Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

FREAK
mert azóta csak WWII FPS-ek jönnek ki, mi? 😄DDDDDDDDD

Riszpekk

Na es miert?

Bandew
Nekem ezek közül a Ponyveregény, a Rettenthetetlen, meg az Alien sorozat jön be. A Ryant meg utálom.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

FREAK
az is csak a kivétel, ami erõsíti a szabályt 😄

az elsõ kettõ nálam is top10 meg az Aliens is

Riszpekk

Bandew
Ezek közül az Ördögûzõ az egyetlen film, ahol nem lõnek. :-)

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Glpetyus
Kinek mi a kedvenc filmje??
Illetve melyik gyakorolta rád a legnagyobb hatást?
Annyit írsz amennyit akarsz de modjuk 10 alatt..😊

Az enyéim a következõk(nem sorrendben,és a teljesség igénye nélkûl):

Apokalipszis most
Ryan közlegény megmentése
Az õrület határán
A rettenthetetlen
Ponyvaregény
A sólyom végveszélyben
Alien-sorozat
Az ördögûzõ
A szakasz

Úgyis mindjá' eszembe jut egy csomó,szal nincs vége😊

CSOCSO
ezekrol mondom hogy a shogun filmben jobban meg voltak csinalba egyes dolgok😞 pedig az van vagy 30 eves film..hajol emlexem
Amin én csodálkoztam, hogy az állandóan repülõ véren _nagyon durván_ látszott, hogy utólag van odatéve számítógéppel, és ez elég illúzióromboló volt. (had ne említsem, hogy a nyolcvanas évek eleji olasz horroriskola milyen jól meg tudta oldani a repkedõ vért 😄)

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

CSOCSO
Zatoichi .. hat egesz jo film volt.. bar nehany jelenetnel az jutott az eszembe hogy a tovv evtizedes Shogun film is jobban meg volt csinalva... ( neha nagyon latszott hogy rajzolt kard volt a csako kezeben...) de azert jo volt..es erdekesek voltak ezek a zenes reszek is😊
CSOCSO
mar van sajat okossagom szal nem kell varni a haverra..szal johet a menet..
FREAK
😊

majd ebay ügyben dumáljunk privátban, neked már van tapasztalatod

Riszpekk

CSOCSO
minal: minap
CSOCSO
lol kepzeld ebayen talaltam egy hasonlo allvanyt mit amit adtak a cuccosodhoz.. megrendeltem (20 dolcsi ) erre minal latok egyet az egyik boltban 30 dolcsiert.. es hozza volt csomagolva 4 db toltheto ceruzaelem meg a tolto is.. 😞...ppff... azt hittem letekerem a nyakam...
CSOCSO
most arra akarsz ravilagitani hogy atmentek valami pocsolyan franciaban es ott is volt egy dagi szabadsagszobor? 😊
FREAK
igen, meg azt is mutatják, hogy vizibiciklivel átmennek az óceánon, de ugye nem hitted el? 😊

Riszpekk

CSOCSO
szabadsagszobrot mutatjak...
FREAK
n.y. nem rémlik a filmbõl 😊

Riszpekk

CSOCSO
erzelmileg engem a neon genesis evangelionnal semmi nem tudott jobban kiboritani!!
CSOCSO
ja es erdekesseg: 5 even keresztul rajzoltak!!!!!!!!!!!!!!
CSOCSO
meglestem hat ez kurva erdekes volt😊
tenyleg eleg jol nez ki! es neha kemenyen fikazza az amerikat.. mondjuk kcisit tulzas is az a sok "olyan" ember... no mindegy azert coolos volt.. a hid alatti resz nagyon bejott😊
az utcso mondat? mikor szolt a mamanak vagy a szuleimnek?
SoDI---
Ahogy látom, ennek ellenére mindenhol lehordják a kritikusok.

Támadják, mert szokatlan.
Nem tartják valósághûnek, hogy létezhet ilyen beteg motiváció.

Pedig egész szépen bele van a forgatókönyvbe a folyamat.

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

SoDI---
A Gödör...

Hát, nem tudok szóhoz jutni...
Kevés olyan film volt az utóbbi idõben, ami akármennyire is fel tudott volna kavarni érzelmileg.

Ebben a tekintetben ez egy mestermû, mert a hatása alatt vagyok.

Ebben a pillanatban tudom érteni azt a nõt, aki odament egyszer Larry Hagman-hez, hogy autogrammot kérjen tõle, és a végén - maga sem tudta miért - megpofozta...

Azt a csajt a végére annyira meg tudja szabályosan utálni az ember... Szabályos gyûlölet.
Valami mesteri... 😊

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

Bandew
Én láttam! Nagon király film, fõleg a hajók ! :-DDD

artschi
Újságosnál vettem meg DVD-n, annyit megér szerintem.

