Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bandew
Már mondtam, hogy nem komolyan mondtam, mivelhogy sztem a rendezõtõl függ egy színész alakítása.
Gyûrûk Ura rajongásom meg nem terjed el odáid, hogy elfogult legyek ezzel a filmmel kapcsolatban. Sztem egyetlen egy színész alakítása sem volt kiemelkedõ (na jó Gollamé igen :-D), de egy ilyen többszereplõs filmben nem is várhatunk el ilyet.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Bandew
Jól gondolod.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Bandew
Ezt nem komolyan mondtam.

Tikal
a szinész alapján iéled el a filmet? semmi gond nem volt a filmbeli alakitásával....
de gyuruk ura rajongokto mit várjunk, frodo az igazi alakitás, oscart neki

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Dynamic
Az AC3 konfigjában nyomd fel tökig a Mastert(vagy Gaint?)
I.C.ram
Last Samurai? Nekem teljesen jó.
zaki
nektek is siralmasan gyenge a hangminõsége a filmnek? maximumra tekerem a házimozit, és még úgy is lég suxx a hang... 😞

I.C.ram
Akkor a hiba az én kezsülékében van.
Evil
Nekem is nagyon bejott a film, le is szedtem a komplett dvd t 😄 , nekem a brutus dvdrip mukodott.

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

I.C.ram
Ma kezdtem el nézni Az Utolsó Szamurájt. Nagyon tetszik a film. Sajnos csak az elsõ fele mûködik, a második file valamiért nem akar megnyílni 😞 (Brutus féle DVDRIP-em van)
Dynamic
Lehet, hogy nem értesz egyet, de akkor gondolom az egyéb közvéleménykutatásokkal, szavazásokkal stb, sem értesz egyet.
Blasta
Azt nem láttam.
Pedig ha jól emléxem egy haverom ajánlotta...

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Dynamic
Azért a Könnyezõ harcos sem volt rossz.
Blasta
Mellesleg:
Mark DACASCOS

Blasta
Ok!
Z kategóriás karateszínész, minõsíthetetlen filmekben játszott.

Hallgatom, hogy a Farkasok Szövettségében mi gond volt a játékával!!!!!

Bandew
Elég annyi, hogy a fantasztikus színészi tehetségérõl, és zseniális filmjeirõl híres Mark Dagascos játszik benne.

Blasta
Ellenben aki be tudja az ellenkezõjét bizonyítani, (tehát, hogy a film szar, baromság) annak leemelem a kalapom!

Blasta
MÁRPEDIG A FARKASOK SZÖVETTSÉGE NEM VOLT BAROMSÁG!!!!!!!!!!
Egy teljes értékû, izgalmas, látványos film volt ami több hálivudi (eme topikban istenített) fost AGYONALÁZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Na nektek nem tetszett azt meg tudom érteni, DE EZ NEM A FILM HIBÁJA!

PONT!

Sephi
Amen! Szerintem is baromsag volt. En nem is akarok tobbet hallani rola.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Detto

Alien
A Farkasok Szövetségével én is így voltam, nagyon nem tetszett ez a film.

Tikal
farkasok szövetsége nagyon jo film, jo pár hollywoodi szart simán ver

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Bandew
Na ez az amivel nem értek egyet.

Dynamic
...az imdb annak rendje és módja szerint 8.5-öt kapott.Akkor mi a gond?Egyébként arra akartam rávilágítani, hogy többezer ember pontozási átlagát nézve reálisabb értékelést kaphatunk (többnyire), mintha csak egy ember véleményét nézzük.
Bandew
Na és? Az nem jelent semmit.
Az, hogy egy film mennyi szavazatot kap, csak annyit jelent, hogy mennyi ember nézte meg. A Harcosok Klubja pl bukás lett, de nem tudom ki mondaná rá, hogy szar film.

Dynamic
Hál' istennek az emberek többsége nem így van vele.Pl. az imdb-n a szavazók több mint a fele 8 vagy több pontot adott rá.Akkor annyira szar nem lehet...(e mondat ellenére én láttam a filmet és nagyon tecc)
kiráááály volt Feró szinkronja 😊 hót poén
Bandew
Nem lesz, mert tényleg nagyon szar. :-)

Loál János
Ebbõl flém lesz, de nem velem, mert én nem láttam. 😄

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Loál János
Érdekes, mégis õ hozta meg a film itthoni sikerét.

zaki
Farkasok szövetsége: elvett 2 órát az életembõl a film, nekem qrvára nem tetszett, utolsó fél óra siralmasan szar volt, alig vártam, hogy vége legyen a filmnek

Laalee
speciel a ford szinkronja életem egyik legrosszabjaként van számontartva. amit fero mûvel az kb a felolvasom ami a lapra van irva

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

LezLee
Kicsit bõvebben???
Vagy nem találod a szavakat? 😊)
Sephi
Van Helsing -

Ehh baz 😊))

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Bandew
Ez így nem helyes. Eszed megáll faszod feláll. :-)

Loál János
Jaja. Érdekes, hogy Amerikában iszonyat bukás volt, itthon viszont szinte kultusza van, loál. A magyar szinkron néha csodákra képes.

Evil
Ma napra egy Ford Fairlane van betervezve, ez is alapmu szamomra, eszem faszom megall.

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

Bandew
A FEKETE LOVAG MINDIG GYÕZ!

Punker
-Fut a gyáva....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Evil
Gyalog galopp , hat ez a film meg mindig alapmu szamomra, szerencsere mar dvd n is.Legjobb a fekete lovag os resz.

Alien
Na, megnéztem DVD-n az Underworld-öt.

érdekes a film képivilága, ez a sötét árnyalat végig jópofa lett, bírtam azt is, hogy itt forgatták, a fõszereplõ csaj jól néz ki, a történet alapjában véve nem túl bonyolult, van benne pár marha jól megcsinált jelenet, és ahogy a vámpírok és a vérfarkasok átalakulása el lett készítve, az valami eszméletlen jó, hibátlanul eltalálták azokat a részeket.

Kiváncsi vagyok a Van Helsing-re, bár az talán másabb tipusú egy kicsit a bemutató alapján. Mondjuk egy közös dolog biztos lesz, a fõszereplõ csaj ott is a Kate Beckinsale 😊

Darko Ferkó
Ja, így van!

Egy napon a tuskómnak biztos lesz mondanivalója erről.

Mer rendes!!!!!
A Blasta meg nem az.

Amúgy meg akarom majd nézni, de sok rossz 20-30 éves olasz horroron kell még átverekednem magamat addig

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

fifi

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Blasta
Szójjá neki Te, a Te haverod, horroröcsi! :-DDDDD

Loál János
Szójjá Darkó Ferkónak is! htx

Blasta
The Butterfly Effect

Marha érdekes film!
Donnie Darko rajongóknak ajánlott!!!
Kissé popcorn íze van, de mindenképpen nagyon jó film!

Bandew

Loál János
Értem.

(De nem értek egyet. 😄)

Loál János
Én nemrég néztem meg, de mivel eddig nem érdekeltek az ilyen gyilokhorrorok, meglepett a befejezés, és tetszett a film. 😄