Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

FREAK
tévedés

van olyan film, amiben nincs hiba, igaz talán 5 évente egy jut el a nagyközönség elé, de ha igényes van, nem adod alább a szintet

az említett film is csak egy a sok tiniknek gyártott popcorn szar közül, a készítõk nem erõltették meg magukat, hogy értelmes dolgokat tegyenek bele, mert "szórakozni jó lesz ez is", pármillió dolcsiért minek erõlködni?

ellenpéldának ott a Ryan közlegény, az 1492 vagy a Passió, ezekben figyeltek a részletekre, és nem látványos, de olcsó trükkökkel "szórakoztatták" napjaink kultúrharcos közönségét...

Riszpekk

Tikal
kinek mi a szorakoztatás... vkinek az arcpakolás szorakoztato, vkinek meg nevetséges...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Esrohnoil
Pontosan, a szórakoztatás a lényeg. Hibát bármelyik filmben találok ha akarok.

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Sephi
A levitalas-nak nagy koze vana humor ertelmehez szal 😊

Es ezt nem akarki mondta!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

LittleL
Az arc-áttátel szerintem is elég gagyira sikeredett.

Meg az amikor Travolta, arc nélkül felébred, cigizik, és arra kényszeríti az orvost, hogy tegyen fel neki valami arcot. DDD

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

LezLee
Egy filmet nem szabad úgy megnézni, hogy folyamatosan azon gondolkozol, hogy amit látsz az vajon megvalósítható-e. Ez hülyeség. A film, az azért film, mert nem a valóságról szól, pusztán az a célja, hogy szórakoztasson. És az Ál/Arc szórakoztatott. Ennyi erõvel minden filmben lehet hibát találni.
FREAK
ezt erõsen kétlem

példa: mi tûnik nagyobb dolognak, elrepülni a holdra, vagy meggyógyítani a náthát? és melyik sikerült?

szvsz varázslók már ma is léteznek, én a levitálást is annak tartom, ami létezõ dolog, a fény képes fénysebességgel utazni 😊, de olyan soha nem lesz, hogy minden egyéb mûtét nélkül, arcbõr-cserével megváltozik a koponyád alakja és felépítése

na tökmindegy, akinek ez jó, az nézze, nem beleszólni akartam, csak meglepõdtem Ramzán, akit ennél igényesebbnek tartottam

Riszpekk

I.C.ram
Hidd el, hogy elöbb fogjuk tudni megváltoztatni a fejformát, minthogy varázsolni, vagy fénysebességgel utazni tudjunk 😊
FREAK
ekkora csomót nem kell keresni

Riszpekk

shaba23
ez a kákán is csomót keresek esete

nem csak a bõrt tették át, hanem tettek alá vattát hogy kúl legyen a fejforma 😊 csak azt nem mutatták 😊
FREAK
"se fénysebességgel utazni se varázsolni nem lehet"

Se rá, se ellene nincs bizonyíték. De az arcbõr cseréjétõl nem változik meg a fejformád, a fogsorod, az orrod stb stb stb. Ez így egy összecsapott, befejezetlen ötlet, ez bassza el a filmet. Mission Impossible 2 álarcaival van egy szinten, ami "no.1 lol"....

Riszpekk

Tikal
pl? melyik klasszikus után?

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

shaba23
úgy lehet jó film, hogy nem azzal foglalkozom, hogy lehetséges-e a dolog amit csinálnak, hanem azzal, hogy szórakoztassam magamat egy film megnézésével...
ezzel az erõvel minden sci-fi és fantasy film baromság, hoszen se fénysebességgel utazni se varázsolni nem lehet

FREAK
na de könyörgöm, hogy lehet jó film, ami egy banális elszállt ökörségen alapul?

Riszpekk

Bandew
Ál/Arc tényleg okés. Egy jó akciófilm, ennyi.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Sephi
Starsky es Hutch-hoz kene angol nyelvu vagy magyar felirat pliz!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

FREAK
"Az Ál/Arc tényleg rendben van"

Most meglepõdtem. Mivel jobb, mint mondjuk egy Jet Li szar?

Riszpekk

shaba23
van másik feliratos oldal is
Feliratok
itt is nézd meg
Bandew
Pfff...
Én meg utálom, hogy ez is sablon lett az amcsi filmekben egy-két klasszikus után.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Tikal
Elefant elég naturalista 😄 csávo sportpályárol átsétál a suli tulvégére, ez kb 10 perc, és a kamera végig követi 😊
szerintem jo, tetszett ez a stilus

Tikal
finale-sas.limited-xvid, ehhez van vkinek felirata, egyáltalán létezik, mert feliratok.hu nem nagyon megy mostanság...?
amit találtam feliratot azt nem játsza le hozzá ?!

Tikal
paychecket is csak uma thurman miatt néztem meg, de végulis õ se tudott sokat lenditeni a filmen, mert eleve gagyi volt.
John Woo: nos face off tényleg jo, de csak mert john travolta is nyomul benne 😄
de ott legalább voltak jelenetek, paycheckben meg semmi, szerintem gyenge rendezõ.

