Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

harakiri
Hero - 9,5/10

nekem nagyon tetszett, akinek bejött a Tigris és sárkány, a Bábok, és nem kap röhögõgörcsöt a dróton rángatástól, mert képes elvonatkoztatni,és nem a realisztikus koncolásra vágyik egy filmben, az szerintem nem fog csalódni...
nézzétek meg, gyönyörû képek, színek, szimbólumok, sztori is jó.. szóval hajrá

\"A bölcs nem az, aki soha nem szenvedett, hanem, aki átélte és legyőzte a kétségbeesést!\"

I.C.ram
csalódás mindenképpen, de önmagában sem tetszett a film.
FREAK
tehát önmagában tetszett a film, csak az elsõhöz képest csalódás?

Riszpekk

I.C.ram
Ha mûvészi filmet akarok megnézni, akkor legutoljára nézek meg egy Tarantino filmet.
I.C.ram
Te meg rosszul idézel, mert nem ezt mondtma, hanem azt, hogyha Tarainto elsõ része csak a vérrõl szól, akkor a második ne legyen ilyen filozófikus, mert csak csalódni fognak, akik megnézik.
FREAK
te még mindig tévedésben vagy

nem azért lettél leszólva, mert nem tetszik egy adott film, hanem az értelmes kritikát miatt, miszerint "csak dumálnak benne, nincs semmi vér, mûvészi szarság"

ezt ugyanis önmagában cikinek érezhetnéd, akármilyen filmre mondod

Riszpekk

fifi
Ha ezt nem Tarantino rendezte volna kb. 5%-a lenne a felhajtás körülötte /a mostanihoz képest/
Régen megmondta egy TANULT kritikus, hogy Tarantinot most menõ szeretni.

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

I.C.ram
Én is ezt írtam le, de rögtön lemajmoztak, hogy már hogy a fracba ne lenne jó film.

Én se szeretem Tarantino-t.
fifi
Kill Bill2-Sehogy sem értem miért kellett ezt 2 részre osztani. Ez a film olyan két órás, de a hasznos tartalam kb. 50perc, a többi rizsa, kusza párbeszédek, és össze-vissza kavart cselekmény. Tarantinot /ellentétben másokkal/én eddig sem tartottam jó rendezõnek. Ezután még ennyire sem fogom. Az egész olyan mint valami vadnyugaton játszódó 72-es kínai karatefilm...Gagyi.

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Glpetyus
Így van

Galy
BK volt a legjobb abban a filmben!
Glpetyus
Kill Bill2=

Glpetyus
Tegnap volt szerencsém megnézni a Ház a ködben c. filmet.
Igaz,hogy tavalyi,de mindenkink ajánlom,aki szereti az igazi drámákat.
Én általában nem szeretem ezt a mûfajt,de ez nagyon megfogott...
Egyik kedvenc szinészem:Ben Kingsley sztem qrva jól alakított...
Na mindegy nézze akit érdekel,nagyon jó😊))))
Engem mondjuk elszomorított😞(((

Galy
Knockaround guys

hát...egyszer talán érdemes....talán
Most néztem meg a Túl közeli rokon-t, hát jobbat vártam a rendezõktõl a Dumb & Dumber, Én és Én meg az Irén után.

10/5

Kill Bill 2: 3-n neztuk meg. Mindharmunknak ugyanaz a velemenye. Dog unalmas volt, nehany parbeszed kiralyos, de amugy nagyon felejtheto. Nem ezt vartam.

5/10

I.C.ram
Nekem is, de szvsz az 1 a legjobb.
GregSB
Szerinted..

Nekem tetszett.

jah 😄
Bandew
Ez a Kocka 2 milyen gagyi!

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

VinylToy
Kövezzetek meg, de Scary Movie 3 lett belõle 😊))

De legalább jó sokat röhögtem, majd holnap lesz "odafigyelõs" nap 😄

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Blasta
Ugy értettem, hogy agyalni kell mig leesik, hogy mi is történik de utána nem érdemes, mert elõjönnek a hibák meg a logikátlanságok, nyilvánvalóan...

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

a butterfly effectben szerintem az alényeg, hogy nem kell benne gondolkodni, csak élvezni. ha elkezd az ember gondolkodnui, akkor, mint az ilyen típusú filmekben általában, biztos talál benne hibákat. szerintem baromi élvezetes film, eddig az év legjobb filmje, csak a dawn of the dead (holtak hajnala) és a jim carrey-féle eternal sunshineof the spottles mind közelítette meg!
Blasta
Rendben van. Odafigyelõs film, agyat is mozgat, nem csak a szemet...

Itt eddig mindenki el volt ájulva tõle!
Lassan le kellene szednem.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Galy
Ja, világos

ebben igazad lehet

és a #12844-be a fõcím helyett a végére gondoltam 😊

VinylToy
Búterfláj effekt - mit várjak tõle? Délutáni elfoglaltságom lesz!!!