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Loál János

Az utsó mondat mondjuk rohadtul felkeltette az érdeklõdésemet! 😊

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Blasta
Háááát izé. Ha leírom, nem kapsz kedvet, pedig megasüti télleg!

Egy gyerekkorától biciklistának nevelt srácot elrabolnak a tour de trance-közben és az anyukája és a kutyája utánamegy n.y.-ba hogy kiszabadítsák.
De iszonyat kúlosak a rajzok és a karakterek!

Ja és nem beszélnek a filmben, csak 1-2 mondatot!

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Loál János
Na mind1, szal nem hiszem, hogy valaha megkedvelem az animációs filmeket, egyestés rajzfilmeket (bár, ha mutatna valaki valami jó kis zombisat...), a Macskafogót pedig nagyon sajnálom, mert tényleg rohadt jó lenne, csak a burkolt üzenetétõl hányok.
Ez a izé mirõl szól egyébként?

Blasta

Loál János
Öröm volt veled beszélgetni!

Blasta
Pöcshenger! :-)

Na húzás a ZS film topigba! :-)))

Loál János
Ok.

A Macskafogó zseniális - lenne, ha nem egy undormány propagandafilm lenne.

Blasta
Az is nézze meg ezt!

(Macskafogód láttadteccett?)

Loál János
És aki rühelli az animációs filmeket, az micsináljon???

Blasta
Jut is eszembe!
MINDEN ANIMÁCIÓS FILM RAJONGÓ NÉZZE MEG A BELLEVILLE-I RANDEVÚ (Les triplettes de belleville) C. FILMET!
6ALMAS!!!!!!!!!!

Blasta
Ezt mondják azok akik képtelenek megérteni a film ama lényegét amit Te leírtál...
Ez van. :-)

tényleg nem rossz film, most hogy mondod... lehet letöltöm
artschi
Gyilkosság lólépésben Christopher Lambert-tel, nem volt rossz nosztalgiázni.

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

CSOCSO
Veszett Vad....egesz jo volt.. 6.5/10
Bucser
Semmi bajom a poénokkal csak minden ismerõsöm azt mondta mielõtt megnéztem volna, hogy jók a poénok kicsit idétlenek de jók, de a vége totál összefüggéstelen... Szerintem nagyon is egyben volt az egész film.. NA mind1 lépek aludni...
Jóéjt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bandew
A poén is jó, azzal mi bajod volt?

CSOCSO
leheteltre en is gondoltam de az sehol nincs 21 gramm...
Bucser
Most néztem meg a Kontroll-t.... Lehet, hogy most meg fog kövezni sok nézõ és fanyalgó de szerintem zseniális alkotás... Üvegtigris után a kedvencemmé lett... A Bulcsú tipikus mániás depreszióban szenvedõ topmenedzser aki otthagy csapot papot, és elmegy metróellenõrnek, hogy megtapasztalja a másik végletet... Az egész film csak egy illuzió.... A metró is csak egy jelkép egy zárt rendszer ami körbe körbe fut csakúgy mint az emberi elme, ha nem képes kiszakadni a környezetbõl és a Béla bának (a részeges metróvezetõ) a lánya seít neki kiszakadni a depresszióból azaz a Metróból... Szerintem oriási film volt... Ha végig a lélektanra figyelsz és nem az ökör poénokra és thriller oldalra zseniális film.... Határozottan teszett... 10/10

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Day After Tommorow - Oszinten szolva nemtom mit mondjak. Nem vartam nagy dolgokat, de ez a film kesz. Ertekelhetetlen. Story nyista. Tele van klisekkel, de annyira, hogy 6 eves gyerekek kulonbet irnak. Az effektek nem roszak, de a farkasok az gaz. 2/10 ez is Dennis Quad miatt, mert a Frequency jo volt 😊

Sephi
Eurotrip -

Vegyes elmenyek. Rohogtem is de egy ket dolog eros tulzasnak tunt. hulye amarikai megnezi ezt a filmet es olyan ebnyomasa lesz Europarol hogy jaj...

Mar igazan latnek egy olyan Europai filmet ahol porig alazzak Amerikat...

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Bandew
Az ELveszett Jelentést már megint nem tudtam megnézni, mert megint elmaradt a vetítés. Tök gáz.

Pedig jó!!!4!4444!!!

(csak viccel 😊

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Jano
Egy ultrafos.

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

FREAK
A KAPTÁR

Pffffffffffffffffffff LOL!!!!!!!!!!

(Milla-t megfenyegették, hogy elvállalta ezt az RTL Klub Szerda esti szuperfilm szerepet? 😄 )

Riszpekk

Sephi
Roviden arrol szol hogy egy titkos foldalatti laborba bezarnak valami kockakba negy gyilkost es megolik oket. A Kockak valami olyan anyagbol vannak amik viszatartjak a lelkeket. Mondanom sem kell hogy azok kitornek 😊

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Olvasd el a The Archangel Project -et 😊