Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sephi
Shade -

Nos hat mit is mondjak... nemvolt egy rosz film de jo sem. A vegen a csattano sem lepett meg. Egyszer nezheto de felejtheto muvi.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Tudod en mennire vartam mar azt a filmet? Te lehet en nalam van a baj de mondom hogy oten ultunk le megnezni es mindeki unta 😞

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Milka
je

\"A gumi kopjon, ne a lelked.\"

Blasta
Nálam Cameron Diaz itt bizonyított, hogy nem csak egy X-edik szõke hálivudi liba...

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Blasta
Iszonyat kúl múvi ez is!!!!

Bandew
Magyar cím: Ronda ügy

Jó kis silm volt.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Bucser
Én mostanában (vagyis tegnap) az 1984 film változatát néztem meg. (Gondolom mindenki tudja, hogy ez eredetileg egy Orwell regény és totális diktatúráról , Gondolatrendõrségrõl és a Társadalom tudatmanipulálásáról szól) Csak javasolni tudom mindenkinek aki szeretei a komolyabb hangételû nyomasztó társadalomproblémával rendelkezõ filmeket. Ja és elõre közlöm, hogy akárcsak a könyvnek ennek sem Happy End a vége...

Másik dolog: Jimm Carrey a MAszkban nagyon jó volt az Ace Ventura 1 tetszett a 2 viszont már verte az izlésficamot... Akárcsak a Cool Túra... Az idétlen izléstelen poénokat nem szeretem.....

Másik film amit imádok igaz kicsit morbid az egész "Very BAd Things"(nem tudom a címét magyarul sajna) A plakát német de a magyar is hasonló volt.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

CSOCSO
naneeeem.. azert jim-et soha!!!!
CSOCSO
ez a ket bula valoban nagyon ott van a szeren.. foleg az elso kiscsaj.. fiona..aki kicsit hasonlit liv tylerre.. legalabbis a kepen a kisugarzasa olyasmi
Dynamic
Unalmas?Biztos, hogy egy filmrõl beszélünk?😊
Szerintem k.jó volt, én egy percig sem unatkoztam.
Jano
Rekviem egy álomért

Végre megnéztem. Durva film, elég jó elrettentõ példa. Ellen Burstyn játékára no komment, nincs nála jobb színésznõ a földön.

Drog sux, hepiend roolz. 😄

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Sephi
Na azert Jim Carrey-t nem mulja fol senki. Most neztem a TV2-on az Ace Ventura 2 (aszem mar 8-szor lattam) es megis agyon rohogtem magam.

Foleg az a jelenet keszit ki teljesen amikor megkeznek a hazhoz es elojon az a hapi alovon es utogeti majd Ace kiveszi a kezebol a kis ostort (?) es megcsapja 😊))))))))))))))))))))))) Jaaaj baaaz 😊))))))

Sephi
Ja egyszer meg lehet... en olvastam a konyvet amit talan emlitenni sem kell hogy tejesen mas volt a vege... nos na... konyvrol meg rendes film adaptaciot nem lattam soha.

Waterhorse
Ha már szóba került Ben Stiller, akkor ajánlom azoknak akik nem szeretik õt, a Duplex-et. Rögtön meg fog változni a véleményük. Ha meg nem, kiélhetik perverz hajlamaikat és utálatukat felé, a történetbõl kifojólag, mivel rendesen szivatják, bár az õ szerepe általában ilyen.
Aki szereti annak nem ajánlom, mert már úgyis biztos látta😊))
Én is azt bírom benne többek között, amilyen pofákat tud az vágni, megüti még Jim Carrey-t és Eddie Murphy vigyorát is😊)

Erőt, egészséget elvtársak...ugye?

Waterhorse
Ez az amit még hozzá akartam fûzni. Minden ellenére szerencsére Jonny alakítása szokás szerint nagyot ütött még ebben a filmben is.
Ha jól tudom Stephen King regény volt az alap, és megint alkottak egy félresikerült adaptációt a mester munkájából. A könyv biztos, hogy klaszisokkal jobb. Azért még mindíg azt mondom, hogy 1x nézhetõ, még ha nem is feltétlenül.

