Az itteni kritikak hatasara neztem meg. Erdekes bar meg fel kell dolgoznom 😊

zaki
nekem is megvan a film, de még én sem láttam

Sephi
Hmm nekem megvan a regi de nem akarom megnezni ... inkabb emgvarom a Redux-ot es fullosan vizualom majdan.

Mike at home
az biztos, eppen ezert meg se neztem, pedig azt irtak rola, hogy jo

magus
Apokalipszis most rendezõi változat. röpke 3 óra

Alien!
naja...5 ismerõsömbõl 4 azt mondta,hogy jó csak nagyon nyál a vége...és valóban...

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

ok, akkor másképp fogalmazok - távolságifelderítõ, igy jobb?
A mélyür szó egyébként nagyon jól fedi az otthontól, illetve baráti csillagoktól/bolygóktól távoli vidéket

zaki
nem ismertem eddig ezt az oldalt, de nagyon kúl, ezért is thx

Mike
mert a filmrõl beszélgetni nem csak azt jelenti, hogy egekig magasztakjuk, hanem elõforduklhat, hogy vkinek vmelyik rész nem tetszik

ez nem a dicsõitsük a filmeket topik

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Mike
azért borultak le, mert japánok voltak, és tisztelték
hiszen õ volt az igazi japán

az a jeleet megmutatat, hogy a japánok nem dobják sutba a hagyományaikat

és ne felejtsd el, a legtöbb katona gondolom paraszt volt, nem nemes

mellékesen, lehet,hogy a parancsnok nemes volt, és ha az meghajol, akkor meghajol mindenki, tiszteletlenség állva maradni

Mike

akkor ez innentõl kölcsönös
zakikaki