Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ilyen mesét még nem láttam, az tuti! :-)
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Nalam -1/10
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Arrol szol hogy az emberek es a szellemek egymassal haborognak, termeszetesen a szellemet (istenek) azok allatok.. de ha egy istent megol az emberi faj akor az demonna valik.. nah mindegy tobbet nem mondok.. aki kivancsi egy ilyen cuccosra az szedje le... (GITS fajta filmeket szretem de ez nagyon bejott!! szal hajra mindenkinek!)
lattam dokumentumfilmet is a temaban, na az kegyetlen
ott tenyleg tobb embert lelonek
mondjuk azert durva, ha a film valosagot mutatja be, a helyi szervek barkit lelonek, elfogni ugyan mar, eszukbe sem jut, csak loni, max ej ez nem is az volt akit kerestunk. Emberi jogok nyasgem.
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Most, hogy mar tudtam mire szamithatok a tortenet teren, es angolul neztem, egesz kellemes volt. Johnny Depp meg adta a szokasos fazonjat - reszegen vegigdulongelte a filmet 😊
8/10
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Valami Chrono edition van meg nekem!
Azt hiszem, csak jelölték a DÍJJRA Del Toro-t!
Tévedni emberi dolog!
Én sem voltam benne biztos, amíg utána nem néztem.
Azt hiszem, csak jelölték a szerepre Del Toro-t!
Mindenesetre a Traffic óta nekem nagy kedvencem. Azért jogosan kapott oscar-t!!!!
Cask azt a retek szar filmet nem kellett volna megcsinálnia Tommy Lee Jones-szal.
Egy hányadék volt...
ne hari 😞
Del Toro nem!
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

A Traffic-ért kapta meg, ha jól emléxem!
Már láttam, de a mai napig megfog ahogy a fõhõsbek felnyílik a szeme...
Csak ajánlani tudom.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
BAzijó film, de aki nem bírja az erõszakot, az ne nézze meg!
Brazil nyomornegyed bandáinak háborúi...kegyetlen.
Nem írok elemzést, semmi kedvem összevitatkozni itt senkivel, nem vagyok olyan hangulatban
Néhány megjegyzés:
- csak moziban érdemes megnézni, aki tv-n, monitoron nézi, az nem látott semmit
- csak nagyon erõs idegzettel tessék beülni rá, és akkor is számítani lehet a legrosszabbakra
- nem akarok dobálózni a nagy szavakkal, nem nevezem minden idõk legjobb filmjének (mert nem az), de hatását tekintve engem nem ütött meg ennyire eddig semmi
- vannak benne nyilvánvaló túlzások, aránytalanságok, esetleges ferdítések, de ki nem szarja le ezt egy mûalkotásnál
Összességében: irgalmatlanul kemény, sokaknak nem fog tetszeni, de õk inkább el se menjenek kukoricás zacskót zörgetni a moziba
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Szombat délutáni mozi, nem nagyon fogott meg...egyszer nézhetõ.
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Akinek teccet a Memento annak kotelezo ez a film.
Kotelezo kibirni az elso kb 40 percet mert sokan azert nem nezik meg mert semmit sem ertenek meg addig a pontig.
Pontosan mirol is szol ez a film? Csak a vegen tudgyuk meg mint minden egyes filmben altalaban. Csak itt nem egy filmet nezunk. Ugyertem nem a megszokott mondon. Ez a film ugy van oszealitva hogy szepen felvagdaltak es oszevisza raktak a jeleneteket. Lassan annyira oszekeveredik a story harom fele hogy az ember nem tudgya igazan mirol is szol. Vegul persze minden jelenet (ami kb 5-8 perc) megkapja az ertelmet de egyik sincs egymashoz kotve idorendi sorendben.
Sean nagyot alakit mint mndig es DelToro alakitasa is megerdemelte az Oscar-t.
Ez nem egy kurva jo film ... ez egy hihetettlenul jo film! Ezt lehet nevezni a mostani 2003-2004 ben megjelent barosagok mellet hogy film.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
de az is lehet, hogy siman felvette vmelyik hangmernok, siman megkerte mondja ezt fel.
mondjuk ha jobaratom lenne a Galvolgyi, akkor mondhatna par szot o is
(szal nem kell vmi bonyolult dologra gondolni)
A film gyonyoruen fenykepezett, foleg az elso fele. A tortenet nem tul eredeti, de szerintem nem is ez a lenyeg, hanem hogy szembe allitotta a szabadsag es vadsag szepseget a mu, alkotoitt, steril vilaggal.
kellemes film
(minden lobolondnak kotelezo)
ennyire el lennék maradva?
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Ilyesmi lehetséges egyáltalán?
Túl jó ahhoz, az ilyesmit ki lehetne hallani belõle...
Mert ahhoz, hogy ezt úgy összevágja, túl jól sikerült, az szerintem nem lehetséges.
Valaki magyarázza el nekem, hogy EZ a 300 Kb-os wav fájl egyáltalán hogyan létezhet 😊
Mert nem hiszem, hogy ezt a híres dramaturgot felfogadták direkt a divx szinkron kedvéért. De akkor hogy a francba lehetséges ez? :-))))
\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"
ja.. a japcsi cbr je azert nagyon bejon..+ a sugarhajtasu mocit lattam mar a spektrumon par eve.. ezerszer jobb hangja van... felelmetes!