Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha egy film a háború idején játszódik, még nem lesz háborús, ha egyszer megijedsz még nem lesz horror, és ha egyszer valaki megerõszakolnak egy fa mögött még nem szexfilm
a látvány dönti el, mivel van dolgod
Riszpekk
Riszpekk
Riszpekk
mindkettõ nagy hatással van az emberre, de nem sok rokonság van köztük
Riszpekk
Na asszem, akkor ezzel a következõ 10 évre lezártam a veled folytatott filmes vitákat 😊
(azért csak hogy tudd mirõl beszélsz, nézz meg egy szétlõtt koponyát, és olvass el egy errõl szóló hírt, hogy megtudd, melyik sokkolóbb)
Riszpekk
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Riszpekk
Star Wars osszes. 1-2-4-5-6.
Vissza a jovobe osszes 1-2-3
Indy oszzes 1-2-3
Mar most tulleptem a 10-s hatart. Eleg hosszu listat irhatnek azokrol a filmekrol, melyeket mar ezerszer lattam es megsem unom meg.
kevered a kategóriákat és azok céljait, valamint eszközeit
igenis attól lesz jó egy HÁBORÚS film, hogy a háborút mutatja be, nem pedig egyes emberek lelki problémáit vagy mások nyûglõdését - közelítenie kell a dokumentumhoz
a Passiót is rossz szemszögbõl nézed, az is tökéletes film, pontosan azt mutatja meg, amit más filmek nem mernek, a NYERS "valóságot" a maga rideg formájában
nekem már elegem van a sok sejtetett, szimbolizált jelenetbõl, igenis kell olyan film, ami egy az egyben beletolja az arcodba, hogy "EZ VAN, KELL VAGY NEM?"
gyûlölöm az olyan filmeket, ahol pl. nincs seb a lövések nyomán, vagy a szarrá lõtt hullák még egy utolsó akció erejéig feltámadnak, és a gonosz mindig meghal, mert a valóság NEM EZ, pont az ellenkezõje
Riszpekk
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Nem beszélve a holocausos filmekrõl. Mindegyik annyira teatrális, hogy már elegem van belõle. AZ egyetlen jó ilyen film az Élet szép. Az tényleg egy nagyon jó megközelítés.
Riszpekk
Mulholland Drive
Táncos a sötétben
Dogville
Gyûrûk Ura 1 és 3
Rettenthetetlen
Harcosok Klubja
A kör
Hatodik érzék
Belleville randevú
Radírfej
Monthy Piton filmek
Intim részek
Meg még sok...
a háború ennél SOKKAL keményebb volt, ott nem félóránként láthatott az ember kiforduló beleket, hanem évekig folyamatosan ez ment
szerintem meg TÚL finom és visszafogott a film, ha nem Hollywoodban készült volna, sokkal durvább is lehetne, és még akkor sem lenne elég durva
egy igazi háborús filmnek olyannak kéne lennie, hogy a moziból a felénél kimenjen a nép fele, de ez ugye nem cél az álomgyárban........... :/
Riszpekk
Ezzel a mondatoddal teljesen egyetértek, de én hozzátenném minden jelzõ elé a TÚL szót. :-D
28 nappal késõbb
A Part
Ötödik Elem
és a már említettek
majd ha még eszembe jut valami, beírom
Riszpekk
De:
Nem hatásvadász(az pl.a kill bill,ami nem rossz egyébként)
Tévedsz,ez azon néhány filmek egyike amelyik maximális élethûséggel mutatja be a háborút...
Szakértõk véleménye szerint...
Egyébként sok háborút láttá' má'????
(na csak belementem😛P)
nyers, naturalista és nincs hepiend, ezzel nálam már nyerõ
akkora történelmi részletekbe meg egyszerûen nem megy bele, hogy bármit is elferdíthetne
Riszpekk