Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CSOCSO
1000 szer szori!!! 😞
Dynamic
Hero
Nekem annyira nem tetszett, mint a különbözõ kritikákban.Pedig nem zavart a sok drótköteles harc és a túlspirázott látványvilág sem.
10/6
Alien
A múlt héten néztem meg a Kill Bill elsõ részét dvd-n. Érdekes a stílusa , nem rossz film, tetszett, kiváncsi vagyok a második részre. Nekem egy valami nem tetszett benne, mégpedig a vér ábrázolása, szerintem eltúlozták és túl mû volt, hogy spriccelt kifelé.

A Timeline és a Hóhatár milyen? Mert õk a következõk amiket megnézek ha minden igaz. Illetve szombaton a moziban Underworld vagy Taking Lives(Életeken át) még nem tudom melyik legyen😊

Dynamic
BAZZEG ÍRJÁTOK MÁR KI NÉHA, HOGY SPOILER!
KÖSZÖNÖM!!
CSOCSO
akkor megerdemel siman egy 8 ast😊)))))))
amugy a vegen megijedtem hogy valoban nem tortent meg semmi csaj a kolok ugy cinalt mint a hal (hal u cinalt )
de aztan vegulis minden jora fordult. bar azert a meg happy andebb az lett volna ha megszolitja a csaj es elhivja egy kavera vagy valami.. de jo volt ez igy is.. foleg egy NGE sorozat utan.. (megkattantam tole fullosan!!)

aki szeretne megkattani a uljon neki😊) bar nem is tom.. utanna ne engem anyazzatok ha nem azt erzitek amit kell.. es ti is megkattantok mint en
Evil
House of sand and fog

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

Bandew
Mohácsi vész-t látta valaki? Én ma nézem meg és kiváncsi vagyok kinek hogy tetszett.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Bandew
A Passió topicban hosszan leírtam, de amúgy azért nem mert nagyon erõltetett volt.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Loál János
Módfelett ajánlott!

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Bucser
Akkor Mondjuk azt mondjátok, hogy Donnie Darko-t érdemes megnézni????

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Sephi
Persze kurva jo muvi az is de mondom hogy meg majig is kodos nekem egy picit ...

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Loál János
Már megijedtem, hogy nem láttad azt a filmet. 😊
Én eddig 2x néztem meg, az egyik legistenebb film.

Sephi
Te a Butterfly-t meg az atlag ember is megerti elsore de a Donny-t tobszir kell megnezni hogy megertsed es kodosebb is. Szal en haromszor neztem meg a Donni-et de meg majig sem tiszta ami ott tortent ...

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Loál János
Donnie Darko?

Sephi
Hat oszinten en reg nem lattam egy rendes ido paradoxos stilusu filmet. A Butterfly Efect az egyik legjobb.

Galy
hát még te és még!
Loál János
Te ilyen kis...

Galy
jajó, reggel van, még akadozik az olvasás

Loál János
Dumb & Dumberer, a "folytatás"...

zaki
persze hogy az, az elsõ része

Galy
????????

Dumb és Dumber ALAP film!
zaki
tegnap megnéztem a Csokoládét (5/5), hihetetlen hangulata van a filmnek, hatalmas színészek, meseszerû történet, igazi szórakozás. kicsit ideges vagyok, hogy még csak most néztem emg filmet, pedig már megvan hónapok óta dvd-n (dvdmagazin melléklete volt februárban asszem)

CSOCSO
Butterfly Effect

Nah ez egy erdekes film volt... igy szeretek nekiulni egy filmnek: meg nem mondott senki semmit rola es en is alig tudom mirol szol...

jo film volt, erdekes pontozni nem szeretnek mert 8 pontot nem merek ra adni.. de adtam en mar 7.5 ot ennel rosszabb filmekre...
CSOCSO
ami engem most mindennel jobban kikeszitett az a Neon Genesis Evangelion anime sorozat... hat eletemben nem ereztem magam ilyen szarul film miatt😞 no a reszleteket hagyjuk....
Sephi
Megtudhatnam miert nem?

