Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nos hat mit is mondjak... nemvolt egy rosz film de jo sem. A vegen a csattano sem lepett meg. Egyszer nezheto de felejtheto muvi.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Jó kis silm volt.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Másik dolog: Jimm Carrey a MAszkban nagyon jó volt az Ace Ventura 1 tetszett a 2 viszont már verte az izlésficamot... Akárcsak a Cool Túra... Az idétlen izléstelen poénokat nem szeretem.....
Másik film amit imádok igaz kicsit morbid az egész "Very BAd Things"(nem tudom a címét magyarul sajna) A plakát német de a magyar is hasonló volt.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Szerintem k.jó volt, én egy percig sem unatkoztam.
Végre megnéztem. Durva film, elég jó elrettentõ példa. Ellen Burstyn játékára no komment, nincs nála jobb színésznõ a földön.
Drog sux, hepiend roolz. 😄
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
Foleg az a jelenet keszit ki teljesen amikor megkeznek a hazhoz es elojon az a hapi alovon es utogeti majd Ace kiveszi a kezebol a kis ostort (?) es megcsapja 😊))))))))))))))))))))))) Jaaaj baaaz 😊))))))
Aki szereti annak nem ajánlom, mert már úgyis biztos látta😊))
Én is azt bírom benne többek között, amilyen pofákat tud az vágni, megüti még Jim Carrey-t és Eddie Murphy vigyorát is😊)
Erőt, egészséget elvtársak...ugye?
Ha jól tudom Stephen King regény volt az alap, és megint alkottak egy félresikerült adaptációt a mester munkájából. A könyv biztos, hogy klaszisokkal jobb. Azért még mindíg azt mondom, hogy 1x nézhetõ, még ha nem is feltétlenül.
Aki még nem látta nézze meg, nagyon ütös film !!!
Evan (Ashton Kutcher - Szakítópróba,A fönököm lánya), barátnõje halála után éppen azzal küzd, hogy túltegye magát a traumán és újra felidézze rég elfolytott gyermekkori emlékeit, amikor felfedez egy eljárást, melynek segítségével vissza tud utazni a múltba, egyenesen saját gyermek testébe és ezáltal teljesen megváltoztathatja a jövõjét.
Azt azonban már késõn veszi észre, hogy bármilyen apró dolgot is tesz, az komoly kihatással van a jelenre (a film címe egyébként erre utal, vagyis a káosz elmélettel összefüggõ pillangó-effektusra, mely elmélet szerint pl. egy pillangó szárnycsapása is okozhat pusztító orkánt mondjuk New Yorkban).
A mozi elsõ trailere sokat sejtetett: egy kitûnõen megkoreografált, látványos és lebilincselõ sci-fivel lesz dolgunk. Aztán jött a bemutató, a kritikák - melyek inkább vegyesek voltak, mintsem határozottan pozitívak (azt írták, egy bizonyos pontig nagyon élvezhetõ a Butterfly Effect), Quantum Leap hasonlatok (biztosan emlékeztek erre az idõutazós sorozatra arról a pasiról, aki mindig más testében "ébredt" - a tv2 adta legutoljára) és mégis kemény 7.0-ás IMDb értékelés.
Na, persze ha az ember felteszi a kérdést, hogy kinek a véleménye számít, a kritikusoké vagy a nézõké, rögvest nyögjük a választ: persze hogy a miénk, átlagembereké! Demi Moore kölyökképû lovagjának nagy alakításában lesz részünk !
Aki megnézi nem bánja meg ! Csak ajánlani tudom mindenkinek !!!
Nálam simán 9/10.
6/10
Ben Stillerért miért vannak úgy oda Hollywoodban? Számomra rejtély.
Jennifer Aniston meg enyhén meg van csinálva. Ebben a filmben látszik igazán. Amolyan amerikai Victoria Beckham.
Na mindegy. Egyszer azért nézhetõ a film.
A medve nem játék.
Nem mondom, hogy rossz volt, meg lehet nézni egy magányos esõs éjszakán, voltak benne elvétve 1-2 helyenb paráztatós részek. Ez azért lehet, mert, hogy úgy mondjam szétdarabolták a filmet. A fõszereplõ csaj nyilatkozta azt, hogy olyan a film mint egy kirakósjáték és mindíg hozzákerül egy apróbb darab, ez pedig sokkal jobb mint egy nagyobb lélegzetû jelenet. Szerintem ellenkezõleg ezért nem volt egy hosszabb rész sem a filmben ahol jobban felment volna az adrenalin, mert elvetették a hosszabb parás jeleneteket.
