Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CSOCSO
szellemet= szellemek
😊
Blasta
Az az anime nekem is kurvára tetszett.
Ilyen mesét még nem láttam, az tuti! :-)

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Sephi
Az egy dolog. O tenyleg nagyon jol jaccot nem tagadom. En a filmre vagyok bepipulva.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

a.carkey
Oscar díjat kapott érte Charlize baby ... 😊

A medve nem játék.

Sephi
Monster - na bazeg ez megint egy olytan film amit soha sem kell megnezni csak hallani rola. Durva ertelmetlen baromsag aminek semmi mondanivaloja nincses es nem is ertem hogy a szeretet hogy raktak bele mert csak maga a fogalmat is legyalazzak. Idopocsekolas de nagyon.

Nalam -1/10

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

CSOCSO
princess mononake (anime) nagyon bejott!!!!
Arrol szol hogy az emberek es a szellemek egymassal haborognak, termeszetesen a szellemet (istenek) azok allatok.. de ha egy istent megol az emberi faj akor az demonna valik.. nah mindegy tobbet nem mondok.. aki kivancsi egy ilyen cuccosra az szedje le... (GITS fajta filmeket szretem de ez nagyon bejott!! szal hajra mindenkinek!)
Mike at home
szerintem annyira nem kegyetlen

lattam dokumentumfilmet is a temaban, na az kegyetlen

ott tenyleg tobb embert lelonek

mondjuk azert durva, ha a film valosagot mutatja be, a helyi szervek barkit lelonek, elfogni ugyan mar, eszukbe sem jut, csak loni, max ej ez nem is az volt akit kerestunk. Emberi jogok nyasgem.

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
Ujraneztem a Karib-tenger kalozait.

Most, hogy mar tudtam mire szamithatok a tortenet teren, es angolul neztem, egesz kellemes volt. Johnny Depp meg adta a szokasos fazonjat - reszegen vegigdulongelte a filmet 😊

8/10

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

zaki
nekem bejött a film 😊

Sephi
En nem is lattam azt a filmet soha...

Tikal
trafic vhogy nem jott be nekem... ez a drogos téma nálam nem jott le.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Sephi
Nekem aliance van.... sajnalom 😞

Blasta
Tudna valaki egy 21 gramms felirattal szolgálni?
Valami Chrono edition van meg nekem!

Blasta
Korrigálás:

Azt hiszem, csak jelölték a DÍJJRA Del Toro-t!

Blasta
:-)) Miért haragudnék.
Tévedni emberi dolog!
Én sem voltam benne biztos, amíg utána nem néztem.
Azt hiszem, csak jelölték a szerepre Del Toro-t!

Mindenesetre a Traffic óta nekem nagy kedvencem. Azért jogosan kapott oscar-t!!!!
Cask azt a retek szar filmet nem kellett volna megcsinálnia Tommy Lee Jones-szal.
Egy hányadék volt...

Sephi
Unepelyesen bocsanatot kerek en voltam elinfirmalva... majig meg voltam rola gyozodve hogy igenis kapott.

ne hari 😞

Blasta

Sephi
Te. O is kapott!!!!!! ha' ne oritsel ma'!

Blasta
Egyszer élünk, HUÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ :-D

Blasta
Hát idén Tim Robins és Sean Penn kapott!
Del Toro nem!

Sephi
Az 2000-ben volt te! Most is kapott ezert 😊

Tikal
egyszerre annyit? 😄

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
este rtl klubon: Ronin

Blasta
Ma én is 21 grammozok!

Blasta
Del Toro nem is ezért kapott oscar-t, nem?
A Traffic-ért kapta meg, ha jól emléxem!

Bucser
Equilibrium!!!

Már láttam, de a mai napig megfog ahogy a fõhõsbek felnyílik a szeme...

Csak ajánlani tudom.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Shan
Isten városa:

BAzijó film, de aki nem bírja az erõszakot, az ne nézze meg!
Brazil nyomornegyed bandáinak háborúi...kegyetlen.
Megnéztem a Passiót.
Nem írok elemzést, semmi kedvem összevitatkozni itt senkivel, nem vagyok olyan hangulatban

Néhány megjegyzés:
- csak moziban érdemes megnézni, aki tv-n, monitoron nézi, az nem látott semmit
- csak nagyon erõs idegzettel tessék beülni rá, és akkor is számítani lehet a legrosszabbakra
- nem akarok dobálózni a nagy szavakkal, nem nevezem minden idõk legjobb filmjének (mert nem az), de hatását tekintve engem nem ütött meg ennyire eddig semmi
- vannak benne nyilvánvaló túlzások, aránytalanságok, esetleges ferdítések, de ki nem szarja le ezt egy mûalkotásnál

Összességében: irgalmatlanul kemény, sokaknak nem fog tetszeni, de õk inkább el se menjenek kukoricás zacskót zörgetni a moziba

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

VinylToy
Golyóálló szerzetes

Szombat délutáni mozi, nem nagyon fogott meg...egyszer nézhetõ.

