Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CSOCSO
persze
Glpetyus
A Gladiátor egy hatalmas film!

Bandew
Õ a zeneszerzõ?

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

CSOCSO
igy van nagyon cool a kis swinger csako😊 a harmadik resz egesz jo lett szinkronosan... foleg amikor beszol a genya a legelejen: kujvaanyad!😊 Hat kesz.. majd beszartam
azert angolul is meg kell lesni.. foleg a hulye kicsi en miatt😊 annak ahhangja nagyon veszet ahogy uhum ozik😊
CSOCSO
olan moci letezik. mutattak a spektrumon anno par eve.. hat a hangjatol leesett az allam!
amugy egy kibaszott gyors mocinal azt lehet eszrevenni hogy le se teszi az elso kereket ha egyfolytaban huzod a gazt.. lattam egy turbos hayabusat.. csak valtaskor esett a foldre az elso kerek.. amugy vegig a levegoben volt 10 -20 cm re😊) uberbrutal volt a gepezet
CSOCSO
Gladiator...
hat.. nemsok film van aminek a vegen ugy faj a torkom mert akkora "gomboc" van benne...

hans zimmer egy isten!
fifi
Pedig olyan motor tényleg van! Persze nem úgy megy...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Most néztem meg a Vas-at, nekem tetszett, pedig a legtöbb helyen lehúzták, király motorok és jó nõk vannak benne.

Egyedül a végét rontották el azzal a hû de gyors mocival, az már nagyon hihetetlen volt.

Sephi
Nekem az a trilogia nagy kedvencem! Az elso es a harmadik az utos de a kettes sem rosz.

Yeah baby yeah! Do i make you feal horny? Do i?

Ohh look at me! I'm sexy! Ya! Feal my sexy boodyy!

Ohhh behave!

Mole! Moulieeee moulieee!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

hen-tes
nekem bejött 😊
meg ez a kamera kezelés vagymi .
huhh 😊
nagyon teccett 😄
persze a film maga is 😊)

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Ryleh
nem kell általánosan a japánokat érteni a kritika alatt.a film iroja/rendezöje-aki az 1.részben a tanár volt...szvsz nem "elkötelezett" usa rajongo.persze ez az én véleményem..
de tisztelem azokat akik haladnak a korral de nem adnak fel
bizonyos elveket/értékeket a "trend" miatt.Kitanot mellesleg japán Spilbergjének aposztrofálják,szerintem inkább Oliver Stone -nal lehetne emliteni 1 nivon.😊)

FREAK
mi bajuk a japánoknak a legnagyobb szponzorukkal?

Riszpekk

Ryleh
amig az 1.rész személyekre bontotta a tragédiákat addig a 2. a csoportot célozza meg a morális dillemmákkal...

Ryleh
nos alapja az 1.rész,de itt már csori csiráknak szabályos háborut kell nyerniûk zuzosabb szabályokkal.Nekem kicsit arra asszociált a film hogy van 1 tetû ország /USA/ami élö példa arra hogy a demokrácia álcája alatt mindent de tényleg mindent meg lehet /kényszerrel is/csináltatni az emberekkel,csak nem mindegy hogyan tálalod.Remélem poént nem löttem le az eszmefuttatásommal.

CSOCSO
az elso eleg zsir.. a masodik mar nem olyan jo nem fontos meglesni...
CSOCSO
austin powers 1.2.3 RULEZ😊 foleg a 3.!😊
PetruZ
Az elsõt láttam, de a másodikat többen szidták. Mégis milyen?
Ryleh
Nálam most a Battle Royal 1-2 a favorit...igaz nem ujak de roppant naturális volt mind2.

Sephi
Az sem volt rosz film!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

hen-tes
Vidocq 😊

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

FREAK
sima USA múvi kicsit túlzás, szerintem kétszer annyi francia dolgozott benne, mint amerikai

jól megnézve tipikus francia film, a párbeszédek, a dramaturgia, a világítás és az turbo XM.... semmi USA nincs benne

Riszpekk

Glpetyus
😞((

PetruZ
Nem csak hogy megöregedett, de teljesen bele is hülyült a "zöld" dolgaiba...
Bucser
Megöregedett....

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Glpetyus
Az elsõ filmjei akkoriban tényleg jók voltak,de ezek az újabbak...pfff

Loál János
Steven Seagal,

Sometimes Credited As:
Steve Seagal
Steven Seagel
Steven Segal

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

LezLee
Hát nekem Segal filmjei közül csupán 2 tetszett, pedig láttam vagy 10-et. Az általad is említett Uszó erõd tényleg jó kis film volt, meg még tetszett a karrierje elején készült Ölve vagy halva c. film, nem tudom mennyien emlékeztek még rá. Viszont az utóbbi filmjei olyannyira gagyik, meg egykaptafák, hogy én már nem is nézem meg a filmet, ha látom, hogy Segal bácsi szerepel benne 😊)
LezLee
David Gale élete