Az zavart leginkább, hogy annyi bõrt lehúztak már errõl a témáról, és az elején tudtam mi lesz a vége, bár valahol reménykedtem, hogy más fordulatot vesz a dolog, aztán mégis az lett amire gondoltam.
Összességében nézve amúgy mindenkinek ajánlom, de nyugodtan várjátok meg a mozis premiert és nézzétek meg ott, mondjuk a bárátnõtökkel. Egyedül semmi értelme mert nem fogtok rajta becsinálni, se tátott szájjal ülni a sablonsztoritól.

\"... népszavazás döntsön a nép szavazásból történő kihagyásáról ...\"
SPOILER
A film a feletol mar kiszamithato nagyon is. A legnagyobb gond, hogy nincs elegtetel a nezo szamara. Legalabbis nekem. En a vegen ugy kinyirattam volna Jimmy maradek csaladjat mint a huzat, soot meg a rendor feleseget es az ujszulott kislanyat elutettem volna egy kamionnal. Ha mar onbiraskodas akkor legyen teljesen Ez burtalis? NEM! Picit elviselhetetlen, hogy istenkent jatszanak egy szerencsetlen, legfokepp artatlan emberrel.
SPOILER OFF
3/10 Ezt is a szereplok miatt csak, mert azok jol jatszottak (bar Penn nem erdemelt oscart). A tortenet szar!
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
8.5/10
Egyszerûen brutal, csak a töménytelen hülyeségtõl el kell vonatkoztatni! 😊
Matt Damon, mint punkrocker, Xena (Lucy Lawless), mint Madame Vandersexx, Viny Jones, mint futballszurkoló-hulligán MIND EGYSZERÛEN SZUPEREK VOLTAK!!! A COOL Tripre vajaz a színvonal, de valami ultra brutális módon jönnek a poénok, és jók. Mondjuk a szlovák kép tényleg erõs volt, de inkább irónikusnak éreztem, mint Európa kifigurázásának. Amolyan Clark Griswald féle Európai Vakáció volt ez, persze iszonyat jó nõkkel (mint pl. Fiona, Kristin Kreuk, vagy Jenny, Michelle Tractenberg).
Akinek tetszett a Cool Túra az ne hagyja ki. Ez is van olyan jó!
-----------------------------------------------------------
Elsõ 50 randi
7/10
Ez egy nagyon aranyos film! Jól megkomponált darab. Ula szerepében Rob Schneider ismét durva. 😊 A két fõszereplõt meg csodálom, hogy még igazából nem jöttek össze. Ez a második filmjük együtt, és lassan olyan "pár" lesznek, mint a Douglas-Turner kettõs a Smaragd románcától ...
A medve nem játék.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Ahile elsosorban buzi volt , alacsony es sotet boru. Patrocles az o rigyoja volt es mesze nem a unokatestvere. Agamemnon csodalatosan hasonlit Fidel Castrora es non=stop olyan ideges mintha vesztett volna a Lotto-n.
A Olimpuszi balherol es a istenek csoportositasarol szo nem volt. Egy szot nem szol arrol hogy Troja tamadasa kilenc evig tartott es nem par hetig 😊 Lads pl Hector gyermeket aki kb fel kilot hizik a tamadasok allat 😊)
A csatanmezokon ugy folyik a ver mint egy foghuzas utan es mesze nem ugy mint egy meszarlasnal.
Attol fuggetlenul hogy Homer azt meseli hogy 50000 gorog harcos volt , a filmben 500000-et latunk... tehat az egyetlen helytalo magyarazat az hogy a gorogok elhivtak a rokonaikat es a szomszedjaikat is csatazni.
Ja Paris-rol inkabb nem is irok. 😊)))

😄
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Így baszok ki veled 😊
Egyáltalán milyen filmeket is hoztál, amiket letöröltem másnap?
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Bazinga!
Van Helsing: Vannak benne jó jelenetek, a csajszi se néz ki rosszul. Sztori sem olyan nagy marhaság, de mégsem fogott meg annyira. 1x nézhetõ. 6/10.
Underworld: Ebben is vannak jó jelenetek, de van benne sok hiba is. (pl a vámpíroknak látszik a tükörképe.) Görög Zita rulez, emiatt kap 5ös helyett 6-ot!
6/10.
Starsky & Hutch: Kellemes vigjáték. Ben Stillerben eddig még nem csalódtam. Egy-két erõltetett poént leszámítva egész jó film. 7/10. (Do it! Do it!
)Bazinga!
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
eh...