Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kurva késõ van ehhez, majd holnap folytatjuk
Riszpekk
Ezek csak vélemények. Én így látom, te úgy látod. Emiatt nem kell senkinek kiakadnia. Nem anyázok senkit akinek tetszik a Passió vagy a Ryan, elfogadom, hogy tetszik nekik, megértem, de nekem nagyon nem jönnek be, ennyi az egész.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
-Én most csinálok egy mûvészfilmet!
Ez sztem nagyon lol.
Az ember csináljon egy filmet (bármilyen témában) és hozza ki magából a maximumot. Ha mindent belead, és nem tömi tele béna másoktól ellesett klisékkel, akkor tényleg nagyon jó lesz és mûvészi.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
én bírom a vért, és nem hánytam el magam, de fele ilyen hatásos nem lenne a film a nyers valóság nélkül
Riszpekk
ahogy a festményeknél is van virágcsendélet meg Picasso, a zenében is van Kozsó meg Portishead, a filmeknél is van tömegfilm, mûvészi megfontolásból készített film, amit a többség nem ért, mert nem látják a szépet egy finom megvilágításban, vagy egy különös párbeszédben stb
kis koromban utáltam Woody-t, most imádom, mert közben rájöttem, mit akar mondani, és így már érthetõek a filmjei
sorolhatnám, de ha nem jártál Cirko Gejzírbe, vagy legalább Mûvészbe, akkor minek?
Riszpekk
Hááátõõõizééé.... Mér csak északi félteke? egyáltalán miért maradt állva New York-ban akár egyetlen épület is? Szvsz kicsit fura, de az effektek tûrhetõek (már amik voltak...)
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
SPOILER!
A gázpalackos bunyó viszont nem volt gyenge!
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Jó filmek,de valahogy egy ILYEN után,olyan...:///
Annyira nem rossz azé' a e.a.t.g.😊
A film jo volt. Utanajartam konyvtarakban es tenyleg volt egy ilyen "parbaj" annakidejen Stalingradban. A stalingradi csata is valos 😊 Jo film, na 😊
Reális akciónak ott a Ryan, horrorhoz sem kell hörgõ, zöld plazmavirág, a sci-fi meg - jó esetben - azt boncolgatja, ami LEHETNE, de nincs bizonyíték sem pro sem kontra.
Ez mind belefér egy realista ízlésvilágába.
Riszpekk
a blõd hülyeségek jobban zavarnak
Riszpekk
Riszpekk
a filmek célja, hogy olyat mutassanak, amiben amúgy soha nem lesz részed, ez eddig tiszta, gondolom
és hiába sci-fi, ha minden magyarázat nélkül az ûrhajó PADLÓJÁN járnak az emberek, látszólag 1G mellett, ez már gagyi megoldás, az ember elvárná így 2000 után, hogy vagy megoldák vagy megmagyarázzák
Riszpekk
Én spéci mindenevõ vok,ha a film JÓ akkor nem érdekel hogy sárkányok repkednek-e benne ,vagy éppen Berlin-t foglalják vissza a ruszkik...
Szal ez abszolút minõség kérdése,értelemszerüen

Senki ne értsen félre, nem csak a vérrõl beszélek. Arckifejezések, tájak, kameraállások, világítás, ez mind alap, mert akármilyen jó lehet a sztori, ha nem egy Pacino, hanem egy Segal játszik benne, és nem egy profi operatõr, hanem egy Budapest TV-tõl szabadult pályakezdõ forgatja...
Riszpekk
erre valók a könyvek, de a film a szemnek készül elsõsorban
Riszpekk
sajnos elég kritikus szemmel nézem a filmeket, és elég kevés megy át a rostán
a Passiónál is tudtam nagyjából mi vár rám, de adott pillanatban azért sziszegtem a bazmegeket....
Riszpekk