Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
van olyan film, amiben nincs hiba, igaz talán 5 évente egy jut el a nagyközönség elé, de ha igényes van, nem adod alább a szintet
az említett film is csak egy a sok tiniknek gyártott popcorn szar közül, a készítõk nem erõltették meg magukat, hogy értelmes dolgokat tegyenek bele, mert "szórakozni jó lesz ez is", pármillió dolcsiért minek erõlködni?
ellenpéldának ott a Ryan közlegény, az 1492 vagy a Passió, ezekben figyeltek a részletekre, és nem látványos, de olcsó trükkökkel "szórakoztatták" napjaink kultúrharcos közönségét...
Riszpekk
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Es ezt nem akarki mondta!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Meg az amikor Travolta, arc nélkül felébred, cigizik, és arra kényszeríti az orvost, hogy tegyen fel neki valami arcot. DDD
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
példa: mi tûnik nagyobb dolognak, elrepülni a holdra, vagy meggyógyítani a náthát? és melyik sikerült?
szvsz varázslók már ma is léteznek, én a levitálást is annak tartom, ami létezõ dolog, a fény képes fénysebességgel utazni 😊, de olyan soha nem lesz, hogy minden egyéb mûtét nélkül, arcbõr-cserével megváltozik a koponyád alakja és felépítése
na tökmindegy, akinek ez jó, az nézze, nem beleszólni akartam, csak meglepõdtem Ramzán, akit ennél igényesebbnek tartottam
Riszpekk
nem csak a bõrt tették át, hanem tettek alá vattát hogy kúl legyen a fejforma 😊 csak azt nem mutatták 😊
Se rá, se ellene nincs bizonyíték. De az arcbõr cseréjétõl nem változik meg a fejformád, a fogsorod, az orrod stb stb stb. Ez így egy összecsapott, befejezetlen ötlet, ez bassza el a filmet. Mission Impossible 2 álarcaival van egy szinten, ami "no.1 lol"....
Riszpekk
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
ezzel az erõvel minden sci-fi és fantasy film baromság, hoszen se fénysebességgel utazni se varázsolni nem lehet
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Most meglepõdtem. Mivel jobb, mint mondjuk egy Jet Li szar?
Riszpekk
Én meg utálom, hogy ez is sablon lett az amcsi filmekben egy-két klasszikus után.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
szerintem jo, tetszett ez a stilus
amit találtam feliratot azt nem játsza le hozzá ?!
John Woo: nos face off tényleg jo, de csak mert john travolta is nyomul benne 😄
de ott legalább voltak jelenetek, paycheckben meg semmi, szerintem gyenge rendezõ.
Dogville: elkezdtem nézni, de amint megláttam mi lesz a helyszin, meg hogy ilyen szinház stilus lesz, abba is hagytam, talán majd ha egyszer ilyen hangulatban leszek. 😄
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Land of Destiny
Az iroja pedig Michael Colleary,Mike Werb akik a Face/Off-t irtak.
Remelem jo cucc lesz.
8/10
Tikal: Rossz rendezo Woo? Al/arc az egyik legjobb akciofilm !!!
szoval a Paychecket néztem meg, de elég gyenge, alapstorti még jo is lenne de ez a john woo nagyon gyenge rendezõ....csodálkoztam is hogy nem nicolas cage szerepel a filmben õ szokott az ilyen szirupos akciofilmekben nyomulni 😄
2.5/5
Mintha egyszer láttam volna, hogy az MTV-n leadják az egészet, de sajna, akkor nem tudtam megnézni. Lehetséges, hogy leadták TV-ben?
Kontrollal is pont az volt a bajom, hogy két nem nagyon összeillõ stílust vegyítettek, rosszkor, rossz helyen.
Ha az elején semmi mûvészi nincs, akkor a végén "elmûvésziesíteni" egy filmet, az szerintem nem egészséges.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Dogville, ha sok idõd van és türelmesnek tartod magadat.
Nekem mindkettõ tetszett a maga módján.
jo szinészekkel probálták eladni a filmet, nekem ez nem jött be, az alakitásuk se vmi nagy, meg a film se 😊
3/5
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
nyilván ott is azt vártad, hogy a végén felrobban a metró, beszakad az alagút, ömlik be a Duna, és a fõhõs arcáról vízcseppek mossák le az olajos vért, miközben halott szerelme fölött térdelve az égre üvölt: "MIÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉRT?????????"
de javíts ki, ha tévedek 😄
Riszpekk