Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Eppen a plaza bejaratnal altam es cigiztem amikor latom hogy jottek ki az emberek a Passion Of the Crist c. filmtol es hat mindeki holt sapadt volt meg minden... mire hirtelen kijon ket csaj (plaza cicak) es megszolal :
-Ugyan de buta vagy! A Pilatus az a pap volt aki az elejen szembe kopte!!!
Na nekem keves hianyzott hogy ne vagjam ott helyben pofon... baaazzz....
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
NEHOGY A SZINKRONOSAT NÉZZÉTEK!!!
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Amúgy istenkirály, szal mindenkinek ajánlom. Az eleje unalmasnak tûnhet, de csak bele kell rázódni, és utána mát maga a kõkemény valóság, amit a vásznon láthatunk.
Oszt még a VV-re meg a BB-re mondják, hogy valóságshow!
Pfff...
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Másoknak hogy tetszett?
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A legjobb az volt, amikor azt próbálták imitálni, hogy Bond egy rakás nyálkás féregben turkál könyékig. Aki szokott horgászni, az felismerhette a férgekben a 30Ft/db áron kapható gumicsalit 😊
A másik meg az volt, amikor a tenger alatt 30 méterrel megfogta a felszálló repülõbõl lelógó kötelet és "kitépette" magát a vízbõl 😊
Asszem kb 1, 1,5 napja lett volna amíg a keszonbetegség megöli 😊
Egy újabb II. VH-s film. Amerikai. Kézikamerás felvételek a harcokban. Kb., mint az Elite Alakulat az action részek, de ez túlzottan amerikai ...
Amúgy nem rossz a sztory sem.
A medve nem játék.
Kerem ez Eddie legesleggyengebb filmje amit valaha lattam. Meg gyerekmesenek sem jo. Ezt a storyt mar vagy 5 haonslo muviban elottek mar. Meg az efektek se jok es a humor is elavult. Senkinek sem ajanlom!
leginkabb az erdekelne amikor a deloreant bemutatja martynak es a hatterben a JcPenny felirat lathato😊
eljönne az az idõ ismét, amikor hétfõn nem lenne adás, sõt ...
milyen "elsötétítés" lenne a csatornákon.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Klub, meg a többi már rég lehúzhatná a rólót, ha a kiadók perelnének, vagy hasonló.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
leszedem ha van t3 as a dc-n.. most szedtem le reggel par ora alatt a vissza a jovobe 3 reszet😊 elsot meg is lestem😊)) ISTENI!!!! csillagos otos!!!

egyébként nem látok nagy összefügést a részek között, ugy értem nincs egy vonal amin a film halad. olyan kusza gondolatilag, tartalmilag.
Mivel egy sorozat része ezért nehéz pontozni, de mind közül a leggyengébb. A 2. rész mondhatni tetszett, de ez a befejezés elég sivár, a többi részhez képest. Végulis a gépek nem pusztultak el, szvsz maradt minden ahogy volt. Remélem 4. részt már nem eroltetnek a fiuk. Tele irreális jelenetekkel zionban...pff, azt hiszem keverték a matrixot a valo élettel 😊
matrix 5/5
matrix reloaded 4.5/5
matrix revolutions 3/5
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3