- A pillangó effektus

Aki még nem látta nézze meg, nagyon ütös film !!!

Evan (Ashton Kutcher - Szakítópróba,A fönököm lánya), barátnõje halála után éppen azzal küzd, hogy túltegye magát a traumán és újra felidézze rég elfolytott gyermekkori emlékeit, amikor felfedez egy eljárást, melynek segítségével vissza tud utazni a múltba, egyenesen saját gyermek testébe és ezáltal teljesen megváltoztathatja a jövõjét.

Azt azonban már késõn veszi észre, hogy bármilyen apró dolgot is tesz, az komoly kihatással van a jelenre (a film címe egyébként erre utal, vagyis a káosz elmélettel összefüggõ pillangó-effektusra, mely elmélet szerint pl. egy pillangó szárnycsapása is okozhat pusztító orkánt mondjuk New Yorkban).

A mozi elsõ trailere sokat sejtetett: egy kitûnõen megkoreografált, látványos és lebilincselõ sci-fivel lesz dolgunk. Aztán jött a bemutató, a kritikák - melyek inkább vegyesek voltak, mintsem határozottan pozitívak (azt írták, egy bizonyos pontig nagyon élvezhetõ a Butterfly Effect), Quantum Leap hasonlatok (biztosan emlékeztek erre az idõutazós sorozatra arról a pasiról, aki mindig más testében "ébredt" - a tv2 adta legutoljára) és mégis kemény 7.0-ás IMDb értékelés.

Na, persze ha az ember felteszi a kérdést, hogy kinek a véleménye számít, a kritikusoké vagy a nézõké, rögvest nyögjük a választ: persze hogy a miénk, átlagembereké! Demi Moore kölyökképû lovagjának nagy alakításában lesz részünk !
Aki megnézi nem bánja meg ! Csak ajánlani tudom mindenkinek !!!

Sephi
En kurvara erdekelem Sean-t es a tobbieket de azt a filmet nem birtuk vegig nezni es oten voltunk.... unalmas volt de kurvara.

Sephi
Sajnos nekem ahoz nem volt turelmem 😞 Jo film aszondod?

Sephi
Ben Stiler nekem nagyon szimpatikus. Maga a pofaja az amiert megnezem a filmjeit😊 anyammal imadjuk a filmeket vele.

Dynamic
Én meg régen láttam már ennyire jó krimi/dráma keveréket.Arról nem is beszélve, hogy a színészek nagy része hozta is a formáját rendesen.
Nálam simán 9/10.
LezLee
Akkor javaslom neked, nézd meg a Jóravaló feleség c. filmet (Good girl), és garantáltan más véleményed lesz Jennifer Aniston színészi képességeirõl. 😊)
a.carkey
Derült égbõl Polly

6/10

Ben Stillerért miért vannak úgy oda Hollywoodban? Számomra rejtély.
Jennifer Aniston meg enyhén meg van csinálva. Ebben a filmben látszik igazán. Amolyan amerikai Victoria Beckham.
Na mindegy. Egyszer azért nézhetõ a film.

A medve nem játék.

volt egyszer egy vadnyugat rendezoi valtozatat neztem.kitunõ film.jo sztori varazslatos zene kitunõ szineszek.
Sephi
Vagy egyaltalan nem kell megnezni mert Jonny alakitasan kivul semmi erdekes nincs a filbet... sot 😊

Waterhorse
Titkos ablak:

Nem mondom, hogy rossz volt, meg lehet nézni egy magányos esõs éjszakán, voltak benne elvétve 1-2 helyenb paráztatós részek. Ez azért lehet, mert, hogy úgy mondjam szétdarabolták a filmet. A fõszereplõ csaj nyilatkozta azt, hogy olyan a film mint egy kirakósjáték és mindíg hozzákerül egy apróbb darab, ez pedig sokkal jobb mint egy nagyobb lélegzetû jelenet. Szerintem ellenkezõleg ezért nem volt egy hosszabb rész sem a filmben ahol jobban felment volna az adrenalin, mert elvetették a hosszabb parás jeleneteket.
Az zavart leginkább, hogy annyi bõrt lehúztak már errõl a témáról, és az elején tudtam mi lesz a vége, bár valahol reménykedtem, hogy más fordulatot vesz a dolog, aztán mégis az lett amire gondoltam.

