Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Legalább nem nézitek meg...
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
A TEHETSÉG egy T, TE PARASZT!
Riszpekk
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
SENNNNKI NE MERJE AZT MONDANI, hogy a mai ingergazdag világban arra lehet csak erejük/tehettségük/idejük a tisztelt AGYONKOKÓZOTT háklivudi istencsászároknak, hogy úgy készítenek el egy horror/akció filmet, hogy:
-az összes régi horrorfilm által lefektetett szabályokat NYÍLEGYENEST HÁGJÁK ÁT, leszarva a hagyományokat, legendákat (a NAGYONGONOSZ fõvámpírt mostmár tényleg semmivel nem lehet megölni KIVÉVE -és itt jön be a tisztelt filmgyárosok MESSTERI FORDULATA- egy vérfarkas EGYSZERI harapásával)
-szintén leszarva a legendákat és hagyományokat, gondolkodás nélkül vegyítik a történelem híres és hírhedt horroralakjait, tönkretéve ezzel a mítoszukat, tönkretéve a régi korrekt mesét.
Gondolom kitaláltátok már, hogy a Freakkel látott csodamûrõl a Van Helsingrõl van szó.
Nálam elõverekedte magát minden idõk legszarabb TOP10-ébe!
A film többi "frappáns" részét Freak már elmesélte, az Õ véleménye az enyém is.
Egyet nem említett asszem:
Ha egy fõfõ-gonoszvámpír kefél egy nagyonnagyongonosz vámpírcsajjal (ráadásul 3-mal) akkor nászukból kis falról lelógó TOJÁSOK születnek, melyekbõl ÁRAMMAL (és frankeinstein teremtményének segítségével) felélednek a pici kis gonosz BETMENEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ANYÁTÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓK

