Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nekem nagyon tetszett, akinek bejött a Tigris és sárkány, a Bábok, és nem kap röhögõgörcsöt a dróton rángatástól, mert képes elvonatkoztatni,és nem a realisztikus koncolásra vágyik egy filmben, az szerintem nem fog csalódni...
nézzétek meg, gyönyörû képek, színek, szimbólumok, sztori is jó.. szóval hajrá
\"A bölcs nem az, aki soha nem szenvedett, hanem, aki átélte és legyőzte a kétségbeesést!\"
nem azért lettél leszólva, mert nem tetszik egy adott film, hanem az értelmes kritikát miatt, miszerint "csak dumálnak benne, nincs semmi vér, mûvészi szarság"
ezt ugyanis önmagában cikinek érezhetnéd, akármilyen filmre mondod
Riszpekk
Régen megmondta egy TANULT kritikus, hogy Tarantinot most menõ szeretni.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Én se szeretem Tarantino-t.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Igaz,hogy tavalyi,de mindenkink ajánlom,aki szereti az igazi drámákat.
Én általában nem szeretem ezt a mûfajt,de ez nagyon megfogott...
Egyik kedvenc szinészem:Ben Kingsley sztem qrva jól alakított...
Na mindegy nézze akit érdekel,nagyon jó😊))))
Engem mondjuk elszomorított😞(((
10/5
5/10
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
De legalább jó sokat röhögtem, majd holnap lesz "odafigyelõs" nap 😄
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Lassan le kellene szednem.
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Azzal van bajom, hogy nem spontán mulatság az egész, hanem egyszerre mozog több tucat ember, ráadásul a mozdulatok nagy része Feet of flames nyúlás. Lehet, hogy a mûveltségem hiányos, de nem vagyok benne biztos, hogy évszázadokkal ezelõtt pont úgy táncoltak volna a japánok, ahogy Flatley-ék. Ennyi erõvel break-et vagy lambadát is betehettek volna, pont ennyire lenne hiteles.
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
a fõcímzene pedig.....visszatekertem a filmet miattta bazzeg!
ilyet baromi ritkán csinálok!
Zatoichi 7/10, bár a Michael Flatley-s mókáért szívesen levennék még egy pontot...
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Copland, Oscar (de még talán a Rambo 1 is) mind No1 filmek
Riszpekk
Nekem az nagy kedvencem, és abban a filmben szvsz a játékával sincs semmi baj....
Ha nem õk játszanak benne, akkor valószínûleg az életben rá nem veszem magamat, hogy megnézzem 😊
(pedig még csak nem is a legjobb alakítása egyiknek sem)
, sajnálom, hogy megdõlt egy elmélet 😊
Nos a válasz: alapból utálom az akciófilmeket. Százból kb. 2-3 darab tud elszórakoztatni, a többi egyszerûen szenvedés. Nem minden esetben tudnám megmagyarázni, hogy az a 2-3 mivel üt el a többitõl, talán annyival, hogy jobban szórakoztatnak (ugyanis ennél többet akciófilmtõl nem szoktam várni soha).
Igazán sajnálom, de az sem igazán tud felzaklatni, hogy egy bemutatott dolog (még ha a film alapját képezi is) mennyire reális.
Az Ál/Arc nyilvánvalóan loller ilyen szempontból, valamiért mégis elszórakoztatott (elképzelhetõ, hogy amiatt, mert mindkét fõszereplõt szeretem).
Mert mint irtam az a beszolas meszze nem ide akart menni.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Bocsi de semmi bajom veled!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"
Mar ne haragudj...
ha viszont hiszel a Bibliában, akkor már az sem meglepõ, hogy Jézus "visszavarázsolt" egy leszakadt fület
Riszpekk