Összességében nézve amúgy mindenkinek ajánlom, de nyugodtan várjátok meg a mozis premiert és nézzétek meg ott, mondjuk a bárátnõtökkel. Egyedül semmi értelme mert nem fogtok rajta becsinálni, se tátott szájjal ülni a sablonsztoritól.

PREMIERE1
Matt Damon nagyon durva volt benne. Alig ismertem meg.

\"... népszavazás döntsön a nép szavazásból történő kihagyásáról ...\"

Sephi
Na kb igy erzek en si de en vegig sem neztem!

Titokzatos Folyo: Most eloszor mondom azt, hogy Clint nagyon melle nyult. Bestseller vagy nem ez a film/forgatokonyv egy szar.
SPOILER
A film a feletol mar kiszamithato nagyon is. A legnagyobb gond, hogy nincs elegtetel a nezo szamara. Legalabbis nekem. En a vegen ugy kinyirattam volna Jimmy maradek csaladjat mint a huzat, soot meg a rendor feleseget es az ujszulott kislanyat elutettem volna egy kamionnal. Ha mar onbiraskodas akkor legyen teljesen Ez burtalis? NEM! Picit elviselhetetlen, hogy istenkent jatszanak egy szerencsetlen, legfokepp artatlan emberrel.
SPOILER OFF

3/10 Ezt is a szereplok miatt csak, mert azok jol jatszottak (bar Penn nem erdemelt oscart). A tortenet szar!

Bucser
Erre kiváncsi vagyok, mert szakemberek tényleg vannak nagyon jók Magyarországon.... Remélem nem basszák el politizálással...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

HuAn82

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

HuAn82
Mivel ez a legnépszerûbb filmes topic talán valakit érdekel. http://www.cinematrix.hu/hirveg.php?hir_id=14197

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Bucser
Akkor jó a szemem még így késõ este is😊

õ. lana.
Bucser
Nem a Kristin Kreuk játszik a Smallville-ben????

a.carkey
Eurotrip
8.5/10

Egyszerûen brutal, csak a töménytelen hülyeségtõl el kell vonatkoztatni! 😊
Matt Damon, mint punkrocker, Xena (Lucy Lawless), mint Madame Vandersexx, Viny Jones, mint futballszurkoló-hulligán MIND EGYSZERÛEN SZUPEREK VOLTAK!!! A COOL Tripre vajaz a színvonal, de valami ultra brutális módon jönnek a poénok, és jók. Mondjuk a szlovák kép tényleg erõs volt, de inkább irónikusnak éreztem, mint Európa kifigurázásának. Amolyan Clark Griswald féle Európai Vakáció volt ez, persze iszonyat jó nõkkel (mint pl. Fiona, Kristin Kreuk, vagy Jenny, Michelle Tractenberg).

Akinek tetszett a Cool Túra az ne hagyja ki. Ez is van olyan jó!

-----------------------------------------------------------

Elsõ 50 randi
7/10

Ez egy nagyon aranyos film! Jól megkomponált darab. Ula szerepében Rob Schneider ismét durva. 😊 A két fõszereplõt meg csodálom, hogy még igazából nem jöttek össze. Ez a második filmjük együtt, és lassan olyan "pár" lesznek, mint a Douglas-Turner kettõs a Smaragd románcától ...

A medve nem játék.

Bandew
Hirtelen a Baise Moi-re gondoltam.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Sephi
Hellboy Isteni! From Hell regi de az is utos!