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Sephi
21 grams -

Akinek teccet a Memento annak kotelezo ez a film.
Kotelezo kibirni az elso kb 40 percet mert sokan azert nem nezik meg mert semmit sem ertenek meg addig a pontig.

Pontosan mirol is szol ez a film? Csak a vegen tudgyuk meg mint minden egyes filmben altalaban. Csak itt nem egy filmet nezunk. Ugyertem nem a megszokott mondon. Ez a film ugy van oszealitva hogy szepen felvagdaltak es oszevisza raktak a jeleneteket. Lassan annyira oszekeveredik a story harom fele hogy az ember nem tudgya igazan mirol is szol. Vegul persze minden jelenet (ami kb 5-8 perc) megkapja az ertelmet de egyik sincs egymashoz kotve idorendi sorendben.

Sean nagyot alakit mint mndig es DelToro alakitasa is megerdemelte az Oscar-t.

Ez nem egy kurva jo film ... ez egy hihetettlenul jo film! Ezt lehet nevezni a mostani 2003-2004 ben megjelent barosagok mellet hogy film.

fifi
A Torque kurva hülye film!

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Sephi
Na ma este megnezem vagy a 21 gramot vagy a Monster-t.

Punker
én is, de ennek semmi köze nem volt a S.W.A.T.-hoz vagy bármi féle kommandóhoz és még csak nem is volt annyira látványos 😞((

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Mike at home
szerintem ez vmi olyan konverzion lehetett, amit vmilyen ceg csinalt. innen a mondat. es igen, fizettek erte. vannak ebben az orszagban eppen elegen, akik ezt megtehetik.

de az is lehet, hogy siman felvette vmelyik hangmernok, siman megkerte mondja ezt fel.

mondjuk ha jobaratom lenne a Galvolgyi, akkor mondhatna par szot o is

(szal nem kell vmi bonyolult dologra gondolni)

Mike at home
thx, akkor nem veszem meg dvd-n, mindenki szapulja csak, tehat akkor telleg szar lehetm, pedig imadom az ilyen kommandos jatekokat

Mike at home
F. F. Coppola: Black Stallion (1979)

A film gyonyoruen fenykepezett, foleg az elso fele. A tortenet nem tul eredeti, de szerintem nem is ez a lenyeg, hanem hogy szembe allitotta a szabadsag es vadsag szepseget a mu, alkotoitt, steril vilaggal.

kellemes film
(minden lobolondnak kotelezo)

Nem tudom, valóban létezik-e ilyen lehetõség. De két vagy három évvel ezelõtt olvastam már róla, mely szerint igen, lehetséges. Kérdés, hogy el lehet-e hinni.

SoDI---
szerintem sehogy...
ennyire el lennék maradva?

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

SoDI---
Más hangjára alakítani? Megszólalok mondjuk a Gálvölgyi hangján? Hogy lehetne már ezt megcsinálni? Ugyan már! 😊

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

Punker
lehetséges és annyira nem jó minõség

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

SoDI---
vagy valaki átkonvertálta a felvételt a manusz hangjára

Ilyesmi lehetséges egyáltalán?
Túl jó ahhoz, az ilyesmit ki lehetne hallani belõle...

Punker
vagy valaki átkonvertálta a felvételt a manusz hangjára

Punker
lehet összevágták keverõ progival...

SoDI---
Na jó, csak egy három másodperces mondat, lehet hogy odaugrottak hozzá, hogy figyelj, itt van mondjuk "5 ezer forint, csak egy a néhány szót kellene elmondani", hogy aztán ezzel vághasson fel a konvertáló csávó...

Mert ahhoz, hogy ezt úgy összevágja, túl jól sikerült, az szerintem nem lehetséges.

Penzert mindent :]

SoDI---
OFF!

Valaki magyarázza el nekem, hogy EZ a 300 Kb-os wav fájl egyáltalán hogyan létezhet 😊

Mert nem hiszem, hogy ezt a híres dramaturgot felfogadták direkt a divx szinkron kedvéért. De akkor hogy a francba lehetséges ez? :-))))

wizy
áh, még multkor volt a sulinak egy hét siszünetje, és azt dolgoztuk le

\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"

CSOCSO
an engem is erdekeln... esetleg ha megszerezted vhonnan ramdobsz egy privit?
CSOCSO
Torque...ppff.. tele volt baromsagokkal.. mar az elejen latszott hgogy mindenki sport szeletet zabalo kis pocs... ettol fuggetlenul legalabb nem unatkoztam az elmult 2 oraban...nyugodt szivvel torlom a gepemrol a filmet😊
ja.. a japcsi cbr je azert nagyon bejon..+ a sugarhajtasu mocit lattam mar a spektrumon par eve.. ezerszer jobb hangja van... felelmetes!
Punker
tegnap unalmamban megnéztem a S.W.A.T.-ot tényleg iszonyat gyenge film