Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy az olyan mint amikor pár hónapja a PETA sírt hogy a WArhammer 40k franchise szereplői közül többen is állatbőröket viselnek a 40-ik évezred véráztatta csataterein.
Tehát egy fiktív világban szereplő, fiktív állat, fiktív leölése és fiktív megnyúzása miatt aggódtak. És persze felszólították a Games Worksopot -t hogy játékaiban szereplő karakterekről + figuráiról vegye le a állatbundákat.
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
Nekem nagyon nem tetszett.
4/10 skip
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Egyébként meg a film 18-as besorolást kapott. A felnőttekről meg nem hiszem hogy egy fikció alapján vonnának le következtetéseket a bohócokról.
Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.
Én is megyek majd megnézni. A könyv nagy kedvenc. 😊
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
...az emberkék (a korosztályos rajongókra gondolok) tűkön ülve várták. Akkor is bepisiltek volna örömükben, ha történetesen diaképeken mutatta volna be a film a sztorit 😊
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
(csak vigyázat, nem szívesen használják odaát a spoiler tagot!)
Amúgy egy alacsony költségvetésű, ezerszer látott klissékből építkező sorozat. A nagy adag gagyiság mellett viszont van hangulata, szerethető karakterei, és néha mer bátor lenni, ha éppen túl sok a szereplő az évadban.
Akit az első pár faktor nem zavar, az egy csavaros, feszült, akciókkal teli, nem éppen vidám sorozatot kap, amiben a tét az emberiség túlélése.
Utoljára szerkesztette: Kmarha, 2017.09.06. 18:15:29
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Luc Benson az a rendező, akire nem tudok haragudni. Pedig nem nevezném se jó írónak, se jó rendezőnek. Elég csak ránézni az IMDB film listáira, azért keresni kell a szórakoztató darabokat.Azonban ha találok egyet, az olyan, hogy nagyon jól elvagyok vele, akkor is, ha a film összességében, jónak nem nagyon mondható (lásd Lucy)). Igazi bűnös élvezet. Pont ezt vártam, és nagyjából ezt is kaptam a Valerian-tól.
A filmmel kapcsolatban rendre az Ötödik elem címe merül fel, sokan ezt várták tőle, sokan ehhez hasonlítják. A film ugyan bőven merít belőle (hangulat, szín és látvány világ, utóbbi nem a grafikára értendő, hanem inkább a rengetek furcsa helyszín, lények, fegyverek), de korántsem emlékezetes annyira, mint az Ötödik elem volt. Ennek mikéntjében nem vagyok biztos, de a Valerianban minden sokkal-sokkal több. Rengetek helyszín, rengetek karakter, rengeteg olyan ötlet, ami egyszerűen nem fér bele egy 2 órás filmben, így mindenből csak egy-egy villantást kapunk, és megyünk tovább. Egyedül a két főszereplő az, aki állandó, de velük sem tud az ember azonosulni, mert a kislány túljátszott durcis, a srác meg jellegtelen kis semmi (mind a történetben mind a képernyőn mint karakter). Az Ötödik elem azért ennél sokkal szűkebb "területen" játszódott, bőven volt időnk a beleélésbe, ráadásul jobbnál jobb karaktereket dobáltak elénk, akik önmagukba is bőven szórakoztatók voltak.
A film ezen kívül bőven merít játékokból (pl Mass Effect), scifi filmekből (pl Star Trek), ami jól áll neki. A kreatív stáb bőven odatette magát, a legáltalánosabb dolgok (mint például a piac bemutatása) is elszállt, ötletes, és főleg nagyon jól néz ki. Valószínűleg ezen a 3D is nagyot lendít (sajnos nálam vagy a szemüveg, vagy a vetítés okán, a háttérben látható dolgokat megduplázodtak (szellemkép?), ez így elégé kivetett a filmből). A humor faktor már jóval több sebből vérzik. A két karakter közötti évődés inkább volt idegesítő, sem mint szórakoztató. A helyzet komikum legtöbbször abból állt, hogy fut, esik, repül a szereplő. Talán csak a gülü szemű lények közötti vacsora jelenet volt az, ami végig röhögtetett, bár érzem, hogy már az is kicsit erőltetett volt.