Sephi
Ha a 1998-as japan filmre gondolsz nem tudom mire.

Ha a Big Fish-re gondolsz akkor elarulom hogy nem nagy szam.

Tikal
blue fish milyen film? érdemes megnéznem?

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
visszatérve a lost in translation-höz: japán nem semmi kis ország, a film elég jol bemutatta ezt is, néha csak lestem mik vannak a kis japcsiknál 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Adam5
jaa télleg
nem dumbs hanem dumb

bocsi 😊

zaki
dumbs... lol, az Dumb 😛 egyébként kegyetlen szar film, olyan gyenge, mint az algopirin. minden6ó viszont jó volt 😊

Adam5
Dumbs és Dumber 2 és utána A minden6ó

Bucser
MA néztem meg a PayCheck-et. Hogyhogy nem láttam eddig ezt a filmet nem tudom.. John Woo az egyik kedvenc rendezõm és fantasztikusat alkotott megint.... Csak javasolni tudom... (JA nem a Van Damme film miatt lett a kedvencem inkább a Hong-Kong-i alkotásai után (City Wolf 1-2-3, Assassin, többet nem láttam de ezek bejötek nagyon... Ja és Bulett time nélkül még senki nem tudott olyan csodás lassításokat csinálni mint õ... (Face/Off: Temetõi jelenet mikor Nicholas Cage belép a ravatalba galambok vörös selyem a falon gyönyörû az egész kompozíció))

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Igen.
Sõt, még ennél is jobban.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Tikal
hogy lehet az hogy a payceck-hez még nincs felirat? bezzeg szerbul meg horvátul meg van, pff...

Sir Quno Jedi
Na ha tanultál volna a filmbõl, akkor ezután odamész hozzájuk és "SEE NO EVIL !" felkiáltással szorosan megölelgeted õket, persze könnyes szemmel ! Mer' a megbocsátás fontos baze (meg a tûzerõ) !

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Bandew
Nekem nem jött be a Passió.

Sephi
Na... aze' annyira nem lehet rosz! Kitartas!

Nezzel meg egy Dr. Uwe Boll rendezte filmet es rajosz hogy van roszabb az eletednel pl 😛

Engem eppen ezert nem erdekel a film 😉

Eleg ha az eletemre gondolok, mar attol elmegy a kedvem 😄DD

Sephi
Ennyire?

En ugy gyuttem ki hogy hirtelen nem tudtam mit kezdjek magammal. Elment az eletkedvem... en meg ekkora sokan nem voltam meg ...

Sephi
Nekem jott hogy felpofozzam.

Egyebkent megkelrek maskor ne irjal ilyen beszolasokat mert majdnem megfulladtam a rohogestol 😊))))))

Galy
ennyire megfogott a film???
Szerintem abban az állapotban, ahogy én kijöttem a filmrõl, egy ilyen plázacicás beszólásra kaptam volna hat-nyolc évet minimum (nem tudom nyilvános darabolásért mennyi jár)

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Ha jól emlékszem, akkor benne van a imdb bottom 100-ban, és tényleg: akinek lehetõsége van megnézni, az mondja vissza vagy valami 😊

Sephi
Te meg nem lattad? Hat szigyeld el magadat hallode?!?!?

Tikal
elég lassu film, szal ne pörögjé 😄

Blasta
Naezmár én is leszedem akkómá :-D

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Tikal
Lost in Translation
5/5
a végén figyeltem csak hogy ki rendezte, látszik is a filmen.

Sephi
😛PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP

Bandew
Ez a másik csaj válasza akart lenni.
Az alatta lévõ smiley pedig az, amit én gondolok róluk.

Sephi
Ohm... most ugye viccelsz? Kerlek mond hogy viccelsz!