Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem annyira nem tetszett, mint a különbözõ kritikákban.Pedig nem zavart a sok drótköteles harc és a túlspirázott látványvilág sem.
10/6
A Timeline és a Hóhatár milyen? Mert õk a következõk amiket megnézek ha minden igaz. Illetve szombaton a moziban Underworld vagy Taking Lives(Életeken át) még nem tudom melyik legyen😊
amugy a vegen megijedtem hogy valoban nem tortent meg semmi csaj a kolok ugy cinalt mint a hal (hal u cinalt )
de aztan vegulis minden jora fordult. bar azert a meg happy andebb az lett volna ha megszolitja a csaj es elhivja egy kavera vagy valami.. de jo volt ez igy is.. foleg egy NGE sorozat utan.. (megkattantam tole fullosan!!)
aki szeretne megkattani a uljon neki😊) bar nem is tom.. utanna ne engem anyazzatok ha nem azt erzitek amit kell.. es ti is megkattantok mint en

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Én eddig 2x néztem meg, az egyik legistenebb film.
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Nah ez egy erdekes film volt... igy szeretek nekiulni egy filmnek: meg nem mondott senki semmit rola es en is alig tudom mirol szol...
jo film volt, erdekes pontozni nem szeretnek mert 8 pontot nem merek ra adni.. de adtam en mar 7.5 ot ennel rosszabb filmekre...
Ha a Big Fish-re gondolsz akkor elarulom hogy nem nagy szam.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Sõt, még ennél is jobban.
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Nezzel meg egy Dr. Uwe Boll rendezte filmet es rajosz hogy van roszabb az eletednel pl 😛
Eleg ha az eletemre gondolok, mar attol elmegy a kedvem 😄DD
En ugy gyuttem ki hogy hirtelen nem tudtam mit kezdjek magammal. Elment az eletkedvem... en meg ekkora sokan nem voltam meg ...
Egyebkent megkelrek maskor ne irjal ilyen beszolasokat mert majdnem megfulladtam a rohogestol 😊))))))
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
5/5
a végén figyeltem csak hogy ki rendezte, látszik is a filmen.

Az alatta lévõ smiley pedig az, amit én gondolok róluk.