Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sephi
Ohm... most ugye viccelsz? Kerlek mond hogy viccelsz!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Bandew
-Bocsika de rosszul tudod te kis csacsi, a pilátus az a fazon volt a mellette lévõ kereszten, nem?

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Sephi
Ezt el kell meselni...

Eppen a plaza bejaratnal altam es cigiztem amikor latom hogy jottek ki az emberek a Passion Of the Crist c. filmtol es hat mindeki holt sapadt volt meg minden... mire hirtelen kijon ket csaj (plaza cicak) es megszolal :

-Ugyan de buta vagy! A Pilatus az a pap volt aki az elejen szembe kopte!!!

Na nekem keves hianyzott hogy ne vagjam ott helyben pofon... baaazzz....

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

CSOCSO
jajman ezt nem mondod komolyan??? szerintem itt 100 emberol 110 tudja hogy nekem miert jon be az fnf!!!!
Bandew
JA ÉS AZ ISTEN SZERELMÉRE!
NEHOGY A SZINKRONOSAT NÉZZÉTEK!!!

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Bandew
Akik Nicola Kidman miatt nézik meg a filmet, azoknak felkopik az álluk, mert ez nem épp egy könnyen lenyelhetõ film.
Amúgy istenkirály, szal mindenkinek ajánlom. Az eleje unalmasnak tûnhet, de csak bele kell rázódni, és utána mát maga a kõkemény valóság, amit a vásznon láthatunk.
Oszt még a VV-re meg a BB-re mondják, hogy valóságshow!
Pfff...

I.C.ram
Hogyhogy? Pedig neked bejönnek ezek az elmebeteg 2F2F szarságok. 😊
CSOCSO
latvanyos?... meg az se volt szerintem
I.C.ram
Kettõt sajna nem láttam. Az 1-et is csak nagyon régen.
Sephi
En az elso reszt csak aze' neztem vegig mert Mike Oldfield zene szolt 😊))

Loál János
A 3. rész szerintem gyengébb, mint az elsõ kettõ. Jó film, de az elõdei mégjobbak.

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

I.C.ram
Nemrég láttam elöször az Ördögûzõ 3-at. Istentelenül király film! Baromi izgis, és méltõ az örökklasszikus nevéhez.

Másoknak hogy tetszett?
I.C.ram
Az!
HuAn82
Torque Egy látványos baromság.

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Tikal
bolero, most már csak meg kéne szerezni 😄

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
ööö izé, bevallom muveletlenségem, de a femme fatale nyito és zározenéje kinek a muve és mi a cime?

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

shaba23
sok-sok türelemmel megnézhetõ valszeg 😊

Majd mond el milyen volt .)
Sephi
Huha.... 250 vilag legjobb filmjeibol a 101-ediken csucsul. Te azert ennyire rosz nem lehet. Ugyertem ha mar jobb pontozast kapott mint a Lost In Translation....

Sephi
Meg kell neznem en is... harom ora nem lehett annyira szar vaz..

shaba23
Elkezdtem nézni a Dogville-t. de amikor bele"tekerve" láttam, hogy végig olyan lesz, mint ahogy kezdõdik (bár rendhagyó) úgy döntöttem, nem éri meg azt a három órát, amibe kerülne a megtekintése 😊
CSOCSO
😊)
shaba23
ez igaz 😊
Punker
ááá Bond kemény 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

shaba23
Tegnapvolt a 007 a tv2õn asszem 😊

A legjobb az volt, amikor azt próbálták imitálni, hogy Bond egy rakás nyálkás féregben turkál könyékig. Aki szokott horgászni, az felismerhette a férgekben a 30Ft/db áron kapható gumicsalit 😊

A másik meg az volt, amikor a tenger alatt 30 méterrel megfogta a felszálló repülõbõl lelógó kötelet és "kitépette" magát a vízbõl 😊
Asszem kb 1, 1,5 napja lett volna amíg a keszonbetegség megöli 😊
a.carkey
Saints and Soldiers

Egy újabb II. VH-s film. Amerikai. Kézikamerás felvételek a harcokban. Kb., mint az Elite Alakulat az action részek, de ez túlzottan amerikai ...

Amúgy nem rossz a sztory sem.

A medve nem játék.

