Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jano
Valahogy többet, vagy inkább jobbat vártam tõle. Mintha a Ghost Ship-et láttam volna, csak nem tengeren, hanem az ûrben. És nem több. Nem mondom, hogy rossz film volt, de számomra közepes.

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Akkor a hiba benned van 😊
Stílusában szerintem is kimondottan jó film.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

shaba23
paycheck.dvdrip.xvid-deity.avi
ehez kellene nekem felirat, ami nem csúszik, mert akárhogy próbálom beállítani nem sikerül😞
szóval help me
htx
Glpetyus
1='

Glpetyus
Sztem egesz jó film volt...

Épp az tetszett benne,hogy nincs tele idióta szörnyekkel,meg nemtom1 mikkel...

Jano
A látvány jó volt, de nemtom, annyira üresnek éreztem az egészet, semmi nem fogott meg benne. :/

Bandew
Nekem pl tetszett. Elég félelmetes volt sztem, meg látványos is.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Most néztem az Amazonas kincsét, nagy bunyók, jó beszólásokkal.
A fõszereplõk is jók, szerintem tuti kis film.

Jano
Ja. Pedig esküszöm, hogy jó véleményeket láttam itt róla, amiket szívesen elolvasnék. Visszakeresni nincs kedvem.

I.C.ram
Az az ûrhajós baromság? 😊
Jano
Jól emlékszem, hogy anno néhányan dícsérték itt a Halálhajót (Event Horizon)? Hagy kérdezzem meg: miért?

Glpetyus
Hogyne emlékeznénk...😊

artschi
Ûrgolyhók - nemtom, emlékeztek-e rá, régebbi film, nosztalgiázásnak jó volt ez a vígjáték 😊

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

shaba23
Most néztem meg a Trükkös fiúk c. filmet 😊
Mint minden ilyen stílusúnak, ennek is lett meglepi a végén
6/10
de nikolaszkédzs mint kissé neurotikus tolvaj 7,5/10
Az IMDB-n a Shrek 2 7.8/10-n all 1500 szavazat utan. Nem rossz, hatarozottan nem rossz 😊

Glpetyus
Én is😛

Glpetyus
A Hero sztem nagyon jó,a másikat nem láttam😞

Bandew
Ja tényleg!
MUHAHAHAHA!!!!

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

hero: kínai wire-fu eposz. nagyon nagy.

angyali szemek: meghatározhatatlan mûfajú, romantikus krimike.
The Garrett
fak be akartam írni 13k nél 😛

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Bandew
Nézek is!

shaba23
Az angyali szemek és a hero milyen filmek?
shaba23
htx!
fifi
Tegnap este volt a birodalmin a Pillangó. Én azt mondom,, hogy nálam ez még mindig minden idõk egyik legjobb filmje barátságról, szenvedésrõl, megaláztatásokról. 10/10

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

LezLee
Glpetyus
port.hu...

shaba23
Hol találok olyan magyar oldalt, ahol rákeresek az angol címre és jó eséllyel találok leírást a filmrõl
a cinematrixot ismerem, más kellene
CSOCSO
Troy
jooo volt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Glpetyus
A cucc 1/10

Glpetyus
LOL
Akkó' nézzé' KILL BILL-t😊))

CSOCSO
halalsoron.... nagyon konnyfakaszto meg mindig...
big fish.. EERDEKES film!! nagyon tetszett!!! mast vartam a bemutato alapjan..de mindegy
fifi
Androméda törzs- Kiskoromban láttam anno, és emléxem nagyon félelmetesnek tûnt akkor. Most inkább röhögtem a trapézgatyákon, meg hülye berendezések kinézetén, de akkor is nagyon jó film. Fényéveket ráver napjaink összes krízis/katasztrófahelyzet filmjére.

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

VinylToy
Sikerült megnézni....jó volt...örültem volna egy kis heppiendnek a végére, de így is faszányos a film 😄

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Sephi
"Aniston nem volt rossz, bar ugyanazt hozta mint a Friends-ben."

Szerintem ez nem igaz mert egyaltalan nem ismertem fel benne Ratchel Green karakteret. (En mar csak tudom hisz en csinalom a Friends feliratokat😊

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Evil
Nekem bejott.

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

a.carkey
Paycheck

Nekem nem jött be!

6/10

A medve nem játék.

Ma megneztem 2 filmet.

Along Came Polly: Volt benne par poen, de nagyon kiszamithato a film 5/10. Aniston nem volt rossz, bar ugyanazt hozta mint a Friends-ben.

Big Fish: Ez egy jo film. Burton mindig eltalalja a hangulatot, bar kicsit tobb misztikumot vartam. Ewan McGregor tokeletes valasztas volt. 9/10

Bandew
HÁZ A KÖDBEN

Elég gyengus próbálkozás.
3/10

Bucser
MIvel nem találtam semmi normálisat megnéztem újra a Gladiátort (szigorúan feliratosan😊)

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Most néztem meg a Honey-t. A csaj nagyon jó benne, a film egy délutánra elmegy.Az egész a táncról szól és a fekete gyerekek utca életérõl. 10/6

Tikal
elkezdtem nézni a clockstoppers-t, de amint megláttam hogy nickelodeon production, szétröhögtem magam és az elsõ jelenet után kikaõcsoltam 😄
utána elkezdtem nézni a van helsinget, de mikor megláttam mr hyde és jekyll-t, kikapcsoltam
igy hát nem néztem semmit meg 😄D
talán majd ha lesz rá kedv egyszer....

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Galy
Kusturica : Underground

no comment, meg kell nézni 😊
artschi
Underworld - kár volt megnézni...

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Galy
nekem csak egy cseppet volt "vontatott" a film, így a 9 pont rendben van 😊
Sephi
Ha mar annyire teccet akkor a Kárhozat-ot lattad ?😊 (The Damnation Game)

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

A Lóáll János megint jól beszélt!

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

CSOCSO
jaa.. szerintem is allat film.. par honapja lattam sajna angolul..de akkor is nagyon bejott
Loál János
Érdekes, számomra a Hellraiser I-II együttese tetszett nagyon. Önmagában az elsõ részt 'elég jó'-nak minõsítettem, és miután a másodikat megnéztem, akkor állt össze a két film 'nagyon jó'-vá.

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Glpetyus
21 Gramm 10/9 (10/10-es nálam nincs😊)))

Sztem qrva nagy film,vétek kihagyni!!

Szigorúan angol nyelven!!!

Sadun Tryst
mind1, arra gondoltam, hogy ahhoz képest, hogy a Hellraiser 2-nek késõbb kelet volna készülnie, mint az 1. résznek, sokkal szarabb volt mindenben. aztán mondjuk lehet, hogy amit én láttam 1. részt, feljavított verzió volt... 😊

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"