A Rambo 2-ben is van sok öldöklés, meg a kereskedelmi adók z-kategóriás akciófilmjeiben, mégsem nevezném azokat "másnak".
Azt hiszem mind az elsõ, mind a második rész értékelésénél nagyon-nagyon elcsúsztál valahol.
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Döntsd el légyszi, akkor talán nem beszélsz majd össze-vissza...
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Valamilyen szinten szórakoztató volt, de túl átlátszó.
6/10
Cheaper by Dozen
A Szeleburdi család óta vártam egy ilyen vígjátékot. Megkaptam. Nekem nagyon bejött. Érdekes egy szitu. Papa, mama, és 12 gyerek ... (Steve Martin a fsz)
9/10
Bringing Down the House
Ez is Steve martin film volt, de a szarabbik fajtából. Egy két poéntól eltekintve, nem volt jó.
4/10
A medve nem játék.
Hát ritka szar film volt. Halál unalom volt az egész, túlzott filozófia volt. Olyan volt, mintha egy dokumentum filmet láttunk volna az elõzményekrõl. Eddig sem szerettem annyira Quentin Tarantino-t, de most sokat süllyedt a szememben. Arra számítottam, hogy lesz olyan jó mint az elsõ rész, ahol az a sok öldöklés tette mássá mint a többi film. De ez nem volt semmivel sem jobb, mint egy B-kategóriás horror. Voltak részek, mikor azthittem, hogy még a népköztársaságos korszakából látok egy Jackie Chan filmet, mikor még a régi kínai filmekben játszott.
Bár voltak jó részek benne, az értékelésem csak 2,5/5
mellesleg inkább azokra vagyok pipa, akik azt terjesztik, hogy milyen kemény, fasza film
Riszpekk
a Múmia 1-2 után nem számítottam egy Passióra, de igazán rádobhattak volna a plakátra egy "KIDDIE" plecsnit
Riszpekk
Ami igaz en is sajnalnam a lovet ra 😊
EZ EGY MESE!!! Nem kell felhaborodni.
Egy masik forumon az baszta a csoret egy arcnak, hogy tele volt hulyeseggel a Helsing, mert minden eddigi tudasat a Farkasemberekrol megcafolta. Kivancsi lennek, eddig hany farkasemberrel talalkozott...
Ui: Nagyon tetszett Back to the Future sorozat, de bazz most hogy mondod az is tiszta hulyeseg mert nem lehet az idoben utazni. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAa tonkrement az eletem.
Amugy minden jot 😊
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A fõgonosz NAGGGGGGYON gonosz! Sármos, jóképû középkorú ex-rocker, aki még mindig elhörögcsél a helyi deathmetal bandában, néha frissen mosot hajtincsei a szemébe lógnak, és még a pizsamája is fekete, kis vörös denevérekkel és ördögökkel. Akkora palotában lakik, hogy az építésénél valószínûleg felhasználták a szomszédos, fagyos hegyvonulat felét. Szeret a falon mászkálni, és jobbára mindig ideges, így persze mindez érthetõ.
A fõhõsnõ szép, de iszonyat kemény. Bunyó közben lebontja a fél falut a puszta repülõ testével, a magasból úgy hulla alá, mint egy darab rongy, de bordája nem törik. KÉT egész pofon kell hozzá, hogy napokkal késõbb felrepedjen a szája, de igazából ez nem okoz neki problémát, mivel fél perc múlva helyén a rúzs, duzzanatnak, foltnak semmi nyoma. Elárulja nekünk, hogy nincs gyorsabb az erdélyi lovaknál, ami be is bizonyosodik, mert késõbb láthatjuk, amint egy hatosfogat szépen kiszámított ballisztikus ívet követve majdnem átrepíti a többszáz kilós hintót egy 20 méteres szakadék fölött.
A fõhõs természetesen félmeztelen, borostás és csurom víz a haja. Le se tagadhatná, hogy testvére George Of The Jungle, fõleg amikor a magasfeszültségû kábeleken tovaszállva száguld a fõgonosz felé. Amolyan korabeli Bond... James Bond. Van neki nagyonsoklövetû full automata számszeríja, aminél 2 mp egy tárcsere, ráadásul az új X-2 tárral kétszeres tûzgyorsasággal köpi a nyilakat. Kapcsolható rajta az AUTO és SINGLE elsütési mód, ez utóbbit érdemes használni, mert biztos a találat, de valószínûleg helytakarékosság szempontjából hõsünk inkább az AUTO módot preferálja. Ha álarcosbálba megy, akkor is ugyanúgy néz ki, csak több rajta a díszcsík.
Dr. Jekyll = Mr. Hide = Shrek
Dr. Victor Frankenstein olcsón bérli a fõhõsünk alagsorában lévõ laborhelyiséget, ahol jó ideje hegesztgeti XBOXMAN-t, aki tulajdonképpen a Microsoft sunyi reklámstratégiájának szerves részeként mutogatja magát, mellén egy folyamatosan morpholó XBOX logóval. Õ mindenkinek ad áramot mer rendes. A végén eltutajozik a nyílt tenger felé, egyesek szerint egy USA-beli karrier reményében, szerintem inkább lányos zavarában (tudniillik tévedésbõl le-Frankensteinezik hozzá amúgy közel álló emberek), és elõbb-utóbb tuti visszafordul.
A mindig bohókás papnövendék megdug egy vidéki lányt, majd simán elkezd tévézni egy festmény elõtt. Íme a szexhiány káros hatásai.
A farkasemberi fajnak két alfaja van, a barna meg a kanfekete. A barna nem olyan erõs, de a fekete!! Na az durva. De ami igazán durva, az az ABSZINT, mondja is a fõhõs, hogy "abszint... kemény...". Kösz, jó tudni.
Történetünk végén a Rammstein klipek rendezõjének, és fellépéseik látványtervezõjének közös munkáját élvezhetjük. Hullanak a szikrák, mint a T2-ben, néha felcsap egy lángnyelv, és a fõgonosz éppen NAGGGGGYON gonosz!
Ja, még valami, a vámpíroknak legalább 50 szemfoguk van, és 3 irányba nyíló állkapcsuk.
VAN HELSING, minden 8 éves álma
ezt meg azoknak, akik azt a baromságot terjesztik, hogy HÛDEAZTAKURVAKIBASZOTTKOMOLYFILM:

Riszpekk

Ben Eflek, Met Démon, Dzséj és Néma Bob...
istenes téma, idióta poénokkal... 5/3
1szer meg kell viszont nézni... 😊
\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
(de ennek ellenére szeretem 😉
Egyébként kb. a film háromnegyedéig szinte egy az egyben egy Dean R. Koontz regény sztoriját lopták el.
Egy napon a tuskómnak biztos lesz mondanivalója erről.
és azt hogyan tudom? köszi elõre is a választ 😊
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Vagy: Bill Pullman a Függetlenség Napjában annyira béna volt (meg persze az egész film is), hogy majdnem sírtam. De az Ûtvesztõben címû filmben zseniális volt.
Én mondom, ez csakrendezõ kérdése, hisz az õ filmje, õ dönti el, melyik jelenetek maradjanak benne a filmben. Ha akarja 100x is leforgattat egy jelenetet, ha a színész béna.
Film: 7/10
Zene: 9/10
Frodó = szomorú, ijedt nézés 😉
Ez tehettség kérdése, vagy nem?
Ha van tehettség, akkor jöhet a rendezõ beleszólása, de ha nincs, akkor ugathat bármit, az alakítás akkor is szar lesz.
5/5
😄
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Gyûrûk Ura rajongásom meg nem terjed el odáid, hogy elfogult legyek ezzel a filmmel kapcsolatban. Sztem egyetlen egy színész alakítása sem volt kiemelkedõ (na jó Gollamé igen :-D), de egy ilyen többszereplõs filmben nem is várhatunk el ilyet.