Sephi
The Haunted Mansion -

Kerem ez Eddie legesleggyengebb filmje amit valaha lattam. Meg gyerekmesenek sem jo. Ezt a storyt mar vagy 5 haonslo muviban elottek mar. Meg az efektek se jok es a humor is elavult. Senkinek sem ajanlom!

Dynamic
Egyetértek!Alapmû.
nem tetszett? sztem qrva jó volt 😊
CSOCSO
hulye kerdes: hol forgattak a vissza a jovobe elso reszeit?
leginkabb az erdekelne amikor a deloreant bemutatja martynak es a hatterben a JcPenny felirat lathato😊
CSOCSO
jut eszembe.. sajnos amit leszedtem back to the future-t az ujraszinkronizalt.. eleg ramaty😞
CSOCSO
[email protected]

hat ez mennyire kaki volt😞
Serpa
gondold el mit csinálna az ORTT, ha benne lennének ?
eljönne az az idõ ismét, amikor hétfõn nem lenne adás, sõt ...

milyen "elsötétítés" lenne a csatornákon.

Bucser
szólni kéne a kiadóknak.....

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Serpa
én már nem csodálkozok ilyenen.
Klub, meg a többi már rég lehúzhatná a rólót, ha a kiadók perelnének, vagy hasonló.

Bucser
Most néztem meg a Tökéletes KAtona 2-t😊)) Retekl Klubbon.. Szarrá voltak vágva a bunyók😊) Ha valkai követte a zenét akkor 10 MP-enként 5-6 Mp-t ugrott bunyó közben😊) Sõt nem is mutatták, hogyan nyirta ki a fõgonoszt😄DDDEZ már extra gáz nem??? Hogy engedhet meg ilyet egy kiadó????

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

CSOCSO
hjolvan.. hamar ugyis 3mbites netem van tegnap ota😊)))))))
leszedem ha van t3 as a dc-n.. most szedtem le reggel par ora alatt a vissza a jovobe 3 reszet😊 elsot meg is lestem😊)) ISTENI!!!! csillagos otos!!!
Tikal
ja, akkor ne nézz rola tobb elozetest meg infot met ugy már szart se ér 😊

Bandew
Na ne már! Az annyira ötletes volt, hogy a bemutatóban leatták az egész filmet. :-)

Tikal
kurva jo film, nézd meg

CSOCSO
nemtom nem lattam.. bemutatoja nem tetszett..
Tikal
ööö izé, bevallom muveletlenségem, de a femme fatale nyito és zározenéje kinek a muve és mi a cime?

CSOCSO
hja vegulis hja... a matrixhoz kepest a masodik resz fika.. de mint feilmek kozott a masodik resz is kb egy 4 es...
Tikal
ja, reloaded kicsit fényesebb igy az emlékeikben, szal csak 4 😊

egyébként nem látok nagy összefügést a részek között, ugy értem nincs egy vonal amin a film halad. olyan kusza gondolatilag, tartalmilag.

CSOCSO
nalam kb ez igy nez ki:
matrix :5
reloaded :3
rev: 4

Tikal
matrix revolutions
Mivel egy sorozat része ezért nehéz pontozni, de mind közül a leggyengébb. A 2. rész mondhatni tetszett, de ez a befejezés elég sivár, a többi részhez képest. Végulis a gépek nem pusztultak el, szvsz maradt minden ahogy volt. Remélem 4. részt már nem eroltetnek a fiuk. Tele irreális jelenetekkel zionban...pff, azt hiszem keverték a matrixot a valo élettel 😊
matrix 5/5
matrix reloaded 4.5/5
matrix revolutions 3/5

Voltan
Úgy valahogy. Mondjuk van egy csomó szinész, aki igencsak kemény fizikai munkát is végez a forgatásokon (akciófilmek), de mondjuk pl. Hugh Grant csak jól fésült kell legyen, és idõnként gentleman-os félmosolyra kell húznia a száját, igy is kaszál jópár millát. Röhej.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Voltan
Én még úgy is csak kettõrõl...

Bandew
Furcsa játékot látta valaki?

Sir Quno Jedi
Gondolom az eredetivel együtt gondol háromra (nekem is annyi volt) !

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Voltan
Utánajárok!