Bucser
Tais Toi... Nem láttam magyar szinkronnal, de a francia az egyszerûen istentelenül jó!!!!!Az egész film imádnivaló... Depardieu üt mindent... Shrek2-re kíváncsi vagyok, Tróját nem láttam MAgasfeszültség végét szétröhögtem akkora baromság meg következetlen az egész underworld szerintem jobb volt mint a VAn Helsing és ami még iszonyatosan tetszett mostanában egyszerûe Akciófilm az a Hellboy és a From Hell...

Sephi
Juuj a Monte Cristo volt eletem legnagyobb csalodasa!!! Marmint a film 😞((

Dynamic
Köztudott volt már jóval a film elõtt, hogy sok mindenben el fog térni az Íliásztól(mondjuk nem is az a címe).Manapság feldolgozások alatt NEM a regény(eposz) sorról sorra betartását értik.Lásd Monte Christo grófja, Vasálarcos, A három testõr stb.Én ilyenen abszolút nem akadaok fenn.
Sephi
Kossuk bele a Troja filmbe - rovat :

Ahile elsosorban buzi volt , alacsony es sotet boru. Patrocles az o rigyoja volt es mesze nem a unokatestvere. Agamemnon csodalatosan hasonlit Fidel Castrora es non=stop olyan ideges mintha vesztett volna a Lotto-n.

A Olimpuszi balherol es a istenek csoportositasarol szo nem volt. Egy szot nem szol arrol hogy Troja tamadasa kilenc evig tartott es nem par hetig 😊 Lads pl Hector gyermeket aki kb fel kilot hizik a tamadasok allat 😊)
A csatanmezokon ugy folyik a ver mint egy foghuzas utan es mesze nem ugy mint egy meszarlasnal.

Attol fuggetlenul hogy Homer azt meseli hogy 50000 gorog harcos volt , a filmben 500000-et latunk... tehat az egyetlen helytalo magyarazat az hogy a gorogok elhivtak a rokonaikat es a szomszedjaikat is csatazni.

Ja Paris-rol inkabb nem is irok. 😊)))

Sephi
Du nát tell mi oukéj? 😊))))

CSOCSO
kill bill vol 2 nem volt rossz... de tok mas befejezesre szamitottam😊 meglepett de azert jo ez igy.
Loál János
Izé, fákfész, fú, õsgyík!

😄

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Nem írom.
Így baszok ki veled 😊
Egyáltalán milyen filmeket is hoztál, amiket letöröltem másnap?

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

precision
Ja Starsky és Hutch-ot sztem vétek lenne szinkronosan megnézni. Snoop hangját is tuti eltolják meg a fordításokat is. A kill bill 2-re is igaz ez. Pl eredeti nyelven lehet hallani ahogy Caradine picit pösze. Bár nemtom milyen szinkront csináltak hozzá, de ahogy a magyar szinkront (mármint a fordítást) ismerem biztos eltolták.

Bazinga!

precision
Kill Bill 2: ha külön filmként tekinem akkor tényleg nem vmi jó, de nem szabad annak tekinteni. A kill bill egy film csak a hossza miatt ketté lett vágva. A sztorit összességében nézve jónak találom. Kill bill 2: 7/10. Kill Bill (1 + 2): 8/10.

Van Helsing: Vannak benne jó jelenetek, a csajszi se néz ki rosszul. Sztori sem olyan nagy marhaság, de mégsem fogott meg annyira. 1x nézhetõ. 6/10.

Underworld: Ebben is vannak jó jelenetek, de van benne sok hiba is. (pl a vámpíroknak látszik a tükörképe.) Görög Zita rulez, emiatt kap 5ös helyett 6-ot! 6/10.

Starsky & Hutch: Kellemes vigjáték. Ben Stillerben eddig még nem csalódtam. Egy-két erõltetett poént leszámítva egész jó film. 7/10. (Do it! Do it! )

Bazinga!

Loál János
Temeg nem nézté meg még semmit, vagy csak nem írod??!?!??!?!?!?!??!?!?!??!?!?!???!!!?

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Nemö!!!444!

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Blasta
Érdekes, aszittem csak nekem fog bejönni... 😄