Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
Stílusában szerintem is kimondottan jó film.
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
ehez kellene nekem felirat, ami nem csúszik, mert akárhogy próbálom beállítani nem sikerül😞
szóval help me
htx
Épp az tetszett benne,hogy nincs tele idióta szörnyekkel,meg nemtom1 mikkel...
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
A fõszereplõk is jók, szerintem tuti kis film.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Mint minden ilyen stílusúnak, ennek is lett meglepi a végén
6/10
de nikolaszkédzs mint kissé neurotikus tolvaj 7,5/10
MUHAHAHAHA!!!!

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
angyali szemek: meghatározhatatlan mûfajú, romantikus krimike.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
a cinematrixot ismerem, más kellene
big fish.. EERDEKES film!! nagyon tetszett!!! mast vartam a bemutato alapjan..de mindegy

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Szerintem ez nem igaz mert egyaltalan nem ismertem fel benne Ratchel Green karakteret. (En mar csak tudom hisz en csinalom a Friends feliratokat😊
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
Along Came Polly: Volt benne par poen, de nagyon kiszamithato a film 5/10. Aniston nem volt rossz, bar ugyanazt hozta mint a Friends-ben.
Big Fish: Ez egy jo film. Burton mindig eltalalja a hangulatot, bar kicsit tobb misztikumot vartam. Ewan McGregor tokeletes valasztas volt. 9/10
Elég gyengus próbálkozás.
3/10
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
utána elkezdtem nézni a van helsinget, de mikor megláttam mr hyde és jekyll-t, kikapcsoltam
igy hát nem néztem semmit meg 😄D
talán majd ha lesz rá kedv egyszer....
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Sztem qrva nagy film,vétek kihagyni!!
Szigorúan angol nyelven!!!