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

A táncjelenet belerakásával semmi gáz nincs, sõt! Kicsit bepipázott a rendezõ, nincs azzal semmi gond!
Azzal van bajom, hogy nem spontán mulatság az egész, hanem egyszerre mozog több tucat ember, ráadásul a mozdulatok nagy része Feet of flames nyúlás. Lehet, hogy a mûveltségem hiányos, de nem vagyok benne biztos, hogy évszázadokkal ezelõtt pont úgy táncoltak volna a japánok, ahogy Flatley-ék. Ennyi erõvel break-et vagy lambadát is betehettek volna, pont ennyire lenne hiteles.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Galy
Szerintem a Zatoichi végén az a dance jelenet nagyot üt!
a fõcímzene pedig.....visszatekertem a filmet miattta bazzeg!

ilyet baromi ritkán csinálok!

Spy Kids 3d - 3/10
Zatoichi 7/10, bár a Michael Flatley-s mókáért szívesen levennék még egy pontot...

Bandew
Hát nyugodtan belevonhatjuk Lynch és Lars Von Trier összes filmjét. Tarantinonak is voltak hasonló megmozdulásai. Nem beszélve Hanekerõl.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

FREAK
azért mondtam, hogy ELNÉZTÜK neki, mint apró ballépést 😊
Copland, Oscar (de még talán a Rambo 1 is) mind No1 filmek

Riszpekk

Stallone Oscarban is kurva jot alakitott.

Blasta
Pláne a Copland-et...
Nekem az nagy kedvencem, és abban a filmben szvsz a játékával sincs semmi baj....

FREAK
pontosan, Stallone-nak is elnéztük a Rambo 3-at 😊

Riszpekk

Jobban belegondolva szépen csendben körbe is írtam az "elfogultság" fogalmát.

Elképzelhetõ.
Ha nem õk játszanak benne, akkor valószínûleg az életben rá nem veszem magamat, hogy megnézzem 😊

(pedig még csak nem is a legjobb alakítása egyiknek sem)

FREAK
szerintem egyértelmû, hogy a színészek miatt

Riszpekk

Kösz a "kedvességet" , sajnálom, hogy megdõlt egy elmélet 😊
Nos a válasz: alapból utálom az akciófilmeket. Százból kb. 2-3 darab tud elszórakoztatni, a többi egyszerûen szenvedés. Nem minden esetben tudnám megmagyarázni, hogy az a 2-3 mivel üt el a többitõl, talán annyival, hogy jobban szórakoztatnak (ugyanis ennél többet akciófilmtõl nem szoktam várni soha).
Igazán sajnálom, de az sem igazán tud felzaklatni, hogy egy bemutatott dolog (még ha a film alapját képezi is) mennyire reális.
Az Ál/Arc nyilvánvalóan loller ilyen szempontból, valamiért mégis elszórakoztatott (elképzelhetõ, hogy amiatt, mert mindkét fõszereplõt szeretem).

Sephi
Ugy es mielott ilyeneket irsz talan ala is tudod tamasztani hogy mitol mentem en at bunkoba?

Mert mint irtam az a beszolas meszze nem ide akart menni.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Jaaaj!!! Nem ide akartam vaazz! Es nem neked!!! Jaaj de hulyen jott ez ki vaaaazz 😞(

Bocsi de semmi bajom veled!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Ahogy elnézem lehet hogy igazad van.

\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"

Arra, hogy az utobbi idoben Sephi baratunk kezd atmenni, a bunko kategoriaba.

Mar ne haragudj...

Ezt mire érted?

Sephi
Mekkora allat vagy mar meg ne haragudj... baaz.

Sephi
Ovassa' Eric Idle konyvet 😊))

Ez gyorsan jött.Mondjuk ez igaz, csak a filmben jézus nem ugy van feltüntetve mint aki bármilyen halandó embernél nagyobb fizikai adotsággal rendelkezne (úgytudom ez a bibliában is így van)az egy másik dolog hogy fel támaszt halottakat vagy mint a filmben is vissza teszi az egyik katona fülét.

FREAK
ácsi, itt nem a film hibás, az tökéletesen megmutatja, mit ír a Biblia, ha nem hiszel benne, az nem film hibája, akkor a Bibliában nem hiszel

ha viszont hiszel a Bibliában, akkor már az sem meglepõ, hogy Jézus "visszavarázsolt" egy leszakadt fület

Riszpekk

Az elsõ két film tényleg jól megvan csinálva. De a Passió,azmár egy kicsit túlzásba van víve.Nehogy má egy szarrávert fickó akinek már jóformán az egész bõr hianyzik a testérõl el cipeljen egy olyan fakeresztet ami minimum 70 kg,föl egy szabadság hegy tipusú hegyre, sportember a javából.Ezt csak azért mondom hogy itt az arc átültetésrõl meg ilyenekrõl vitatkoztok,100 ból 95 film biztos ilyen mégis megnézik az emberek.

FREAK
Ki mondta, valami beszédhibás külföldi?

Riszpekk