Viszont a történet vezetés bőven elszórakoztat. Csak el kell mondani egy, a filmet nem látott embernek, azt a cselekmény sorozatot, ahogy a női főszereplő megtalálja Valeriánt a lezuhanás után, majd folytatod azzal, hogy ez után Valerian hogyan találja meg a csajt akit a halászó gülü szeműek kifognak, és garantálom, hogy a veled szemben ülő hallgatónak az arca, mindent pénzt meg fog érni (tudom, eljátszottam tegnap). És nagyjából én is így néztem a vászonra. Akkora egy agyfasz, hogy már ezért megérte a pénzét.
Sajnos ennél többet nem ér. 2 év múlva totál feledés homályába veszik, ha csak nem húznak le róla még egy rókabőrt.
Utoljára szerkesztette: Kmarha, 2017.09.06. 09:59:27
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Mondjuk én megvárom majd a 3DBD verziót belőle. Talán addigra az is kijön, mikorra a Terminátor 2 3DBD..
És akkor majd mindkettőt megsasolhatom egymás után<#nevetes1>#nevetes1>
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Nagyon brutál film vígjáték de ilyen nagyon hülyeség a gyerek megszületik de már jár futkározik cigizik nagyon vicces
CommanDos23
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Kép:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

BD-Ripen szokott lenni.
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2017.09.05. 09:09:35
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
?
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
(régi film de negyon jó úgy megnézném újra)
Utoljára szerkesztette: CommanDos, 2017.09.04. 23:03:54
CommanDos23

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
S.L.Jackson-al?
Rosszabb, mint a The cell?
Xbox Live : KutyaKiki PSN : KikiKutya
Tetszett, hogy nem tudni ki kivel van, aztán ahogy haladnak az események kiderül, hogy mégsem az aki annak látszik, akinek hittük<#nyes>#nyes>
Szereplőgárda csillagos ötös, a sztori sem túl nézhetetlen, nem értem a 4,9-es átlagot..<#nemtudom>#nemtudom>
Feltornázom: 7/10<#nevetes1>#nevetes1>
In Her Shoes (Egy cipőben) 2005 IMDb
Diaz nénit csípem. Már a Maszk óta nagy kedvenc, (ugye ott bukkant fel először) nem is beszélve a Holiday vagy a Gambit-ról.
Bár nálam a Rossz tanárral teljesedett ki. Ott egyszerűen zseniális amit művel<#love11>#love11>
Az Egy cipőben is jó választás volt (szerintem) mert ebből is lehet tanulni valamit. Mondjuk azt, hogy ne feküdjünk le a tesónk pasijával ha lehet. De ha mégis megtennénk, legalább ne tudja meg<#nevetes1>#nevetes1>
Nálam egy 7/10-esnek ez is elmegy.
Apropó: a film nem összekeverendő Csehy Tünde 2 perces kisfilmjével, amit a spoiler alá tettem..
Bár igazából az se lett rossz és tanulságos is, csak egy kicsit rövidke lett..
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
De tényleg nagyon odaütött, zeneileg is.
Bakki... meg kéne újra nézni! 😊
Ha jól idézem fel, akkor én végig abban reménykedtem, hogy nem lesz rossz a vége...
Arra viszont határozottan emlékszem, hogy ahogy haladt előre a történet, úgy tűntek el a színek, és a fények.
Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick
Hú, az nagyon jó film! Björk fincsi volt benne.
Egy szuperhősnél más a helyzet. Ott fel sem merül semmi ilyesmi... az pedig hogy a világ sorsa függ tőle az alap, hiszen szinte mindegyik filmben a föld meg az univerzum léte a tét. Így ezt szépen elinflálták. Itt az egyetlen tétnövelés már csak az lehet, ha kipurcan. Mondjuk én nem mondom hogy purcanjon ki. Csak annyit próbálok kihozni belőle, hogy pl. számomra egyetlen szuperhős film sem tud megközelítőleg sem olyan izgalmas lenni mint mondjuk egy Táncos a sötétben... pedig az még csak nem is akciófilm.
Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.