Hú bazz, baromi jó film, nem is tudtam hogy tud ilyen jól is játszani Kate Winslet. Kevin Spacey-rõl meg úgyis tudja mindenki, hogy mekkora zseni, de amit ebben a filmben alakít, az szenzációs. Engem a sztori nagyon megfogott. A fõhõs, Gale egész életét arra szánja, hogy harcoljon a halálbûntetés ellen, és miután elítélik a kolléganõje meggyilkolásáért, õ maga is a kivégzésre vár. A film végén pedig hatalmas poén van, szerintem nézze meg mindenki, mert tényleg hatalmas. Nekem nagyon bejött.
10/9
Bucser
Segal régi filmjei voltak jók... Az elsõ 3-4 mikor bejött a filmvilágba... Pl. az Úszó erõd Erika Eleniakkal tetszett😊 Annak a második része már lõni valóan béna volt...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Glpetyus
Hétvégén volt "szerencsém" megnézni Seagal a Professzor c. filmjét...:/
Hát...mínuszba nem lehet pontozni??...:/
Iszonyat...nem tom' mikori a film,de nagyon régi nem lehet...
Bár a legutobb látott Félholt cimü "filmje" után nem vártam sokat,de ez még annál is szarrabb....:/

1/10

Darkness - Mi ez a szar? Haverral most lestuk meg. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ FOS. A lenyeg egyaltalan nem is derul ki. Hogy mitol is kell felni? Sotetseg? Ok de mi az? Vagy ki az? Szar...

Sephi
Who's Your Daddy -

No comment. Haverek akartak megnezni nem en.

fifi
csak ajánlani tudom!

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Sephi
Na most ma' en is letoltom... csak jokat olvastam rola.

fifi
Dead end- nagyon jó film volt, még az erkélyre cigizni kimenni is paráztam az éjjel. Pedig semmi monszta/bél/késelés nem volt benne konkrétan. De az egész helyzet olyan nyomasztó volt, hogy ez nálam 10/10. És ajánlom mindenkinek!

Sephi
Egyebkent elfeldtem irni hogy a Belleville-i Randevu -ban megfigyeltem egy kis hibat. Amikor leulnek enni bekakat akkor mutatja hogy a kutya ugatja a vonatot es kozben a hold az egen helyet valt de amikor a ujra mutatja kicsit kesobb a hold ugyanott van ahol elozoleg 😛

Sephi
Nem volt rosz de nem is hagyott ely benyomast , mint ahogyan vartam volna.

CSOCSO
Big Fish... eletem elso filmje amit szebbnek, jobbnak talaltam mint elsore nezve...
Sephi
Bazz nekem a humor teccet nem feltetlenul az hogy repul a Taxi! A masodik resznel aszitem behalok a rohogestol amikor mondja a kapitany hogy lehet hogy csaptda erre kitornek a ket kamionbol a cuccok es a pasi megszolal tok mosojogva hogy " Berozsalok ez tenyleg csapda! "

😊))))

CSOCSO
ahaaaa..eeertem...
Blasta
Van benne valami.
Sima USA múvi, John Frankenheimer rendezésében.

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

kérdem én, hogy a ronin mióta francia film?

a másik meg, hogy a kommersz, nagyköltségvetésú francia filmek azok csak egy részei az igen nagy múltú francia filmgyártásnak
zaki
a farkasok szövetsége 1. fele jó vót, de ami utána jött az katasztrófa...

Roninnak mind2 fele fasza volt

Blasta
A farkasok szöv-ben tényleg kihagyhatták volna azt a kardpárbajt.
Úgy jobb lett volna!

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

FREAK
az a baj a francia filmek többségével, hogy elkezdõdik kurva jól, a végéig állat, aztán az utolsó 10 percben olyan istentelen baromságokat vagy hipergagyi sablonokat raknak bele, hogy ölni tudnék tõle

Ronin, Farkasok Szövetsége.... Ha 10-15 perccel korábban fejezik be, tök jó filmek lennének...

Riszpekk

FREAK
tény, de valljuk be, gázos tény, ha neked KOMOLYAN tetszik egy film, amiben repül a szupertaxi 😊 reggeli gyerekmûsorban még elmegy, bár kétlem, hogy lenne gyerek, aki ilyen agyzsugorító "szórakoztatást" érdemelne

Riszpekk

Sephi
Ugyan! Attol hogy neked nem teccik nekem tecchet!

Sephi
Igaz! Valami skot patikustol van!

LezLee
Titkos ablak

Hát, ez a film sem fogja bõvíteni a jólsikerült King-adaptációk táborát sajnos. Teljesen kiszámítható, kevés helyszínen játszódik, a feszültséget csak percekre képes fenntartani, egyedül talán Depp rajongóinak érdemes megnézni, meg aki egy könnyed thrillert akar látni, és nem akar agyalni a sztorin. Én jobbra számítottam, bár talán annyira nem volt rossz, mint amennyire sokan lehúzták ezt a filmet, egyszer talán fogyasztható a dolog.

10/6
fifi
Francia slashert? Sorold... 😊