Dogville: elkezdtem nézni, de amint megláttam mi lesz a helyszin, meg hogy ilyen szinház stilus lesz, abba is hagytam, talán majd ha egyszer ilyen hangulatban leszek. 😄

Tikal
igeeeen, mondtam hogy nicolas cage a kedvence, az ilyen hulye filmekben mindig õ szerepel..... amit nem birok ezekben az aza hogy probál durva akcio is lenni, irreális jelenetekkel, de közben bemutatja a fõhöst aki irto szerény lélek joformán terézanya, csöpög a szerelem, pffff....

Sephi
Dehat ott ritka a sushi!

Loál János
Biztos nem szokja a gyomra az ottani kaját. 😞

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Az Ál/Arc tényleg rendben van, de ezen kívül mióta áttette Hollywood-ba a székhelyét, szinte csak fos kerül ki a keze alól.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Nem az egészet adták le, csak egy (kb.) öt perces részletet egy az egyben.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Nem, annyira azért nem durva, itt inkább arra helyezték a ahngsúlyt, hogy miként élik meg a diákok azt, hogy néhány lúzer közülük elkezd ölni egyik pillanatról a másikra.

Blasta
Detto ez volt a véleményem anno

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

CSOCSO
ez igy nagyon jol hangzik.. face off nagy kedvencem!
Utananeztem ennek a Woo gyereknek. Most keszit egy filmet. Nicholas Cage es Chow Yun-Fat lesz a foszereplo 😊

Land of Destiny

Az iroja pedig Michael Colleary,Mike Werb akik a Face/Off-t irtak.

Remelem jo cucc lesz.

Paycheck: Most fejeztem be es szvsz jo film! John Woo-ra biztos raszoltak, hogy fogja vissza magat. Vegre van fizika a filmben.

8/10

Tikal: Rossz rendezo Woo? Al/arc az egyik legjobb akciofilm !!!

Tikal
nem találtam feliratot...
szoval a Paychecket néztem meg, de elég gyenge, alapstorti még jo is lenne de ez a john woo nagyon gyenge rendezõ....csodálkoztam is hogy nem nicolas cage szerepel a filmben õ szokott az ilyen szirupos akciofilmekben nyomulni 😄

2.5/5

:egyetért: 😉
I.C.ram
Nemrég láttam az elõzetesét a Belleville-i Rendez-Vous-nak, és nagyon megtetszett. Valaki látta már?

Mintha egyszer láttam volna, hogy az MTV-n leadják az egészet, de sajna, akkor nem tudtam megnézni. Lehetséges, hogy leadták TV-ben?
I.C.ram
Akkor jóra gondoltam.

Jó a film? Olyasmi mint Ken park, tehát ugyanolyan naturalista?
I.C.ram
Nem 😊

Kontrollal is pont az volt a bajom, hogy két nem nagyon összeillõ stílust vegyítettek, rosszkor, rossz helyen.

Ha az elején semmi mûvészi nincs, akkor a végén "elmûvésziesíteni" egy filmet, az szerintem nem egészséges.
Sephi
Big Fish szerintem azert nem igazan eritentte meg Burton igazi stilusat... tul szines volt es szerintem egyben bugyuta is 😞 Tobbet vartam tole!

Blasta
a fenépe

Bandew
Mindkettõ!

nem t'ok róla

Blasta
Vanmá felirat a 2cd-s bigfish-hez?

Big fish, ha szereted Tim Burton-t.
Dogville, ha sok idõd van és türelmesnek tartod magadat.

Nekem mindkettõ tetszett a maga módján.

Tikal
dogville vagy big fish? 😊

FREAK
ja, tipikus hálivúdi huszonhatos-csavar módszer, tipikus karakterekkel, gagyi

Riszpekk

Tikal
Runaway Jury az itélet elado

jo szinészekkel probálták eladni a filmet, nekem ez nem jött be, az alakitásuk se vmi nagy, meg a film se 😊
3/5

A néhány évvel ezelõtti, Columbine középiskolában történt mészárlásról szól, ugyanarról, amirõl a Kóla, puska, sültkrumpli, csak nem dokumentumfilm, hanem "sima", és ez belülrõl mutatja be a történéseket .

Jano
A valaha volt legjobb Tarantino-film. Etalon!

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

FREAK
bocs, nem a KB2 miatt, hanem a Kontroll-os filmkritikád miatt írtam

nyilván ott is azt vártad, hogy a végén felrobban a metró, beszakad az alagút, ömlik be a Duna, és a fõhõs arcáról vízcseppek mossák le az olajos vért, miközben halott szerelme fölött térdelve az égre üvölt: "MIÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉRT?????????"

de javíts ki, ha tévedek 😄

Riszpekk

I.C.ram
Én csak az elõzetest láttam

SPOILER:

Az elõzetesbõl nem igazán derül ki, hogy mirõl szól, de valami olyat vettem ki, hogy bemennek az iskolába, és valszeg valami amerikai stílusú mészárlás rendeznek, igaz ez?